- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Meg Arwen manófülével...Minerva írta: Bezzeg tele volt Arwennel és Éowynnel...
Faramir egyébként is kevés előzetesben szerepel. Biztos ő lesz a meglepetésember. Meglepődünk, hogy teljesen más a szerepe, mint a könyvben 8O
- Minerva
- Nem elérhető
Amúgy Faramirt én is hiányoltam. :rmad2: Bezzeg tele volt Arwennel és Éowynnel...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ulmo
- Nem elérhető
Frodó egyébként azt mondja Gollamnak, hogy "- Do you know the way to Mordor?" tehát a szinkron jó. Ha szúrja a füled, arról senki nem tehet
- Elrond
- Nem elérhető
[size=9:3syke9sm]OFF Nem is tudtam, hogy Orlandónak eltört a gerince. Amúgy ő a második legnépszerűbb itthon az [origo] szerint. OFF/[/size]
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
de amikor frodó kérdezi gollamtól, hogy tudod az utat mordorba? az úgy nem tetszik, mert az angolban kijelenti, hogy he know the way to mordor! ez nagyon szúrja a fülem, nem tetszik. mind1, végülis ez csak egy mondat. cső
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Faramirt is csak az MTV-sbe láttam!
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- hódica
- Nem elérhető
Nimashilin írta: "Ja, és Faramirrol egy büdös szó sem esett. Igaz is, ki ő?
JAJAJA! azért tul. képpen ő is egy ELÉG fontos szereplő... És szegény Éomer! Róla se volt semmi
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- zsoffija
- Nem elérhető
Jujj,ma láttam moziban az előzetest...hát,egy rövidre vágott trailer,nem több (minő meglepetést okozhattam... )
Jaaaaaaj,énisúgymennékapremierrecsakajózanészközbeszólfujjfujjjózanészfujjiskola!!! :bawling:
jah,a vargok...én is néztem,hogy kerülnek oda,de engem már nem is zavarnak-már csak 2=2 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Amúgy Meduseld djönörűűű!!!Nagyon tetszik:))
És Legsie abban a zöld kendőben haláli:)))
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Iowa:akkor naon sajnáltam szegényt
I hate my pathetic life"
- zsoffija
- Nem elérhető
Nekem teccik...(a szinkron)
Valóban...rág Kószáltam erre...
(a zünnepek,mega ziskola,uno...)
(off lezárva...)
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Telumehtar
- Nem elérhető
- zsoffija
- Nem elérhető
Accem,Gollam szinkronjával sem lesz bajom...
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
Ez igaz, de volt egy rész amikor Sean belelépett valamibe, miközbe futott be a folyoba.Nagyon vérzett a lába...Na azt sem mutatták. Ja és még valami, nem tudjátok, hogy ki ugrott ki Orlival a repülőből?Iowa:én is láttam mind kettőt, a németeknek szarabb a szinkronjuk, mint nekünk! Háhá!
Szerintem Orlinak jól állt a Lego haj, meg az a kendő haláli volt..... , modern tünde......
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Nimashilin
- Nem elérhető
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Nima:b_zi?? 8O [size=9:1l2g09p3]Ezt nyilvános helyen nem emlegeted [/size]Nem is volt b_zi!Amikor ilen fekete cucc volt rajta a válláig kivágva (gondolom arra célzol) akkor az a Legsie-cucchoz tartozott!Legalábbis naon remélem ...
I hate my pathetic life"
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Nima:azt a részt bírtam amikor Éowyn próbálgatta a kardját, jön Aragorn, a kardjuk összecsattan és Éowyn dühös-güllett szemeket vet rá.Elég gagyi volt [size=9:ex4dnj52]Ezt egyszer asszem már leírtam ...na mindegy [/size]
I hate my pathetic life"
- Nimashilin
- Nem elérhető
Ja, és Faramirrol egy büdös szó sem esett. Igaz is, ki ő?
Na mind1, az elsőt úgy láttam, hogy csak hírből ismertem a könyvet és imádtam. So most majd befogom a számés próbálok CSAK a szép tájakra, hatásos effektekre, jó zenére és Legóra figyelni. /aki mellesleg a forgatási szünetekben úgy nézett ki, mint egy b*zi... /
- Iowa
- Nem elérhető
Köszi, hogy szóltál, így meg tudom, tudjuk nézni, már nagyon várom.Asszem január 1-jén lesz a Discoveryn egy elemzés a Gyűrűk Ura és Harry Poterről! HP úgy tudom 6-kor kezdődik a GyU 7-kor, de nem emlékszem a dátumra!
Szerintem Gollam tök jól néz ki!
Az Így készült a Gyűrűk Urát látta valaki a német RTL-n vagy a magyaron? Mert Én midkettőt láttam. Igaz az itthoni kicsit rövidebb volt. Viszont így is egy csomót röhögtem, mert legalább értettem, hogy mit mondanak. Fel is vettem, baromi szuper volt
- ipszilon
- Nem elérhető
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Nimashilin
- Nem elérhető
A film kardozós hárpiájára már eléggé hasonlít... Az is érdekes volt, mikor A&A állnak a tündék között és nagyban kommunikálnak a szemükel. Közben jön Legó / hogy kerül oda?/ és elkezdi simogatni Arwen arcát. Why, oh, why???
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ami fájt - bár nem tudom, a szinkront a filmből vették-e, vagy újraszinkronizálták a filmrészleteket - , hogy a vargokat "lefordították" farkasokra
- Ringbearer
- Nem elérhető
Szerintem Gollam tök jól néz ki!
"Be the change you want to see." Gandhi
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Kérem szépen nem "gyűrűk urás izé" hanem e l ő z e t e s ! ! Adjuk meg a tiszteletet!Bocs h ezen fönnakadtam ...
I hate my pathetic life"
- ipszilon
- Nem elérhető
a hp meg király
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- hódica
- Nem elérhető
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.