Calima elen - Szikrázó csillag csapat - Beszélgetések

Több
17 éve 6 hónapja #331497 Írta: Snufi
Vadász rend, vadászni fogok, valszeg májkrémes zsemléke.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331480 Írta: Jacopo Belbo
ja igen, én ilyen zenés tosz vagyok, nyomkodom a billentyűket (nem mintha értenék hozzá (és ugyanez elmondható a munkámra is))

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331419 Írta: Orsie
én is krónikás lettem :D

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331411 Írta: Gilg (Gwindorn)
én a Bölcsek rendjének tagja lettem :)
bár szívesen kézműveskedtem volna ha úgy alakul
(no de nem úgy mint a tavalyi táborban: éjjszakába nyúló zászló festés... persze a hangulata nagyon jó volt, nem igaz Narb!? :D )
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331404 Írta: brokkoli
én a kézműves rendben vagyok (micsoda meglepetés) (:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330638 Írta: fqqdk

Jacopo Belbo írta:

fqqdk írta: Artos csapat vagyuuunk :)

beszélgetünk a zenéről?

majd a tábor után :D DD

Narbeleth írta: Itt is felteszem a kérdést: Ki miben fog artozni?

krónikás

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330631 Írta: Panni

Narbeleth írta: Itt is felteszem a kérdést: Ki miben fog artozni?

Ha ez a rendre vonatkozik: emlékeim szerint bölcs, de csak ma fogom tudni megnézni a második levelemet...

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330580 Írta: Narbeleth
Itt is felteszem a kérdést: Ki miben fog artozni?

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330555 Írta: Jacopo Belbo

fqqdk írta: Artos csapat vagyuuunk :)

beszélgetünk a zenéről?

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330287 Írta: Panni
Hmm.... vasárnapi áldott időjárás következményeinek köszönhetően otthon most nincs se TV, se net, se telefon... úgyhogy csak mérsékelt formában fogok itten előfordulni.

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330218 Írta: Snufi
Igazából tetszik ez nekem, szóval nem is tudom, miért fikáztam le (a csapatnevet). Imádom a csillagokat. :)

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330208 Írta: fqqdk
Artos csapat vagyuuunk :)

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330122 Írta: brokkoli
Csak így egyszerűen. Mindenfajta isteni vagy félisteni kinyilatkoztatás és mélységesen mély eszmecsere folytatására. Hajrá!

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.147 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére