2007-es nyári tábor - Szervezők

Több
17 éve 7 hónapja #329086 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Gillz: azért baj, mert baromi szar utána azt hallgatni több napon vagy héten esetleg hónapon át, hogy mennyira jó volt az az első nap amikor még senki se volt lent és jaaaj de jó volt és emlékszel milyen jó volt? Én spec azt is nagyon tudtam utálni régen amikor egy bizonyos kör tagjai elmentek együtt bulizni aztán egy mtt-s teaházas talin az adott buli képeit nézegették és nosztaligáztak és mi azon kevesek akik nem lehetütnk mert nem voltunk a kör tagjai csak lestünk és ha esetleg rájuk szóltunk, hogy kössz de minket nem érdekel, akkor naggyon rondán lett ránk nézve.

Jó persze nem mondom, élveznék egy napot a táborhelyen a táborozók jövetele előtt, hogy előkészítsük és hasonlók, de valahogy úgy érzem, hogy nem lenne fer velük szemben.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329085 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
hát igen, elitizmus Rúúlz :D

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329084 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

gillz írta: Alyr: node kellett is az a 0. nap a csapatépítéshez (mmint a csapatvezetői/szervezői banda összeépítéséhez). És, az miért baj, ha legalább ennyi jut a szervezőknek, h akkor jól érzik magukat, viszonylag felhőtlenül, amikor utána 10 napon keresztül kevésbé lesz alkalmuk erre? Személyes vélemény persze :)

Biztos igazad van, én csak a személyes tehát elfogult véleményemet írtam le mint egyszerű táborozó

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329082 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Alyr: node kellett is az a 0. nap a csapatépítéshez (mmint a csapatvezetői/szervezői banda összeépítéséhez). És, az miért baj, ha legalább ennyi jut a szervezőknek, h akkor jól érzik magukat, viszonylag felhőtlenül, amikor utána 10 napon keresztül kevésbé lesz alkalmuk erre? Személyes vélemény persze :)

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329080 Írta: Alyr Arkhon

Inczy írta: Csak azért kérdezem, mert ált a 0. napon kell levinni az összes tábori cuccot, dekorálni, pakolni, toszódni... meg ráhangolódás. 8)
Eddig minden táborba úgy mentünk, h vártak ott minket.
De... ez persze idei tábvez függő. 8)

Ott vártak minket és hallgathattuk, mennyire jó is volt a nulladik nap amiből persze a tábor nagyrésze kimaradt...
Ezt én személy szerint utáltam.

No mindegy ez kizárólag a személyes véleményem.
A hivatalos infó Csincitől jön.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329042 Írta: Rabyn
a vontatunk majd 10kor indul a keletiből és cirka 4 óra a vonatút lefelé:) ja meg még majd buszozunk is.

Erről jut eszembe, ha én szervezem a leutat akkor tudnom kéne, hogy hova fog érkezni az a busz ami levisz minket a táborhelyre.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329010 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Inczy írta: Csak azért kérdezem, mert ált a 0. napon kell levinni az összes tábori cuccot, dekorálni, pakolni, toszódni... meg ráhangolódás. 8)

Úgy tudom, most nem lesz _annyira sok_ dekorálni való... levitel meg korán reggel kocsival, a rendi vezetők meg a tábvezek mehetnének így, ők elegen lesznek. gondolom. mi úgyis délutánra érünk le - MÁVék sosem sietik el :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328987 Írta: Rabyn
Szerintem sokkal jobb lenne ha a csapatok és a csapvezek együtt érkeznének a táborba, hiszen családokat alkotunk és az, hogy nézne már ki, hogy a család többi tagja külön jön az a családfő meg már lent van.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328976 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Csak azért kérdezem, mert ált a 0. napon kell levinni az összes tábori cuccot, dekorálni, pakolni, toszódni... meg ráhangolódás. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328973 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Inczy írta: A tábor ugyebár pénteken kezdődik... Mi, szervezők ugye lemegyünk megint egy nappal korábban? Hogy tervezitek?

Hát, én a nemmenést támogatnám... még az egy dolog, hogy nekem senior csapatom lesz (bár talán jobb lenne velük leutazni), de ha valakinél kiskölykök is vannak, akkor talán jobb, ha muter a pályaudvaron meglátja, kinek a szárnyai alá keveredik a gyerkőc...

Meg személyes hottyák: nem érek rá. egy nappal előbb még művésztelepi gyakorlaton leszek (egyetemi, kredites, jegyet érő dolog, nem mondhatom le, mert nem lesz meg a félévem), és így is egy nappal előbb jövök el. Ez persze privát szocproblem.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328964 Írta: Inczy
A tábor ugyebár pénteken kezdődik... Mi, szervezők ugye lemegyünk megint egy nappal korábban? Hogy tervezitek?

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328687 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Segítséget szeretnék kérni :!:

Ha van valaki köztetek, aki tud olyan boltot, ahol jó minőségű és aránylag olcsó erősítőt és hangfalat kapni, ami az MTT vagyonát szaporítaná, az ne restellje megosztani velünk ezen információt.

Priviket, emileket várom, a jövő héten mondjuk

Sürgős lenne :D

Köszönöm :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #328684 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Dreamer_KF írta: Egy kicsit több komolyságot, felelősséget, és effektivitást kérnék. Nem szeretnék a táborban, a csapatomnál a ti hibáitokkal foglalkozni. Már ha lesz csapatom.

Egész egyszerűen elveszitek a kedvem az egésztől.

Én őszintén szólva, ha a te helyedben lennék, pontosan így érezném magam. Kicsit pedig mindenki gondolkodjon el azon, hogy amely témákban az előzőekhez hozzászólt, valóban szükséges és releváns volt-e a véleménye. Ha a válasz igen, akkor rend van a fejben. Ha a válasz nem, akkor szorítkozzatok arra, amit én készülök mondani.

Elismerem, hogy vannak dolgok, amikhez már nem lehet mit hozzátenni, menteni pedig néha fölösleges a menthetetlent. Amúgy sem vagyok egy szószátyár típus, és nem szoktam magyarázni a bizonyítványom. Bár többször el lett mondva, hogy a kommunikációért én felelek a táborvezetők és csapatvezetők között, ezidáig nem sikerült gördülékeny működésbe hozni ezt a gondolatformát. Nehéz egy olyan csapatban érvényesíteni az akaratod, ahol magánemberként is önfejű indivídumokkal vagy körülvéve. Ezt nyilván szervezőként ti is láthattátok az elmúlt idők vezetőképzéseiből. Sőt, talán ti is tapasztaltatok hasonlót ;)

Én csak annyit kérek tőletek a továbbiakban, hogy ha véleményetek van, azt csakis tisztán, őszintén, más formában a vélemény nem vélemény. Meg lehet mondani az arcunkba. Ha hibázunk, igyekszünk kárpótolni, mert javítani ugye nem lehet. "Sorry seams to be the hardest word", de bocsánatot kérni sohasem ciki és sohasem késő. Lehet, hogy kívülről ez másként látszik, de igyekszünk a továbbiakban egységként működni. Ha másképp nem tudtok, próbáljatok kicsit szubjektívan, emberi megközelítésből bízni bennünk, talán a dolgok másik oldalát is teljes fényében látjátok majd. Végülis mi magunk is amatőrök vagyunk a táborszervezésben. Aztán a végén úgyis tudom, hogy összerakunk egy nagyon jó tábort, az pedig a ti érdemetek lesz ;) A mi dolgunk az, hogy tartsuk nektek a pajzsot. (Ezt úgy is meg lehet magyarázni, hogy a célunk az, hogy rágyúrjunk, és ne roskadjunk össze alattatok :mrgreen: A tiétek az, hogy ledobjatok pár kilót, hogy megkönnyítsétek a dolgunkat :mrgreen: Együttműködés. Csak így lehet.)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328636 Írta: Alyr Arkhon
Dreamer: Ma leültünk, megbeszéltünk. Akik még most is látják, azok nem véletlenül látják.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328629 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
A kommunikációs félreértések elkerülése érdekében:
A Logisztikáért felelős: Remzymama/Tünde
A Keretjátékért felelős: Alyr
A Rendek tevékenységért felelős: gillz
A Pénzügyekért felelős: Rózsa
A Kommunikációért felelős: Rayan
Főszervező: Ery

Kérek tehát mindnekit, hogy ha az adott területtel kapcsolatban kérdése van, akkor a felelőst keresse meg, vagy ha az illető nem elérhető, akkor engem. Az adott részterület felelőse egyben felel a kommunikációjáért is.
Mindneki más véleménye (leszámítva a Kommunikációért felelős Rayant ill. engem) irreleváns.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328626 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Kedves Táborvezetők!

Kéretik összeülni. Higgadtnak lenni. Leoltani azt, aki a nevetekben beszél, holott pozíciója nincs hozzá. Kéretik gyorsabban dolgozni.

Kéretik gondolkodni.

Nem az első hiba. A leggyorsabb orvoslás helyett egymásra, ránk, s mindenkire mutogattok, utána sűrű meghajlások közepette bocsánatot kértek. Miközben nem történik semmi.

ADIM a Des, Artemisz (Erenya), dorwinion MÉG MINDIG látja a topicokat. Nem történik eredmény.

Amit én, kívülről látok (igen, kívülről, mert basszus, habár csapatvezető vagyok, igenis ezeken kívül kell maradnom)..az elkeserítő, megint. Egyszerűen rossz PR, amit műveltek. A topic illetétkelen nézőin, a rendi félrebeszélésen át, vagy az agyontárgyalt, örökharag, sosemszervezeksemmit csapatvezető választásig.

Valódi csoda lenne, ha a segítők közül ezek után bárki maradéktalanul bízna bennetek.

Nem tudom, hogy mit kéne javítanotok. Nagyon sokat gondolkodtam, hoyg ezt az arcotokbva vágjam, de higyjétekl el, még mindenre van idő.

Egy kicsit több komolyságot, felelősséget, és effektivitást kérnék. Nem szeretnék a táborban, a csapatomnál a ti hibáitokkal foglalkozni. Már ha lesz csapatom.

Egész egyszerűen elveszitek a kedvem az egésztől.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328602 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Rabyn írta: Nem kaptam fel a vizet, csak (és itt most csúnyátmondtam) hogy napok óta ez megy, hogy mekkora gonoszság volt már ez. Elsőre is sikerült megértenie mindenkinek.

Vállalva, hogy esetleg ismét csúnyát mondasz megjegyezném, hogy NEM gonoszsági kérdésről volt szó. A kérdés MILYEN CÉLBÓL, MIÉRT TE, GONDOLKODOTT-E valaki, vagy egyszerűen Raiffeisenesre sikerült az a rábólintás. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen még egy kérdés amelyre nem érkezik válasz, és nem úgy tűnik, mintha (nem a Te részedről) értené az akinek reagálnia kellene.

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328600 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Sry, félreolvastam valamit(látszik hogy 3 napja nonstop tanulok) nem mogyot akarta Rabyn, elnézést :)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328594 Írta: Rabyn

Dodiee írta: Egy kérdés: Most akkor Mogyi át lesz téve Rabynhoz? Mert ugye Galcra mint segítőre úgy hogy raktárosi feldatokat lát majd el, kevésbé számíthatok, ezért örültem Mogynak. Szóljatok azért mielőtt embereket kapkodtok ki a csapatomból vagy legalább írjátok be h ez lesz (tudtommal nem lesz, mert ott voltam ma a megbeszélésen, és Mogyi nálam maradt, szal többek között ezért is nem értem)
Más: Rabyn, nyugodj meg. :P Látom a betűiden h felkaptad a vizet.
Megint más: Kincső, megtennéd hogy nem írsz ilyen hangyap*csnyi betűkkel? Eléggé zavar, és nem is igazán értem milyen megfontolásból teszed. Kb ugyanannyira volt köze a témához mint az előtte lévőnek, írhattad volna azt is nagybetűvel(vagy akkor írd zárójelben).

Nem mogyi nálam biztosan nem lesz. Nem kaptam fel a vizet, csak (és itt most csúnyátmondtam) hogy napok óta ez megy, hogy mekkora gonoszság volt már ez. Elsőre is sikerült megértenie mindenkinek.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328593 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Egy kérdés: Most akkor Mogyi át lesz téve Rabynhoz? Mert ugye Galcra mint segítőre úgy hogy raktárosi feldatokat lát majd el, kevésbé számíthatok, ezért örültem Mogynak. Szóljatok azért mielőtt embereket kapkodtok ki a csapatomból vagy legalább írjátok be h ez lesz (tudtommal nem lesz, mert ott voltam ma a megbeszélésen, és Mogyi nálam maradt, szal többek között ezért is nem értem)
Más: Rabyn, nyugodj meg. :P Látom a betűiden h felkaptad a vizet.
Megint más: Kincső, megtennéd hogy nem írsz ilyen hangyap*csnyi betűkkel? Eléggé zavar, és nem is igazán értem milyen megfontolásból teszed. Kb ugyanannyira volt köze a témához mint az előtte lévőnek, írhattad volna azt is nagybetűvel(vagy akkor írd zárójelben).

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328592 Írta: Rabyn
oké oké oké , mégegyszer bocsánatot kérek mindenkitől, mert hülyén viselkedtem.

Más: Még is tudok jönni 10.-én mert a JM-es főnöknénim egy tünemény és átrakott 9.ére dolgozni:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328569 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők

Rabyn írta: De hivatalos segédet nem akarok (nem is lesz könyörgöm anno azt beszéltük meg, hogy 9 ember mellé NEM KELL hivatalos segéd...

Nem csak az volt az értelme és oka a csapatvezető-segítők életre hívásának, hogy helyettesítsék a csapvezt, ha kidöglik. Nem csak az, hogy nem bírnak el esetleg 18 emberrel. Nem csak a csapatvezető oldaláról van vagy nincsen szükség segítőre.

A segítőnek kiváló alkalom arra, hogy lásson-halljon-tanuljon, tapasztalatot gyűjtsön egy jövőbeni csapatvezetői munkához. Tavaly legalább annyira ezért találták ki ezt, mint a terhek elosztása miatt.

Akárhogyan nézem, a jövőbeni munkához mind a vezetőképzés (amelyről a topik túlnyomó része szól), mind az elkövetkezendő szervezések hozzátartoznak.

Egy gondolat a végére, már Ankalimon is utalt erre: Nagyon fontos, hogy akik lelkesednek, azoknak ne törjük ki az ujjaikat. Túl sok hasonló dolog történt a közelmúltban... Nem szabad! Vigyázzunk egymásra!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328560 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Én úgy értelmezem a "nem hivatalos segéd" opciót, hogy nem feltétlenül van kimondva, h. "xy az wz-nek a segédje", illetőleg nyilvánvalóan a segédek nem járnak tábvezre (a tavalyival ellentétben, ahol egyébként "helyettesek" voltunk, ami szvsz jól érzékelteti a különbséget), mert a létszám miatt nem férnénk be; és innentől kezdve a csapatvezető hatásköre, hogy mennyi feladatot bíz a segédre, ill. hogy csak "beépített ember"-e vagy a csapat előtt is ki van jelentve, h. "ő a segítő". Tisztázzuk, ha tévesek az elképzeléseim...
[size=9:y3dso9ih]Azt nem értem viszont, hogy ezexerint jól tudtam, hogy már meg volt beszélve, hogy Ry Rabyn segédje lesz, akkor ugyanennyi erővel én is ki lehettem volna dobva, attól hogy meg volt beszélve, h. Dreamer segédje leszek. És sztem nyilvánvaló volt, h. csak idő kérdése, h. Mogy is valakinek a segédje lesz... szóval szeretnék velük szolidarítani, akármelyik irányba is, bár bevallom nem bánom, h. látom a topicot ( 8) ), de akkor már egyformán jusson.)[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328553 Írta: Inczy
Ne haragudjatok, hogy én is beleszólok, de... egy nagyon fontos dolog tűnt fel nekem. Miért Rabyn és Alyr intézi ezt az egészet, ha a kommunikációval Csinci van megbízva?
Kövezzetek meg, és elnézést, lehet, hogy én értettem félre a szerepköröket, de akkor sem értem ezt az egészet.
Pontosabban nem is nem értem... az értelmét nem látom.

Tavaly amúgy láthatták a segítők a topicokat.

Ry és Mogy pedig (sztem) egyértelműen a csapathoz tartozik.

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328540 Írta: Alyr Arkhon
Aeglos: Én ilyet mondtam? Nohát, nem is emlékszem rá.

Szerintem alapból túl sokan látták a topicot, de akiket említettél valamilyen fokon mind szervezési feladatokat láttak/látnak el.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328503 Írta: Rabyn

Ankalimon írta: Bevallom bajban vagyok: oly mértékben elbeszélünk egymás mellett, hogy lassan elvesztem a reményt, hogy megértsük egymást.

Azért nézd végig az alant elhangzott összes érvet, javaslatot, és gondold át, hogy jelen helyzetben, annak a ténynek, hogy valaki tagja-e a hivatalos szervezői körnek, van-e lényeges szerepe abban, hogy láthatja-e a topikot.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328501 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
Bevallom bajban vagyok: oly mértékben elbeszélünk egymás mellett, hogy lassan elvesztem a reményt, hogy megértsük egymást.

Azért nézd végig az alant elhangzott összes érvet, javaslatot, és gondold át, hogy jelen helyzetben, annak a ténynek, hogy valaki tagja-e a hivatalos szervezői körnek, van-e lényeges szerepe abban, hogy láthatja-e a topikot.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328493 Írta: Rabyn
A nem hivatalos segéd nem szervező.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #328492 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Szervezők
öööö... Haljakmegdenemértem...

Mi is egész pontosan a különbség a "hivatalos" és a "nem hivatalos" segítő között? A nem hivatalos segítő máshogy segít?

...

ha a főszervezők ezt kérik, persze szivesen leszállunk a témáról. Azért érdemes tudni, hogy eddig is abban a reményben vettünk részt a vitában, mert esetleg
1. több infót kapunk a történések hátteréről
2. a véleményünk segíthet este helyes döntést hozni.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #328486 Írta: Rabyn
De hivatalos segédet nem akarok (nem is lesz könyörgöm anno azt beszéltük meg, hogy 9 ember mellé NEM KELL hivatalos segéd...)

Egyébként estére lesz döntés az egészről, úgyhogy most már le lehet szállni a témáról szerintem.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.545 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére