2007-es nyári tábor - Szervezők
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Aki nem tud ott lenni, az nem tud ott lenni. Írjátok le, vagy üljünk le beszélgetni, máskor, más helyen. Várjuk Fint és Brandirt is!
Találkozó FÉL ÖTKOR, MTT-seknek. Aki pontos, jöhet 5-re. Aki nem, az hívjon fel, hogy merre vagyunk.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Inczy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Feel the sunshine
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Nem marad el.
Csak :mostnemmondoksemmit:
9én, Margitsziget, 17 órakor, bejárat mellett, ahol szoktunk.
Mindenkit szeretettel várunk, aki el tud jönni.
Tünde (egyébként lehet engem szidni, szerettem volna ha mindenkinek jó, de ez lehetetlen, tehát meg lesz tartva)(nekem sem igazán jó, meg többünknek, de ez van)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Rabyn
- Nem elérhető
Szürke: A ne legyen messze a várostólt pont amiatt szeretném mert akik vonattal jönnek ne kelljen még a pályuadvartól is több órát utazniuk. Nekem nem gáz ha innen ki kell menni rákosborzasztóra, de gondoltam ha valami közelebbi helyet találnánk akkor az mindenkinek jobb lenne.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Esgal
- Nem elérhető
Esgal írta: Nekem eddig bármi jó, csak kapolcs nem, meg előtte se nagyon, ti. jelmezeket varrok rá, és elvileg überkúlnak kell lenniük... khm, ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz. Szóval, kapolcs után bármikor bárhol, kivéve a 10. este, illetve gólyatáborom nem tudom, mikor lesz.
Nna, ugyan ez már nem számít, de gólyatáborom lesz 15-18, tehát ha változna, akkor ne ide. 9 jó, ott leszek.
igyexem este gép elé kerülni, és megírni végre az értékelést. elnézést, egyéb teendők miatt csúszott.
szerk. megírtam, elküdve. itt is elnézést, próbáltam mindenre emlékezni, korábban egyszerűen nem volt időm.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- sebcsaba
- Nem elérhető
Le lett fixálva egy időpont a megbeszélésre. Megszerveztem hogy el tudjak menni rá az ország túlsó feléből.
Többen írták hogy a város közepe, ne adj isten a város másik fele messze van. Vlagyivosztok, b+, az van messze! Vegyétek észre magatokat néha, jó? Ötezer alatt nem úszom meg ha el akarok menni a megbeszélésetekre. És igen, négy óra vonatút csak oda, ami a főszervezők szerint a kibírhatatlan hosszú utazás kategória. Igen, ezt szoktam értetek megtenni!
Pénteken délután kaptam a hírt, hogy elmarad. Köszönöm.
Alyr írta, hogy semmibe vesszük a munkáját, mert olyan dolgokra kérdezünk rá, amelyek le voltak írva a forgatókönyvben. Azokat a dolgokat viszont gyakran a főszervezők helyett mi beszéltük meg, amelyre még közvetlenül előtte is azt mondtátok, hogy még ki kell találni hogy hogyan, pont úgy, ahogy most ennek a megbeszélésnek az időpontját. Nincs ennek egy felelőse? NINCS itt egy táborszervező aki kimondja a dátumot?
FLAME OFF.
Jövő évi tábori pályázatban szerepelnie KELL az értékelő megbeszélés és a tábori találkozó IDŐPONTJÁNAK is.
Augusztus 20-ig bármikor jó, ha az MTT kifizeti a vonatutamat (vagy összedobjátok rá a pénzt).
Augusztus 20-23 között: jó
Szeptember 1-2, 15-16, 22-23: jó.
Gondoltam ha az egész banda elmegy Kapolcsra, akkor az értékeléssel sem fog foglalkozni addig, így dolgozom rajta még egy kicsit. Nemsokára elküldöm.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Milendoria
- Nem elérhető
gondolom hogy így is fárasztó lesz, pláne ha kettő is lenne, de szerintem fontos hogy ezeket a dolgokat mindannyian ki tudjuk beszélni, hogy ne maradjon tüske és a hibáinkból tanulni tudjunk ne kudarcként érjük meg...
köszönöm.
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Fin: ha ráértek, várunk benneteket szeretettel
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Augusztus kilőve, marad a szeptember
(ugye mostmár látjátok... kit is zárhatnánk ki az értékelésből? senkit...)
- Leguanember
- Nem elérhető
Elnézést kérek, mert nem követtem figyelmesen az időpontbeírás módját. Az augusztus 6-10: csak szerda az a szabadnapomat jelenti, és ez nem derült ki a listámból. Szóval csak a nyolcadika jó. A kórházban ügyelni fogok 9-én, és erről a hétről már elkértem két napot Kapolcs miatt, azt már nincsen pofám.
Ádám
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Milendoria
- Nem elérhető
5-15-ig nem vagyok elérhető...
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
köszi
helyötletek? én még mindig Margitszigetre szavazok, csütörtök este csak nem lesznek sokan
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
A család még közbeszólhat (tárgyalás alatt van a dolog).
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
Gandalf írta: Mikortól lesz látható az öszes rendi és csapattopic a táborozók számára?
folyamatban
Aug. 9 nekem is jó.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rabyn
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
gillz írta: ha aug. 9., akkor ezt most jelöljük ki nekem jó egyelőre.
jelöljük
este 18???
nekem jó.
Hol?
- Tünde
- Nem elérhető
gillz írta: ha aug. 9., akkor ezt most jelöljük ki nekem jó egyelőre.
jelöljük
este 18???
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Tünde
- Nem elérhető
Ery írta:
Remzymama/Tünde írta: ha mindenkinek itt az elemzése egy zipben körbeküldeném, de még csak tizenkettő érkezett be
köszi annak, aki elküldi, mert még nem tette meg
(nem tudom van akadálya, hogy mindenkinek kiadjuk a jelszót amivel beléphet megnézni)
valaki illetékes???
Ha körbeküldjük, akkor akkor nem kell jelszó.
tom
gondoltam úgy egyszerűbb
de mikor jönnek a hiányzó értékelések?
nekem időközben kiderült az aug 8-a nem jó.
Marad a találkozóra az aug 9 vagy a szeptemberi találkozó előtti, addig mindenki itt ott nyaral.
- Ery
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: ha mindenkinek itt az elemzése egy zipben körbeküldeném, de még csak tizenkettő érkezett be
köszi annak, aki elküldi, mert még nem tette meg
(nem tudom van akadálya, hogy mindenkinek kiadjuk a jelszót amivel beléphet megnézni)
valaki illetékes???
Ha körbeküldjük, akkor akkor nem kell jelszó.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
kérdés: lehet-e olyat, hogy az mtt veszi meg a dvdket számlára? mert akkor Nóli lehet, hogy tudna olyan 60 forint/dvd áron szerezni nekünk dvdket és akkor az mttnek fizetné ki mindenki a táboros dvdjét.
Na?
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Először is gratulálok Nektek, hogy a visszajelzések alapján ilyen jó tábort sikerült csinálnotok! Úgy tűnik, mindenkinek bejött.
Mivel Brandirral úgy érezzük, nekünk is volt felelősségünk ebben a képzés miatt (Brandirnak még pluszban a pályázatok elbírálása miatt is), de személyesen nem tudtuk megtapasztalni a végeredményt, szeretnénk kérni, hogy nekünk is küldjétek el az értékeléseket. Ez amiatt lenne szükséges, hogy lássuk a (nem élménybeszámoló szintű) képet a táborról, amit felhasználhatunk esetleg egy következő pályázati döntésnél, vagy csapvezképzésnél. Ugyanígy szívesen elmennénk az értékelő megbeszélésre, ha nincs ellenvetésetek.
Köszönöm!
Jó regenerálódást
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.