MTT tábor - Július 24-28
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Fio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Fio
- Nem elérhető
Látom azért tetszett a tábor. Majapók ellenére. Meg a hely is szép volt. De remélem nem haragustok Majapók miatt, nem tudtam hogy ilyen.
Húú, ez kicsit csöpögött.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Brisa
- Nem elérhető
Batti írta: Ma derült ki hogy egy nagyon jó ismerősöm van a szentendrei tűzoltóknál. Jelesül az aki a vizet fel szokta vinni a kö-hegyi menedékházhoz. Ha nekem ez korábban eszembe jut? (homlokra csapás)Nem baj, majd jövőre, mert ugye nem ment el a kedvetek a helytől? Azt mondta a barátom, akivel elég rendszeresen találkozok, hogy akár ingyen is hozott volna vizet. Jövőre tehát lesz víz.
Batti, jövőre hozzátok megyünk! Elvégre felajálottad. Nem menekülsz... :evil3: (Azért persze oda is jöhetnek a tűzoltókocsival. Mindigis meg akartam nézni egyet közelebbről. És a vízzel is kezdünk majd valamit. :up: )
Brisa
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Tündecsók a kósza kobakotokra! Az ünnepek után újra benézek hozzátok!
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Batti
- Nem elérhető
"Kane o Keizai Suru"
- Kincső
- Nem elérhető
Hát nekem Maja néni és a nem létező víz nem hiányzott a beszámolóból[size=9:1bzbdjly](őszintén szólva fel sem tűnt a hiánya... )[/size], viszont két dolgon fennakadtam, egyébként tök jó :
1. Nem azért mentünk el számháborúzni, mert ki akartuk vonni magunkat a főzés alól. :shake: Különben is csak közben kezdték el előkészíteni a dolgokat a többiek. Nagyon nem szép minket ilyen rossz színben feltüntetni!
2. Ha mi "kivontuk magunkat", akkor következő nap a híres-neves kósza-kirándulók mit csináltak? Először ötkör, aztán hétkor jöttek volna (addigra, mármint 7-re mi már majdnem két órája bajlódtunk a hozzávalók összeapritásával. És még akkor is csak 3/4 8-ra érkezett meg a tisztelt társaaság!
Ebből következik, hogy vagy tessék azt is beleírni, hogy a "kószálók" is kivonták magukat, vagy a másikat is kitörölni! :nono: :look:
Egyébként szupin van megírva, ehhez képest ahogy én elmeséltem a levelemben a barátnőmnek, az egy bolha. :itscool:
Szióka:
Kincső
- Cicaful
- Nem elérhető
(Tényleg, direkt maradt ki maja néni és a vízhiány??? )
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Kincső: Persze, hogy beszkennelem (bár határozottan furcsa hangokat ad ki az a masina... ). Írd meg, hol laktok Pesten. Lehet, hogy nem kell posta...
Darky, Áfi: Szívesen.
Idővel lesz felirat is hozzájuk, és Svin írt egy jó kis élménybeszámolót, az is felkerül.
Brisa
- Áfonya
- Nem elérhető
Kincső: remélem hamarosan a tieidet is élvezhetjük!
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Álmos
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Örömhír: egy hét múlva (vagyis inkább 8 nap múlva) elő lesznek hivatva az általam készített képek. Akkor már "csak" beszkennelni kell valakinek...
Brisa, mehet Neked :
És persze feltenni.
Nem tudom, mennyi időt vesz igénybe a beszkennelés, gondolom 1-2 napnál nem többet, úgyhogy ha minden igaz, akkor 8(előhívás)+2(postázás)+2(beszkennelés)+2(felrakás)=14 nap - és akkor bőven számoltam - múlva láthatóak lesznek a Neten is :hello: Már én is kíváncsi vagyok, hogyan sikerültek. :
Sziasztok:
Kincső
- ÉSzAH
- Nem elérhető
: Egy kérdésem van:
Hogyhogy nem a Völgyzugolyba kerültek fel? Azt beszéltük meg, hogy az az MTT nem-hivatalos honlapja a Völgyzugoly. Ott vannak fenn az eddigi képek is (bár az új változat még nincs kész, de legjobb tudomásom szerint hamarosan élni fognak az MTT-s linkek) és úgy egyeztünk meg Gandalffal, hogy ezután is neki küldjük el őket, hogy ott kerüljenek publikálásra (legalábbis addig, amíg nem lesz az MTT-nek saját domain-névvel ellátott saját hivatalos honlapja).
Félre ne értsetek, nekem semmi bajom a Tolkien.hu-val sőt - talán nem véletlen, hogy ez van kezdő lapnak beállítva nálam - de ha valamiben megyeztünk, ahhoz tartani kellene magunkat.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Brisa
- Nem elérhető
A kovetkezo cimen nezhetitke meg oket: www.tolkien.hu/images/tabor/
Brisa
- Yavanna
- Nem elérhető
De Erunál mindenképpen szólok 1-2 jó szót az ent bébi érdekében!
"Aure entuluva!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Brisa
- Nem elérhető
Imátkozzatok érte Eruhoz és Yavannához!
Brisa
- Álmos
- Nem elérhető
pussz és cupp mindenkinek
Az X lábú haddelhadd
Huhú
- Brisa
- Nem elérhető
Csak én a jövőhéten elutazom egy hétre. Aug. 12-étől már valószínűleg leszek.
Brisa
- Elanor
- Nem elérhető
Kincső írta:
Elanor írta:
Sil írta: Maja néni egy valódi balrog. Lángostorral.
Nana!! Balrogot nem sértegetni!!
Ezt meg hogy érted? 8O
Ezt úgy értem, hogy a balrogra nézve sértés, hogy Maja nénit hozzá hasonlítják...nade ne offoljuk ezzel tele a topicot
I feel complete when I feel sick inside
- Kincső
- Nem elérhető
Elanor írta:
Ezt meg hogy érted? 8O
- Elanor
- Nem elérhető
I feel complete when I feel sick inside
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Brisa: Én is számíthatok rád? Most nem akarom Laegolast zargatni. Kb. másfél tekercsnyi képem lesz kész péntekre.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
És köszi előre is a beszkennelést.
Szióka mindenkinek:
Kincső
- Brisa
- Nem elérhető
Amúgy tök jó lenne, ha az összes egy helyre kerülne fel...
Mindenki hogy nyavajog Maja néni miatt, pedig nem nektek kellett napjában többször végighallgatnotok őt...
Brisa
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Talán: köszönet mindenkinek.
Hmmm... Mit is írhatnék?
Ezer köszönet azoknak, akik segítettek főzés közben, akik tartották a bandában a lelket a 'hard maia terror' alatt; köszönet, a jó poénokért, beszélgetésekért, vitákért, hangulatért.
Vagányok vagyunk együtt!!!
Sajna én Szegedre valszeg nem tudok elmenni, de lélekben Veletek leszek! :agree:
Puszi és ölelés!
Morgana
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Anna
- Látogató
Szóval a táborról (most utoljára, esküszöm)
Nagyon jól éreztem magam, és volt olyan jó mint Szeged!
Imádom az egész bandát!
Gondoltátok volna még régebben, hogy egyszer ilyen jó kis tábort sikerül összehoznunk?
- Kincső
- Nem elérhető
Brisa: Ha nekem be tudnád szkennelni, megköszönném! ( És azt hiszem nemcsak én... ) De mondom, még sajna nem aktuális. Úgy kb. 3-4-5 hét múlva lesz esedékes.
Szióka:
Kincső
- Esgal
- Nem elérhető
Látom,elindult a tábortömjénezés...ennek okából kifolyólag én már nem sokat tudok hozzátenni a (egyébként jól megérdemelt) dícséretekhez...
...DE A TÁBOR NAGYON ARAGORN(azaz khirály) VOLT!!!
Szal Szeged és a többi ezután elkövetkező összeröffenések rúlzanak!
Ja,képek:várom vállalkozó kedvű,scannerrel rendelkező delikvensek jelentkezését,aki majd feldobja a képeimet a netre,a jövő hétre kész is lesznek.
Namárie!
Esgal
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.