- Köszönetek: 0
MTT tábor - Július 24-28
- Minerva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Asszem, Elanor tökéletesen +fogalmazta mindazt, ami a legjobb volt. CROSS BORNS RULZ!!!!!!!!!!!!
Kár, hogy ilyen rövid volt...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Elanor
- Nem elérhető
Cicafül írta: Annak ellenére, hogy "néha" nem volt víz....
Vagyis néha (idézőjel nélkül ) volt...
I feel complete when I feel sick inside
- Cicaful
- Nem elérhető
Én nagyon-nagyon khirályul éreztem magamat!!! Annak ellenére, hogy "néha" nem volt víz....
Ancalimonnak és Virágnak külön nagy-nagy köszönet, mindennemű segítségéért - bolt, fürdés stb...
Ennél többet egyelőre nem tudok írni....csak annyit, hogy én fantasztikusan éreztem magam (asszem meg tudnám szokni ezt a nomádkodunk dolgot )!!!!!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Elanor
- Nem elérhető
amanibhavam írta: mintha nem sütne a lelkesedés belőletek... ottjártamkor is ez volt az érzésem
Ezt azért írod, mert már lassan hat óra és még senki sem írt a tábori élményekről?
Ennek két oka lehet:
1. még nem értek haza (én kocsival jöttem... )
2. mindenki fürdik és vizet iszik fulladásig
Most nincs erőm hosszabb élménybeszámolót írni, csak néhány szót:
Maja (és különböző kivégzési módok számára, amik sajnos csak gondolatban valósultak meg ), Cross Borns orrba-szájba (van, aki nagy lelkesedéssel hallgatta, van, aki kevésbé), VÍZ (vagy inkább a hiánya), paprikás krumpli (...helyett virslis virsli), makaréna a holdfényben, vodkás dinnye (ebből spec nem ettem), Sil GYU rajzflm-képregénye (Elronddal az élen ), lepedőre kivetített film nézése (itt-ott felhangzó sóhajokkal és nyögésekkel, amikor Legolas megjelenik ebből feltűnően sok jött Rayan irányából... ), túra a Kiszáradt Forrásokhoz (amin én nem voltam... ), Csórika és a maradék virsli című kisregény, vívóleckék-alá Estel, Rayan és a fényképezés című nemolyankisregény, és persze az elmaradhatatlan Univerzális Krumpli!!!
Biztos sok mindent kihagytam, dehát nem csak én voltam ott, majd a többiek kiegészítik.
De összefoglalva az egészet:
KHIRÁLY volt
I feel complete when I feel sick inside
- Ringbearer
- Nem elérhető
Lenne pár olyan "komolynak kinéző" emberke, akik beszélnének a szülők.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Narië
- Nem elérhető
Az jó lenne,mert az én ôseim nem nagyon akarnak engedni,de Én Úgy mennék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ancalimon írta: Egyébként tényleg ki kellene találni valamit azoknak a szülo˝knek a meggyo˝zésére, akik mérsékelt lelkesedést mutatnak a csemetéik elenegedésére.
Mit gondoltok, egy hivatalos meghívó levél, esetleg egy érettebb, komolyabb MTT tag "családlátogatása" segíthet?
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Előre is köszönöm magam és a fórum többi moderátora nevében, hogy a táborral kapcsolatos élményeiteket itt és csak itt ebben a topikban osztjátok meg egymással, idézitek fel, és kommentáljátok.
Welcome Back!
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- amanibhavam
- Nem elérhető
love is the shadow that ripens the wine
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Mit gondoltok, egy hivatalos meghívó levél, esetleg egy érettebb, komolyabb MTT tag "családlátogatása" segíthet?
- Ankalimon
- Nem elérhető
Ha figyelembe vesszük, hogy ez volt az első próbálkozás, és a mostani tapasztalatok alapján ennél még sokkal jobbakat is fogunk csinálni - előttünk a fényes jövő...
Köszönöm mindenkinek, hogy ott lehettem.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Tudjátok meg, hogy nekünk sokkal jobb mint nektek! :crazy:
Ancalimon:
"Jelentés a táborból:
Minden szuper. Aki teheti, akár egy napra is látogasson ki hozzánk (a szombati nap erre kiváló alkalom...)."
Hát igen, én is így tettem.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
A tábor még mindig jó. Eddig valóban hazajártam, de most innen netezünk a hegy tetejéről. Notebook és internet van (mobil telefonról).
Víz nincs.
Még most sem késő elindulni...
Aki jönni akar, jelezze. Ha kell, lemegyünk elé kocsival.
Aki jön vízet hozzon.
A kívánságlista még:
Pizza
Víz 8O
Jégkrém
Víz 8O
Chips
Víz 8O
Gitár
Különösen hiányoljuk Gandalfot Gumipókot. És a vizet.
- amanibhavam
- Nem elérhető
Á eleni siler tielyannar!
- amanibhavam
- Nem elérhető
bár lehet, hogy ma éccakára kinmaradtak, holnap nincs munka, gondolom
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
amanibhavam írta: úgy, hogy hazajár éjszakára...
Köszi,így már világos!
- amanibhavam
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
Ancalimon írta: Jelentés a táborból:
Minden szuper. Aki teheti, akár egy napra is látogasson ki hozzánk (a szombati nap erre kiváló alkalom...).
Hát igen jó lenne beugrani hozzátok,de nekem Miskolcról nem olyan könnyű fölmennem... :bawling:
És tényleg egyébként,hogyhogy van net?
- Ulmo
- Nem elérhető
Tényleg: hogy van ott net-elérésetek?
- Telumehtar
- Nem elérhető
MIt csinaltatok eddig???
Es hogy-hogy van NET??????
- Ankalimon
- Nem elérhető
Minden szuper. Aki teheti, akár egy napra is látogasson ki hozzánk (a szombati nap erre kiváló alkalom...).
- Telumehtar
- Nem elérhető
Kincsö:Boldog nwevnapot!!!!!!
- Lara
- Nem elérhető
Aztán jók legyetek nekem,sokat mesélni!!!
I make my own luck.
- zsoffija
- Nem elérhető
:bounce: :bounce: :bounce: :dance: :dance: :dance: :cooljump: :cooljump: :cooljump: :dance: :dance: :dance: :bounce: :bounce: :bounce:
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Kincső
- Nem elérhető
Névnapom van és megyünk táborozni!!! :cheers:
Hurrá!!!
:dance: Az itthonmaradóknak: :closed:
Sziasztok!!!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Kincső
- Nem elérhető
Áfonya írta: (Bár lehet hogy az esernyőmtől ijedtek el a felhők, talán a táborba is el kéne vinnem? :hein: )
Ezt a rókavadászos dolgot nem igazán értem, na de majd beletanulok...
Már csak kb. 24 óra! :cheers: :bounce: :pimp: :dance: :hello:
Szerintem mindenképp hozd az ernyődet.
Rókavadászat: a papírból készült rókákat szétszórjuk egy adott területen, és este, sötétben, zseblámpával kell megkeresni őket egy adott idő alatt, persze mindenki egyszerre indul. Lehetnek a fűben, fán, bokron, tehát mindenki számára elérhető helyeken. Közlegény 1 cukorkát, herceg 2-t, királyné 3-at, király 4-et ér. Cukorkát majd ott veszünk.
Mi az hogy 24 óra? 12 óra!
És szakácsok! Most vigyek tálat, vagy ne? Senki nem jár erre?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Áfonya
- Nem elérhető
Idő: Eruban eddig még nem csalódtunk! Ja, és a Süss fel Nap c. kedvenc oposzunk is hatásos - tessék énekelni!
Minerva drága: hát persze, ott leszek, nem úszod/ússzátok meg! :evil3:
Lamorak: Írországba kell menni, ott nem esik! :itscool: (Bár lehet hogy az esernyőmtől ijedtek el a felhők, talán a táborba is el kéne vinnem? :hein: )
Kincső: az én szüleim is vmi ilyesmi összeget számoltak, könnyen előfordulhat, hogy belekerül ennyibe.
Ezt a rókavadászos dolgot nem igazán értem, na de majd beletanulok...
Holnap kb. fél 11-re ott leszek a Batthyányn, aki tud, jöjjön és szórakoztasson! :tongue: :biggrin2:
Már csak kb. 24 óra! :cheers: :bounce: :pimp: :dance: :hello:
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.