- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- hódica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ezt a DVD-t megnézném
www.vox.hu/online/hirek.php?action=hir&id=675470
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Ery
- Nem elérhető
Csütörtök 17.30 Corvin! :dance: :up: :itscool: :hello: :sungl: :deal:
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- hódica
- Nem elérhető
- hódica
- Nem elérhető
sorry az offért
de hogy ne legyek annyira off:
www.bagendinn.com/images/rotkcal4.jpg (egy kép a RotK-ből )
www.bagendinn.com/images/fycttt2.jpg (Oscar plakát)
ezek pedig wellingtoni képek(a kis mázlista, aki ilyen képeket csinálhat :evil2: )
always.ejwsites.net/images/quaxo01.jpg
always.ejwsites.net/images/quaxo02.jpg
always.ejwsites.net/images/quaxo03.jpg
always.ejwsites.net/images/quaxo04.jpg
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
~ Une lumi
- Dún, a dán
- Nem elérhető
Hellóság!
Én úgy emlékszem, Denethor már benne van a második történetben. Lehet, hogy csak rég olvastam, de így emlékszem. Namost a Két Torony szereposztásában, előzeteseiben semmi szó, vagy kép róla.
Ez is csak egy olyan csúsztatás, mint Boromir halála, vagy ügyes átverés, vagy nagyon rosszul emlékszem...
Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
- Algieba Markab
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Entek vannak benne.
Éowyn nem kardozza le Aragornt. Éppen gyakorol, amikor betoppan a leendő király és szemük villanásából látszik, hogy mindketten arra gondolnak, ej-ha szimpi csajszi, szimpi pasi.
Faramir tiszta Boromir, a tesó imidzs miatt. A könyvben tényleg inkább egy gondolkozó, bölcs, és szelíd, de bátor férfi. Nem igazán dől be a gyűrűnek, és úgy emlékszem segíti Frodót és Samut.
Bele kell abba törődni, hogy ez PJ bulija, az ő alkotása, ő gürcölt vele, és erősen kétlem a rajongók közül ezt más bevállalná. Hatalmas munka volt, és elérte vele a célját: fantasy film klasszikust alkotott! A moziból leesett állal fogunk kijönni, bár az tény, a nagy Egri csata után a Helm-szurdok, nekünk, egykori magyar diákoknak, tud e újat mutatni
- Ery
- Nem elérhető
Javaslato tehát: Várjuk meg a filmet, és utána ráérünk zúgolódni, ha Faramir ténleg olyan lesz, mint amilyennek híresztelik.
Καναπή!
- Balrog Sándor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Minerva
- Nem elérhető
Faramirért meg már csak krokodilkönnyeket tudok hullatni... :bawling:
És akkor még a Samu kontra Frodó... Azt hiszem, lincshangulatban leszek a film után. Áfi, majd fogjatok le!!! :rmad2:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Elanor
- Nem elérhető
Még mindig Faramir: jó, PJ változtassa meg, ha akarja, most már úgyse tudunk mit csinálni, engem csak az aggaszt, hogy akik megnézik a filmet, és nem olvassák el a könyvet, azoknak így fog élni a képzeletükben Faramir... mert amíg mi tudjuk, hogy milyen is ő igazából, milyennek is alkotta meg Tolkien, addig ők kapnak egy Boromir 2-őt... és esetleg nem lesz nekik vmi szimpi...
I feel complete when I feel sick inside
- shark
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
[size=9:g4kuxk74]hírek pajkosponi.uw.hu [/size]
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- Nuwanda
- Nem elérhető
Faramirban pedig az volt "a lényeg" hogy a gondolkodása némileg szinte már Gandalféra hasonlít, és szinte az ellentéte Boromirnak (ez le is van írva a könyvben.)
Ezze elvész minden, ami a "vérében van", mint Aragornnak.
Igaz, hogy nem mindegyik szereplőt ábrázolta elég részletesen tolkien, de Faramir elég meghatározó volt...jól körvonalazható.. ehh, ne tegyünk le róla azért teljesen látatlanban, de ha eléggé belekutyultak, egy illúzióval kevesebb...
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- hódica
- Nem elérhető
ami meg Elrondot illeti:
már nem is tudom...a könyvben nem ilyen gonosz
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Adelard
- Nem elérhető
Minerva írta: Szvsz Arwen úgy s**r, ahogy van. [size=9:2sj7td9a](Na jó, ez talán túlzás... De akkor sem szeretem! :rmad2: Ahogy ott smárolnak Aragornnal a TTT előzetesekben... AAAAARRRRRRRRRGHH! :rmad2:)[/size]
Egyetértek, nekem se teccik!! A blikkben van egy 2 oldalas TTT cikk ami nekem tetszik, de van egy olyan mondat benne hogy "Aragorn és Arwen románcára Tolkien csak utalt, de a filmből nem hiányozhatott." De miért? OK hogy fontos a szerelmi szál, de mért nem lehet a könyvél maradni?
De most meg Faramir... :bawling:
Ezt meg már gondolni lehetett a werkfilmekből.Ahogy felemeli a Gyűrűt Frodó nyakában a kardja hegyével az nekem sehogy se tetszett... látni lehetett rajta már ott hogy ez lesz belőle. Hiszen a Könyvben csak akkor tudja meg Faramir hogy létezik egyáltalán Gyűrű, mikor Samu elszólja magát!!
Elrond viszont miket mond már a trailerekben?? Aragorn nem tér vissza... Mi az, hogy nem tér vissza? :rmad2: Vagy visszatér, csak Éowynnel az oldalán? Vagy ezt hogy érti Elrond?? :hein:
Szerintem is úgy érti hogy Völgyzugolyba nem tér vissza. Máshogy hülyeség...
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- shark
- Nem elérhető
Hogy tudtam így elnézni a naptárat?
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- ipszilon
- Nem elérhető
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Elanor
- Nem elérhető
I feel complete when I feel sick inside
- shark
- Nem elérhető
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- Nuwanda
- Nem elérhető
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- zsoffija
- Nem elérhető
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Leguanember
- Nem elérhető
Írtam a film-könyv különbségek topikba ismeretterjesztő, hangulatfokozó, illetve elgondolkodtató céllal egy bejegyzést. Kéretik elolvasni!
(a köszönés, ha nem helyes, akkor , vhogy erre emlékszem az előadásról)
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Ulmo
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
Akkor nem lát túl messzire... Sztem nem akar mindent elmondani...Ulmo írta: Min: ha valaki lezuhan egy szirtről, annál nem tudni, hogy életben marad-e. Elrond csak annyit tud (mond), hogy nem tér vissza. Hogy miért, talán ő sem tudja.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Telumehtar
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.