- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Elanor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Egyébként én nem hinném, hogy rossz lesz. Sztem nem ez a jó szó rá: egyszerűen csak más lesz, mint a könyv. Aki nem olvasta, annak lehet, hogy jobban fog tetszeni, mint film, de mi vlsz. jobban fogjuk értékelni. De ha vki olvasta, abban már benne van a csalódás lehetősége is. Meg kéne próbálni úgy nézni erre a filmre, mint egy feldolgozásra, vagy nem is tudom... mert, ha azt várjuk, hogy egy az egyben a könyvet kapjuk vissza, akkor sajnos csalódnunk kell...
Csak az a baj, hogy (főleg a rajongóknak) nehéz elvonatkoztatni, és egyszerűen csak élvezni a filmet, midnenféle összehasonlítgatás nélkül. Sztem ez senkinek sem fog menni, főleg elsőre, de, ha már az első sokk után megbarátkoztunk a változtatásokkal, akkor lehet, hogy sikerül. (Ezt tapasztalatból modnom, legalábbis velem így volt a FotR-nél.)
I feel complete when I feel sick inside
- n8n
- Nem elérhető
én most jelen pillben teljedsen meg avgyok elégedbv PJvel, lehet, h csak a dvd függelék része hatott így rám... bízom benne, h nem szúrta el!!! csak nem.. ugye? uuggyeee Ulmo?
naszal csak annyit, h BIZT jó lesz, jónak kell lennie!
mikor néztem az előzeteset a moziban... alig bírtam magammal...!! telejesen magával ragadott, csak az a kis rész is!
most újra elolvastam a Két Tornyot, de már nagyon hamar befejeztem, szóval megint nem emlékszem jól a dolgokra *n8n ütügeti szitafejét*, szóval valszeg újra el kell olvnom a nagyobb részeket... ti elolvastátpk újra? Gollamra naggyon kíváncsi vagyok, meg a Holtlápra is...
Éoban, vagyis Mirben meg szintén bízom, amíg nem láttam a filmet (márnemsoknemsoknemsoknemsok)!
n8n returns
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
en valami nemet adon lattam par napja a tegnapelotti werkfilm hosszabb valtozatat eshat IGEN jo volt !
a szinkronhangok pedig ROHADT jok lesznek hal' istennek(no more Haldir!!!),es ezt en mondom nektek;Obiwan (egyebkent 100%ra biztos voltam Gyorgyi Annaban :up: )
a wargokrol;amikor neztem a jelenetet,eleg viccesnek hatottak,ugyanis sztem jobban hasonlitanak a hienakra(nem a hienakutyakra,hanem az oroszlankiralyos foltos-hienakra,amik meg genetikailag kozelebb allnak a macskakhoz,mint a kutyafelekhez...)mint a farkasokra :shake: :shake: :shake:
de vegulis mindegy,mert igy randabbak
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- hódica
- Nem elérhető
Sydney premierképek
always.ejwsites.net/images/sydprem01.jpg always.ejwsites.net/images/sydprem02.jpg (David Wenham )
always.ejwsites.net/images/sydprem03.jpg
always.ejwsites.net/images/sydprem04.jpg (Miranda Otto )
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- zsoffija
- Nem elérhető
:dance: Sz'tem akkor is jó lesz,ha Arwen pusztítja el a Gyűrűt,miután legyőzte mint a 9 nazgúlt,és...[size=9:nrl0u966]kuss,zsoffija!!![/size]Szóval naaagyon fog tetszeni!minden változtatás ellenére is :dance:
Süni:köszi a magyarhangokat
Csomó-csomó jó kép
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Éowyn - Györgyi Anna
Éomer Viczián Ottó
Faramir - Rajkai Zoltán,
Théoden - Újréti László,
Gollam (az első részben is) - Láng Balázs
Szilszakáll - Tolnai Miklós
Biztos vagyok benne, hogy minőségi lesz ez a szinkron is. A fordítást meg majd még meglátjuk. 8O
~ Une lumi
- Elanor
- Nem elérhető
Ulmo írta: Elanor: sejtessünk még?
Ulmooooo......szted egy ilyen kérdésre mit lehet mondani???
Nemtomnemtomnemtom....
- Minerva
- Nem elérhető
Ulmo, ne csigázz, légyszíves!
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ulmo
- Nem elérhető
Elanor: sejtessünk még?
- Elanor
- Nem elérhető
Sztem így pont jó: sejtetitek a változtatásokat, hogy fel legyünk készülve, de nem lövitek le a "poént"
Majd azt képzelem, hogy Frodó meghalt, ráadásul Samu ölte meg, Aragorn megkaparintotta a Gyűrűt, és ő lett az új Sötét Úr, Gimli öngyilkos lett, mert Galadriel nem szereti, Trufáékat megette Szilszakáll...ehhhe.... azt hiszem, kicsit túlzásba vittem... de így legalább biztos kellemesen fogok csalódni
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Ulmo írta: [size=9:e0wpuvz4]de az Osgiliathba vezető séta igazán kimaradhatott volna...pszt![/size]
Már megint kezded !
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ulmo
- Nem elérhető
Elanor írta: (nemtom, mi a jobb:
1. ha csak annyit tudunk, hogy lesz vmi változás, és szemünk előtt már rémképek lebegnek, de fel vagyunk rájuk készítve
2. vagy, ha a film nézése közben kell szembesülnünk a változtatásokkal, amikre nem is számítunk... )
Minerva: igazad van! Én erre azt mondanám: jobb félni, mint megijedni Nem biztos, hogy rossz lesz, inkább csak furcsa [size=9:jgs5yhmu]de az Osgiliathba vezető séta igazán kimaradhatott volna...pszt![/size]
- [Nerwen]
- Nem elérhető
I hate my pathetic life"
- Minerva
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Khm...szóval ezt nem teheti PJ!! És az a rész, amikor Gollamot elfogják és megkötözik? Najó, nem kérdezősködök tovább...de tényleg olyan rossz lesz??? És olyan szörnyű változtatásokkal? Megőrülök....
(nemtom, mi a jobb:
1. ha csak annyit tudunk, hogy lesz vmi változás, és szemünk előtt már rémképek lebegnek, de fel vagyunk rájuk készítve
2. vagy, ha a film nézése közben kell szembesülnünk a változtatásokkal, amikre nem is számítunk... )
- Minerva
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Faramir meg... meglátjuk... mindenesetre már a Tiltott Tónál kezdődnek a változtatások...
- [Nerwen]
- Nem elérhető
[size=9:ssn0c0jh]Jó, láttam, de letöltött állapotban és a vége le is maradt [/size]Szal ti mikor már rég itt csámcsogtok rajta én még... de egyszer az én időm is eljön
I hate my pathetic life"
- Minerva
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Ithilia megmaradt, azzal nincs is semmi gond. De hát a folytatás a Tiltott Tó után... Mostantól befogtam a számat!
- Cicaful
- Nem elérhető
Najó, Ulmo, végülis igazad van...13 napot SSSimán kibírunk!
(Addig meg élvezkedek a vadiúj dvdém extráival...)
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Pedig Ithilia, meg Faramirék találkozása Frodóékkal az egyik kedvenc részem a TTT-ből... remélem nem szúrták el nagyon...
(Egyébként már az a jelenet se sejtet túl sok jót, ahogy Faramir a kardjával "piszkálja" Frodó nyakában a Gyűrűt...na mind1... *kevesebb, mint két hét, kevesebb, mint két hét, kevesebb, mint két hét, kevesebb, mint két hét* )
- Ulmo
- Nem elérhető
Egyébként teljesen más "tudni" valamiről a filmben, és más "látni" ugyanazt. Még az is lehet, hogy jól sül el a változtatás
- [Nerwen]
- Nem elérhető
I hate my pathetic life"
- Ulmo
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Ulmo írta: Meglepődünk, hogy teljesen más a szerepe, mint a könyvben 8O
Ulmo! Ne ijesztgess!! Ezt csak úgy mondtad, vagy tudsz is vmit...??
- [Nerwen]
- Nem elérhető
I hate my pathetic life"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.