A 2. rész - A Két Torony

Több
21 éve 10 hónapja #87447 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
MOST VOLT A MAGYAR RTL-EN TTT ELŐZETES!!!!!!!!!!!!!!
VOLT BENNE CSATA, MEG VARG, MEG MINDEN!!!!!!!!
HHHHHHHUUUUUUUHHHHHU!!!
érdemes nézni a magyart csatornákat is!!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87445 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Kösz jokipeti, most már megnyugodtam :quasi: :lol: :wink:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87443 Írta: jokipeti
jokipeti válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Rayan írta: Izé, most lehet, hogy utálni fogtok, de megkérek minden kedves mázlistát, aki már látta a Két Tornyot, hogy szíveskedjék mellőzni a topicból a spoilereket, mert egyáltalán nem vagyok kíváncsi rájuk!!! Élménybeszámolókat légyszi a premier után. Kösz a megértést. Ne kelljen már megvonnom magam innen :roll:

Rayan! Relax! Elvezni fogod a filmet igy is! Nagyon keveset mondtunk el a filmrol. Harom ora kepi, hangi vilagat nem lehet elmeselni. Marad eleg meglepetes Neked! Hidd el! :P :lol: :D :wink:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87442 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Jokipeti:csak azért mondod mert te meg tudtad nézni moziba! :evil: Én meg egy hangyányit türelmetlen vok és perpillanat az volt az egyetlen elérhető lehetőség, nna!De már megbántam :( ...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87441 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Izé, most lehet, hogy utálni fogtok, de megkérek minden kedves mázlistát, aki már látta a Két Tornyot, hogy szíveskedjék mellőzni a topicból a spoilereket, mert egyáltalán nem vagyok kíváncsi rájuk!!! Élménybeszámolókat légyszi a premier után. Kösz a megértést. Ne kelljen már megvonnom magam innen :roll:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87437 Írta: jokipeti
Most elmondok vmit, én is rágom a körmöm :oops: ...de már a leszokó- stádiumban vok...asszem :? :oops:
Egyébként tök jó hogy láttad.Moziba!Mert én is láttam csak letöltött formában...még! :) De ezzel kapcsolatos élményeimet már vagy 8-szor leírtam és gondolom mki kívülről fújja már, szóval nem írom le még 1-szer :twisted: [/quote]

En is :oops: Tovig! :lol: Azert is tunt fel nekem a vasznon :oops:
PC-n megnezni a filmet???? Szentseg tores ember! :(
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87434 Írta: jokipeti
Megkerestem Balazs hozzaszolasat es van amiben egyet kell hogy ertsek Vele: Elijah szineszi teljesitmenye sokat "javult". Bar ez sem igaz, hogy javult volna valamit az elso reszhez kepest, mivel a harom filmet szinte egszerre vettek fel, tehet nem volt sok ido a szineszi jellem kiforrasara... maradjunk abban, hogy a szerep lett halasabb szamara.
Ami nekem is feltunt a filmben az a harmas cselekmeny szal. Kicsit deja vu erzesem volt a Star Wars miatt, mivel ott is eloszeretettel alkalmazzak eme meselesi format. Mindig van egy izgalmas jelenet amit meg-meg szakitanak egy masik nyugalmasabb jelenettel - mintegy reklam hatas keppen. A nyugalmas kep es hangulat szerepet egyertelmuen Trufa, Pippin, Oak harmasa veszi at... ha oldani akarjak a nezok feszultseget, akkor snitt ... es jon egy 3-5 perces jelenet a harmasrol.
Ami meg hasonlit a SW-hez: egy-ket latvanyos csatajelenet a filmkozben, de persze a nagy osszecsapas a vegere marad... de ez nem hibaja a filmnek! Sot!
Persze van szerlemi szal is! Aragorn szive ujra es meg mindig langol!
Ami nem kellett volna: Legolas "legordeszkazasa" a lepcson, pajzzsal a laba alatt mikozben halomra oli az ellenseget. Nagyon "new yorki vagany sracra" sikeredet :cry: Kihagyhato lett volna.
Humor: Gimli es Gollam. Gollam tudat hasadasos szerepe es poszesege neha mosolyt csal az ember arcara, am az O szerepe nem csak errol szol! Hiaba PC krealta leny! Sokkal tobbet es jobban jatszik mint nehany igazi szereplo. Pl. Gimli cselekmenye es szerepe szinte csak a humorra korlatozodik. Esetlen mondatai es tettei (pl. idetlen helyzetben, idetlen mondat utan leesik a lorol es mindenki rajta nevet -> Charlie Chaplin), mindig ott vannak a vasznon, es nem biztos hogy helye is van, de ezt majd dontstek el Ti.
Nem sokara itt a Jan. 9-e... en azert holnap megnezem meg1szer :!:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87431 Írta: [Nerwen]

jokipeti írta: Ami negativ: Frodo kormeit tovabbra is ragja es ezert nem szep a keze, pedig van egy-ket kozeli total amikor a gyurut simogatja.

Most elmondok vmit, én is rágom a körmöm :oops: ...de már a leszokó- stádiumban vok...asszem :? :oops:
Egyébként tök jó hogy láttad.Moziba!Mert én is láttam csak letöltött formában...még! :) De ezzel kapcsolatos élményeimet már vagy 8-szor leírtam és gondolom mki kívülről fújja már, szóval nem írom le még 1-szer :twisted:

I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87427 Írta: Ragoran

jokipeti írta: Ahogy irok, ugy jutnak eszembe a jobbnal job jelenetek: Fekete Lovasok jelenetei a sarkanyokon "lovagolva".... Cool. A hang! A latvany!

Hát ja, az előzőbe is nagyon jóóól voltak megcsinálva a lovasok!!!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87426 Írta: Ragoran
Hát jónak hangzik!
Összetéve Balázs véleményével tuti, hogy jó lett! Legalábbis én 100%-ig így állok hozzá!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87425 Írta: jokipeti
Ahogy irok, ugy jutnak eszembe a jobbnal job jelenetek: Fekete Lovasok jelenetei a sarkanyokon "lovagolva".... Cool. A hang! A latvany!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87422 Írta: jokipeti
Ja es meg valami: a film vegen a kb 500-600 fos kozonseg felallva tapsolt es eljenzet kb. 2 percig!!!!! Es en is!!! :P
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87420 Írta: jokipeti
Ami pozitiv: Gollam szerepe! Nagyon sokat van jelen es igazan jol megkrealtak a tudat hasadasos kislenyt. Oscart neki!
Ami negativ: Liv Tyler nagyon kicsi szerepe... :cry:
Ami pozitiv: a film ujboli momumentalitasa! Minden nagy! ORIASI!
Ami negativ: Gandalf a vakito fehersegevel mar naha Jezus szerepet latszik atvenni... (ez csak egyeni velemeny... keretik senkit meg nem sertodni) De amugy Gandalf felbukkanasa a mozi vasznon mindig nagy elmeny.
Ami negativ: Frodo kormeit tovabbra is ragja es ezert nem szep a keze, pedig van egy-ket kozeli total amikor a gyurut simogatja.
Ami pozitiv: minden csata jelenet - ezt mar alabb irtam - de nem gyozom kihangsulyozni, mennyier elveztem minden masodpercet az akciojeleneteknek.
Ami pozitiv: eredeti szinkronban neztem meg, kovetkezeskepp: Gollam sziszegese egyszeruen szuper! Nerm tudom, hogy mikeppen oldjak meg otthon ezt szinkronizalassal, de remenykedem, hogy nem fogjak elszurni.
Roviden ennyi.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87416 Írta: Ragoran

jokipeti írta: DE!!!! :lol: Sorry, de meg itt koran reggel van es meg almos vagyok... No es persze hatasa alatt vagyok a filmnek es irok itt ossze-vissza minden hulyeseget. Szoval bocsi!

Jajó! *huhhh* egy percre +ilyedtem...
Szal bővebben???? Milyen volt???
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87412 Írta: jokipeti
DE!!!! :lol: Sorry, de meg itt koran reggel van es meg almos vagyok... No es persze hatasa alatt vagyok a filmnek es irok itt ossze-vissza minden hulyeseget. Szoval bocsi!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87411 Írta: Ragoran
jokipeti:A "fák" (=entek) nem inkább Szarumánt támadták meg??? :?
Leírod a véleményedet kicsit bővebben???
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87408 Írta: jokipeti
Tegnap este a vancouveri Silver City-ben lattam a filmet! Gyerekek! Szavakkal el sem lehet mondani mennyire jo volt! A csata jelenet a vegen... wooow! No meg a fak tamadasa a Gandalf ellen... es kulonben is! A 3 ora pillanatokon belul eltelt. :cry:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87407 Írta: [Nerwen]
Rago:nem vok egy türelmes tipus :twisted: Megőrülök ettöl a géptől :x ...néha olyanokat csinál, hogy komolyan elgondolkozok az "ablakon kivágni" taktikán :twisted: , bátyám meg is ölne :twisted: :)

I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #87405 Írta: Ragoran
Maffia: Nekem mindent letölt, először a hangot..türelem TTT-s videót terem! :wink:
Van benne ent is, amint éppen elkapja Trufát(?)!!!!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87403 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
B@$$zu$, ez miért csak a hangot tölti le a videjóból?
De a képek jók.

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87398 Írta: Ragoran
Lara:ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Nagyon cool képek!!!!
a videnyóval még szenvedek...
az előzőket próbáltam úgy is +nyitni, de nem megy...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87396 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Rago:nem tudom miért nem nyitja meg,nekem igen.Mindenesetre próbálkozz a jobb egérgomb :arrow: cél mentése más néven funkcióval,az mindig bejön!Ha még így se,akkor most hoztam megint képeket róla: www.dvdtown.com/disc_details/med ... ype=screen
Itt pedig egy video:van benne egy dolgozó troll,és Gollamot is mutatják közelről: img-nex.theonering.net/movies/TT ... d-high.mov

I make my own luck.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87394 Írta: Ragoran

hódica írta:

Ragoran írta: hódica:
1:Melyik ez a poszter magazin??

Olyan, mint amilyen a FotR is volt. Egy újság, van benne 8 poszter, csak az a kár hogy egymás "hátán", így nem tudod minden kitenni. De érdemes megvenni, azt hiszem, 350. ft

Kössz majd utána nézek..eddig nem is hallottam róla... :oops:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87392 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ragoran írta: hódica:

Olyan, mint amilyen a FotR is volt. Egy újság, van benne 8 poszter, csak az a kár hogy egymás "hátán", így nem tudod minden kitenni. De érdemes megvenni, azt hiszem, 350. ft

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87386 Írta: Ragoran
hódica:
2:Igen én is így akartam mondani, de nem sikerált +fogalmazni!!!
(jajj, de off vagyok) :oops:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87384 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Tök jó, mgvettem a posztermagazint :wink: :D Nagyon tetszik, főleg az a kép a tünde harcosokról teljes harcidíszben... :roll: :wink: Az is jó, hogy 1 db. Arwen sincs benne :roll: :D A kedvencem amin Frodó és Samu van

Az én véleményem az a könyv első kb. 80 oldaláról, hogy nem unalmas, csak semmi nem történik. De érdekes :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87380 Írta: Ragoran

Lili írta: Sziasztok!

Bocsi,hogy így eltérek a témától,de
:arrow:
december 28. rtl klub 23:55-00:30 Így készült: A Gyűrűk ura - Visszatérés Középföldére

Készítsétek a videókat... :wink:

Elég későn kezdődik... :roll: Azért megpróbálom....köcc!

Félre ne értsetek én nem azt mondtam, hogy unalmas, hanem, hogy nem olyan izgalmas!! Nagy különbség! :wink:
Na OFF vége!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87378 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Aragorn és Arwen hol a közöst, hol a tündét használják... de Lothlórienben is... Gimlinek van igaza! :wink:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87377 Írta: [Nerwen]
Hát sztem az 1. könyv úgy jó ahogy van hiszen ott vezeti be az olvasót a Gy.U. világába.Viszont 3. kötet eleje uncs..."ráérős" :) egy kicsit (ott kb 1 hónapig a kezembe se vettem :oops: ),de aztán túl jutottam azon a részen :)

I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87375 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Gandalf írta: Ami a tünde-szövegeket illeti a filmben: ez már az első filmben is probléma volt. Nagyon érződött, hogy nem az adott helyzet kívánta meg a nyelv használatát, hanem egyszerűen be akarták mutatni a nézőknek...

Mire gondolsz? Szerintem normális, hogy Aragorn és Arwen egymás között a tünde nyelvet használja, vagy a lothlórienieket így szólítják meg.

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.840 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére