- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Lamorak
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
(itt egy rövid vélemény volt, de rájöttem, hogy inkább nem mondok véleményt a közönségbemutató előtt, nehogy bárkit is befolyásoljak, akár csak elvárásaiban is.)
A szinkronban maradt hibákért pedig én személyesen is elnézést kérek mindenkitől; nem sok van, és több lett volna, de ez is ciki. Annak ellenére, hogy nem emlékszem rájuk, természetesen vállalom értük a felelősséget.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Mordaen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Új vagyok még a Fórumon, most másztam elő a Végzet hegyéből. Tudom, hogy lerágott csont, de tényleg el akarja venni a Gyűrűt Faramir Frodótól? Az marha nagy hülyeség lenne, ugyanis ÉN próbáltam meg elvenni Frodótól a Gyűrűt . A másik, tényleg kidombórítják a szerelmi háromszöget a filmben? Nagy hülyeség lenne. Így nem lesz Aragorn hős erkölcsileg is király, ha megcsalja Arwent! : :
Megyek és jelentem Barad-durnak! Ugye áll még? UGYE?
- Ulmo
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- amanibhavam
- Nem elérhető
Telcontar írta: www.origo.hu/szorakozas/mozi/20020508peticioban.html
Erröl a kreténségröl hallottatok?
Ha igen, bocs, de csak ezért nem volt kedvem fellapozni száz oldalt a fórumból...
ez egy tavaly májusi hír, már ellenpetíció is született, hogy A király visszatér meg Elvis emlékét sérti
love is the shadow that ripens the wine
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Telcontar
- Nem elérhető
Erröl a kreténségröl hallottatok?
Ha igen, bocs, de csak ezért nem volt kedvem fellapozni száz oldalt a fórumból...
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Sesy
- Nem elérhető
de amíg nem láttam, addig nem szidom (annyira). Majd holnapután írok egy hosszú kritikát
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Kincső
- Nem elérhető
Balrog Sándor írta:
Kincső írta: Premier előtti vetítés... Azért "azon kevesek egyike"... De még mindig nem dolgoztam föl teljesen a dolgot, hogy láthattam...
És hogy lehetett oda bejutni????
Úgy, hogy az MTT-ben a jan. 3-i szervezők között ki lett osztva ill. sorsolva néhány jegy. Egyébként nem tudom...
Hát igen, nem akartam részletezni, amíg még nem láttátok, de Svin már megtette. Nekem semmi más változtatással nem volt bajom, csak a Faramirossal, és ezt biztos nem bocsátom meg PJ-nek. A könyvre tényleg nem nagyon hasonlít, de nekem összességében tetszett.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Tybald
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
És kb. a 3. filmnél elfogyna a pénz, mivel csak a rajongók mennének be ráipszilon írta: és akkor jó részletesen kidolgoznák, minden film lenne vagy 2 és fél óra.
Ez a város olyan mint én: Nincs benne semmi biztató
- Tybald
- Nem elérhető
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :dance:Nici írta: Ebből még lejön az alvás ami kb 1920
Ez a város olyan mint én: Nincs benne semmi biztató
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Ulmo
- Nem elérhető
- shark
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Szombat 10h MAMUT!!!!!!!
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- hódica
- Nem elérhető
Szméagol és Déagol--> www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=6743
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Hunnai
- Nem elérhető
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Gandalf
- Nem elérhető
- hódica
- Nem elérhető
hát szerintem(remélem) akkora gáz nem lesz... egyedül, amitől félek, az Faramir, és a Samu Frodó "verekedés"..nem tudom PJ miért kavart be ennyire...
OFF: de várom már a pénteket :bounce: :bounce:
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Nici
- Nem elérhető
Nagyon sokban tér el a film a könyvtől? Azért az biztos egy kicsit bosszantó lesz, de csak beletörődünk majd. Ha majd én is láttam azért lehet boncolgatni az eltéréseket is!
- Elanor
- Nem elérhető
Sztem attól nem lesz nemesebb, hogy nem akarja Frodótól elvenni a Gyűrűt, hiszen ezt Aragorn sem akarja megtenni!! És azért Aragorn sztem nemesebb tetteket is tett, ezen kívül, mint Faramir, a Gyűrűháború során, és ezt vmilyen más ponton is lehetett volna érzékeltetni, hogy ő felette áll (egyébként ezt felesleges direktbe érzékeltetni, mivel sztem ez mindenkinek leesik... másképp Faramir lenne a király, vagy mittuodmén... ), szóval nem pont ezzel a momentummal kellett volna ezt kiemelni...
I feel complete when I feel sick inside
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Havaska írta: ipszilon:ha már az első részből kihagyták a vargokat,akkor illő,hogy a második részbe betegyék.
ennyi erővel tegyék bele Bombadilt is. ez nem így működik, hogy, innen kihagyjuk, és akkor a majd később betesszük vhova. a helm szurdok elé egyáltalán nem kellett volna. amúgy az első részben hol voltak wargok?
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Létezik. Írtam privit ezzel kapcsolatban.Éowyn, Faramir kedvese írta: Helló.
Én itt még új vagyok és azt szeretném megkérdezni, hogy tényleg létezik-e Tolkien életrajza, mert én sehol sem láttam még... :look:
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- angelina
- Nem elérhető
en szemely szerint nem tudom,hogy fogom kibirni ezt az evet;tegnap este ota csak a ROTK-re gondolok !
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- virágocska
- Nem elérhető
Akik mar lattak azoktol csak jot hallottam rola!!
I was there 3000 years ago.
- Havaska
- Nem elérhető
Előre Éorlfiak!
Ne féljétek a Sötétséget!
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
gyűrű szövetsége 1. rész
a gyűrű szövetsége 2. rész
a két torony 1. rész
a két torony 2.rész
a király visszatér 1. rész
a király visszatér 2. rész
és akkor jó részletesen kidolgoznák, minden film lenne vagy 2 és fél óra.
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Elanor
- Nem elérhető
varda, Kincső, Svin stb. : mázlisták vagytok, hogy láthattátok, már nagyon várom a véleményeteket, és mindenkiét (főleg a magamét ), addig pedig mondogatom magamban, mert felfogni még nem tudom: holnap, holnap, holnap, holnap....
I feel complete when I feel sick inside
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.