- Köszönetek: 0
MTT tábor - Július 24-28
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Brisa
- Anna
- Látogató
Szóval...
Felvettek az egyetemre engem is!Én a SZTE-BTK kommunikáció-magyar szakos hallgatója vagyok!Hurrá!
Ez pesti kihelyezett kar, szóval Bp-en fogok tanulni...
Gratulálok Dín!!!
Ja, és nagyon köszönöm:
Finnek a szállást és a bíztatást,
Yavannának azt hogy szorított,
Darknak a pozitív energiát, amit küldött,
Cicának a hatalmas segítséget és kitartást,
Áfinak és Nazgnak a jó hangulatot,
Arinak pedig mindent...
És mindenkinek köszönöm hogy bízott bennem és szurkolt ezerrel, köszi!!!
És megköszönném Tolkiennek és Peter Jacksonnak is, de ezt ugye nem igazán lehet...
- Álmos
- Nem elérhető
Brisa írta:
Darky: Én szeretném kiváltani az egyik versemet az Aníron meghallgatására az erdő kellős közepén, sötétben, a csillagok alatt... Lehetséges?
Brisa, úgysem úszod meg Ne próbálkozz, felolvasni mindenki feltud, és akkor szépen meghallgatjuk, és elmélkedünk rajta
Egyébként most komolyan Senki nem akar sátrat hozni csak én? Ne csináljátok ezt! Hozzatok minél többen! Az az igazi, nem a kőház
Na puszka
Darky
Jaa, és Din, Gratula, most biztis fellegekben jársz, de minimum egy felhőn
Huhú
- Esgal
- Nem elérhető
Dín,gratula!
Esgal
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Brisa
- Nem elérhető
Darky: Én szeretném kiváltani az egyik versemet az Aníron meghallgatására az erdő kellős közepén, sötétben, a csillagok alatt... Lehetséges?
Yavi: Majd beszélünk a nénivel. Nekem is kell napközben a szoba...
Svin: Azt hiszem, minimum két részletben megyünk. Este még mindig ki tudjuk fizetni egszerre a nénit (és persze téged is).
Emberek, mit szóltok a 11 órához a Batthyányi téren? Szerintem elég normális időpontnak néz ki. Csak döntsük el gyorsan, mert kevés az idő.
Brisa
- Dínchamion
- Nem elérhető
Küldjetek sms-t, vagy vmi... Köszi!
Én is hozok zenét, ha köll... Dead Can Dance-t, Enyát, meg amit még össze tudok szedni... CD vagy kazetta?
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Dínchamion
- Nem elérhető
Rövid leszek, mint a tisztességes vállalkozás...
Arra kérnék valakit, aki éppen el van látva friss infoval, hogy jellezzen nekem hétfő délutánig, hogy mikorra kellene odaérni, hol taálkozunk, stb. Sajnos én most AFK leszek a tábor utánig, szal jó lenne tudnom, mi a pálya...
Üdv:
Dín apó
P.S.: Ja! Ezennel közlöm véletek az örömhírt:
Felvettek az egyetemre! Immár a PTE-BTK angol-filozófia szakos hallgatójának mondhatom magam!!!! Hip-Hip-Hurrá!!!!!!! :dance: :hello: :pimp:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Álmos
- Nem elérhető
Hozok Enigmat, Faithlesst, Amelié-t. Nasser Shamma-t meg Daft Punkot meg mit hozzak még...hmmm
Huhú
- Esgal
- Nem elérhető
Kettő darab kérdésem lenne:
1.Szerdán találkozunk-e valahol?És mikor?Ha engem kérdeztek,jobb volna vmikor reggel,de később is jó,ha a többség úgy szavaz.
2.Pénzt+egyéb anyagiakat mikor kellene rendezni?
Esgal
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Lesz magnó? Úgy néz ki, lesz Crossborns-kazettám (legalábbis meg van rendelve), és akkor vinném.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Yavanna
- Nem elérhető
Ahogy végigolvastam az ötleteket, máris egy csinos kis listát sikerült összeállítanom, hogy miket is kell vinnem! Elviszem a verseimet, bár nem Tolkien-Tmájúak, aztán majd meglátjuk! Csak az a bibi, hogy utálok felolvasni! (H.K.T.! ) Ja és még valami: Asszem' tudok vinni egy petróleum lámpát is -- csak a hangulat kedvéért!
Szóba került itt a cuccal való séta... Nos még nem tudom, hogy hogy lesz, meg milyenek a terepviszonyok, de elviekben szívesen teszek kocsival plussz egy kört, hogy megsegítsem szegény leterhelt kósza barátaimat! Ha erre igény van, akkor azonban tudnom kellene, hogy kb mikor indultok és kb mikorra értek a pomázi hévhez, mert ugye nekem előttetek oda kellene érnem a szállásra, lecuccolni, aztán megkeresni a bandát a hévnél. Szóval hogyan lesz?
Szállás-para:
Hát-hát-hát... Erre így hirtelen nem sokat tudnék mondani. Elvi kifogásom nincs a házzal szemben, [/b]DE: Nagyon nem tetszene, ha nem tehetnék éjszakai sétákat és ha nem lehetnék fönt kedvem szerint, akár reggelig! (Így nyáron különben is csak extra ritkán térek nyugovóra hajnali 2 előtt!) Ja és hát az sem tól szerencsés, ha nappal nem lehet bemenni a szállásra: és ha kell egy pulcsi, vagy mittudomén mi? (Ezek az apróságok nálam sarkalatos pontok, leginkább, mert mindig elfelejtek valamit. ) Nem szeretném menetfelszerelésben tölteni az egész napot -természetesen amennyiben aznap nem túrázunk-! Tehát nem tudom... (Ok-OK azért nem vagyok olyan szörnyű! Tudok alkalmazkodni, csak hát jobb lenne SZABADABBAN!)
"Aure entuluva!"
- Elanor
- Nem elérhető
Svindler írta: Majd elfelejtettem! Szerdan akar mar reggel is mehetunk. De ha lehetseges, akkor ne 2-3 szemelyenkent szallingozzunk be, marcsak a szalalsdij rendezese miatt sem, hanem nagyjabol egyszerre.
A delutan 3-4 koruli talalka nem keso egy kicsit? Amugy nekem mindegy nagyjabol.
Na, ezt meg kéne beszélni sztem! Kinek mi lenne a jó, mikor találkozzunk, mikor induljunk? Nekem jobb lenne, ha nem túl korán találkoznánk, de, ha a többség úgy gondolja jónak, akkor én is alkalmazkodom
I feel complete when I feel sick inside
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Álmos
- Nem elérhető
Egyébként én a sátort tartom jó ötletnek!!
Huhú
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
1. Ejszaka lehet maszkalni, en csak azt mondtam, hogy ugy nez ki, amig mi nem fekszunk le a haziak sem, es nem biztos, hogy a neni orulne neki ha minden nap hajnali 4-kor keverednenk haza. De szerintem ejfel, 1 (esetleg 2) ora siman belefer.
2. A hazirend telleg az, ahogy ma a neni mondta, hogy reggel el kell hagyni a szobakat es este, lefekveskor lehet elfoglalni. A hajnali fekves ezert mar azert is gazos, mert aztan ha 9 korul esetleg el kell hagynia szobat (pontosan nem tudom, hog ymukodik a dolog) akkor nem sokat fogunk aludni...
3. Ez nem hotel, vagy apartmant, hanem menedekhaz. Ergo itt nem szoktak emberek tartozkodni napkozben. Ide jon egy turistacsoport, aki a Pilisben csatangol epp, es egy ejszakara megszall, majd reggel tovabb all.
4. Nincs kerites a haz korul
- Álmos
- Nem elérhető
De az éjszaka, az már valami )))
Huhú
- Anna
- Látogató
Nagyon rosszul esne, ha nem tehetnénk éjszakai kirándulásokat a vadonba!
- Álmos
- Nem elérhető
Aztán kiderült, hogy kerítés van, meg hogy este nem lehet elmenni, meg hogy napközben nem a miénk a szoba????
Én sátorozni szándékszom, és szerintem többen így vannak ezzel...
Huhú
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
A delutan 3-4 koruli talalka nem keso egy kicsit? Amugy nekem mindegy nagyjabol.
- Brisa
- Nem elérhető
Egy kérdés: Mikor találkozzunk a Batthyányi téren? Finnek csak 3-4 körül jó. Ti mit szóltok ehhez? Nagyon késő? (Jobb az 1-2 óra?)
Brisa
- JaMaN
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Igazából szerintem teljesen mindegy, hogy ki hol laszik, akkor necces egy kicsit, ha szakadni fog az eső, mint ma is.....
Svindler?
Igazából nem is értem miért nem ICQ-n kérdeztem meg, de lehet, hogy mások is szeretnék megtudni....
Üdv
JaMaN
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Aki kocsival jon talal leirast es terkepet a kovetkezo helyen:
www.tolkien.hu/misc/utvonal/
Annyit a csomagok kocsival valo felszallitasarol, hogy akik gyalog mennek, azok a pomazi HEV-tol indulnak, mig a helyszin kocsival Szentendre felol kozelitheto meg...
Igy ha vki kocsival csomagokat fog fuvarozni annak eloszor a pomazi HEV-hez kell mennie, majd onnan Szentendrere.
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
A bogracs kolcsonzesekor ha kell kapunk kolcsonbe fakanalat, meritokanalat, vagodeszkat, stb...
Persze evoeszkozrol, tanyerrol tovabbra is mindenki maga gondoskodik. Bicskat, kest sem art vinnunk.
A szallas szobait nappal nem hasznalhatjuk... Vagyis ebredes utan 1 oraval legkesobb el kell hagyni a szobakat, es csak este, lefekveskor lehet ujra elfoglalni oket. Ez a hazirend. (Gondolom a cuccos nagyreszet azert benn hagyhatjuk napkozben.)
Napkozben az udvar, es az ebedlo all rendelkezesunkre, illetve a kornyezo Vadon foldje
- Cicaful
- Nem elérhető
Brisa írta: Darky: Inkább gyertyákat vigyünk lámpák helyett.
Nem tudom, hogy a gyertya jó ötlet-e. Nagyon kell rá vigyázni, nagyon veszélyes - és most így más nem jut eszembe. De talán a lámpa jobb megoldás lenne. Mondjuk abba elem kell. (de legalább még az elméleti lehetősége sincs meg, hogy felgyújtjuk az erdőt )
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Brisa
- Nem elérhető
Estel: Ha kell, kiszökünk, de a csillagászat nem maradhat el.
Én viszek akkor szalámit (a nem-csípőset, ha már nekem kell dönteni ), zöldséghámozót, egy zacskó borst (vagy az kevés?), gyógyszereket, gyertyákat, távcsövet (Estel, van 2002-es évkönyved?), kártyát. Meg persze a magán-felszerelésemet.
Ne felejtsetek el ágyneműt és kullancs ellen védőfelszerelést hozni!
És úgy pakoljatok, hogy a cuccokkal legalább másfél órát kell gyalogolni, ha csak egy nagyon kedves kocsitulajdonos meg nem könyörül rajtunk...
A kvízről pénteken Svin közli az információkat. Addigis olvasgassátok A Hobbitot (ill. A babót), a GyU-t, a Szil-t, A Gyűrű keresését, a filmet és Tolkien életrajzát.
Brisa
- Elanor
- Nem elérhető
Erről jut eszembe...énekelni nem fogunk??? :bounce:
Azt is szeretek, persze csak "tömegesen"
Lassan meg kéne beszélni, hogy akik nem kocsival mennek, mikor találkoznak ponotsan és hol (a pomázi hév-megálló már biztos?)
I feel complete when I feel sick inside
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
A Tolkien es a szerepjatek temaban (Kozepfolde kategoria) talalhato egy, a szerepjatekkal kapcsolatos hozzaszolas, ami leirja a tortenet keretet nagyvonalakban, valamint a karakteralkotasra vonatkozo ismerveket.
A jelentkezettek nevsora is ott talalhato meg.
Olvassatok el!
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Nem tudom De a 'szoba szám' is eleg necces szo... Illetve a 'kolba sz' is Ezeket kerem mellozniAnna írta: Uramisten Svin, hogy írjam le másképpen a fa szén szót?
- Álmos
- Nem elérhető
Magnót hozok én is, ha öfenségessége Húgocskám megengedi, de abba biz' elem kell, vagy egy kutyanagy hosszabító...
A versestének pedig örülök; jó, hogy vannak jelentkezők!
A borozást pedig nemcsak a gulyásnál lehet elsütni
Jaa, és talán mindenki lehozhatna egy olyan hangszert, amin tud játszani, mint pl. dob, furulya v. bármi...este tűznél lehetne spontán zenélni - Gumipók, számítunk Rád
Most úgy hirtelen ennyi jutott az eszembe...ööö, lehet még írok este
cuppancs
Darky
Huhú
- Anna
- Látogató
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.