- Köszönetek: 0
Calima elen - Szikrázó csillag csapat - Beszélgetések
- Panni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Panni
- Nem elérhető
Én pedig kómás vagyok
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nodlee mindenkire odafigyelt és nagyon örültem, hogy gyakorlatilag mindenről kikérte mindenkinek a személyes véleményét, szerintem ilyen egy jó csapvez.
A röhögő csillagocska most itt pihen a szobámban és várja, hogy nyomogassák, de egyelőre ettől ódzkodom
Majd egy jövendőbeli csapattalira elviszem
"Well, I'm back."
- Ulmo
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta:
brokkoli írta: Szia Orsie! Vigyázz magadra!
És ne félj, vigyázunk Efkúra. >
De még mennyire!
belevau ON
Ez a "kecskére a káposztát" tipikus esete :evil3:
belevau OFF
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
brokkoli írta: Szia Orsie! Vigyázz magadra!
De még mennyire!
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
egyébként nekünk itthon van hőre keményedő gyurmánk, aztán gondoltam nekiesek a mézeskalács szaggató csillagocskával. Az még bátor tündeférfiainknak sem túl giccses.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
Bocs, hogy ilyen leépült vagyok, de már 4 napja csak rajzolok meg cigizek d:
És egyébkéntmeg süllyedjetek el szényengyalázatosan, hogy semmi konstruktív dolgot nem sikerült kitalálnotok...
Hol marad a BRAINSTORMING?
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Narbeleth írta:
Jacopo Belbo írta: de édesek ezek a zöld ugráló figurák
Sosem gondoltam volna, hogy ezt a mondatot egyszer tőled fogom hallani . Kivéve ha némi iróniába van mártogatva
úristen, ennyire rémisztő volnék?
- Narbeleth
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta: de édesek ezek a zöld ugráló figurák
Sosem gondoltam volna, hogy ezt a mondatot egyszer tőled fogom hallani . Kivéve ha némi iróniába van mártogatva
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- fqqdk
- Nem elérhető
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
remélem értékelitek, hogy CSAK miattatok félbeszakítom művésztelepi ténykedésemet. CSAK azért, hogy írhassak a kis topickunkba, hogy lássátok, hogy foglalkozom az én kis tündércsillagvirágaimmal.
Na, megyek is, mert irtó elfoglalt és artisztikus vagyok. (olyan szépet rajzoltam ma. de tényleg)
és egy klasszikussal zárok:
"az evolúció lényege a MÁK"
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Túl sok volt már nekem ez a lendület.
A krumplistésztával mi a helyzet?
"Well, I'm back."
- fqqdk
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Snuffles írta:
Jó, én se szeretem, pláne amit anyám csinál, de gondoltam, ha rajtam kívül kilencen rávágják, hogy ez jó ötlet, akkor igazán kibíromOrsie / Fraktál írta: krumplistészta minden további nélkül, tarhonya neeem, bocsi de én ki nem állhatom én is megkérdezem anyumat.
Viszont azt nem tudom, miből lesz a krumplistészta. Krumpli, tészta, und..?
belevau
csinálsz sűrű paprikáskrumplit, külön kifőzöd a tésztát, és a végén összekevered
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- fqqdk
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Jó, én se szeretem, pláne amit anyám csinál, de gondoltam, ha rajtam kívül kilencen rávágják, hogy ez jó ötlet, akkor igazán kibíromOrsie / Fraktál írta: krumplistészta minden további nélkül, tarhonya neeem, bocsi de én ki nem állhatom én is megkérdezem anyumat.
Viszont azt nem tudom, miből lesz a krumplistészta. Krumpli, tészta, und..?
"Well, I'm back."
- Orsie
- Nem elérhető
OFF: 666. hozzászólás ON
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Persze ha van aki nem szereti a tarhonyát, akkor én kiegyezem a paprikáskrumplival is, mert azt is szeretem.
Egyelőre ez jutott eszembe, de mivel én se vagyok konyhatündér, egy receptet se tudok.
*palacsinta. De lényegtelen.
"Well, I'm back."
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
Paprikáskrumpliban ezek vannak: krumpli, hagyma, fokhagyma, virsli, kolbász + fűszerek. A kérdés az, hogy van-e valaki, aki ezekből valami jobbat is ki tud hozni, mint a paprikáskrumpli. Ha nem, akkor így jártunk.
Extra cuccok: Én törtem a fejem rendesen, de semmi nem jutott eszembe, amire szükségünk lehet, és nem lesz a táborban.
- Orsie
- Nem elérhető
és milyen költésgvetés, milyen extra cuccok, mihez?
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
Illetve gyorsan ki kéne találni, hogy van-e szükségünk valami extra cuccra (pl rengeteg sólisztgyurma, felemás zoknik, stb) táborban. Mert ha igen, akkor azt bele kell venni a költségvetésbe, ami ma este készül, úgyhogy gyorsan mondjátok, ha kell valami.
- Narbeleth
- Nem elérhető
Póló: Karmazsin akkor fix? Egy almazöld és arany kombó ajánlása miatt megköveznétek?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.