MTT tábor - Július 24-28
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Minerva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Robin, Áfonya, ugye jöttök?
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Kincső
- Nem elérhető
Ollót tessék hozni! (Én is viszek persze, de nem fogok 331 rókát kivágni egyedül.) Információk róluk: Nagyon aranyosak, téglalap "képkeretjük" van, egy A/4-es lapon 12 közlegény csücsül. A 9, 10 ill. 12 főrangú külön lapon van a rangjukbeliekkel. Várjatok, megpróbálok beilleszteni ide egyet...
Á, nem megy. Sebaj, majd holnap meglátjátok mennyire jópofik!
(minden szentnek maga felé nyúlik a keze... )
- Lili
- Nem elérhető
Csak szerettem volna nektek jó táborozást kívánni!Érezzétek jól magatokat!
(Hogy én miért nem mehetek? :bawling: :crying: :closed: :triste: :bawling: )
- Lestat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Azért érezzétek jól magatokat!
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Lamorak
- Nem elérhető
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Kincső
- Nem elérhető
Nehogy vegyetek szalonnát, mert én is viszek! Már rég megígértem. És pirospaprikát sem kell, mert azt is tudok vinni.
Ja, és szakácsok! Az egy dolog, hogy bográcsot bérelünk, de a kajákat valamiben elő is kell készíteni (felaprítani stb.). Vigyek tálat :
Ja és hogy mit viszek:
1 tábla szalonna
2 üveg lekvár (a nagymamám készítette; barack és ribizli-málna)
pirospaprika
bicska
konzervnyitó
elemlámpa
mélytányér, evőeszköz, pohár
hálózsák
ööö... Kell még valami?
Ja és szerintetek úgy 7000.- HUF elég lesz szállásra+kajára+mindenmásra?
Anyukám szerint kb. 3000.- lesz a négynapi kaja (reggelire minden nap kenyér, vaj/margarin, felvágott/lekvár/méz, stb.).
Hát... most nem jut más az eszembe. Már csak 16,5 óra!Hurrá! :cooljump: :bounce: :cheers: :itscool: :look: :evil2: :clown: :agree: :pimp: :dance: :up: :cool2: :sungl:
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
Nai Eru aselye!
Varda
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
El ne feledkezz róla!
Na, azt még elárulom, hogy Holnap 6:55-ös Pécsről induló IC-vel két kósza érkezik majd fel Pestre, Dínchamion és ... valami... hmmm.... Estel ( vagy Adániel vagy kicsoda. Szóval reszkessetek!
ÁÁÁ, már alig tudom kivárni ezt a hátralévő pár órácskát (na jó, háromnegyed napot )
P.S.: Az időjárást a hagyományoknak megfelelően Eru bevonásával szervezzük...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Rayan
- Nem elérhető
Yavanna drága, kérhetek tőletek valamit? A "megrendelt" háziborom nem érkezett meg, ezért légyszíves írjatok föl a listára 2 üveg száraz vörösbort! :sungl: Danke.
Gumi, nem úszod meg. Ezért még számolunk!
Ne csináljátok ezt velem, depresszióba esek, ha még valaki kijelenti, hogy nem tud jönni :quasi:
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Brisa
- Nem elérhető
Akkor már csak 26-an vagyunk...
Brisa
- Brisa
- Nem elérhető
Yavi: Én végeztem egy kis számítást. Az árakat felturbóztam (pl. 150 forintos kenyérrel számoltam), így 5000Ft jött ki + virsli, + fűszerek. Szóval egy tizesből bőven kijöttök.
Szerintem szalonnát ne hozzatok, ugyanis én is tudok vinni (mint kiderült ). Borst, babérlevelet, őrölt gyömbért és zöldfűszereket is tudok vinni. Viszont pirospaprikát és vegetát mindenképp vegyetek!
A telefonszámok szépen érkeznek. Csinos kis listám van már. Azonban a következő emberek jelentkezését (a telefonszámukat) még mindig várom:
Esgal
Gillz és tesója
Gumipók
Minerva
Morgana
Sil.
(A többiekét tudom.)
Lastat és Robin bólogatását vagy fejcsóválását is várom, hogy most jönnek-e.
Brisa
- Gumipók
- Nem elérhető
Úgylátszik mégis gumipóktalan táborotok lesz.
Közbeszóltak a megrendelések és nem tudom elhagyni szent munkahelyemet.
Mélyen és őszintén sajnálom a dolgot. Hüpp....
Azért valamelyik nap megpróbálok odalátogatni....
Bocsi mindenkitől aki számított rám, és akinek esetleg csalódást okozok ezzel....
Mindenesetre mint elnökségi tag, PARANCSBA adom, hogy mindenki érezze jól magát, nevessetek sokat, pihenjétek ki magatokat!!!!!!!
Legyetek rosszak! :pimp:
- amanibhavam
- Nem elérhető
Én kaptam azt a megtisztelő feladatot, hogy vendégként a Bevezetés a Quenya nyelv rejtelmeibe c. akadémiai székfoglaló előadásomat megtartsam a vadon szívében (megjelenés illő öltözetben, virágokat és bonbont az öltözőbe kérjük).
Mármost az eredetileg meghirdetett csütörtöki időpontot egy hirtelen jött vidééki út miatt kénytelen vagyok péntekre áttenni, ami annyit tesz, hogy pénteken a késő délutáni órákban érkeznék ki a táborba, ha el nem veszek valahol a szentendrei mellékutcákon.
A "tanfolyam" úgy másfél órás lenne, függően persze attól is, mennyire bírja a tisztelt hallgatóság a szenvedéseket.
Ha mégse jó a péntek, kérlek, jelezzétek.
Namárie
love is the shadow that ripens the wine
- Yavanna
- Nem elérhető
Darkman írta: ööö, Yavival levisszük a csomagok egy részét mert IFA-val jön
Kérem, azért ne túlozzunk!
Tehát akkor tali, a Batthiányn 11-kor! (Még kb. 33 óra :heu: )
Svin megkért, hogy útközben ugorjunk be a Corába, venni egy két apróságot, ami a csapat pocijában fog landolni előbb-utóbb. Szóval a lista: :deal:
15 kilo kenyer
30 kilo krumpli
10 kilo hagyma
1 tabla szalonna
60 par virsli
4 kilo cukor
4-5 liter citromle
tea filter (talan 2 doboz)
2 kilo so
fuszerek (komeny, baber level, piros paprika, stb...)
Így elsőre elég vadul, hangzik, de ha belegondolunk, tényleg szükséges... Majd Svin nekem szegezte a kérdést, hogy szerintem ez mennyibe kerülhet. És mivel gőzöm sincs róla :confused2: , gondoltam közkinccsé teszem, hogy ti is véleményezhessétek. Mindenki kérdezze meg anyut az árakról, aztán majd a Batthiányin összedobjuk a rávalót.
Szívesen megveszem, meg szívesen viszek le cuccokat is, de kérdés, hogy így mennyi hely marad majd a csomagoknak? :hein:
Jó idő lesz (Különben majd reklamálhatunk Erunál! )
Nazg. Én azért örülnék, ha végre láthatnám azt az ebet!
Remélem ilyen jó lesz a buli: :cooljump: :cheers: :dance: :itscool: :sungl: :smokin:
"Aure entuluva!"
- Kincső
- Nem elérhető
De kicsit eltértünk a témától.
Hipp-hipp hurrá, holnap megyünk táborba! :dance: :hello: :up: :cheers: :itscool: :sungl: :bounce: :pimp: :smokin: :agree:
szió:
Kincső
- nazgúl
- Nem elérhető
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Kincső
- Nem elérhető
Hát én még csak 2-szer szerepjátékoztam az unokatesómmal, de ő egyszerre volt mesélő és játékos is. De te biztos jobban tudod.Darkman írta: Én viszek sátrat!
Nem mesélek mer játszok!
Megyek mer megyek!
Nem fog esni az eső!
Jó lesz a buli!
Jófejek vagytok!
Brisa a számom: 0630-3621534
ööö, Yavival levisszük a csomagok egy részét mert IFA-val jön
ööö, hm, nemtom, így most ennyi!
Lestat: azért nem kéne kihagyni, mert kevés embert ismersz! Nehogymá ezért
Szerintem ez nem akadály, én senkit sem ismerek személyesen, de gondolom 2 nappal előtte azért gázos eldönteni.
- Álmos
- Nem elérhető
Nem mesélek mer játszok!
Megyek mer megyek!
Nem fog esni az eső!
Jó lesz a buli!
Jófejek vagytok!
Brisa a számom: 0630-3621534
ööö, Yavival levisszük a csomagok egy részét mert IFA-val jön
ööö, hm, nemtom, így most ennyi!
Lestat: azért nem kéne kihagyni, mert kevés embert ismersz! Nehogymá ezért
Huhú
- Kincső
- Nem elérhető
Kedves (?) Nazgúl!nazgúl írta: RÓKAVADÁSZAT????? ööö... ez elég bizarr...
Hozzászólásodból bátorkodtam arra következtetni, hogy nem egészen tudod, miről is van szó. Nem kell megijedni, nem igazi rókák, csupán papírból készültek, illetve épp ez a probléma az ötlettel, hogy még nem készültek valakinek készíteni kellene! De 30 emberre legalább 200 róka kell. Végül is számítógéppel meg lehet gyorsan csinálni -én vállalom - (sőt lehet hogy a róka átváltozik orkká), de ki is kell vágni! Tehát ollót tessék hozni, róka/ork vadászok!
Jó éjszakát:
Kincső
- Dez
- Nem elérhető
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- nazgúl
- Nem elérhető
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Brisa
- Nem elérhető
nazgúl: Őszintén szólva szerintem jobb lenne, ha otthon maradna a kutyusod. Én nem csak az eső miatt, hanem a kullancsok miatt sem javaslom.
Minket ne félts, el leszünk mi hurrikánban is.
Brisa
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Amig nem jelentkeziknek tovabbi emberek nincs szukseg plusz meselokre. Most 2 meselo van es 12 jatekos.
Ha vegig esik az eso akkor azunk Elorejelzesek szerint (mar amennyire az ilyesmi megbizhato pentekig nem lesz komolyabb eso, de 24 fok koruli homerseglet lesz)
Mindenki hozza magaval a kovetkezo dolgokat:
agynemu (lepedot is), illetve halozsak, kinek mi tetszik
kullancs es szunyog riaszto felszereles
evoeszkozok, tanyer
diakigazolvany (akinek van)
jegyzet fuzet es toll! (aki jon quenya es tengwa orakra)
plusz a szokasos: fogkefe, torolkozo, tusfordo, stb...
- nazgúl
- Nem elérhető
1. kutya csak akkor jöhet, ha van sátor, sátor csak akkor érdemes, ha nem szakad az eső, erre kevés sajna a sansz.... (amúgy én szívesen alukálnék sátorban jó idő esetén.)
2. szerepjátékban én is benne lennék, de ha nem férek be a keretbe, akkor nem baj. (Dark mintha mesélt volna szerepjátékos tapasztalatairól... nem akarsz mesélő lenni? Pótmesélő? Hm?)
3. Ööö, elfelejtettem. Ja, megvan, mi lesz, ha végig szakad az eső?
Tsók.
nazg.
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- JaMaN
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Rayan írta: Brisa: jó ötlet
26 főt számoltam biztosra, akik nem csak 1 v. 2 napra jönnek:
Áfonya, Ancalimon és neje, Anna, Brisa, Cicafül, Dae-elena, Darkman, Dez, Dínchamion, Elanor, Esgal, Estel Adániel, Finduilas, Fiona, gillz és tesója, Gumipók, Kincső, Minerva, Morgana, nazgúl, Rayan, Sil, Svindler, Yavanna
A telefonokat Brisának juttassátok el.
Lestat, Robin?
- plusz egy darab JaMaN -
- JaMaN
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
lehet, hogy már valaki szervez második turnust, én mindenesetre nem találtam:)
Szóval utánanéztem, és 14:00 -kor megy egy HÉV,ha gondoljátok, csatlakozzatok hozzám:)
Gondolom a batyin kellene valami találkozási pontot keresni, ha van valakinek jó ötlete, írjon bátran....gondolom a bérletpénztárt mindenki megtalálja, és eléggé központi helyen is van.
Üdv
JaMaN
- Lestat
- Nem elérhető
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.