A 2. rész - A Két Torony

Több
21 éve 10 hónapja #90137 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Telu: nem emlékszel, amikor én és Gandalf itt idegesítettük a többieket a homályos célozgatásokkal? :) Még nem láttam a filmet, csak olvastam egy nagyon részletes kritikát. Ké órába tellett, amíg átrágtam magam rajta.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90135 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Igazad van Ulmo! Most ellenőriztem magam.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90126 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ulmo: Most vagy én vagyok a hüle vagy láttad már a második részt? Mert én ilyenre nem emléxem 8O
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90124 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Akkor tévedtem, bocsi... :roll:

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #90123 Írta: Ulmo
Elrond: a jelenetben, ahol lámpásokkal vonulnak, a Szürkerév felé indulnak el. A gyűlést, ahol döntenek a tündék rohani részvételéről, Völgyzugolyban tartják (legalábbis emlékeim szerint :roll: ).

Ery: semelyik előzetesben nincs szó arról, hogy Aragorn király lesz.
Min: ha valaki lezuhan egy szirtről, annál nem tudni, hogy életben marad-e. Elrond csak annyit tud (mond), hogy nem tér vissza. Hogy miért, talán ő sem tudja.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90114 Írta: Elrond

shark írta: Tényleg be lehet írni! 8O Kösz Maffia a tanácsot 8)

[size=9:2xgr0vd5]csak azért írtam le mindíg, hogy növeljem a látogatottságot :roll: [/size]

Miért kell egy könyvet átírni mikor megfilmesítik? :evil: HMMM? PJ!!!! :twisted:

[size=9:2xgr0vd5]akkor utoljára pajkosponi.uw.hu [/size] :lol:

shark: Film <-> Könyv különbségek c. topik, Morgana most írt ilyen témájú hozzászólást.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90109 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Tényleg be lehet írni! 8O Kösz Maffia a tanácsot 8)

[size=9:xnxcaama]csak azért írtam le mindíg, hogy növeljem a látogatottságot :roll: [/size]

Miért kell egy könyvet átírni mikor megfilmesítik? :evil: HMMM? PJ!!!! :twisted:

[size=9:xnxcaama]akkor utoljára pajkosponi.uw.hu [/size] :lol:

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90103 Írta: Ery
Minerva! Úgy emlékszem, hogy a trailerben elhangzik Elrond szájából, hogy Aragorn király lesz és nem tér vissza, de mindjárt ellen&#337;rzöm.

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90101 Írta: Elrond
Ulmo: Lehet, de állítólag Elrond és háza népe leköltözik Lórienbe, Celeborn csapatokat küld Rohanba Haldír vezetésével (hogy tudták, meg, hogy ott vannak?) és Arwen velük szökik el.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90098 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Igazad van, Ery, de én mégis inkább Elronddal értek egyet, aki úgy érti, Aragorn meg fog halni... (Ennyit Elrond jöv&#337;be látásáról :mrgreen: )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90097 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Vagy csak Elrond sunyi módon így próbál hatni Arwenre h ne maradjon középföldén :twisted: :?
Arwennel én úgy sehogy vagyok, nem is szeretem, de nem is utálom :? . viszont Livet rühellem :twisted: Kis nyif-nyaf :x

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #90095 Írta: Ulmo
Pontosan!

Elrond: az Aragorn-Arwen és Aragorn-Elrond jelenetek visszaemlékezések, még a Szövetség indulása el&#337;tt történtek.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90091 Írta: Ery
Minerva légy er&#337;s! Aragorn tényleg nem tér már vissza Völgyzugolyba. Még a könyvben sem! Szép csendesen megül Minas Tirithben és megvárja míg Arwenék megérkeznek a mennyegz&#337;re.

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90087 Írta: Elrond
Szerintem arra gondolok 8) [size=9:1covctbv]Bár ha ezt én se tudom akko' kissé gáz van :? [/size] Szal Elrond azt mondhatja, hogy Aragorn egyáltalán nem jön vissza. Feldaradolják az orkok, felfalja egy troll, stb, stb...

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90084 Írta: Minerva
Szvsz Arwen úgy s**r, ahogy van. :x [size=9:dn9z1zvz](Na jó, ez talán túlzás... De akkor sem szeretem! :rmad2: Ahogy ott smárolnak Aragornnal a TTT el&#337;zetesekben... AAAAARRRRRRRRRGHH! :rmad2:)[/size]
De most meg Faramir... :bawling:
Elrond viszont miket mond már a trailerekben?? Aragorn nem tér vissza... Mi az, hogy nem tér vissza? :rmad2: Vagy visszatér, csak Éowynnel az oldalán? Vagy ezt hogy érti Elrond?? :hein:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90077 Írta: Elrond
Akkor a trailerben mér csókólózik Aragornnal, és akkor én miért vagyok benne a trailerbe szintúgy?

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90073 Írta: Ulmo
Nuinladien: Arwen nem fog sehová sem rohangálni a TTT-ben!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90065 Írta: Nuwanda
Nuwanda válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Minerva és Többiek: teljesen egyetértek.
MÉRT PONT FARAMIRT, Ó, MÉRT????????

Azt szó nélkül vettem tudomásul, hogy Arwen ahelyett, hogy csendben hímezgetne otthon völgyzugolyban, rohangál a második részben is, de mért kell Faramirból, akit a legtöbben imádnak, Boromir2-t csinálni????

És mi az, hogy nem lehet nemesebb jellem Aragornnál?Hát ezt nem hiszem el...nem véletlenül írta tolkien azt, amit írt farival kapcsolatban...
:cry: 8O :evil: :x

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90048 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
NENENENEEEEEE!!!!!
Miért pont Faramirt???????
Affene,ez betett....

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90038 Írta: Ulmo
Min, Elanor, többiek: a Faramirral kapcsolatos info sajna igaz :( (Ez az a rész, amit&#337;l én is kibuktam) Majd meglátjuk, hogy jön ki a filmben, ne adjátok fel a reményt!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #90037 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
leguanember:

Én igyekszem, és ezt is fogom tenni! Az természetes, hogy vannak olyan változtatások, amik szükségszer&#369;ek, mert ami egy könyvben élvezhet&#337;, az nem biztos, hogy filmben is az (ilyen volt pl Bombadil szerepe), de az, hogy egy szerepl&#337; jellemét gyökeresen megváltoztatni!
Pont ez volt az Faramir jellemében, ami különbbé tette a testvérét&#337;l, ami a legf&#337;bb jellemvonása volt! Ezt azért sztem nem kellett volna!

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90034 Írta: Ery
Lehet, hogy csak félrefordították!

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90032 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Brühüh&#369;&#369;&#369;&#369;&#369;&#369; :bawling: Min, segítek [img]file:///C:/WINDOWS/Asztal/Andi/Emotikonok_elemei/icon_fork.gif[/img] Persze csak jöv&#337;re, miután bemutatták a 3. részt is

[size=9:1k3wt94s]shark, a profilnál van egy olyan, hogy weboldal, oda beírhatod a címet[/size]

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90009 Írta: shark
Én a DVD-n csak a két torony el&#337;zetesét fedeztem föl, de a GameStar azt írta asszem a decemberi számában, hogy megtudhatunk dolgokat a törpék móriába érkezésér&#337;l és dolgaikról amit én nem láttam :?

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89996 Írta: Minerva

Elanor írta: Idézet Faramirról, amit elvileg az &#337;t játszó színész mondott:

"Faramir Gonorba akarja vinni a Gy&#369;r&#369;hordozót, hogy megvédje saját birodalmát a pusztulástól, ezért ejti foglyul." (VOX)

Nem tudom, hogy sírva fakadjak, vagy kezdjek el ordibálni...bár azt hiszem, egyik se segítene...

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... X____X *Min most meghalt* :dead: Csak Faramirt ne, könyörgök, csak Faramirt ne!!!! Brühühü... :bawling: :dead: Kinyírom PJ-t!

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89992 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ezzel nem értek egyet! Messze áll &#337; a báránylelk&#369;t&#337;l! Elég karakteres jelleme van!

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89986 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Elanor!
Próbáld meg a filmet úgy nézni, hogy hú, de izgulok, most mi fog történni, mivel lep meg minket PJ?... Akkor baromira élvezni fogod, s nem lesz savanyú a sz&#337;l&#337;! Egyébként PJ azzal indokolta Faramir szerepének átírását, hogy nem lehet Aragornnál nemesebb a viselkedése, azaz &#337;t is meg kell, hogy kísértse a Gy&#369;r&#369;, nem mondhatja azt, mint a könyvben, hogy nem akarja látni. PJ a Gy&#369;r&#369; megrontó hatalmára hegyezte ki a filmjét, meg-mint Réz András mondta tegnap-arra, hogy kisembernek kell megváltania a világot, meg arra, hogy a hatalom annak a kezében veszélytelen, aki nem kívánja azt gyakorolni. Faramir a könyvben túl báránylelk&#369;nek van szvsz ábrázolva, hiszen ezzel ellentétben rettenthetetlen harcos. Végül is Gondor helytartótrónjának örököse... Mint kiemeltem, az elején lév&#337;ket PJ mondta, a vége az én kiegészítesem.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89973 Írta: Ilsa
Ilsa válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
hódica: A hobbitos cikk isteni! :lol: :lol: :lol: Feldobta a napom. Trufa és Pippin, mint n&#337;?! :mrgreen: :biggrin2: :tongue:

http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=813 Ainariel Tinúviel
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89971 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Megkerestem az ide vonatkozó részeket:
"...Még eltart egy darabig a kétely ideje, s ezt ki kell használnunk. Az Ellenség azt hitte, ez nyilvánvaló, hogy a gömb ott van Orthancban, és miért ne hitte volna? S így azt is, hogy a hobbitot ott tartják fogva és Szarumán azzal gyötri, hogy rákényszeríti, nézzen bele a kristálygolyóba..." "...S most azért küldte a nazgult, hogy nézzen utána, mit m&#369;vel Szarumán. Azután, ami az éjjel történt, gondolom, újabb is jön, mégpedig hamar. Így Szarumán számára eljön a dönt&#337; pillanat. Foglya nincs, akit elküldhetne. Gömbje sincs, amivel lásson, s így felelni sem tud, ha megidézik. Szauron nem hihet mást, mint hogy Szarumán visszatartja a foglyot, és nem hajlandó használni a gömböt. Az mit sem segít rajta, ha a követnek megmondja az igazat..."

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89969 Írta: shark
Hát, hamár valaki egy olyan újságot ír ami filmekkel foglalkozik akkor nézzen körül jól és ne terjesszen hamis infókat.

nekem nincs meg a VOX, de ha ilyen színvonalú akkor nem is lesz. :!:

[size=9:ou7616n7]mindenkinek ajánlom pajkosponi.uw.hu
[/size]

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.805 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére