Harry Potter

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #44727 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Harry Potter
Úúúgy, szóval másokra mutogatsz!<br> Ez az 5-10 évesekre jellemző.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #44726 Írta: Anonymous
Bocsi, de Skeachet szeretném hallani...ha ő nem beszél, akkor én sem!:) S ne hazudj! (ez nem elterelő hadművelet volt, OK?:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #44725 Írta: Anonymous
Ne tereld a témát Asmo, ki vele... Hány éves vagy?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #44724 Írta: Anonymous
kyre: nem tudom, Skeach mennyi, de ha idősebb lenne nálam, biztosan öngyilkos lennék... :) <br> Azelfafage: phú, alig bírtam leírni a neved!:)<br> KÖSZÖNTÜNK SVINDLER OLDALÁN, A WWW.TOLKIEN.HU-N!!! Nem mondom el, hogy ki vagyok, olvasd el vhol máshol... :) <br> Itt van Svindler, Lamorak, kyre, morgana, JaMaN, Skeach, Ayna, Alyr Arkhon, Sesy meg mindenki, de a fő ASMODEUS:)<br> Írjál bármit, amit akarsz, legyél teljesen őszinte... :) <br> Majd öngyilkosságra késztetünk a sok kritikával!:) (vmi vonzódást érzek az öngyilkosság iránt... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #44723 Írta: Anonymous
Szerintem is 20 körül...<br> Asmodeus, szerinted mennyi vagy?:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #44722 Írta: Anonymous
Én kb. 20 éve (10 évesen) olvastam a Gyűrűk Urát, és azóta is kedvencem, pedig elég erős fantasy rajongó/vásárló vagyok. Harry Pottert is olvastam, és tetszett! Az biztos, hogy elég gusztustalan az a HP dömping (a HP-s füzetek, stb.), de biztos vagyok, hogy karácsony körül fogunk találkozni ork-kulcstartóval, Szarumános tányéralátéttel és Arwenes-világítós kispárnával.<br> A HP-s könyvek meg azok, amik egy kisiskolás gyereket el tudnak varázsolni, és rá tudnak szoktatni az olvasásra. Az utolsó ilyen olvasmány, az én gyerekkoromban (80-as évek eleje) ami ennyire magávalragadó volt, talán a Michael Ende Végtelen története (amiből szörnyű film készült), vagy még régebben Travers Mary Poppins könyvei voltak (ami szintén nem nagyon hasonlít a filmre). <br> Egyszerűen nem kell őket összehasonlítani. A somlói galuska sem hasonlít a palacsintára, csak annyiban, hogy mindegyik édes.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #44721 Írta: Anonymous
Eleinte azt gondoltam,hogy középiskolás, de elképzelhető, hogy azért nem akarja elárulni az életkorát, mert fiatalabb Skeachnél, és miután annyit szekálta...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #44720 Írta: Anonymous
Szerintem 20 korul.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #45946 Írta: Anonymous
Oké:10 és 15 között.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #45945 Írta: Anonymous
Szerintem tippeljünk, és ő megmondja, hogy több, vagy kevesebb:)<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #45944 Írta: Anonymous
Naaaaaaaaaa...<br> Asmodeus!!!<br> Kozkivanatra: hany eves vagy?<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #45943 Írta: Anonymous
Kedves atyám szokta adogatni könyvtárából a vaskos könyveket...<br> Először azt mondom, hogy éppen mást olvasok, nem érek rá...de attól még a kezembe adja!!! S még ennek fejében mit mond?! Hogy vigyázzak rá, mert rámbízta s ez az ő 30 év alatt összegyűjtött könyvtárának gyöngyszeme!!! (mindegyikre ezt mondja... :) <br> Persze miután elolvasom őket, marhára tetszenek... :) Nem érdekes, hogy a HP-t is ő nyomta a kezembe?!:) Persze A GY.U.-t neeem... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #45942 Írta: Anonymous
Azé' annyira nem mindegy.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #45941 Írta: Anonymous
Hány éves vagy Asmo?Ki nyomta a kezedbe?He?Na mindegy.....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45940 Írta: Anonymous
Örülj neki.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45939 Írta: Anonymous
Nekem nem kell kivenni...Nekem akaratom ellenére a kezembe nyomják... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45938 Írta: Anonymous
Nálunk Apa hozza a könyveket,és az olvashatja el először aki Apa kezéből ki tudja venni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45937 Írta: Anonymous
Sesy: De jó neked! <br> Otthon az megy, hogy én hozok könyveket és Apa is olvassa őket. A fantasyt hősiesen viseli, de az Érzőszívű Mágus után kijelentette, h. nem hiszi, h. újra belekezdene egy ilyen hosszú fantasy könyvbe. (És még nem olvasta a GyU-t)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45936 Írta: Anonymous
A mi családunkban mindenki olvas. A Gyűrűk Urát is a bátyámtól kunyiztam el:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45935 Írta: Anonymous
Nekem csak testvéreim nem olvasnak...én vagyok a rút kiskacsa... :) <br> Ők is A GY.U. láttán az intenzív osztályon végezték... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45934 Írta: Anonymous
De jó neked! Mindig is bosszantott, hogy nem tudom az öcsémmel megbeszélni a kiolvasott könyveket.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45933 Írta: Anonymous
Nálunk az egész család(kivéve anyu) etűmérgezésben szenved. Vagyis általában állandóan olvasunk.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45932 Írta: Anonymous
A bátyád olvas nem kötelezőket? Én a tesóimnál azt látom, hogy szinte csak a kötelezőket olvassák el.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45931 Írta: Anonymous
Az egyesek pontosan nem tudom,hogy hány emberből áll,de a bátyám is köztük van.(3 embert is kitesz egyedül)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45930 Írta: Anonymous
Igazad van. De hányan vannak azok az egyesek? Szerintem nem túl sokan. <br> Aki elég hülye, hogy így álljon hozzá, az meg is érdemli...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45929 Írta: Anonymous
kyre:Ha kötelező olvasmányról van szó,akkor egyesek általában rosszul állnak hozzá. Akkor biztos nem tetszik .
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45928 Írta: Anonymous
Szerintem, ha vki szereti a GyU-t, akkor az elolvassa akkor is, ha kötelező, ha nem szereti, úgy sem olvassa el, ha pedig nem ismeri, így eldöntheti, hogy tetszik-e neki.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45927 Írta: Anonymous
Asmodeus:a magyarázatot elfogadom.De azér' a nyelvtan nem olyan nehéz.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45926 Írta: Anonymous
Ez akkora hülyeség!<br> Nem elég, hogy valaki nem szereti a HP-t, de még jobban megutáltatják mindenkivel!<br> Szerencse, hogy a Gy.U. nem kötelező!!!!!!!<br> Különben senki sem olvasná el.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45925 Írta: Anonymous
Ayna: azokat a ,,szeretem a nyelvtan'' mondatok csak azt nevetették ki, hogy sz*rt nem értek a nyelvtanhoz...<br> Tudod, hogy utálom?!<br> El sem bírom mondani!!!<br> Pl. tavaly 3 3-as témazáró dogám volt...a többi meg nagyjából 4... :) <br> De csak azért kaptam 5-st, mert szerencsére a tanárunk nem az a fajta, aki fogja a számológépét s bepötyög pár számot, hanem az, aki az ismerősöknek pusziötöst ad:)<br> Persze mondhatod azt, hogy tudom a nyelvtant, de azt, hogy szeretem...azért én nem bírnék ekkorát hazudni... :) <br> Sesy: a tanárodnak nem montad, hogy van komolyabb könyv is a HP-nél?<br> Hát, mégha az én tanáromat képzelném a te tanárod helyébe, akkoris megmondanám a magamét...(ő is olvasta, de azért ő, tudjátok, ő reálisan tekint a világra...)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.313 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére