A 2. rész - A Két Torony

Több
21 éve 10 hónapja #88509 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én most pár napja fejeztem be a RotK-t (persze nem elsőre 8) ), szóval viszonylag emléxem a dolgokra.

Egyébként én nem hinném, hogy rossz lesz. Sztem nem ez a jó szó rá: egyszerűen csak más lesz, mint a könyv. Aki nem olvasta, annak lehet, hogy jobban fog tetszeni, mint film, de mi vlsz. jobban fogjuk értékelni. De ha vki olvasta, abban már benne van a csalódás lehetősége is. Meg kéne próbálni úgy nézni erre a filmre, mint egy feldolgozásra, vagy nem is tudom... mert, ha azt várjuk, hogy egy az egyben a könyvet kapjuk vissza, akkor sajnos csalódnunk kell... :(
Csak az a baj, hogy (főleg a rajongóknak) nehéz elvonatkoztatni, és egyszerűen csak élvezni a filmet, midnenféle összehasonlítgatás nélkül. Sztem ez senkinek sem fog menni, főleg elsőre, de, ha már az első sokk után megbarátkoztunk a változtatásokkal, akkor lehet, hogy sikerül. :) (Ezt tapasztalatból modnom, legalábbis velem így volt a FotR-nél.)

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88504 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
ómáj, milyen hírek keringenek, egyi ideig a fárszok keringettek, h mi lesz!! aztán látom, h nem is olyan vészes a dolog... mindenesetre már nagggyon kíváncsi vagyok... már nemsok, nemsok, nemsok, nemsok.....
én most jelen pillben teljedsen meg avgyok elégedbv PJvel, lehet, h csak a dvd függelék része hatott így rám... :roll: bízom benne, h nem szúrta el!!! csak nem.. ugye? uuggyeee Ulmo? 8)
naszal csak annyit, h BIZT jó lesz, jónak kell lennie! :D
mikor néztem az előzeteset a moziban... alig bírtam magammal...!! telejesen magával ragadott, csak az a kis rész is!
most újra elolvastam a Két Tornyot, de már nagyon hamar befejeztem, szóval megint nem emlékszem jól a dolgokra *n8n ütügeti szitafejét*, szóval valszeg újra el kell olvnom a nagyobb részeket... ti elolvastátpk újra? :wink: Gollamra naggyon kíváncsi vagyok, meg a Holtlápra is...
Éoban, vagyis Mirben meg szintén bízom, amíg nem láttam a filmet (márnemsoknemsoknemsoknemsok)!

n8n returns
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88491 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
neis aggodj :D !!
en valami nemet adon lattam par napja a tegnapelotti werkfilm hosszabb valtozatat eshat IGEN jo volt :wink: !
a szinkronhangok pedig ROHADT jok lesznek hal' istennek(no more Haldir!!!),es ezt en mondom nektek;Obiwan :lol: (egyebkent 100%ra biztos voltam Gyorgyi Annaban :up: )

a wargokrol;amikor neztem a jelenetet,eleg viccesnek hatottak,ugyanis sztem jobban hasonlitanak a hienakra(nem a hienakutyakra,hanem az oroszlankiralyos foltos-hienakra,amik meg genetikailag kozelebb allnak a macskakhoz,mint a kutyafelekhez...)mint a farkasokra :shake: :shake: :shake:
de vegulis mindegy,mert igy randabbak :lol:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88484 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én nem aggódom a film miatt....csak nem olyan béna PJ, hogy elszúrja :roll: :? :)

Sydney premierképek :arrow:
always.ejwsites.net/images/sydprem01.jpg always.ejwsites.net/images/sydprem02.jpg (David Wenham :wink: :D )

always.ejwsites.net/images/sydprem03.jpg
always.ejwsites.net/images/sydprem04.jpg (Miranda Otto :wink: )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88326 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nekem bájos kis pesszimista természetem miért nem jön elő a TTTvel kapcs???Nem akarok csalódni :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D
:dance: Sz'tem akkor is jó lesz,ha Arwen pusztítja el a Gyűrűt,miután legyőzte mint a 9 nazgúlt,és...[size=9:nrl0u966]kuss,zsoffija!!![/size]Szóval naaagyon fog tetszeni!minden változtatás ellenére is :!: :dance:

Süni:köszi a magyarhangokat :!: :wink:

Csomó-csomó jó kép :!:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88309 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nem tudom, jártok-e a mozinet.hu fórumára, ott Toma, a magyar változat hangmérnöke rendszeresen be szokott írni a GyU magyar szinkron topicba. Egy végtelenül lelkiismeretes emberke. A Két Toronyban az új szereplők magyarhangjai:

Éowyn - Györgyi Anna
Éomer Viczián Ottó
Faramir - Rajkai Zoltán,
Théoden - Újréti László,
Gollam (az első részben is) - Láng Balázs
Szilszakáll - Tolnai Miklós

Biztos vagyok benne, hogy minőségi lesz ez a szinkron is. A fordítást meg majd még meglátjuk. 8O

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88297 Írta: Elanor

Ulmo írta: Elanor: sejtessünk még? :)

Ulmooooo......szted egy ilyen kérdésre mit lehet mondani??? :lol:
Nemtomnemtomnemtom.... :)

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88290 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Elanor, hehe, mondj még ilyen ötleteket! :lol: :mrgreen:
Ulmo, ne csigázz, légyszíves! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88285 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én nem mondtam semmit ... 8) De aki látta az előzeteseket, rájöhetett erre.
Elanor: sejtessünk még? :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88281 Írta: Elanor
Igen, én is erre a változatra voksolnék! :)
Sztem így pont jó: sejtetitek a változtatásokat, hogy fel legyünk készülve, de nem lövitek le a "poént" :)

Majd azt képzelem, hogy Frodó meghalt, ráadásul Samu ölte meg, Aragorn megkaparintotta a Gyűrűt, és ő lett az új Sötét Úr, Gimli öngyilkos lett, mert Galadriel nem szereti, Trufáékat megette Szilszakáll...ehhhe.... azt hiszem, kicsit túlzásba vittem... :lol: de így legalább biztos kellemesen fogok csalódni :twisted:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88279 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ulmo írta: [size=9:e0wpuvz4]de az Osgiliathba vezető séta igazán kimaradhatott volna...pszt![/size]

Már megint kezded :lol: !

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88278 Írta: Minerva
MIIIII??????????? 8O :hein:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88275 Írta: Ulmo

Elanor írta: (nemtom, mi a jobb:
1. ha csak annyit tudunk, hogy lesz vmi változás, és szemünk előtt már rémképek lebegnek, de fel vagyunk rájuk készítve
2. vagy, ha a film nézése közben kell szembesülnünk a változtatásokkal, amikre nem is számítunk... :roll: )

Minerva: igazad van! Én erre azt mondanám: jobb félni, mint megijedni ;) Nem biztos, hogy rossz lesz, inkább csak furcsa :? [size=9:jgs5yhmu]de az Osgiliathba vezető séta igazán kimaradhatott volna...pszt![/size]
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88272 Írta: [Nerwen]
Ne izgulj, olyan drasztikus változtatásokat csak nem csinálnak majd :? , különben, hogy magamat idézzem - khmm - PJ ki lesz vágva a tizedikről :twisted:

I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88271 Írta: Minerva
Sztem inkább rettegjünk, és csalódjunk kellemesen a film alatt... A pesszimistákat sosem éri nagy csalódás... :)

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88266 Írta: Elanor
Neeeeeeee....(és ezzel a halálsikollyal Samu lánya Elanor szétporladt, és hamvait elfújta a szél)
Khm...szóval ezt nem teheti PJ!! És az a rész, amikor Gollamot elfogják és megkötözik? Najó, nem kérdezősködök tovább...de tényleg olyan rossz lesz??? És olyan szörnyű változtatásokkal? Megőrülök....

(nemtom, mi a jobb:
1. ha csak annyit tudunk, hogy lesz vmi változás, és szemünk előtt már rémképek lebegnek, de fel vagyunk rájuk készítve
2. vagy, ha a film nézése közben kell szembesülnünk a változtatásokkal, amikre nem is számítunk... :roll: )

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88263 Írta: Minerva
Nekem az előzetesek alapján nem tecc Éowyn, de majd +láttyuk... :roll: Oké, oké, nem szóltam.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88250 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Éowynt nem szúrták el! :nono:
Faramir meg... meglátjuk... mindenesetre már a Tiltott Tónál kezdődnek a változtatások...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88251 Írta: [Nerwen]
Na nekem meg kb 20 nap, mivel nem mek a premire :cry: :x :evil:
[size=9:ssn0c0jh]Jó, láttam, de letöltött állapotban és a vége le is maradt :x [/size]Szal ti mikor már rég itt csámcsogtok rajta én még... :( de egyszer az én időm is eljön :twisted:

I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88249 Írta: Minerva
Nemakaromhogyelszúrjákfaramirtismintéowynt! Brühühü... :bawling: Ők lesznek a rémálompár... 8O :?

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88247 Írta: Ulmo
Elanor: hogy vívónyelven mondjam: Touché! (vagyis talált!) Pont arról a jelenetről volna szó.
Ithilia megmaradt, azzal nincs is semmi gond. De hát a folytatás a Tiltott Tó után... Mostantól befogtam a számat! :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88244 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én mindjárt megkattanok...barátnom most írja, hogy holnap mennek unokatesójával moziba, a Két toronyra...igaz, mindez Németországban...de akkoris :( :evil:
Najó, Ulmo, végülis igazad van...13 napot SSSimán kibírunk! 8)
(Addig meg élvezkedek a vadiúj dvdém extráival...)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88242 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Engem azért egy picikét zavar... Faramir a kedvenc szereplőim egyike! :?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88241 Írta: Elanor
Hogy az a...
Pedig Ithilia, meg Faramirék találkozása Frodóékkal az egyik kedvenc részem a TTT-ből... remélem nem szúrták el nagyon... :x

(Egyébként már az a jelenet se sejtet túl sok jót, ahogy Faramir a kardjával "piszkálja" Frodó nyakában a Gyűrűt...na mind1... *kevesebb, mint két hét, kevesebb, mint két hét, kevesebb, mint két hét, kevesebb, mint két hét* ;) )

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88239 Írta: Ulmo
Már csak 13 nap. Ennyit féllábon is ki kell bírni mindenkinek. :)
Egyébként teljesen más "tudni" valamiről a filmben, és más "látni" ugyanazt. Még az is lehet, hogy jól sül el a változtatás :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88236 Írta: [Nerwen]
Már megint kezditek :evil: ?!Megőrülök :x !Csak az idegesítő, hogy ti már tudjátok és mondjátok, hogy "hát, igen, lesz egy kis változtatás..." minket meg megesz a fene, hogy "úristen mi lehet az?"Mondjuk nem lenne rossz hallani, de azért mégse!

I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88231 Írta: Ulmo
Csak némi változtatás a sztorin (mondjuk a hajam égnek állt tőle :eek2: , de ez lényegtelen) No more spoilers! ;)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88230 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88228 Írta: Elanor

Ulmo írta: Meglepődünk, hogy teljesen más a szerepe, mint a könyvben 8O

Ulmo! Ne ijesztgess!! 8) Ezt csak úgy mondtad, vagy tudsz is vmit...??

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88227 Írta: [Nerwen]
Ulmo:még csak az kéne 8O !PJ ki lenne lökve a tizedikről az tuti :twisted: !

I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.882 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére