Calima elen - Szikrázó csillag csapat - Beszélgetések
- Narbeleth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
(*kopp, kopp, kopp)
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ezennel elbúcsúzom a csapattól :closed: köszönöm, hogy eljöttetek és kibírtátok velünk :hello: :bounce:
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Panni
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Ulmo
- Nem elérhető
Kedves csapattagok!
A 2008. évi tábor szervezése elkezdődött, ezért az idei tábor főszervezőjének kérésére a 2007. évi tábor topicjai bezárásra kerülnek. Vasárnap estig még szabad a vásár, akkor minden csapat-, rendi- és szervezői topic bezárásra kerül, és átköltözik az Archívumba.
Szolgálati közlemény vége
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Panni
- Nem elérhető
Mindenesetre mostantól ha lesz egy kis időm megpróbálok valami csapat cuccost összebabrálni, nem igérem, hogy túl profi lesz, de a szándék megvan
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Előkotortam a szövegeket is, meg a táborból hazahurcolt dolgokat
"Well, I'm back."
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
De azért biztos jó lesz (:
- Narbeleth
- Nem elérhető
Nem hinném, hogy felgyújtjuk, csak belülről bomlasztunk...
Jöttök KÖMF-re? Majd el kell viselnetek a kornyikálásom
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Írjatok ti is, mindenfélét, mindenről, sőt, bármiről, mert olvasni akarok rólatok
"Well, I'm back."
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
Többiek, mi van veletek? Új egyetemisták: milyen az egyetem? Régiek: mikor gyújtjátok fel az Eltét? (:
- Panni
- Nem elérhető
brokkoli írta: Panni: azért remélem látunk még idén ): És jobbulást!
Milyen fogadás? ((:
Valszeg rontom majd valamikor a levegőtöket, csak nemtom még mikor A jobbulástot meg köszönöm, igyekszem
Valamikor fogadtunk chat-en, hogy időben elkezdik-e a szervezők az első (vagy nemom hányadik ) KÖMF-ös megbeszélést, vagy késéssel indítanak Nem tudom végül mi lett, de a fogadás tárgya sör/csoki volt ha jól emlékszem
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
Milyen fogadás? ((:
- Panni
- Nem elérhető
Sajna úgy néz ki, hogy egy ideig nem tudok talira menni... Suli, nyelvvizsga, szombaton külön órák és családi programok és ráadásul most le is betegedtem Majd megpróbálom valamikorra összekaparni magam, de előre nem tudok ígérni semmit
Jaco: nem tudom végül ki nyerte azt a fogadást, de alkalomadtán megkapod a sörödet
- Orsie
- Nem elérhető
hát a mostani hétvége nekem még mindig necces, a szobámat épp most csinálják és valószínűleg kitakarítani visszapakolni a hétvégén lesz idő... jövő hétvégén viszont már tuti ráérek.brokkoli írta: Kinek mikor lenne a legjobb? (:
Csillagocskák? kicsit több aktivitást a fórumunkba, naaa, hová lettetek?
kb Nodlee Snuff meg én böfögünk néha ide valamit, ez így nem jó
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
jobbulást!
szóval nekem se jó ez a hétvége, következő talán már OK, de még nem tudom, mikor végeznek
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
más: múltkor nézegettem 2004-es velemi képeket meg a _Neo féle videót. (bár én ugye abban a táborban nem voltam.) láttam sok képet meg felvételt Koppányról, olyan aranyosan picur volt még mostani önmagához képest meg úgy kb mindenki.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Orsie
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Ma megyek haza este Budapestre, szóval holnapra friss leszek és tábori talira alkalmas, kipihent répit. Feltéve, ha az időpont nem változott. Kettőtől a hol is?brokkoli írta: Mindenki jön tábori talira, ugye? (:
megvan.
"Well, I'm back."
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
amúgy Foxnak nem is volt csak milyen jó lenne ha lehetne neki isSnuffles írta: Nálam van még egy, ha jók lesztek, elviszem.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.