- Köszönetek: 0
Calima elen - Szikrázó csillag csapat - Beszélgetések
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
Ha van rá igény, akkor csütörtökre összehozhatnánk egy talit. Nagyon hiányzik a tábor, az itthoni nihil egyszerűen legyilkol ):
Fogalmam sincs, h jó csapvez voltam-e, mivel nem látom kívülről magam, de azt tudom, hogy nagyon hiányoztok. És iszonyú elképzelni, hogy egy évet kell várnom, hogy megint tábor legyen.. ):
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Narbeleth
- Nem elérhető
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Panni
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Trithyn írta:
Jacopo Belbo írta: sajtkészlet: mindenféle vackot, amiből rántott sajtot csinálok, vagy csak úgy felzabálom. ez a defektem egyébként Nyúlrog barátunk hibája
tali: minél hamarább, de majd rábeszélem Tündérkét, h szervezze meg
áhhá szal rántott sajt... jó is az!
Ez hatása a vegáknak a bioszférára!
még emlékszem életem első rántottsajtos élményére, úgy tíz évvel ezelőtt - valami étteremben történt, és remekül szórakoztam azon, hogy milyen remekül nyúlik :]]]
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Trithyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Jacopo Belbo írta: sajtkészlet: mindenféle vackot, amiből rántott sajtot csinálok, vagy csak úgy felzabálom. ez a defektem egyébként Nyúlrog barátunk hibája
áhhá szal rántott sajt... jó is az!
Ez hatása a vegáknak a bioszférára!
"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
- Trithyn
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta: igen, megdöbbentően gyorsan fogy, egyet én is elhasználtam már olyan délután hat óta
most meg tolom magamba a bort, hogy kalapkúra, hátha összejön, semmi kedvem megint betegszabira menni, közben meg pink floydot nézek (azért az is jelent vmit, hogy táborban mindössze három dolgot hiányoltam: a sajtkészletemet a hűtőből, a pink floyd dvd-imet, és a zongorámat...)
basszus, srácok, érzelegjünk már kicsit, nekem k nagy élmény, h végre egy ilyen táboros csapatban igazán jól éreztem magam (bár efkút simán kinyírnám, persze)
Mivel allergiás vagyok én is ismerem az elfogyott a pzs jó a wc-papír is tipusú érzést!
A sajtkészleted mit takar?
Efkút én is kinyiratnám... persze Ancival a Nyúlroggal
"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
- Panni
- Nem elérhető
És ami a csapatot illeti, iszonyatosan pozitívat csalódtam bennetek... szóval mikorra akarunk egy talit összehozni?
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
most meg tolom magamba a bort, hogy kalapkúra, hátha összejön, semmi kedvem megint betegszabira menni, közben meg pink floydot nézek (azért az is jelent vmit, hogy táborban mindössze három dolgot hiányoltam: a sajtkészletemet a hűtőből, a pink floyd dvd-imet, és a zongorámat...)
basszus, srácok, érzelegjünk már kicsit, nekem k nagy élmény, h végre egy ilyen táboros csapatban igazán jól éreztem magam (bár efkút simán kinyírnám, persze)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Néma csillagocska kettővel lejjebb található. A hangot mindenki képzelje hozzá. A zenés weboldalakat én is gyűlölöm, sz'al ha nekiállok blogokat olvasni, reflexből kikapcsolom a hangfalat.
"Well, I'm back."
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Panni írta:
Jacopo Belbo írta: (mindjárt begonoszkodok a tolkien.hu-ra, és berakok egy csillag szmájlit )
Nem lehetne megoldani, hogy röhögjön az a csillag? (még akkor is ha nem hallani...)
éppenséggel a röhögést is meg lehet oldani (bár mélyen ellene vagyok annak, hogy egy weboldal hangokat adjon ki, szerintem erősen csökkenti a user experience-t, ahogy a projektvezetőim mondanák) - de mindenesetre mára kihagyom, kra sikerült megfázni, és még papírzsepi sincs itthon. ráadásul kiégett az izzó a lámpában. alig tudtam kicserélni, mert nem látok ki a vécépapírgurigák mögül, amiket zsepinek használok. csupa móka és kacagás ez a nap
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Trithyn
- Nem elérhető
Narbeleth írta: :Hááháháháhá há hááháháhháhá 3x:
Narb!A te nevetésedhez se ártana hangeffekt...mármint a hörcsögöshöz!
- Trithyn
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Panni
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta: (mindjárt begonoszkodok a tolkien.hu-ra, és berakok egy csillag szmájlit )
Nem lehetne megoldani, hogy röhögjön az a csillag? (még akkor is ha nem hallani...)
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
(mindjárt begonoszkodok a tolkien.hu-ra, és berakok egy csillag szmájlit )
- Trithyn
- Nem elérhető
Rettentően hiányoztok!
Nagyon jó csapat voltunk!Nudli neked pedig millió ölelés a nagyon ügyesen véghezvitt csapvezkedésért!
Részletes beszámolóm a tábori topicban!
A répit és a babgulyásom legyen veletek!
szerk.:Azt inkább nem írtam hogy a répitem legyen veletek
- Panni
- Nem elérhető
:röhögőcsillag:
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
(btw én most egyfolytában a mad world-öt hallgatom, a táborban hallottam először, és k jó)
:vörösóriás:
- brokkoli
- Témaindító
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.