A 2. rész - A Két Torony

Több
22 éve 3 hónapja #69167 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hát igen,elég nagy a fantázija.....Néha mondjuk elég extrém,de kell is!
Különben az a site teljesen megbízható,legalábbis sztem.A különbségekk végére oda is írták,hogy milyen mértékben vlószín?,hogy belekerül.Meg kell hogy mondjam,néhányon eléggé meglepôdtem...

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68925 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Jól van, Min! Szegény Gandalf, szerintem ő nem volt egy olyan, de PJ-től én azt mondom, minden kitelik!!! Szinte!!! :hello:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68918 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Képzeljétek, mi lett volna, ha Gandalf mégis elfogadja a Gyűrűt Frodótól!
Gandalf, az Új Sötét úr: Lord Dark Olórin! 8O 8O 8O 8O

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68906 Írta: Undómiel
Nem egészen ide passzol, de szerintem jó kis gyűjtés volt a szerzők részéről!!!
www.relax.hu/filmek.php?id=1559
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68903 Írta: Undómiel
Ajjaj, aztán a palantír jól megkísérti Gandalfot, ő lesz a főgonosz meg a minden! Csak PJ fantáziájára célozva!!!
És lányok, mennyi volt a trailer és mi volt benne???
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68675 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ayánlom is, hogy legyen!!! Pippinre naon kiváncsi vok!Meg ahogy Gandalf asztán a hóna alá csapja és ellovagol vele! :cool2:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68670 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Jan9???????NEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!Gutaütés... :rmad2:
De Palantir az lesz!Az első részben is volt.... :bounce: :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68652 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ó, hogy én miért nem ilyenkor nézem a Vivát! :evil:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68646 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Képzeljétek ma láttam a tv-ben a TTT-trailerét.A Viván van egy olyan műsor,hogy FILM AB és ennek a műsornak a végén adták le.Szerencsére föl tudtam venni.A minősége tök jó volt,és most úgy de úgy örülök,már csak azt nem tudom,hogy fogom kibírni január 9.-ig? 8O
De most ez sem ronthatja el a jó kedvemet!!!!!! :dance: :bounce: :mrgreen: :hello: :hello:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68426 Írta: Orchideácska
Orchideácska válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Az a Hülye tesóm! Feltörte a jelszavam! Én csak most szólok hozzá elősször! :mad2:

Egyébként,szüksége van intelligens hobbitokra
ehhez a fajta megbízáshoz... küldetéshez... tervhez...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68342 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Találtam egy trailert!!!Aztán lehet,hogy már mindenki látta :D !Mindenesetre nekem új.És ami a legérdekesebb az egészben,hogy vannak benne képek a két toronyból.(Ezért raktam ide)Szóval aki nem látta,annak jó szórakozást,aki meg igen,annak is :wink:

www.eonline.com/Features/Special ... 10201.html

I make my own luck.
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68103 Írta: Undómiel
Találtam egy érdekes cikket, a német Space View magazinban jelent meg! Szerintem jó!!!
www.theonering.net/perl/newsview/8/1026831416
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68063 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Találtam 1 érdekes oldalt a neten. Nem t'om, hogy mennyire lehet bízni neki, de beírom ide a címet hátha érdekel vkit
A változtatások vannak rajta:

A két torony www.tolkienonline.com/movies/changes_ttt.cfm
A Király visszatér www.tolkienonline.com/movies/chages_rotk.cfm

Üdv:
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68047 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Orchideácska: ha jól értelmezem a dolgot, akkor Gekko a testvéred. 8) Nem igazán értem, hogy akkor miért kell ilyen megjegyzést tenni róla ebben a topicban. :roll:
A fórum tényleg tök jó, de ezt inkább Svindlernek, a Főnöknek jelezd a Tolkien HU Fórumon: van egy "vélemények" topic, ott megteheted. :wink:
Ha itt szeretnél fórumozni, akkor kérlek, hogy ne csetteld szét a topicokat olyan hozzászólásokkal, hogy "hello", mert sajnos az ilyesmiket törölni szoktuk. Minden topicnak van egy címe, keresd meg a számodra érdekeseket, olvasgass bele az addigi hozzászólásokba, és nyugodtan szólj hozzá a témához. De kérlek még egyszer, hogy ne csettelj!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #68001 Írta: Undómiel
Hát, enélkül tényleg nem nagyon lehetne megoldani! De PJ lehet, hogy átdobja az enteket Minas Tirithbe!!! Ki tudja, annyit változatatott eddig is!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67967 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Hát azért azt tuti, hogy nem hagyjk ki! Akkor, hogy menne Pippin Minas Tiritbe? Bár PJ elég ravasz. :wink: :P Nem?

Újra...

Namarie!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67798 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Aham.....értem....remélem benne lesz Pippin meg a palatnir...oan kiváncsi vaok amikor majd Pippint megkidérti a palantir...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67781 Írta: Undómiel
Köszi Szméagol!!! :bounce: A Te verziód pedig még valószínűbnek tűnik! Hát... A lányeg az, hogy januárban megtudjuk, és ne döbbenjünk meg rajta különösebben... Mármint hogy legalább ennek legyen köze a könyvhöz, ha másnak nem különösebben... :shake:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67779 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Visszajöttem! :hello:
De csak 3 napra! :cry: :bawlin:

A palantírral kapcsolatban az is elképzelhető, amit Undomiel írt, sőt egész reális lenne!!
De szerintem úgy lehet, hogy ugye Szarumán kirepül az ablakon(ha ez valóban megtörténik, nem fogok tudni egy sikkantást elnyomni a moziban, nem Gandalfra vall egy gyilkosság nem?), ezután pedig átkutatják Orthancot (mert a palantírt nem hagyta elől Szarumán) és ott Pippin talál rá és gondolom innen már sejtitek...
Ez Éomer volna??? Sisakban jobban fest! :P :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67777 Írta: Undómiel
Ki tudja? Szarumán repül egyet, pontosabban zuhanik... És láss csodát, a halott mágus kezei között ott lapul egy palantír... :evil2: Na jó, ez csak egy ötlet volt, remélem PJ-nak van jobb is...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67746 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
A palantír biztos benne lesz, nem maradhat Vasudvardban, amikor lerombolják. Az elsőben szerepelt, amikor Gandalf elment Szarumánhoz, így nem hiszem, hogy kihagyják, különben hogy magyarázzák meg az első részben.
Na, ez is értelmes mondat volt, de remélem megértitek :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67742 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Jaj, emlékszem, amikor először láttam a FotR trailerét magyar adón...hát, nagyon megörültem neki. :) Azt hittem, nem is fogják adni...remélem a TTT előzetesével is így lesz!! (Mármint, hogy fogák adni... :) )

A palantíros dolog sztem azért eléggé fontos momentuma a könyvnek ahhoz, hogy berakják a filmbe! Bár az nem jelent semmit, hogy én így gondolom, ehhez az kellene, hogy PJ is így gondolja ;) És arra meg volt már példa, hogy ami sztem fontos lett volna, azt ő nem úgy gondolta... :)
Azért remélem, ez nem fog sűrűn előfordulni.... ;)

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67729 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Szerdán reggel a német RTL-en leadták a TTT trailert. Meg volt egy kis beszélgetés PJ-vel és Elijah-val. Olyan másfél perc volt az egész. De azért nagyon örültem neki! :D

Eszerint viszont mostantól érdemes a TV-t is nézni, biztos máshol is le fogják még adni.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67676 Írta: Gekko
Gekko válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nincs 2 Gekko, ne izgulj!
De mi van, ha benne se lesz a palantír? De amúgy nem rossz kérdés!

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67671 Írta: Telumehtar
Aha....akkor csak egyszerüen Pippin kezébe nyomják a palantirt???
Na jo tiszta zizi vagyok....
Mindenesetre várom az ésszerü magyarázatokat....
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67668 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Látod Telu, ez egy érdekes kérdés. Hasonló ahhoz, ahogy a hobbitok megkapták a fegyvereiket (a könyvben a Sírbuckákból szerezték, a filmben Aragorn a kezükbe nyomta). PJ biztos kitalál valami jót. :)

OFF
Ugyan nem tartozik szorosan ide, de azért megemlítem (Vic, ne haragudj :) ) . Turistautakat szerveznek a forgatási helyszínekre! A cikk itt érhető el:
www.theonering.net/perl/newsview/8/1026426077

A végén van egy mail-cím is, ahol lehet érdeklődni.
ON
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67664 Írta: Telumehtar
Gekko:Akkor 2 Gekko van???? :?

Na de azon gondolkoztam hogy ha kimarad Vasudvar lerombolása meg Szarumán és a többiek beszélgetése akkor mi lesz Pippinnel meg a palantirral?????Nem kisérti akkor meg????De akkor mért viszi magával Gandalf Gondorba???Csak aztmondja hogy:Én most elviszem Pippint Gondorba, Bye??????? (jol van hülye vagyok :roll: )...
Vélemények?
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #67662 Írta: Gekko
Gekko válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Gekko írta: Sziasztok!
Én igazából nem is Gekkó vagyok, de nem tudom magam regisztrálni! :x
Na, de azért tud valaki segíteni,hogy kell :?:

Ő tényleg nem Gekko, és sok fejfájást okozott nekem azzal, hogy feltörte a jelszavam. De mindegy itt még úgysem jártam. Mindjárt olvasok is!

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #67465 Írta: Telumehtar

Undómiel írta: Ez nem olyan nagy cucc, mint amilyeneket Sil vagy a többiek szoktak betenni, csak most találtam, és gondoltam megosztom veletek..
www.theonering.net/perl/newsview/8/1026094044

Van ott az oldalon 1 kisebb kép.....arra ha rákattintotok akkor felnagyija amin van Legolas Gimli és egy elég jó Éowyn
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #67463 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Mi volt a Cinemában? Mit írtak ott?
Please, mondjátok el! (mailben v, privátban inkább)

(Most ugye nincs suli, így nem szoktam ieneket olvasni)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.869 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére