- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Narië
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Különben az a site teljesen megbízható,legalábbis sztem.A különbségekk végére oda is írták,hogy milyen mértékben vlószín?,hogy belekerül.Meg kell hogy mondjam,néhányon eléggé meglepôdtem...
- Undómiel
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
Gandalf, az Új Sötét úr: Lord Dark Olórin! 8O 8O 8O 8O
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Undómiel
- Nem elérhető
www.relax.hu/filmek.php?id=1559
- Undómiel
- Nem elérhető
És lányok, mennyi volt a trailer és mi volt benne???
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- zsoffija
- Nem elérhető
De Palantir az lesz!Az első részben is volt.... :bounce:
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Elendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Lili
- Nem elérhető
Képzeljétek ma láttam a tv-ben a TTT-trailerét.A Viván van egy olyan műsor,hogy FILM AB és ennek a műsornak a végén adták le.Szerencsére föl tudtam venni.A minősége tök jó volt,és most úgy de úgy örülök,már csak azt nem tudom,hogy fogom kibírni január 9.-ig? 8O
De most ez sem ronthatja el a jó kedvemet!!!!!! :dance: :bounce: :hello: :hello:
- Orchideácska
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Egyébként,szüksége van intelligens hobbitokra
ehhez a fajta megbízáshoz... küldetéshez... tervhez...
- Lara
- Nem elérhető
www.eonline.com/Features/Special ... 10201.html
I make my own luck.
- Undómiel
- Nem elérhető
www.theonering.net/perl/newsview/8/1026831416
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
A változtatások vannak rajta:
A két torony www.tolkienonline.com/movies/changes_ttt.cfm
A Király visszatér www.tolkienonline.com/movies/chages_rotk.cfm
Üdv:
Thaur
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Vic
- Nem elérhető
A fórum tényleg tök jó, de ezt inkább Svindlernek, a Főnöknek jelezd a Tolkien HU Fórumon: van egy "vélemények" topic, ott megteheted.
Ha itt szeretnél fórumozni, akkor kérlek, hogy ne csetteld szét a topicokat olyan hozzászólásokkal, hogy "hello", mert sajnos az ilyesmiket törölni szoktuk. Minden topicnak van egy címe, keresd meg a számodra érdekeseket, olvasgass bele az addigi hozzászólásokba, és nyugodtan szólj hozzá a témához. De kérlek még egyszer, hogy ne csettelj!
- Undómiel
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Hát azért azt tuti, hogy nem hagyjk ki! Akkor, hogy menne Pippin Minas Tiritbe? Bár PJ elég ravasz. Nem?
Újra...
Namarie!
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Visszajöttem! :hello:
De csak 3 napra! :bawlin:
A palantírral kapcsolatban az is elképzelhető, amit Undomiel írt, sőt egész reális lenne!!
De szerintem úgy lehet, hogy ugye Szarumán kirepül az ablakon(ha ez valóban megtörténik, nem fogok tudni egy sikkantást elnyomni a moziban, nem Gandalfra vall egy gyilkosság nem?), ezután pedig átkutatják Orthancot (mert a palantírt nem hagyta elől Szarumán) és ott Pippin talál rá és gondolom innen már sejtitek...
Ez Éomer volna??? Sisakban jobban fest!
- Undómiel
- Nem elérhető
- Ody
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Na, ez is értelmes mondat volt, de remélem megértitek
- Elanor
- Nem elérhető
A palantíros dolog sztem azért eléggé fontos momentuma a könyvnek ahhoz, hogy berakják a filmbe! Bár az nem jelent semmit, hogy én így gondolom, ehhez az kellene, hogy PJ is így gondolja És arra meg volt már példa, hogy ami sztem fontos lett volna, azt ő nem úgy gondolta...
Azért remélem, ez nem fog sűrűn előfordulni....
I feel complete when I feel sick inside
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Eszerint viszont mostantól érdemes a TV-t is nézni, biztos máshol is le fogják még adni.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Gekko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
De mi van, ha benne se lesz a palantír? De amúgy nem rossz kérdés!
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
- Telumehtar
- Nem elérhető
Na jo tiszta zizi vagyok....
Mindenesetre várom az ésszerü magyarázatokat....
- Ulmo
- Nem elérhető
OFF
Ugyan nem tartozik szorosan ide, de azért megemlítem (Vic, ne haragudj ) . Turistautakat szerveznek a forgatási helyszínekre! A cikk itt érhető el:
www.theonering.net/perl/newsview/8/1026426077
A végén van egy mail-cím is, ahol lehet érdeklődni.
ON
- Telumehtar
- Nem elérhető
Na de azon gondolkoztam hogy ha kimarad Vasudvar lerombolása meg Szarumán és a többiek beszélgetése akkor mi lesz Pippinnel meg a palantirral?????Nem kisérti akkor meg????De akkor mért viszi magával Gandalf Gondorba???Csak aztmondja hogy:Én most elviszem Pippint Gondorba, Bye??????? (jol van hülye vagyok )...
Vélemények?
- Gekko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ő tényleg nem Gekko, és sok fejfájást okozott nekem azzal, hogy feltörte a jelszavam. De mindegy itt még úgysem jártam. Mindjárt olvasok is!Gekko írta: Sziasztok!
Én igazából nem is Gekkó vagyok, de nem tudom magam regisztrálni!
Na, de azért tud valaki segíteni,hogy kell :
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
- Telumehtar
- Nem elérhető
Undómiel írta: Ez nem olyan nagy cucc, mint amilyeneket Sil vagy a többiek szoktak betenni, csak most találtam, és gondoltam megosztom veletek..
www.theonering.net/perl/newsview/8/1026094044
Van ott az oldalon 1 kisebb kép.....arra ha rákattintotok akkor felnagyija amin van Legolas Gimli és egy elég jó Éowyn
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Please, mondjátok el! (mailben v, privátban inkább)
(Most ugye nincs suli, így nem szoktam ieneket olvasni)
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.