Calima elen - Szikrázó csillag csapat - Beszélgetések

Több
17 éve 5 hónapja #337327 Írta: brokkoli
dehogy állítanak. majd jól szervezzük a dolgot (:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337325 Írta: Panni
nekem az augusztus vége, szeptember eleje lenne a legjobb, ha kibírjuk addig, és persze nem állítanak választás elé, hogy tábori vagy csapattali...

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337324 Írta: Snufi
Holnaputántól Balatonon leszek :( Hétfőig. És harmadikán megyek megint el négy napra. De attól még összehozhattok egy talit, csak akkor legyen még minimum egy, amin ott leszek én is :) )

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337306 Írta: brokkoli
:D Problémamegoldás felsőfokon! EZ A RÉPITPOWER!!

Ha van rá igény, akkor csütörtökre összehozhatnánk egy talit. Nagyon hiányzik a tábor, az itthoni nihil egyszerűen legyilkol ):

Fogalmam sincs, h jó csapvez voltam-e, mivel nem látom kívülről magam, de azt tudom, hogy nagyon hiányoztok. És iszonyú elképzelni, hogy egy évet kell várnom, hogy megint tábor legyen.. ):

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337304 Írta: Panni
Anyámék még nem tudnak a gigarépitekről :lol:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337301 Írta: Snufi
A vakondsapka itt is nagy sikert aratott...

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337290 Írta: Narbeleth
Megmutattam anyámnak a vakondsapkát, ezzel jelentősen enyhítetve azt feszültségetm, köztem és anyám között,ami az enyhén füves ruhák miatt honolt.

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337288 Írta: Jacopo Belbo
a mikrós sajt egy fura perverzió, próbáljátok ki normális tűzön gyakran kavargatva, na az állati jó

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337285 Írta: Panni
A mikrós sajtot csak gyors melegszendvicsként használom, vagy ha nincs más kaja otthon

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337284 Írta: Snufi
Én a mikróban szoktam megolvasztani a sajtot, az is fini.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337279 Írta: Jacopo Belbo

Trithyn írta:

Jacopo Belbo írta: sajtkészlet: mindenféle vackot, amiből rántott sajtot csinálok, vagy csak úgy felzabálom. ez a defektem egyébként Nyúlrog barátunk hibája :)

tali: minél hamarább, de majd rábeszélem Tündérkét, h szervezze meg :D

áhhá szal rántott sajt... jó is az!
Ez hatása a vegáknak a bioszférára! :D

még emlékszem életem első rántottsajtos élményére, úgy tíz évvel ezelőtt - valami étteremben történt, és remekül szórakoztam azon, hogy milyen remekül nyúlik :]]]

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337277 Írta: Trithyn

Jacopo Belbo írta: sajtkészlet: mindenféle vackot, amiből rántott sajtot csinálok, vagy csak úgy felzabálom. ez a defektem egyébként Nyúlrog barátunk hibája :)

áhhá szal rántott sajt... jó is az!
Ez hatása a vegáknak a bioszférára! :D

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337275 Írta: Jacopo Belbo
sajtkészlet: mindenféle vackot, amiből rántott sajtot csinálok, vagy csak úgy felzabálom. ez a defektem egyébként Nyúlrog barátunk hibája :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337273 Írta: Trithyn

Jacopo Belbo írta: igen, megdöbbentően gyorsan fogy, egyet én is elhasználtam már olyan délután hat óta

most meg tolom magamba a bort, hogy kalapkúra, hátha összejön, semmi kedvem megint betegszabira menni, közben meg pink floydot nézek (azért az is jelent vmit, hogy táborban mindössze három dolgot hiányoltam: a sajtkészletemet a hűtőből, a pink floyd dvd-imet, és a zongorámat...)

basszus, srácok, érzelegjünk már kicsit, nekem k nagy élmény, h végre egy ilyen táboros csapatban igazán jól éreztem magam :) (bár efkút simán kinyírnám, persze)

Mivel allergiás vagyok én is ismerem az elfogyott a pzs jó a wc-papír is tipusú érzést!:roll: :D
A sajtkészleted mit takar?

Efkút én is kinyiratnám... persze Ancival a Nyúlroggal :twisted:

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337272 Írta: Panni
Én elég ritkán találkozom zenés oldallal, bár előfordulnak :P

És ami a csapatot illeti, iszonyatosan pozitívat csalódtam bennetek... szóval mikorra akarunk egy talit összehozni? :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337270 Írta: Jacopo Belbo
igen, megdöbbentően gyorsan fogy, egyet én is elhasználtam már olyan délután hat óta

most meg tolom magamba a bort, hogy kalapkúra, hátha összejön, semmi kedvem megint betegszabira menni, közben meg pink floydot nézek (azért az is jelent vmit, hogy táborban mindössze három dolgot hiányoltam: a sajtkészletemet a hűtőből, a pink floyd dvd-imet, és a zongorámat...)

basszus, srácok, érzelegjünk már kicsit, nekem k nagy élmény, h végre egy ilyen táboros csapatban igazán jól éreztem magam :) (bár efkút simán kinyírnám, persze)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337264 Írta: Snufi
Adrien Mole hazsnálta a retyipapírt zsepinek, naponta négyet is elfogyasztott :D
Néma csillagocska kettővel lejjebb található. A hangot mindenki képzelje hozzá. A zenés weboldalakat én is gyűlölöm, sz'al ha nekiállok blogokat olvasni, reflexből kikapcsolom a hangfalat.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337261 Írta: Jacopo Belbo

Panni írta:

Jacopo Belbo írta: (mindjárt begonoszkodok a tolkien.hu-ra, és berakok egy csillag szmájlit :D )

Nem lehetne megoldani, hogy röhögjön az a csillag? :twisted: (még akkor is ha nem hallani...)

éppenséggel a röhögést is meg lehet oldani (bár mélyen ellene vagyok annak, hogy egy weboldal hangokat adjon ki, szerintem erősen csökkenti a user experience-t, ahogy a projektvezetőim mondanák) - de mindenesetre mára kihagyom, kra sikerült megfázni, és még papírzsepi sincs itthon. ráadásul kiégett az izzó a lámpában. alig tudtam kicserélni, mert nem látok ki a vécépapírgurigák mögül, amiket zsepinek használok. csupa móka és kacagás ez a nap :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337258 Írta: Snufi

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337245 Írta: Trithyn

Narbeleth írta: :Hááháháháhá há hááháháhháhá 3x:

Narb!A te nevetésedhez se ártana hangeffekt...mármint a hörcsögöshöz! :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337244 Írta: Trithyn
Hajrá Jacopo jöjjön az a csillag! 8)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337239 Írta: Narbeleth
:Hááháháháhá há hááháháhháhá 3x:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337238 Írta: Panni

Jacopo Belbo írta: (mindjárt begonoszkodok a tolkien.hu-ra, és berakok egy csillag szmájlit :D )

Nem lehetne megoldani, hogy röhögjön az a csillag? :twisted: (még akkor is ha nem hallani...)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337237 Írta: Jacopo Belbo
ja igen, és tök jó csapat voltunk, remélem, látlak még titeket :)

(mindjárt begonoszkodok a tolkien.hu-ra, és berakok egy csillag szmájlit :D )

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337226 Írta: Trithyn
Sziasztok csillagok!

Rettentően hiányoztok!
Nagyon jó csapat voltunk!Nudli neked pedig millió ölelés a nagyon ügyesen véghezvitt csapvezkedésért! 8)

Részletes beszámolóm a tábori topicban! :wink:

A répit és a babgulyásom legyen veletek! :twisted:

szerk.:Azt inkább nem írtam hogy a répitem legyen veletek :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337225 Írta: Panni
Én meg végre kialudtam magam :P Igaz utánna sötét szobában kellett kuksolnom, mert ösém a meleg miatt a nappaliban aludt

:röhögőcsillag:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337207 Írta: Jacopo Belbo
fúj de rossz volt dolgozni menni tábor helyett

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337182 Írta: Snufi
:fehértörpe:

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337178 Írta: Jacopo Belbo
Na, felvesszük a Varda-himnuszt? :D :D:D

(btw én most egyfolytában a mad world-öt hallgatom, a táborban hallottam először, és k jó)

:vörösóriás:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #337136 Írta: brokkoli
És itt a hétfő, és nincs mit csinálnom. ): Hiányoztok.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.224 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére