2007-es nyári tábor - Szervezők

Több
17 éve 5 hónapja #338962 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Küldtem mindenkinek e-mailt, meg lesz tartva a megbeszélés, 9-én, 5 órától.
Aki nem tud ott lenni, az nem tud ott lenni. Írjátok le, vagy üljünk le beszélgetni, máskor, más helyen. Várjuk Fint és Brandirt is!

Találkozó FÉL ÖTKOR, MTT-seknek. Aki pontos, jöhet 5-re. Aki nem, az hívjon fel, hogy merre vagyunk.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338957 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
9-én ötkor én is ott leszek. Margitsziget, bejárat.

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338941 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Kedves Szürke!

Nem marad el.

Csak :mostnemmondoksemmit:

9én, Margitsziget, 17 órakor, bejárat mellett, ahol szoktunk.
Mindenkit szeretettel várunk, aki el tud jönni.

Tünde (egyébként lehet engem szidni, szerettem volna ha mindenkinek jó, de ez lehetetlen, tehát meg lesz tartva)(nekem sem igazán jó, meg többünknek, de ez van)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338940 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Mint mondtam, nekem 17-től lesz KRESZ-tanfolyamom, és se Milendoriának, se Ádának nem jó a időpont a visszajelzések alapján. Más kérdés, hogy én a tanfolyamos órám után rátok csörgök, ott vagytok-e még, és ha igen, akkor csatlakozom hozzátok, de azért Ádám a csapatvezetők felelőse és őt kihagni elég hibás lépés lenne...
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338939 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
ott leszek aug. 9-én ötkor a Margitszigeten.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338931 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
AUG 9 lett kikiáltva így akkor lesz és punktum mert ha nem akkor már ne is legyen...

Szürke: A ne legyen messze a várostólt pont amiatt szeretném mert akik vonattal jönnek ne kelljen még a pályuadvartól is több órát utazniuk. Nekem nem gáz ha innen ki kell menni rákosborzasztóra, de gondoltam ha valami közelebbi helyet találnánk akkor az mindenkinek jobb lenne.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #338928 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Esgal írta: Nekem eddig bármi jó, csak kapolcs nem, meg előtte se nagyon, ti. jelmezeket varrok rá, és elvileg überkúlnak kell lenniük... khm, ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz. Szóval, kapolcs után bármikor bárhol, kivéve a 10. este, illetve gólyatáborom nem tudom, mikor lesz.

Nna, ugyan ez már nem számít, de gólyatáborom lesz 15-18, tehát ha változna, akkor ne ide. 9 jó, ott leszek.

igyexem este gép elé kerülni, és megírni végre az értékelést. elnézést, egyéb teendők miatt csúszott.
szerk. megírtam, elküdve. itt is elnézést, próbáltam mindenre emlékezni, korábban egyszerűen nem volt időm.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338926 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
FLAME ON.

Le lett fixálva egy időpont a megbeszélésre. Megszerveztem hogy el tudjak menni rá az ország túlsó feléből.

Többen írták hogy a város közepe, ne adj isten a város másik fele messze van. Vlagyivosztok, b+, az van messze! Vegyétek észre magatokat néha, jó? Ötezer alatt nem úszom meg ha el akarok menni a megbeszélésetekre. És igen, négy óra vonatút csak oda, ami a főszervezők szerint a kibírhatatlan hosszú utazás kategória. Igen, ezt szoktam értetek megtenni!

Pénteken délután kaptam a hírt, hogy elmarad. Köszönöm.

Alyr írta, hogy semmibe vesszük a munkáját, mert olyan dolgokra kérdezünk rá, amelyek le voltak írva a forgatókönyvben. Azokat a dolgokat viszont gyakran a főszervezők helyett mi beszéltük meg, amelyre még közvetlenül előtte is azt mondtátok, hogy még ki kell találni hogy hogyan, pont úgy, ahogy most ennek a megbeszélésnek az időpontját. Nincs ennek egy felelőse? NINCS itt egy táborszervező aki kimondja a dátumot?

FLAME OFF.

Jövő évi tábori pályázatban szerepelnie KELL az értékelő megbeszélés és a tábori találkozó IDŐPONTJÁNAK is.

Augusztus 20-ig bármikor jó, ha az MTT kifizeti a vonatutamat (vagy összedobjátok rá a pénzt).
Augusztus 20-23 között: jó
Szeptember 1-2, 15-16, 22-23: jó.

Gondoltam ha az egész banda elmegy Kapolcsra, akkor az értékeléssel sem fog foglalkozni addig, így dolgozom rajta még egy kicsit. Nemsokára elküldöm.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338715 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
ha 9.-én lesz végül az értékelés, nem lehetne hogy csináljunk még egyet, hogy legalább az egyiken ott tudjon lenni mindenki? csak mert nekem pl. nincsenek olyan hű de gondolataim, amiket le tudnék írni h ott elhangozzon, csak annyit szeretnék, hogy egy objektív értékelést kapjak a saját munkámról, szóban, lehetőleg több embertől... és gondolom hogy ezzel nem csak én vagyok így...
gondolom hogy így is fárasztó lesz, pláne ha kettő is lenne, de szerintem fontos hogy ezeket a dolgokat mindannyian ki tudjuk beszélni, hogy ne maradjon tüske és a hibáinkból tanulni tudjunk ne kudarcként érjük meg...

köszönöm.

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338522 Írta: Rabyn
Szeretnék megkérni minden csapvezt, hogy szóljon a topicjában, hogy aki csinált a csapatából képeket, kisvideot az küldje el nekem legyen olyan drága:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338490 Írta: Rayan
Ha Ery-nek is jó, valószínűleg 9-én 5 órától tartjuk a táborértékelést a Margitszigeten. Ez a leghamarabbi időpont, 3 óránál többre remélhetőleg nem lesz szükségünk. Aki nem tud eljönni, írjon az értékeléséhez pár sort, amit szeretne, hogy elhangozzon a megbeszélésen.

Fin: ha ráértek, várunk benneteket szeretettel :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338444 Írta: Rabyn
tudom, hogy nem a legjobb megoldás de esetleg msn?

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338437 Írta: Tünde
ok, feladom
Augusztus kilőve, marad a szeptember
(ugye mostmár látjátok... kit is zárhatnánk ki az értékelésből? senkit...)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338434 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Sziasztok!

Elnézést kérek, mert nem követtem figyelmesen az időpontbeírás módját. Az augusztus 6-10: csak szerda az a szabadnapomat jelenti, és ez nem derült ki a listámból. Szóval csak a nyolcadika jó. A kórházban ügyelni fogok 9-én, és erről a hétről már elkértem két napot Kapolcs miatt, azt már nincsen pofám.

Ádám

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338371 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Nekem jó, csak 9es vonattal haza kéne jönnöm...

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338370 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
aug 9 nekem se jó, külföldön leszek...
5-15-ig nem vagyok elérhető...

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338361 Írta: Gandalf
Aug 9. nekem csak napközben jó, este kresz-tanfolyamom van 17-től, sorry!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338349 Írta: Rabyn
Tavaly asszem úgy volt, hogy a tábori tali után láthattuk mindenki topicjait.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338348 Írta: Tünde
ezt az időpontot előreláthatólag nem másítjuk meg, próbálja mindenki szabaddá tenni
köszi

helyötletek? én még mindig Margitszigetre szavazok, csütörtök este csak nem lesznek sokan

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338346 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Elvileg nekem is jó.

A család még közbeszólhat (tárgyalás alatt van a dolog).

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338344 Írta: Rayan

Gandalf írta: Mikortól lesz látható az öszes rendi és csapattopic a táborozók számára?

folyamatban

Aug. 9 nekem is jó.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338341 Írta: Rabyn

Remzymama/Tünde írta:

gillz írta: ha aug. 9., akkor ezt most jelöljük ki :P nekem jó egyelőre.

jelöljük
este 18???

nekem jó.

Hol?

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338333 Írta: Tünde

gillz írta: ha aug. 9., akkor ezt most jelöljük ki :P nekem jó egyelőre.

jelöljük
este 18???

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338332 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
ha aug. 9., akkor ezt most jelöljük ki :P nekem jó egyelőre.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338271 Írta: Tünde

Ery írta:

Remzymama/Tünde írta: ha mindenkinek itt az elemzése egy zipben körbeküldeném, de még csak tizenkettő érkezett be

köszi annak, aki elküldi, mert még nem tette meg :lol:

(nem tudom van akadálya, hogy mindenkinek kiadjuk a jelszót amivel beléphet megnézni)
valaki illetékes???

Ha körbeküldjük, akkor akkor nem kell jelszó.

tom
gondoltam úgy egyszerűbb
de mikor jönnek a hiányzó értékelések?

nekem időközben kiderült az aug 8-a nem jó.

Marad a találkozóra az aug 9 vagy a szeptemberi találkozó előtti, addig mindenki itt ott nyaral.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338267 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Remzymama/Tünde írta: ha mindenkinek itt az elemzése egy zipben körbeküldeném, de még csak tizenkettő érkezett be

köszi annak, aki elküldi, mert még nem tette meg :lol:

(nem tudom van akadálya, hogy mindenkinek kiadjuk a jelszót amivel beléphet megnézni)
valaki illetékes???

Ha körbeküldjük, akkor akkor nem kell jelszó.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338258 Írta: Gandalf
Mikortól lesz látható az öszes rendi és csapattopic a táborozók számára?
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338201 Írta: Rabyn
Lassan elkészülök a táboros képes dvd anyagával (még orise képeire várok, ill. Nóli képei éppen most jönnek át)

kérdés: lehet-e olyat, hogy az mtt veszi meg a dvdket számlára? mert akkor Nóli lehet, hogy tudna olyan 60 forint/dvd áron szerezni nekünk dvdket és akkor az mttnek fizetné ki mindenki a táboros dvdjét.

Na?

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338170 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Sziasztok!
Először is gratulálok Nektek, hogy a visszajelzések alapján ilyen jó tábort sikerült csinálnotok! Úgy tűnik, mindenkinek bejött. :wink:
Mivel Brandirral úgy érezzük, nekünk is volt felelősségünk ebben a képzés miatt (Brandirnak még pluszban a pályázatok elbírálása miatt is), de személyesen nem tudtuk megtapasztalni a végeredményt, szeretnénk kérni, hogy nekünk is küldjétek el az értékeléseket. Ez amiatt lenne szükséges, hogy lássuk a (nem élménybeszámoló szintű) képet a táborról, amit felhasználhatunk esetleg egy következő pályázati döntésnél, vagy csapvezképzésnél. Ugyanígy szívesen elmennénk az értékelő megbeszélésre, ha nincs ellenvetésetek.
Köszönöm!
Jó regenerálódást :D

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338167 Írta: Rayan
Az értékelésekből úgy tűnik, meglepően kevés információ jut el hozzátok a másik vezető/táborszervező munkáját illetően. Lehet, hogy el kellene gondolkodni rajta, hogy rtf-et szerkesszünk (mindenki egyénileg) az összes teendőből, amit a táborszervezés előtt és alatt kellett elvégezni. Lehet, hogy a másik tevékenykedésének ismeretében jobban fel lehetne készülni a táborra, a csapatvezetők is tudnák így, hogyan vagy miben tudnak segíteni a másiknak, amivel esetleg a másik csapatvezető lemaradásban van. Nyilván ezt idén már nem lehet megcsinálni. Nem tudom, volt-e ilyesmi jegyzetelés korábban, vagy működött-e, azért mondom. Csak egy javaslat a megbeszélésre, hogy el ne felejtődjön.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.501 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére