A 2. rész - A Két Torony

Több
21 éve 10 hónapja #88223 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Minerva írta: Bezzeg tele volt Arwennel és Éowynnel... :x :?

Meg Arwen manófülével...
Faramir egyébként is kevés előzetesben szerepel. Biztos ő lesz a meglepetésember. Meglepődünk, hogy teljesen más a szerepe, mint a könyvben 8O
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88221 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Elrond: és ki az első? :roll:
Amúgy Faramirt én is hiányoltam. :rmad2: Bezzeg tele volt Arwennel és Éowynnel... :x :?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88201 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
ipszilon: a vargokkal kapcsolatban valószínűleg igazad van. Az eredetiben (már amennyire hallani lehet) Aragorn azt mondja: "- Wargs! We're under attack!"
Frodó egyébként azt mondja Gollamnak, hogy "- Do you know the way to Mordor?" tehát a szinkron jó. Ha szúrja a füled, arról senki nem tehet :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88172 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Most néztem meg a werkfilmet: Szilszakáll nagggyon jó!!!
[size=9:3syke9sm]OFF Nem is tudtam, hogy Orlandónak eltört a gerince. Amúgy ő a második legnépszerűbb itthon az [origo] szerint. OFF/[/size]

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88166 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
szentem a wargok helyett azé lettek farkasok, hogy a nem fantasy regényeken felnőtt emberek is tudják miről van szó. bár, akkor az első részben a dúnföldi crebainok. megkéne nézni, hogy az angol werkfilben is wolfot mondanak, vagy wargot. és akkor lehet, hogy nem is a magyarok a bénák.
de amikor frodó kérdezi gollamtól, hogy tudod az utat mordorba? az úgy nem tetszik, mert az angolban kijelenti, hogy he know the way to mordor! ez nagyon szúrja a fülem, nem tetszik. mind1, végülis ez csak egy mondat. cső

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88133 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ja!Szegény Éomert is csak úgy bevillantották egy pillanatra, hogy "Hát, igen, ő is itt van" :evil: :x
Faramirt is csak az MTV-sbe láttam! :evil:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88132 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Nimashilin írta: "Ja, és Faramirrol egy büdös szó sem esett. Igaz is, ki ő? :)

JAJAJA!:twisted: :twisted: azért tul. képpen ő is egy ELÉG fontos szereplő... :x :evil: És szegény Éomer! Róla se volt semmi :evil: :!:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88109 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Orli télleg mókás volt... :lol:
Jujj,ma láttam moziban az előzetest...hát,egy rövidre vágott trailer,nem több :? (minő meglepetést okozhattam... :roll: )
Jaaaaaaj,énisúgymennékapremierrecsakajózanészközbeszólfujjfujjjózanészfujjiskola!!! :bawling:

jah,a vargok...én is néztem,hogy kerülnek oda,de engem már nem is zavarnak-már csak 2=2 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88095 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Amikor benyögték, hogy "Farkasok!" néztem nagyokat...zthittem én láttam rosszul a trailerben hogy vargok jönnek orkokkal a hátukon.. mert azért ha valakinek "farkast kiálltanak", nem mutáns dögökre gondol csúf kis "manókkal" a hátukon szvsz...
Amúgy Meduseld djönörűűű!!!Nagyon tetszik:))
És Legsie abban a zöld kendőben haláli:)))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88080 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Naon aragorn volt a werkfilm! :wink: De szegény Orly, olyan volt, mint egy francia. Vagy mint az a harmonikás Márió (vagy mi a neve). :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88044 Írta: [Nerwen]
De, az Dom volt mondta is h mirn jó volt :D Legsie télleg jól nézett ki abban a piri kendőben :D
Iowa:akkor naon sajnáltam szegényt :(

I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88029 Írta: zsoffija
Hihi... :up: bemutatnál neki?(az angoltanárodnak...) :lol:
Nekem teccik...(a szinkron)
Valóban...rág Kószáltam erre... :?
(a zünnepek,mega ziskola,uno...)
(off lezárva...)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88027 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Jéé...szi zsóf régen láttalak :D Na ON: Ööö..nem tom...nekem valahogy nem jön be Gollam szinkornja...hasonlit az angol tanárom beszédére :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88026 Írta: zsoffija
Én is láttam,és teccett...jöhetne már :!: :D
Accem,Gollam szinkronjával sem lesz bajom... :D

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88025 Írta: Telumehtar
Hm...nem Dom? (Orli mondta hogy valami minden hülyeségbe belevitte még a bungee jumping-ba is :) ) Németeknek télleg rosszabb a szinkornjuk...de könyörgöm hogy lehet a vargból farkast csinálni? :evil:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88019 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Iowa:én is láttam mind kettőt, a németeknek szarabb a szinkronjuk, mint nekünk! Háhá!

Ez igaz, de volt egy rész amikor Sean belelépett valamibe, miközbe futott be a folyoba.Nagyon vérzett a lába...Na azt sem mutatták. Ja és még valami, nem tudjátok, hogy ki ugrott ki Orlival a repülőből?
Szerintem Orlinak jól állt a Lego haj, meg az a kendő haláli volt..... :D , modern tünde......

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88017 Írta: Telumehtar
Hm...szerintem nagyon kiráyl volt... :itscool: Egyetlen problémám: Nagyon rossz a magyar szinkron :down: Annak ellenére az egészet tátott szájjal néztem végig... olyan cccéééééppp... (Hallottátok Gollam szinkronját? Néha az volt az érzésem hogy fröcsög a nyála és mindjárt szembeköp valakit :roll: )
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88001 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Losti: Őszintén remélem. Az viszont tetszett, mikor jöttek a VARGOK, ő berohant a lova elé és szép kis manőverekkel felugrott rá. Jó kis csákó ez, ha akar...

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87991 Írta: [Nerwen]
Iowa:én is láttam mind kettőt, a németeknek szarabb a szinkronjuk, mint nekünk! :D Háhá! :D
Nima:b_zi?? 8O :evil: [size=9:1l2g09p3]Ezt nyilvános helyen nem emlegeted :wink: [/size]Nem is volt b_zi!Amikor ilen fekete cucc volt rajta a válláig kivágva (gondolom arra célzol) akkor az a Legsie-cucchoz tartozott!Legalábbis naon remélem :? ...

I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87984 Írta: [Nerwen]
Hát ja, a szinkron elég gáz egyes részeknél :evil:
Nima:azt a részt bírtam amikor Éowyn próbálgatta a kardját, jön Aragorn, a kardjuk összecsattan és Éowyn dühös-güllett szemeket vet rá.Elég gagyi volt :x [size=9:ex4dnj52]Ezt egyszer asszem már leírtam :? ...na mindegy [/size]

I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87983 Írta: Nimashilin
"Arwen egyedül van a második részben és szomorú." Elhiszem, mivel leginkább szó sincs róla a " torony-ban.
Ja, és Faramirrol egy büdös szó sem esett. Igaz is, ki ő? :)
Na mind1, az elsőt úgy láttam, hogy csak hírből ismertem a könyvet és imádtam. So most majd befogom a számés próbálok CSAK a szép tájakra, hatásos effektekre, jó zenére és Legóra figyelni. /aki mellesleg a forgatási szünetekben úgy nézett ki, mint egy b*zi... :roll: /

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87982 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Asszem január 1-jén lesz a Discoveryn egy elemzés a Gyűrűk Ura és Harry Poterről! HP úgy tudom 6-kor kezdődik a GyU 7-kor, de nem emlékszem a dátumra!
Szerintem Gollam tök jól néz ki!

Köszi, hogy szóltál, így meg tudom, tudjuk nézni, már nagyon várom.
Az Így készült a Gyűrűk Urát látta valaki a német RTL-n vagy a magyaron? Mert Én midkettőt láttam. Igaz az itthoni kicsit rövidebb volt. Viszont így is egy csomót röhögtem, mert legalább értettem, hogy mit mondanak. :D Fel is vettem, baromi szuper volt :!:

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87981 Írta: ipszilon
rohadt jó lesz szentem, de a vargok hogy kerülnek oda? amúgy tök buli lehet ez a forgatás, én úgy szerepelnék benne, mármint nem rendes szereplő, csak statiszta, olyan boldog lennék, ha vhogy belekerülhetnék. bár így 15 évesen. nem baj, majd 50 év múlva az újradolgozásban én leszek gandalf, ezt megígérem nektek!

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87979 Írta: Nimashilin
Jaja, láttam. A legjobb: Éowyn éles ellentéte Arwennek. A könyvben igen.
A film kardozós hárpiájára már eléggé hasonlít... Az is érdekes volt, mikor A&A állnak a tündék között és nagyban kommunikálnak a szemükel. Közben jön Legó / hogy kerül oda?/ és elkezdi simogatni Arwen arcát. Why, oh, why???

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87975 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Most ért véget "a Gyűrűk Urás izé", vagyis az így készült... az RTL Klubon. Nem rossz :)
Ami fájt - bár nem tudom, a szinkront a filmből vették-e, vagy újraszinkronizálták a filmrészleteket - , hogy a vargokat "lefordították" farkasokra :evil:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87910 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Asszem január 1-jén lesz a Discoveryn egy elemzés a Gyűrűk Ura és Harry Poterről! HP úgy tudom 6-kor kezdődik a GyU 7-kor, de nem emlékszem a dátumra!
Szerintem Gollam tök jól néz ki! :)

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87909 Írta: [Nerwen]
Ipszilion:(a HP-vel kapcs. :arrow: ) itt szokott beütni az "izlések és pofonok" :wink:
Kérem szépen nem "gyűrűk urás izé" hanem e l ő z e t e s ! ! Adjuk meg a tiszteletet!Bocs h ezen fönnakadtam :oops: :D ...

I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87907 Írta: ipszilon
ma 23:45 rtl klub. vmi gyűrk urás izé lesz, visszatérés középföldére.

a hp meg király

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87884 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
A Harry Potter előt GYűrűk Ura elsőzetes van. A film nagyon szar volt (mármint a HP), de az előzetesért megérte.... :P

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87848 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Jók a képek Lara! :D

Ent! :arrow:
www.theasc.com/magazine/dec02/tw ... mage20.jpg :P :P :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.948 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére