A 2. rész - A Két Torony
- Ragoran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
VOLT BENNE CSATA, MEG VARG, MEG MINDEN!!!!!!!!
HHHHHHHUUUUUUUHHHHHU!!!
érdemes nézni a magyart csatornákat is!!
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- jokipeti
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
Rayan írta: Izé, most lehet, hogy utálni fogtok, de megkérek minden kedves mázlistát, aki már látta a Két Tornyot, hogy szíveskedjék mellőzni a topicból a spoilereket, mert egyáltalán nem vagyok kíváncsi rájuk!!! Élménybeszámolókat légyszi a premier után. Kösz a megértést. Ne kelljen már megvonnom magam innen
Rayan! Relax! Elvezni fogod a filmet igy is! Nagyon keveset mondtunk el a filmrol. Harom ora kepi, hangi vilagat nem lehet elmeselni. Marad eleg meglepetes Neked! Hidd el!
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- jokipeti
- Nem elérhető
Egyébként tök jó hogy láttad.Moziba!Mert én is láttam csak letöltött formában...még! De ezzel kapcsolatos élményeimet már vagy 8-szor leírtam és gondolom mki kívülről fújja már, szóval nem írom le még 1-szer [/quote]
En is Tovig! Azert is tunt fel nekem a vasznon
PC-n megnezni a filmet???? Szentseg tores ember!
- jokipeti
- Nem elérhető
Ami nekem is feltunt a filmben az a harmas cselekmeny szal. Kicsit deja vu erzesem volt a Star Wars miatt, mivel ott is eloszeretettel alkalmazzak eme meselesi format. Mindig van egy izgalmas jelenet amit meg-meg szakitanak egy masik nyugalmasabb jelenettel - mintegy reklam hatas keppen. A nyugalmas kep es hangulat szerepet egyertelmuen Trufa, Pippin, Oak harmasa veszi at... ha oldani akarjak a nezok feszultseget, akkor snitt ... es jon egy 3-5 perces jelenet a harmasrol.
Ami meg hasonlit a SW-hez: egy-ket latvanyos csatajelenet a filmkozben, de persze a nagy osszecsapas a vegere marad... de ez nem hibaja a filmnek! Sot!
Persze van szerlemi szal is! Aragorn szive ujra es meg mindig langol!
Ami nem kellett volna: Legolas "legordeszkazasa" a lepcson, pajzzsal a laba alatt mikozben halomra oli az ellenseget. Nagyon "new yorki vagany sracra" sikeredet Kihagyhato lett volna.
Humor: Gimli es Gollam. Gollam tudat hasadasos szerepe es poszesege neha mosolyt csal az ember arcara, am az O szerepe nem csak errol szol! Hiaba PC krealta leny! Sokkal tobbet es jobban jatszik mint nehany igazi szereplo. Pl. Gimli cselekmenye es szerepe szinte csak a humorra korlatozodik. Esetlen mondatai es tettei (pl. idetlen helyzetben, idetlen mondat utan leesik a lorol es mindenki rajta nevet -> Charlie Chaplin), mindig ott vannak a vasznon, es nem biztos hogy helye is van, de ezt majd dontstek el Ti.
Nem sokara itt a Jan. 9-e... en azert holnap megnezem meg1szer
- [Nerwen]
- Nem elérhető
jokipeti írta: Ami negativ: Frodo kormeit tovabbra is ragja es ezert nem szep a keze, pedig van egy-ket kozeli total amikor a gyurut simogatja.
Most elmondok vmit, én is rágom a körmöm ...de már a leszokó- stádiumban vok...asszem
Egyébként tök jó hogy láttad.Moziba!Mert én is láttam csak letöltött formában...még! De ezzel kapcsolatos élményeimet már vagy 8-szor leírtam és gondolom mki kívülről fújja már, szóval nem írom le még 1-szer
I hate my pathetic life"
- Ragoran
- Nem elérhető
jokipeti írta: Ahogy irok, ugy jutnak eszembe a jobbnal job jelenetek: Fekete Lovasok jelenetei a sarkanyokon "lovagolva".... Cool. A hang! A latvany!
Hát ja, az előzőbe is nagyon jóóól voltak megcsinálva a lovasok!!!
- Ragoran
- Nem elérhető
Összetéve Balázs véleményével tuti, hogy jó lett! Legalábbis én 100%-ig így állok hozzá!
- jokipeti
- Nem elérhető
- jokipeti
- Nem elérhető
- jokipeti
- Nem elérhető
Ami negativ: Liv Tyler nagyon kicsi szerepe...
Ami pozitiv: a film ujboli momumentalitasa! Minden nagy! ORIASI!
Ami negativ: Gandalf a vakito fehersegevel mar naha Jezus szerepet latszik atvenni... (ez csak egyeni velemeny... keretik senkit meg nem sertodni) De amugy Gandalf felbukkanasa a mozi vasznon mindig nagy elmeny.
Ami negativ: Frodo kormeit tovabbra is ragja es ezert nem szep a keze, pedig van egy-ket kozeli total amikor a gyurut simogatja.
Ami pozitiv: minden csata jelenet - ezt mar alabb irtam - de nem gyozom kihangsulyozni, mennyier elveztem minden masodpercet az akciojeleneteknek.
Ami pozitiv: eredeti szinkronban neztem meg, kovetkezeskepp: Gollam sziszegese egyszeruen szuper! Nerm tudom, hogy mikeppen oldjak meg otthon ezt szinkronizalassal, de remenykedem, hogy nem fogjak elszurni.
Roviden ennyi.
- Ragoran
- Nem elérhető
jokipeti írta: DE!!!! Sorry, de meg itt koran reggel van es meg almos vagyok... No es persze hatasa alatt vagyok a filmnek es irok itt ossze-vissza minden hulyeseget. Szoval bocsi!
Jajó! *huhhh* egy percre +ilyedtem...
Szal bővebben???? Milyen volt???
- jokipeti
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Leírod a véleményedet kicsit bővebben???
- jokipeti
- Nem elérhető
- [Nerwen]
- Nem elérhető
I hate my pathetic life"
- Ragoran
- Nem elérhető
Van benne ent is, amint éppen elkapja Trufát(?)!!!!
- Hunnai
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
De a képek jók.
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Ragoran
- Nem elérhető
a videnyóval még szenvedek...
az előzőket próbáltam úgy is +nyitni, de nem megy...
- Lara
- Nem elérhető
Itt pedig egy video:van benne egy dolgozó troll,és Gollamot is mutatják közelről: img-nex.theonering.net/movies/TT ... d-high.mov
I make my own luck.
- Ragoran
- Nem elérhető
hódica írta:
Ragoran írta: hódica:
1:Melyik ez a poszter magazin??
Olyan, mint amilyen a FotR is volt. Egy újság, van benne 8 poszter, csak az a kár hogy egymás "hátán", így nem tudod minden kitenni. De érdemes megvenni, azt hiszem, 350. ft
Kössz majd utána nézek..eddig nem is hallottam róla...
- hódica
- Nem elérhető
Ragoran írta: hódica:
Olyan, mint amilyen a FotR is volt. Egy újság, van benne 8 poszter, csak az a kár hogy egymás "hátán", így nem tudod minden kitenni. De érdemes megvenni, azt hiszem, 350. ft
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Ragoran
- Nem elérhető
2:Igen én is így akartam mondani, de nem sikerált +fogalmazni!!!
(jajj, de off vagyok)
- hódica
- Nem elérhető
Az én véleményem az a könyv első kb. 80 oldaláról, hogy nem unalmas, csak semmi nem történik. De érdekes
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Ragoran
- Nem elérhető
Lili írta: Sziasztok!
Bocsi,hogy így eltérek a témától,de
december 28. rtl klub 23:55-00:30 Így készült: A Gyűrűk ura - Visszatérés Középföldére
Készítsétek a videókat...
Elég későn kezdődik... Azért megpróbálom....köcc!
Félre ne értsetek én nem azt mondtam, hogy unalmas, hanem, hogy nem olyan izgalmas!! Nagy különbség!
Na OFF vége!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- [Nerwen]
- Nem elérhető
I hate my pathetic life"
- Lord Maul
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Gandalf írta: Ami a tünde-szövegeket illeti a filmben: ez már az első filmben is probléma volt. Nagyon érződött, hogy nem az adott helyzet kívánta meg a nyelv használatát, hanem egyszerűen be akarták mutatni a nézőknek...
Mire gondolsz? Szerintem normális, hogy Aragorn és Arwen egymás között a tünde nyelvet használja, vagy a lothlórienieket így szólítják meg.
We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.