- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
ipszilon írta: olvassátok el amit a 100x szépben írtak róla. volt vmi nagy hülyeség benne, de már nem emléxe. de lehet csak én vagyok hülye. amúgy szarumán, meg szauron nem utálja egymást? mert szarumán is magának akarja a gyűrűt?
Szauron nem tudja (vagy legalábbis nem tűnik fel neki egy csomó ideig), hogy Szarumán is megkaparintaná a Gyűrűt, meg mondjuk Szarumán annyira nem ostoba eleinte, hogy nyíltan szervezkedjen ellene. De a második részben, amikor Pippin belenéz a Palantírba, ott kiderül minden.
~ Une lumi
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- hódica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Elanor írta: Idézet Faramirról, amit elvileg az őt játszó színész mondott:
"Faramir Gonorba akarja vinni a Gyűrűhordozót, hogy megvédje saját birodalmát a pusztulástól, ezért ejti foglyul." (VOX)
Nem tudom, hogy sírva fakadjak, vagy kezdjek el ordibálni...bár azt hiszem, egyik se segítene...
8O 8O 8O
úr istem! Ezt David Wenham mondta??? Hát vagy félretájékoztatták, vagy PJ megint kavar...
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Elanor
- Nem elérhető
"Faramir Gonorba akarja vinni a Gyűrűhordozót, hogy megvédje saját birodalmát a pusztulástól, ezért ejti foglyul." (VOX)
Nem tudom, hogy sírva fakadjak, vagy kezdjek el ordibálni...bár azt hiszem, egyik se segítene...
I feel complete when I feel sick inside
- Narië
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Nem tudja valaki ide beirni magyaru?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- hódica
- Nem elérhető
Elrond írta: Szerintem a zene jó lett volna (Beatles Rúlz!!), de kissé érdekes lett volna gombafejű legolas, és Yoko Ono Arwenként... :confused2:
jaja, Beatles RÚÚLZ!
van már VOX is? nem is tudtam Cinema szerintem nem olyan gáz..mondjuk túl sok újat nem ír, de azért el lehet olvasni
egy elég érdekes cikk érdemes elolvasni(vajon homokosok-e a hobbitok )
nyblade.com/arts/021227dish.php3
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Rabyn
- Nem elérhető
Én még nem kezdtem el elolvasni de ehet nem is fogom...
Viszont a Voxot csal láttam egy osztálytársam kezében így arról nem tudok nyilatkozni....
Van olyan aki már látta amúgy a Két toronyt??
És sajnos csak 11.e körül tudom megnézni...
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
Nornorë írta: nagy várakozással vettem meg én is a cinemát ,de csak csalódás ért . a cik még elment volna de a képek pocsékok voltak ,homályosak ,a részletek kivehetlenek, egyedül csak arwen képe lett jó minőségű
Egyetértek veled.A tavalyi Cinemaban sokkal jobb volt a képek minősége(a cikkről nem tudok nyilatkozni,mert még nem olvastam).A VOX-ot napok óta keresem,de nem láttam sehol(csaka a decemberit).
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Narië
- Nem elérhető
- zsoffija
- Nem elérhető
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Nornorë
- Nem elérhető
" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- Nuwanda
- Nem elérhető
És két héten belül háromszor pumpoltak meg adománygyűjtők.Ilyen bizalomgerjesztő fejem lenne : ?Na mind1
Mért van olyan érzésem, hogy egyes Legivel igen szimpatizáló egyének szabadultak be ide?
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Hunnai
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A Stella Moziklubot fölvettem, így néztem végig (főleg Legolast ): [img]file:///C:/WINDOWS/Asztal/Andi/Emotikonok_elemei/icon_shocked.gif[/img] meg [img]file:///C:/WINDOWS/Asztal/Andi/Emotikonok_elemei/icon_popcorn.gif[/img]
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Elrond
- Nem elérhető
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- shark
- Nem elérhető
pajkosponi.uw.hu
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- Narië
- Nem elérhető
:up: :up:Niphredil/Szméagol írta: Narië: Biztos hallgatja, amint Arwen susogó hangján szólítja őt... De különben a Cinema tényleg istenkirály, most vettük meg egy fél órája. Az egyik TV-újságban ezt írták: Szgollam. Akkor a másik fele Méagol?
- hódica
- Nem elérhető
Niphredil/Szméagol írta: Narië: Biztos hallgatja, amint Arwen susogó hangján szólítja őt...
hihi
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Narië
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Algieba Markab
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
"Lembas, tünde kenyér. Egy falatja kitölti egy felnőtt ember gyomrát."
"És mi volt az ajándéka?"
Felejthetetlen beszólásai még.
"Orkok."
"Orkok!"
"Gandalf!"
"Furcsa hangokat hoz a szél."
"Indulnunk kell.""Engem nem az út agaszt. Egy árnyék és balsejtelem kezd úrrá lenni gondolataimon. Baj közeleg. Érzem"
Írjam még?
"Cuki", amikor átöleli Aragornt, aztán "jaj de aranyos", amikor ráesik Boromir, és "bájos", amikor meglátja a haldokló Boromirt. És ahogyan lő, meg a csodás tünde késeivel bánik! Azta, ez aztán az elffi!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Egyébként meg meg kell nézni a bővített verziót, abban sokkal több szövege van Legolasnak, és a tünde-törp huzakodás is jobban kijön
- Algieba Markab
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Egyébként este meglátom mit művelt a stáb a folytatásban:)
- Balrog Sándor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Khamul írta: Ne reménykedj kedves Barlog, az tuti, hogy a Harry Potter miatt csúszik ennyit, sőt jövőre is csúszni fog. .
Nem reménykedek, mert tudom hogy csak 2004-ben láthatom. Tényleg nem lesz új Potter idén, de a ROTK akkor is késni fog. Egyébként ennek ellenére ugyanannyian nézik majd meg mintha a téli szünetben lenne. Én nem hiszem hogy lenne olyan aki azért nem nézi meg mert nem decemberben van.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.