- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Elrond
- Nem elérhető
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Ulmo
- Nem elérhető
Ery: semelyik előzetesben nincs szó arról, hogy Aragorn király lesz.
Min: ha valaki lezuhan egy szirtről, annál nem tudni, hogy életben marad-e. Elrond csak annyit tud (mond), hogy nem tér vissza. Hogy miért, talán ő sem tudja.
- Elrond
- Nem elérhető
shark írta: Tényleg be lehet írni! 8O Kösz Maffia a tanácsot
[size=9:2xgr0vd5]csak azért írtam le mindíg, hogy növeljem a látogatottságot [/size]
Miért kell egy könyvet átírni mikor megfilmesítik? HMMM? PJ!!!!
[size=9:2xgr0vd5]akkor utoljára pajkosponi.uw.hu [/size]
shark: Film <-> Könyv különbségek c. topik, Morgana most írt ilyen témájú hozzászólást.
- shark
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
[size=9:xnxcaama]csak azért írtam le mindíg, hogy növeljem a látogatottságot [/size]
Miért kell egy könyvet átírni mikor megfilmesítik? HMMM? PJ!!!!
[size=9:xnxcaama]akkor utoljára pajkosponi.uw.hu [/size]
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Elrond
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Arwennel én úgy sehogy vagyok, nem is szeretem, de nem is utálom . viszont Livet rühellem Kis nyif-nyaf
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Ulmo
- Nem elérhető
Elrond: az Aragorn-Arwen és Aragorn-Elrond jelenetek visszaemlékezések, még a Szövetség indulása előtt történtek.
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Elrond
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
De most meg Faramir... :bawling:
Elrond viszont miket mond már a trailerekben?? Aragorn nem tér vissza... Mi az, hogy nem tér vissza? :rmad2: Vagy visszatér, csak Éowynnel az oldalán? Vagy ezt hogy érti Elrond?? :hein:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Elrond
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
- Nuwanda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
MÉRT PONT FARAMIRT, Ó, MÉRT????????
Azt szó nélkül vettem tudomásul, hogy Arwen ahelyett, hogy csendben hímezgetne otthon völgyzugolyban, rohangál a második részben is, de mért kell Faramirból, akit a legtöbben imádnak, Boromir2-t csinálni????
És mi az, hogy nem lehet nemesebb jellem Aragornnál?Hát ezt nem hiszem el...nem véletlenül írta tolkien azt, amit írt farival kapcsolatban...
8O
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- Narië
- Nem elérhető
Miért pont Faramirt???????
Affene,ez betett....
- Ulmo
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Én igyekszem, és ezt is fogom tenni! Az természetes, hogy vannak olyan változtatások, amik szükségszerűek, mert ami egy könyvben élvezhető, az nem biztos, hogy filmben is az (ilyen volt pl Bombadil szerepe), de az, hogy egy szereplő jellemét gyökeresen megváltoztatni!
Pont ez volt az Faramir jellemében, ami különbbé tette a testvérétől, ami a legfőbb jellemvonása volt! Ezt azért sztem nem kellett volna!
I feel complete when I feel sick inside
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Hunnai
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
[size=9:1k3wt94s]shark, a profilnál van egy olyan, hogy weboldal, oda beírhatod a címet[/size]
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- shark
- Nem elérhető
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- Minerva
- Nem elérhető
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... X____X *Min most meghalt* :dead: Csak Faramirt ne, könyörgök, csak Faramirt ne!!!! Brühühü... :bawling: :dead: Kinyírom PJ-t!Elanor írta: Idézet Faramirról, amit elvileg az őt játszó színész mondott:
"Faramir Gonorba akarja vinni a Gyűrűhordozót, hogy megvédje saját birodalmát a pusztulástól, ezért ejti foglyul." (VOX)
Nem tudom, hogy sírva fakadjak, vagy kezdjek el ordibálni...bár azt hiszem, egyik se segítene...
- hedge_hog
- Nem elérhető
~ Une lumi
- Leguanember
- Nem elérhető
Próbáld meg a filmet úgy nézni, hogy hú, de izgulok, most mi fog történni, mivel lep meg minket PJ?... Akkor baromira élvezni fogod, s nem lesz savanyú a szőlő! Egyébként PJ azzal indokolta Faramir szerepének átírását, hogy nem lehet Aragornnál nemesebb a viselkedése, azaz őt is meg kell, hogy kísértse a Gyűrű, nem mondhatja azt, mint a könyvben, hogy nem akarja látni. PJ a Gyűrű megrontó hatalmára hegyezte ki a filmjét, meg-mint Réz András mondta tegnap-arra, hogy kisembernek kell megváltania a világot, meg arra, hogy a hatalom annak a kezében veszélytelen, aki nem kívánja azt gyakorolni. Faramir a könyvben túl báránylelkűnek van szvsz ábrázolva, hiszen ezzel ellentétben rettenthetetlen harcos. Végül is Gondor helytartótrónjának örököse... Mint kiemeltem, az elején lévőket PJ mondta, a vége az én kiegészítesem.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Ilsa
- Nem elérhető
http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=813 Ainariel Tinúviel
- hedge_hog
- Nem elérhető
"...Még eltart egy darabig a kétely ideje, s ezt ki kell használnunk. Az Ellenség azt hitte, ez nyilvánvaló, hogy a gömb ott van Orthancban, és miért ne hitte volna? S így azt is, hogy a hobbitot ott tartják fogva és Szarumán azzal gyötri, hogy rákényszeríti, nézzen bele a kristálygolyóba..." "...S most azért küldte a nazgult, hogy nézzen utána, mit művel Szarumán. Azután, ami az éjjel történt, gondolom, újabb is jön, mégpedig hamar. Így Szarumán számára eljön a döntő pillanat. Foglya nincs, akit elküldhetne. Gömbje sincs, amivel lásson, s így felelni sem tud, ha megidézik. Szauron nem hihet mást, mint hogy Szarumán visszatartja a foglyot, és nem hajlandó használni a gömböt. Az mit sem segít rajta, ha a követnek megmondja az igazat..."
~ Une lumi
- shark
- Nem elérhető
nekem nincs meg a VOX, de ha ilyen színvonalú akkor nem is lesz.
[size=9:ou7616n7]mindenkinek ajánlom pajkosponi.uw.hu
[/size]
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.