MTT tábor - Július 24-28

Több
22 éve 5 hónapja #69519 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Én is tudok szkennelni :!: Csak eddig nem tűnt fel, hogy telepítve van a masina... :roll: Szóval kinek mit és mikor kell szkennelni?

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69515 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Fotók-fotók-fotók!
Úgy kb valamivel több mint egy tekercs (36-os :D ) publikus képet sikerült készítenem! Holnap, azaz ma viszem őket előhivatni! Remélem mihamarabb készen lesznek, ami után odaadom majd Cicának, aki felrakja a netre. Már én is nagggyon kíváncsi vagyok rájuk! :wink:

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69496 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Elohivattam a fotokat amiket keszitettem.
1-2 nem sikerult, de igy is tobb mint 80 jo kep lett :D
Viszont hetvege elott valoszinuleg nem tudom beszkennelni oket, addig varnotok kell vele.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69481 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Kár hogy csak 1 delutánt tudtam fenn lenni :bawling: , majdnem visszamentem, csak hát azt a hegyet megmászni böven elég egyszer egy nap :crap: és szegény Ring miatt le kellett mennem :closed:
de az az 1 du nagyon jo volt :agree:

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69475 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Elanor:
1. Még nincsenek előhivatva.
2. Az egyik filmemen már csak pár kocka volt, az már előhivás alatt áll, de a másik még nem telt be.
3. Én nem tudom felrakni a Netre, ha valaki tudja, az légyszi segitsen, de még tárgytalan, mert a képek fele is csak 1 hét múlva lesz előhivva, a többi pedig ki tudja mikor... :(
Szóval az én fényképeim csak min. 2,5 hét múlva lesznek láthatóak, de sztem inkább csak később... :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69474 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Sziasztok!

Nagyon köszönöm Nektek ezt a sajnos számomra 3 naposra sikeredett tábort!
Yavanna, Darky, Cica, és akik még ott voltak: még egyszer bocs a sürgetésért! (Dark: Ha kész lesznek a képek, rakd majd fel a netre, ha tudod! Yavanna, mint egy vala, a fán ül... És az a gyönyörű patakvölgy...)

Fin: azt hiszem, én láttam utoljára a tollad, mert én ültem annál az asztalnál. Leesett, feltettem az asztalra. De 10 perccel később már nem volt SEHOL! (Ha az asztalon marad, akkor észreveszem és beviszem, de így elfeledkeztem róla.) Valószínűleg leesett. Remélem valamelyik kósza megtalálta azóta.

Ahogy pedig a szombat reggeli ételről és vízről fantáziálások során valaki megjegyezte: a vizet csak most tudjuk igazán megbecsülni, ha tudjuk milyen, ha nincs. :) (Vagy ez később volt, a tűznél? Mindegy.)

Amani: még egyszer nagyon köszi a fuvart!

Dez

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69471 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Egy kérdés:

HOL VANNAK A KÉPEK???

Ehh...szóval remélem, aki fényképezett minél hamarabb felrakja őket a netre, hogy mi is megcsodáljuk őket (vagy inkább röhögjünk egy jót ;) )

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69463 Írta: Kincső
Ezt nem tudtam... De végül is ez nem olyan súlyos hiba, megértenék így is a tündék, nem? :wink:
Most már leállok ezzel a témával ebben a topicban... :oops:
Sziasztok:
Kincső

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69459 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Kincső:
quenyában nem tesszük ki a személyes névmást a mondatban, hanem az ige végére biggyesztett személyraggal jelezzük. A mondatod helyesen:

Amátierye i carne tári i coasse, vantanerye i taurenna ar hautanerye nu i aldar.

De ezt inkább a Nyelvek és írások topikban kellene folytatni, szeretettel látunk ott minden érdeklődőt

love is the shadow that ripens the wine
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69450 Írta: Kincső
Próbáltam egy kicsit qenya mondatokat alkotni az amanitól tanultak alapján, de persze csak azt a pár szót tudtam használni, végül ez sült ki belőle: :)
'Erye amátie i carne tári i coasse, avante i taurenna ar hautar i nu aldar.'
Vagyis: Ő megette a piros királynét a házban, elment az erdőhöz és megpihent a fák alatt. (Hogy ki az az ő, azt nekérdezzétek, azt sem, hogy miért piros a királyné...) :D
Sziasztok:
Kincső

u.i.: Remélem helyes a mondatom... :roll:

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69428 Írta: JaMaN
JaMaN válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Ezesetben Ford tényleg rulez, nemhiába, Colin mester tudja mivel kell versenyezni :)

Bocs az offtopicért....
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69421 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
A Focus túl van a szervizen. Dacára annak hogy kb. tucatszor, legtöbbször tekintélyes túlsullyal járta meg az egyébként nehezn járható hegyi utat, semmi baja!:hello:
I Love Ford.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69389 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Most mit írjak? :( Mindent leírtatok már. Azt azért hozzátenném, hogy... na mindegy. :mrgreen: Nem tudok mit írni! NAGYON NAGYON JÓ VOLT. És óvatosan a "Pájlájsz koktél"lal! Le fogom védetni a nevet,és akkor mindannyiótokat beperellek a használatáért. :twisted: Na jó, nem, nektek, akik ott voltak a táborban, örökös használati jogot biztosítok. (Akik még meg is kóstolták, azoknak meg részesedést ígérek a megnyert perekből befolyó büntetések összegéből. :mrgreen: )

Na tsók mindenkinek, jók legyetek, és milyen kellemes dolog tisztának lenni!!!

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69385 Írta: Brisa
Fin keresteti a tollát, pontosabban a Tollat. Sötétkék töltőtollról van szó. Amani előadása közben hagyta ott az asztalon. Tud valaki valamit dologról?

Ancalimonéknak nemcsak a kaja miatt jár köszönet, hanem a cuccok felhordása (meghaltam volna, ha nekem kellett volna cipelni) és a társaságuk miatt is! A tengwákról szóló előadásról nem is beszélve (le tudom írni a nevemet tengwákkal :!: 8) .

Rayan: Ami engem illet, a tábor többszörösen felülmúlta a Szegedet. Kíváncsi lennék, hogy ki az, aki nem érez így.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #69384 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Hogy Szeged volt-e jobb, vagy a tábor, arról sajnos nem tudok nyilatkozni...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #69378 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28

Estel Adániel írta: ... majd beszélünk a nénivel, és nagyon szépen nézünk rá közben... ( :deal: ) :lol:

Hű, azért, ha belegondolok, hogy milyen szépen néztem rá tegnap reggel... :oops: :roll: :mrgreen:
Tehát a táborról... nem találtam egyetlen olyan Emotikont - illetve azok sorozatát - sem, ami híven kifejezhetné jelenlegi lelkiállapotomat, amiben benne foglaltatik:
- határtalan letargiám, hogy véget ért a tábor! :bawling:
- a rengeteg élmény feldolgozatlansága miatti sűrű pislogás. :eek4: (nem értem, ilyen kevés az a tizenhat óra alvás? :sleepy: )
- a mostanra már bepótolt víz- és fürdéshiány miatti kókadtság. :crap:
- az elégedettség a kvíz eredménye, a filmvetítések (másfél film + két előzetes), a sok-sok zenehallgatás és éneklés, a finom vacsik, az alkalmankénti nagy kártya- és párnacsaták, a csillag- és bolygóészlelések, a jól sikerült vasárnapi ébreszés (Rózsa is besegített!), és a Quenya nyelvlecke* okán. :itscool:
- a huszonvalahány kilométer, az alváshiány, és (főleg) Majapók okozta fáradtság. :tongue:
- az őszinte hála Erunak az időjárásért (ezügyben valóban sosem csalódtunk még benne), Ancalimon Tasareának és hitvesének, Virágnak a felsorolhatatlanul sokféle komfortfokozatnövelésért, Fionak és Daenak a helykeresésért és szervezkedésért, a számháborúhoz való számok legyártásáért, + 1 alkalmi csomagszállításért, Svindlernek és Brisának a többi program (kvíz, kirándulások, előadások, stb.) megszervezéséért, a két előadónak (Ancalimon és Amanibhavam) a tudásuk átadásáért, Morganának és minden más konyhatündének a remek főttételekért, Kincsőnek a kisrókákért, és Fionak mégegyszer a névnapi ajándékért és a duettekért. :wink:
- a kiapadhatatlan vidámság mindenért, ami jól sikerült :sungl: , és...
- a gyorsan elpárolgó bosszúság mindenért, ami nem. :rmad2: (ebből kevesebb volt)
- az örökre szóló boldogság a szép emlékeknek köszönhetően. :D :D :D (Brisa, lehetek második?)

Idézetek:
"
megy, ugrik, bumm, puff, reccs, fekszik"(Estel a sínen :dead: :oops: ); "A ****** ***** ***** ********** ******* *** **** * ****** **** ****** életbe!" :evil: (a táborba menet, a legelöl haladók szájából); "X-lábú Rómeó" (nickname from Majapók - Bocs, Darky); "Egyél sütit!"(szerda este, a leendő étkezőalkalmatosságom üressé tétele közben); "Ébredjen föl mindenki! Estel meghalt, és levágták a nyelvét."(Gyilkosozás közben, az első éjszaka elmúltával... :lol: Csak tudnám, miért?) "De éédiii!!"(Golllam & a hírhedt rajzfilm-képregény, és a hobbit-képregény: Gollam látványa); "ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!"(u.a.: Gandalf látványa); "Itt a szó vége... *katt!*"(Crossborns kazi éppen lejár...); (Svindli!"(
iménti nevű játék nevének pl. Gillz általi megfelelő pillanatokban történő bemondása...); "Ász!"(ennek eredményeként felgyűlt fél paklit Dae ezzel a felkiáltással helyezte le az asztalra :D ... illetve pár nappal később ugyanezen felkiáltás a "Makaó" helyett...); "-Khirály! -Aragorn! -Hol? -Már elment!" (Minerva ;) ), "A keleti szelet nekem hagytátok... Szemetek!"(Gimli Boromir temetése közben, javított verzió); "Húú, ez nagyon rossz! Kérhetek még?"(Anna születésnapi vodkás dinnyéje :roll: ); "Nincs víz, se áram!"(no comment); "Nesze, ******, fürödjél!"(Lajosforrás); "-Na jó, lejövök! -9361! -Hehehe!"(a második számháborúnál - Rayan, lógsz egy kenyérhéjjal! :twisted: ); "Kértek krumplit?"(Rayan & Az Univerzális Krumpli); "Még mindig fázom! ...Ááá, Szarumáán! "(Fiona a film közben... :roll: :wink: ); "Pájlájsz Koktél Hárdkór"(A filmet követő hajnalon); "-Nüzgül! -Cücü! -Ürül! -Űfü! -Ünnü! -Yüvünnü! -Üsztül!, ... stb."(előző ital elfogyasztása utáni különös beszédhiba :lol: ); "Pál, Kata, Péter, jó reggelt!"(A kollektív ébresztés :wink: 8) :D );

*[size=9:3pjycoa5]NAGYON JÓ VOLT, AMANIBHAVAM!![/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
  • Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #69377 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Tábor, tábor...

Borzasztó jól éreztem magam, csak az utolsó este sikeredett nagyon-nagyon pocsékra, és ráadásul csak az enyém.
De mindent összevetve óriási buli volt, jó kis önismereti lecke, meg aztán iszonyú jó arcokkal hozott itt össze (újra) a sors!!!

Pájlájsz koktél forevör!!!
Mozizni volt a legjobb, felejthetetlen volt, ahogy együtt néztük a filmet a szabad ég alatt miközben a hegytetőn süvített a szél...
Köszi mindenkinek!
Tal Szegeden! (ha minden igaz)
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69367 Írta: Ankalimon
Yavanna tett egy könnyelnű ígéretet, amelyben a munka oroszlánrészét bevállalta.

Én is szívesen segítenék, de a versíró képességem még a Gyűrűk ura szövegismeretnél is sokkal-sokkal gyengébb...

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69351 Írta: svindler
Figyelem!
Akik a kviz jatekban reszt vettek, es nem a folenyes gyozelmet arato csapat tagja (Estel, Gillz, Kincso, Rayan, Sil) voltak, dugjak ossze buksijukat, es keszitsek el a gyoztesek nyeremenyet :) A vegeredmeny ki fog kerulni a nyito oldalra!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #69348 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Sziasztok!

A legjobb dolog, mikor az ember élménybeszámolókat olvas :)

Numero uno: Nagyon-nagyon sirály volt ez a tábor a "hangos" és "hangtalan" buktatók ellenére. Úgy láttam, hogy mindenki tök jól érzi magát, és ahhoz képest, hogy tényleg ez volt a legelső próbálkozás, egész élvezetesre sikeredett :) amaninak van igazsága, azért itt a hangulat meg sem közelítette Szegedet. Egyeseknek talán :lol: , de Mindenki szemével nézve szerintem nem. (Szóljatok, ha tévedek.)

Numero dos: Nagyon jó volt "új" arcokat látni, és találkozni (amanibhavam, Ancalimon, Virág, JaMaN). Borzasztóan örülök, hogy Ti is jöttetek és voltatok :D Megszámoltam a pólómon (:)), Dezt, Gollamot, Battit + családját és amanit is belevéve, ha nem rontottam el a számolást, összesen kb. 33 fórumos (utólagos kiegészítés: Brandírral együtt 34 :mrgreen: ) tett látogatást a táborban, hosszabb-rövidebb ideig. Nem kis szám, ugye?

Numero tres: Nagyon-nagyon köszönöm MINDENKINEK. A ti érdemetek, hogy ilyen jó volt a buli!
[size=9:3c4qjlbo]Külön köszönetnyilvánítások. Svinnek és Morgie-nak a finom vacsorákért (és azért is, mert Legolas rúlz :) ), Brisának a nem kevés koordinációért, Darknak és Yavinak a Coráért, Ancalimonnak és Virágnak az óriási segítségért és az internetért meg a filmért (Szegény kocsi :? ), Arinak szintén, mint főzőtársamnak, hatalmas segítség voltál!, Kincsőnek és Rózsának, akik segítettek, ahol tudtak, Svinnek és ismét Brisának a (k)vízért :lol: , Ulmonak a CD-ért (imádlak, köszi!), a szobánk rendszeres látogatóinak, (gyk. a macarenás társaságnak -olyan jó fejek vagytok! :D ), Estelnek, gillznek és Susynak (Pálkatapéter :) ), Daenak és Fionak a szállásért,... meg egyébként is: mindenért. [/size]

Tények most is akadtak dögivel.
10. A kő-hegyi turistaháznak már a neve is gyanús.* Hát még oda fölmászni.
9. A tábor általános kaja, áram, sör, víz, idő-és zseblámpahiányban szenved. Mindezek kifejezésére a legalkalmasabb szó a b***meg.
8. Szabadtéri vetítésen a Gyűrű Szövetségét a Humor topic megléte miatt 3 órán keresztül hangos röhögés kíséri.
7. A krumpli egy univerzális dolog. Begyógyítja a sebeket, megtömi az éhező pocakot, világít a sötétben, elmulasztja a torokfájást, ápolja az emberi kapcsolatokat.
6. A társaság hihetlen mennyiségű folyadékigénye kb. 300 üveg sörben, 10 üveg vodkában, 8 üveg Vilmoskörtében, 60 üveg borban és 200 hektoliter vízben merül ki.
5. A paprikáskrumpli olyan, mint a jó bor. Nézőpont kérdése. RELATÍV.
4. 4 köbméter víz 6000 forintba kerül. Vagy fordítva?
3. Holdfényben macarenázni jó, és mit ad isten, még vicces is.
2. A táborban a Pilisben igen ritka élőlények is előfordulnak, mint például búgó galambok.
1. Megvan a Filmhez a nélkülözhetetlen maia boszorkány. A neve: pók. Maiapók.

És még valami. Fene mindenki vastag nyakába, aki megtehette volna, de mégsem jött el!! Kihagytatok egy frankó öt napot. De nem baj: lesz még augusztusban. Gyertek!

*Czibulka János Menedékház

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69339 Írta: JaMaN
Szegény Focus, szegény Focus....
Tanuja voltam néhány elég erőteljes koppanásnak, lehetett hallani, hogy nem élvezte szegény autó:(
Reméljük hamar meggyógyul :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69338 Írta: Ankalimon

Yavanna írta: Itt megjegyezném, hogy szvsz. a buli vesztese egyértelműen a focus volt! :cry: Én szívből sajnálom szegényt!

Egyelőre úgy tűnik néhány karcoláson kívül - (amit remélem a fényező paszta eltávolít) - más gond nem történt az autóval. :)
Majd szervíz után többet többet tudok mondani.

Addig is együttérző :bawling: , támogató :roll: leveleket e helyen várom tisztelettel:

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69335 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Helló mindenki! Üdvözlet néktek majdnem itthonról! :wink:
Köszi nektek, akik ott voltatok és megédesítettétek ezt a néhány napot! :itscool:
Valóban sablonos, de túl fáradt vagyok ahhoz, hogy valami eredetibbet találjak ki! :oops: Tehát:
Végtelen hálánk üldözi Ancalimonékat!!! (Bevásárlás, cuccolás, fürdés) Itt megjegyezném, hogy szvsz. a buli vesztese egyértelműen a focus volt! :cry: Én szívből sajnálom szegényt!
Szuper volt a közös kertmozi! Már előre látom, hogy milyen hangulat lesz a premieren! :D
Kirándulások! :hello:
Vodkás dinnye! :cheers:
Sátras bulik! :smokin:
Uccsó este! :cross: :dead: :mrgreen:
Legközelebb is legalább ilyen legyen! :D

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69332 Írta: Kincső
Fényképek: én nem tudom felrakni számítógépre, az biztos. Szóval ha valaki tud segíteni... De még minimum két hét múlva lesznek csak meg, ha nem három...

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69330 Írta: JaMaN
Én is csak azt tudom elmondani, amit a többiek már leírtak.
Nagyon nagyon jó volt ez az 5 nap, és így utólag visszagondolva nem is gáz, hogy ott volt Maja, és hisztizett állandóan
Persze akkor gáz volt, mostmár nem

Szóval tényleg 10 pontos volt az egész, nagyon remélem, hogy minél többen ott tudnak majd lenni a szegedi bulin is....

És nagyon szívesen látnám a fényképeket, amik lent készültek, remélem valahogyan meg lehet oldani, hogy mindenki számára elérhető legyen.

És természetesen nagyon nagyon nagyon hálásak vagyunk Ancalimonnak és Virágnak az ingajáratért, és a vásárlással járó sorbanállásért, és minden egyébért is , azt hiszem nélkületek vagy éhenhalunk, vagy 5 napig bogyókon és gyökereken élünk:)

JaMaN
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69329 Írta: svindler
A taborrol csak annyit most: nagyon jo volt!

Itt radanam meg az alkalmat, hogy Ancalimon-nak es Virag-nak megkoszonjem azt a sok-sok segitseget amit kaptunk. Nelkuletek kozel sem sikerult volna ilyen jol!
Illetve koszonet amanibhavam-nak is a latogatasert, es az eloadasert.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69323 Írta: Kincső
Sziasztok!
Belőlem süt a lelkesedés, csak 1/4 6-kor érkeztünk a Batyira, azután hazavittük Yavit Diósdra, hazaértünk 1/2 7-re, kipakolás, fürdés, a tesóm épp számítógépezett, azután nem is ebben a topicban kezdtem, de már elkottyintottam itt-ott, hogy szupi volt a tábor.
Rövid Elanor-típúsú összefoglaló, amiből aki nem volt ott, nem mindent ért:
ikszlábú Rómeó, :) FILMZENE, FILM, :P , számháború, vízhiány, néhány szállóige és hasonló, amelynek közszájon forgásának nem mindenki örülne (aki ott volt, tudjátok: sátor), éjszakai tábortüzek és beszélgetések, kártyapartik, qenya nyelvlecke, Majapók, Morgana főztjei, és még rengeteg minden, tudom hogy volt amit kihagytam, de nekem ezek voltak a legjobbak.
És örök hálánk Ancalimonnak és Virágnak (+a kocsijuknak :wink: ), mert ha ők nincsenek, szomjan halunk, illetve megszakadunk a csomag- és kajacipelésben. Ja és kórházba visznek fórumelvonással. :)
Majd még részletesebb beszámoló is születik, de most ki akarnak akólbólintani az Internetről az ősök bizonyos telefonszámla nevű furcsa fogalom miatt...

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69321 Írta: Brisa
Azt hiszem, nálam senki nem volt boldogabb abban a táborban. (Illetve remélem, hogy egy valaki talán volt annyira, mint én.)

Nagyon jó volt ez a tábor! Még Maja nénivel és a víz hiányával (a kádban ülve megittam vagy egy liter vizet. Mennyei tud lenni ez a H2O! :up: ) együtt is. Sőt, talán ezek nélkül valamivel uncsibb is lett volna. :roll: (Azért nagyon jó érzés végre tisztának lenni.)

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69318 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Üdv itthonról mindenkinek!

Gyerekek, frenetikus volt ez az elmúlt négy nap! :dance: Köszi mindenkinek, aki ott volt, jól érezte magát, és jelenlétével emelte a színvonalat! :D
A gyönyörű környezet talán kissé kárpótolt minket Majapókért meg a nemlétező vízért... :roll:
Ancalimon és Virág: nagyon köszönjük a csomag + kajafuvarozást - nélkületek éhen hóttunk volna...
Természetesen a kertmozit se felejtsük ki - hatalmas volt! :hello:
Jó érzés volt látni titeket együtt, és tudni, hogy érdemes azon munkálkodni, hogy még több ilyen tábor legyen a jövőben is. Aragornok vagytok! 8)
G8: Imádlak benneteket! :mrgreen: Pájlájsz koktél, napfelkelték, és fotózás rulz! :cheers: :pimp:
Viszlát Szegeden! :itscool:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #69309 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT tábor - Július 24-28
Csatlakozom az előttem szólókhoz (bár én csak egy napot voltam, de az nagyon jó volt!).
Aki tegnap nem jött velünk kirándulni, az most bánhatja, mert nagyon szép helyeken voltunk! Kőrösi Csoma emlékhely: :itscool:
(Darkman: bocs a morgásért, csak én nem úgy terveztem a szombati napomat. Viszont ilyen túrákra bármikor elmegyek veletek!)

Aki csinált képeket, az a lehető leghamarabb tegye fel a netre, nagyon szeretném látni!

Mindenkit mentsen meg az ég a Gy.U. rajzfilmtől!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.326 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére