MTT tábor - Július 24-28
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
26 főt számoltam biztosra, akik nem csak 1 v. 2 napra jönnek:
Áfonya, Ancalimon és neje, Anna, Brisa, Cicafül, Dae-elena, Darkman, Dez, Dínchamion, Elanor, Esgal, Estel Adániel, Finduilas, Fiona, gillz és tesója, Gumipók, Kincső, Minerva, Morgana, nazgúl, Rayan, Sil, Svindler, Yavanna
A telefonokat Brisának juttassátok el.
Lestat, Robin?
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Brisa
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Mindenki, aki jön, írjon nekem egy privit (a telefonszámát is kérem)!
A cseten arra jutottunk, hogy a következőképp kéne cselekedni: első nap mindenki bead a kajába egy ezrest. Így lenne 25-30 ezer forintunk (a létszámtól függően), amiből lehet vásárolni. Ha kevés, még mindig lehet hozzáadni, ha meg marad, akkor el lehet osztani.
Első éjszakán célszerű szalonnát sütögetni. Ehhez kenyér, hagyma esetleg virsli és krumpli kell... A többi talán meg lesz.
Brisa
- Rayan
- Nem elérhető
Brisa: szerintem sokkal többen leszünk. Nem akarok akadékoskodni, de valóban kellene egy lista (meg valaki, akinek türelme van rá )... (Ahogyan a rendes gyereknek is van, a saját cuccáról ) Nekünk meg a leendő és "állandó" táborozóinkról (névvel, telszámmal ugye). Félreértés ne essék: személyes tapasztalatok beszélnek belőlem. (Ugyanis sosincs olyan, hogy ne jönne közbe valakinek valami, akár csak egy "apró" késés... Ez most cinikus volt.)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Dínchamion
- Nem elérhető
Fiona: Enya van annyi, hogy nagyon, szal nem árthat, ha Te is hozol, meg én is... nos?
De ne chateljük szét a topicot...
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Dínchamion
- Nem elérhető
A szerepjátékról: az tényleg nem jó, ha nagyon sokan leszünk, és az utolsó pillanatban jelentkezik mindenki, de azért bízom benne, hogy hét-nyolc ember nem fog a földhöz vágni (bár nem tudom, Svindler hogyan viszonyul ehhez...)... Én viszek mindent, még egy MERP alapkönyv is lesz nálam...!
Szal nem lesz probléma, ha jöttök...
Más. Viszek mindenféle hangulatos zenét, CD-t is meg kazettát is, egy nagyjábóli lista: Enya, Dead Can Dance, Mission, Heavenwood, et cetera...
Valaki mondja meg: (... milyen az élet... bocs ) vigyem az én szuper vándorbotomat? Milyen hosszú lesz a kirándulás?
Ja! Mennyi pénzt érdemes a kajára számolni?
Üdv:
Dín apó
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Álmos
- Nem elérhető
Huhú
- Brisa
- Nem elérhető
Rayan: 22-en biztosan leszünk, de a valódi létszám 25 körül mozog. Ehhez jönnek még a vendégeink, akik nem alszanak ott. Én még számítok 1-2 váratlan beugróra is. Senkit nem hagyunk itt, ha időben jön a Batthyányi térre.
A többféle szoba van. Majd ott eldntjük, hogy ki kivel alszik.
Brisa
- Álmos
- Nem elérhető
Lányok, reszkessetek, jön Dark, a Feketeség Lovagja
höhö - csak vicc vót
Huhú
- Rayan
- Nem elérhető
(Mellesleg szólhatnál a "kollegáidnak", hogy aktivizálják magukat )
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Rayan írta: Ez komoly, hogy "lányos" szerepjáték lesz? :eek4: (Persze Svin és Dín kivételével)
De ciki, fiúk :shake: Nem akartok beszállni?
Nekem elvileg lenne kedvem, de Svindler kicsit elbizonytalanított. Még soha nem vettem részt ilyenben, és félek, ha ott a helyszínen csöppenek bele, nem leszek 100 %-os. Emellett nem leszek ott végig, szóval tudnom kellene az időpontot is, hogy esetleg meggondoljam magam.
- Rayan
- Nem elérhető
Most már tényleg kellene konkrét listát csinálni arról, ki jön, meg ki nem, mert most zavarodtam bele, és komolyan, nehogy már itthon hagyjunk valakit!
Dín, Anna: Gratulálok!!!
Ez komoly, hogy "lányos" szerepjáték lesz? :eek4: (Persze Svin és Dín kivételével)
De ciki, fiúk :shake: Nem akartok beszállni?
Hány szobás ágyak lesznek? Mindent tudni akarok
Egyébként szóltunk már a helyi boltnak, hogy jövünk? h: Vagy inkább a nagyobb boltozási lehetőséget választjuk, Pomázon? (ott biztos van ennyi embernek kaja) Ez esetben a verdával rendelkező urakat/hölgyeket kérnénk meg, hogy segítsenek szerencsétlen éhező MTT-seken :biggrin2:
Nya, akkor mindenki (ezexerint) hozza otthonról az esti kaját. Apropó: (tudom, hogy pörkölt-komlexusom van, mellőzzétek egy kicsit) a marhapöri nem lesz ebédre!!! ugyanis 4 óránál előbb nem puhul meg a comb, és azt ne nagyon várjátok, hogy mi reggel 8-9 órától kezdve ott állunk a kondér mellett Vacsorának sokkal illusztrisabb. Akkor bepakolom az 1-2 üveg tündeitalt a táskámba, további borozáshoz/egyébhez ott a bót, azt veszünk
Király lesz ez a tábor. Már előre látom. Készüljetek fel... IDEGILEG
*sátáni vigyor és zombikacaj*
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Fiona írta: Lenne egy kérdésem: ti szeretitek Enyát? mert akkor vihetek egy Enya cd-t
Igenigenigen...
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- zsoffija
- Nem elérhető
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Áfonya
- Nem elérhető
Na hogy vagyunk, hogy vagyunk? Készültök szerdára?
Khm, akkor most összegeznék: szerda, Batthyány tér, 11 óra, hálózsák, ágynemű, konzerv, tányér, evőeszköz, pohár, pokróc, ja, és magamat itthon ne felejtsem! Ez így rendben van? Kérek egy kis tájékoztatást, ugyanis kissé lemaradtam... köszi!
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Brisa
- Nem elérhető
Lestet, nyugodtan jöhetsz te is.
Brisa
- Fio
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
- Lestat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
és mit kell erről az egészről tudni? csak MTT tagok mehetnek?
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- nazgúl
- Nem elérhető
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Lestat
- Nem elérhető
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Álmos
- Nem elérhető
SUPERG/=JK)ÖOP P.,.é kléjnklmn
ezt alkottuk 3-an, mert a többiek épp punnyadtak... hehehe.Már előre megmondom, jó lesz ez a tábor... csak hozzatok VIRSLIT!!!!!! (nazg.)
Most éppen Sisqo Megy, a DragonFly c. szám, ja az a film, ajjaj, na mindegy, aha-aha-West Side-East Side-
Thoooooooooooooooongggggggggg-TGoooooooooooo, dononononddddd
sdofjsopkpfd
dopkflopasfdipjjasfd
87z8asifnlmöujzpő
Huhú
- Fio
- Nem elérhető
Megjöttem a balcsirol ugyhogy kénytelenek lesztek engem elviselni.
A felvetteknek gratula.
Nekem az lenne a gondom hogy én nem a batthyány térrről indulok veletek Dae-val hanem apukám kivisz minket Pomázra. De nem biztos hogy cuccot is vihetünk mert apukám azután tovább megy a nagyimhoz.
Mit hozzak?
- franky
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Sajnálattal közlöm, hogy a mai napon azt a csodatelefonomat, amit Darkman aranyosan megjegyzett (nevezetesen egy 9110i Communicator) a mai napon az okosabbik fejemmel együtt elhagytam.
Ennek következtében (és még annak, hogy biztosítékot csináltam egy 30 ezer forintos processzorból) olyan anyagi problémák, és eleddig előre nem tervezett kiadások elé nézek, hogy G. D. Saran-nel együtt kénytelenek vagyunk a táborban való részvételről (és ezáltal sajnos a jó társaságról is) lemondani.
Tehát két fővel kevesebben lesztek... sajnáljuk...
Jó szórakozást, soksok képet csináljatok, és érezzétek nagyon jól magatokat helyettünk is. Ja még valami!
A másik telefonomat a múlt hónapban ellopták, úgyhogy akinek bármilyen mobilszámot adtam, az nyugodtan törölje ki mindkettőt, mert már egyik sem aktuális...
Maradok tisztelettel:
franky
- Brisa
- Nem elérhető
Pomaz kozelebe megyunk, egy turista hazba, ami Pomaztol kb 3 kilometerre van. Ezt a tavolsagot gyalog kell majd megtenni. 1,5 órás sétára kell számítani. A zöld jelzés vezet a turistaházhoz.
Úgy néz ki, eddig mindenkinek megfelel a 11 órás indulás. Ennek kapcsán egy zseniális ötletem támadt ( ) Mi lenne, ha szerdán 11 órára mindenki - akár kocsival jön, akár nem - eljönne a Batthyányi térre? Ott be lehetne pakolni a cuccokat a kocsikba, és egyszerre indulnánk. Persze az autósok valamivel hamarabb jutnának fel a hegyre, de ez nem gond (esetleg beugorhatnának a boltba szólni, hogy készüljenek ránk).
Ágyneműt (lepedő, párna- és takaróhuzat), hálozsakot hozzatok! Étkészletet (mélytányér, pohár, kés, villa, kanál) és kullancs-távoltartó felszerelést is. Aztán aki tud hozzon kaját: pl. konzervek, szalonna, kolbász, fűszerek stb.
A szallas egy ejszakara 1000 HUF (a 4 ejszaka igy 4000), de ebbol diakigazolvanyra 10% kedvezmenyt adnak, illetve ha viszunk agynemut az tovabbi 100 HUF engedmeny. Igy diakoknak a 4 ejszaka 3500 HUF. Ehhez hozzájön még majd a kaja-költség, aminek összege vasárnap fog kiderülni (nem lesz túl sok).
Bogracsot tudunk ot thelyben berelni minimalis koltsegert, es fozhetunk magunkra. Ezt is fogjuk tenni. Hogy mit, az majd ott kiderül. (Valaki azért hozzon egy szakácskönyvet. ) Egy biztos, éhenhalni nem fogunk.
Tervezett programok: szamhaboru, Tolkien kviz verseny, szerepjatek, activity, szalonnasutes, tabortuz, éneklés, csillagászat, vers-felolvasás, éjszakai túrák, nappali túrák, tengwa és quenya tanfolyamok.
Sikerült lebeszélnem Svint arról, hogy minden napunkat betáblázza. :clown: A kötött programok: csütörtökön lesz mind a quenya, mind pedig a tengwa tanfolyam. Azonkívül pedig a szerepjátékosok is készüljenek 1-2 éjszakára (a mikort ott megbeszéljük).
Svin szerint a néni nem azt fogja megtiltani nekünk, hogy napközben bemenjünk valamiért a szobáinkban, hanem azt hogy pl. ott együnk vagy bulizzunk.
A Tolkien-kvízről pár mondat: úgy fog kinézni, hogy kb. 3 fős csapatok lesznek (1 fiú, 2 lány párosítással). Pontokat kell gyűjteni. 4 féle nehézségű (2, 4, 7 és 10 pontos) kérdések lesznek. A csapatok döntik el, hogy milyen nehézségű kérdést kérnek. Ha helyesen válaszolnak, megkapják a pontot, ha nem levonjuk a pontokat. A 10 (és talán a 7) pontos kérdéseknél rabolhat a többi csapat. A kérdések A babó-ból, A GyU-ból, a Szil-ből, A Gyűrű kereséséből, a filmből és Tolkien életrajából lesznek. A nyeremény pedig... Nos, azt majd meglátjátok.
Remélem, nem hagytam ki semmit...
Brisa
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Lamorak
- Nem elérhető
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Anna
- Látogató
Hoppá!
Nos, nem igazán tartozott ide, de most már mindegy...
Szerintem nagyon jó a 11 a Batyin.Tökéletes időpont!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.