Harry Potter

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45894 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Harry Potter
Az én öcsém 16 és ő is odavan a Könyvért, úgyhogy nálunk nem lesz gond. (max. a jegyárakkal...)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45893 Írta: Anonymous
Marhára:)<br> Én is elviszem az öcsémet a filmre. Ő is 10 éves... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45892 Írta: Anonymous
Már korábban is eszembe juttatátok azt, hogy a húgomat elviszem a GyU-ra és Anyáékkal kifizettetem mindkét jegy árát :) <br> Vajon egy 10 éves kislány élvezné?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45891 Írta: Anonymous
No igen de az idősebb testvéreknek el kell kísérniük a kicst, vagy a szülők viszik el a moziba és esetleg agy kalap alá találják venni a kettőt.<br> Nem vagyok ám pesszimista, csak úgy jön. Bocs...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45890 Írta: Anonymous
Morgana: Talán igazad van, de azért a két film alapvetően különböző korosztályoknak szól.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45889 Írta: Anonymous
Én egy kicsit félek, hogy együtt jön a két film, mert esetleg elvonja a figyelmet, tehát jobb lett volna, ha előbb az egyiket mutatnák be, majd mikor a vihar elült, a másikat. Mert hát ugye volt a Titanic-effektus: amikor az kijött, a többi cég visszaartotta a filmjeit, mert mindenki kizárólag a Nagy Süllyedésre volt kíváncsi és abban az évben (érdemtelenül) minden fontos Oscart az a film söpört be. Aztán a következő évben megindult az erős filmek dömpingje és akkor azért nem lehetett igazságosan díjakat osztani...<br> Most nem az elismerések és díja miatt írtam ezt, csak az emberek reakcióira próbáltam rámutatni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45887 Írta: Anonymous
kyre: S a büntetés érte...HALÁL!!!:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45888 Írta: Anonymous
Vagyishogy annak, aki szidja... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45886 Írta: Anonymous
Csatlakozom Asmodeus előbbi felszóllalásához, kiegészítve, hogy a GyU könyvet (megalapozatlanul) ne szídhassák.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45885 Írta: Anonymous
Hogy az a...tövény tiltja be, hogy vki említse is a HP-t!:) Aki viszont említi, azt kivégezzük!:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45884 Írta: Anonymous
Hé, ne szidjátok a HP-t! Vasárnap elolvastam, és szerintem egy nagyon jó gyerekmese. Utánam a húgom kapja meg, majd az egyetemista unokatestvérem, aki azért akarja elolvasni, mert ti annyit beszéltetek róla (na, most büszkék lehettek magatokra).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45883 Írta: Anonymous
Na jó, akkor tartsuk be a törvényt vagy ne?:)<br> Ne féljetek, ha káromkodásról van szó, akkor én besegíthetek pár jó szócskával... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45882 Írta: Anonymous
Trágárnak lenni mert valaki itt az volt, azt jelenti, hogy nincs jogod megróni azt aki elöbb volt az.(ezt már én sem értem)Minden esetre, ha valami nem tetszik nem kell ugyanolyannak lenni, hogy a nemtetszésedet kinyilvánitsd.(namostakkormivan)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45881 Írta: Anonymous
Igazad van Asmodeus!<br> El fog sorvadni magától a HP. Nem kell egy év hozzá<br> <br> Egyékbént nagyon jó, hogy a HP - film a Gyűrűk Urával egyszerre jelenik meg, így majd jól lehet érezni, hogy mekkora bukás lesz ( a mi filmünkhöz képest )<br> <br> Amúgy nem vagyok trágár figura, de ami sok, azért az sok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45880 Írta: Anonymous
Szerintem jó a Hary Potter ,de a <br> Krizbó elmehet a redvás picsába és<br> kinyalhatja a seggemet ha szidja a <br> Gyűrűk urát.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45879 Írta: Anonymous
Lóminas: Tolkien áldja meg lelkedet... :) <br> Mivel az a nagybetűs rész trágár szót használt egy rossz útra tért, szerencsétlen gyermeket, ezért Lóminas 55 ostorcsapás vár reád a nyilvánosság előtt... :) <br> Ne félj, nem vagyok a törvényekben ennyire szavatartó... :) <br> Ki hűséget fogad nékem, azt megáldom a magas Tolkien nevében, kinek nevét dicsfény vonja körbe s az Örök Fényt tartja életben... :) <br> Gloriosa Tolkien!:)<br> <br> Tudjátok egyébként, hogy milyen fájdalmat okoz nékem a HP bírálása? Ugyanis egykoron még én is hitszegő voltam...de annak a kornak azóta vége, hogy a Szent Könyvet ujjbegyeimmel megérintettem...<br> Egyébként nem kell szervezkednünk a HP ellen, el fog az magától sorvadni, mint a meghízlalt koca, akinek már mindenik húsát lerágták a csontokról...<br> Rowling most pereskedik, minden pénzét a hülye ügyvédekre pazarolja s aztán ötletszegényen megír vmi szörnyen rossz könyvet s az emberek beletapossák a többi elmúlt senki közé...<br> <br> Hajaj, mennyi mindent írtam! Most kell abbahagyni s bevenni az aszpirint... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45878 Írta: Anonymous
Lóminas Szívemből szóltál<br> <br> Bár a HP-t illetően más a véleményem, vagyis még nincs igazán véleményem. Csak tavaj jelent meg az első könyv magyarul, nekem ennél töb idő kell na. Ráadásul csak mostanában olvastam el a HP regényeket (mind a négyet).<br> N'csá<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45877 Írta: Anonymous
Hát, nagyjából egyetérek MC Juhi-val, bár azért kicsit szolidabban fogalmaznék.<br> <br> Én 9 éves koromban olvastam először, és már akkor is elvarázsolt. Teljesen. Aztén 2 év múlva újra elolvastam, és most olvasom harmadszor (a film miatt).<br> Nos, a Harry Potter is mostanában került a kezembe, de miután két és fél éve játszom a Középfölde Szerepjátékot, és ismerem az egész Tolkien Sagát, mint a tenyeremet (hú, de szerény vagyok), teljesen felfordult a gyomrom a Harry Potter-től, nyomába nem ér a Gyűrűk Urának. <br> <br> De az, hogy mocskos üzleti érdek áll mögötte, az abból látszik, hogy minden tolltartón, ceruzán, WC - papíron (bár ott jó helyen van) már azt a kis stréber gyereket látom. <br> <br> VIVA ERU! VIVA ASMODEUS!<br> <br> Gyerekek! Akinek a következő nem tetszik, ne olvassa el:<br> <br> KRIZBO! HA EKKORA SEGG VAGY, AKKOR IDE NE MERD MÉG EGYSZER TOLNI A BÜDÖS POFÁDAT. VESSZ EL MANDOS CSARNOKAIBAN. DE INKÁBB ANGBAND LEGMÉLYEBB TÁRNÁIBAN.<br> <br> FANTASY csak egy van. A többi (Salvatore, a MAGUS könyvek, a Cherubion sorozat) csak ócska másolat (bár még így is nagyon jók).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45876 Írta: Anonymous
A potter egy kurva nagy reklám a többi ki szaros Bradlyhez.<br> A gyűrűk ura nem reklámozta magát ,<br> és ha megveszel egy Tolkien könyvet nincs az utolsó lapra írva ,hogy vedd meg a többi 5000 <br> könyyvet te kis köcsög.<br> A gyűrűk ura film agyon van reklámozva ,de ez már nem vonható a könyv rovására.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45875 Írta: Anonymous
Hali Mindenki! Szerintem a HP is király , meg a GyU is, de az utóbbi sokkal mélyebb, tartalmasabb.Nekem egyébként a Brí-beli rész tetszett a legjobban, a Pajkos Póni, Ászok, meg minden.Egyébként szerintem előbb mindenki a Babót olvassa el, mert így az egészet sokkal joban meg lehet érteni.Én pl. először a Gyűrű Szövetségét kezdtem el, de csak miután a babót is elolvastam , tudtam csak Völgyzugolyból továbblépni.Írjatok! Hali
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45874 Írta: Anonymous
Tulajdonképp mi alapján dől el, hogy egy könyv fantasy vagy nem?<br> Mert ha csak azt néznén, hogy törpök, tündék stb. vannak benne, akkor a legtöbb gyerekmesét is annak kellene tekinteni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45873 Írta: Anonymous
Jajj! nem állt szándékomban. A lényeg, hogy mikor elolvastad tetszett, és innentől kezdve bármikor olvasod tetszeni fog!! Nem ismerlek ugyan, de ha a meséket szereted, hp is tetszeni fog.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45872 Írta: Anonymous
Mirella: Na, most szomorítasz itt engem...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45871 Írta: Anonymous
Én spec. akkor olvastam először. Nagyon misztikusnak találtam, annyira magával ragadott, hogy nem voltam hajlandó jó ideig olyan egyszerű és közönséges helyneveket használni, mint pl.árpád híd, helyette A gy.u helyszíneit helyettesítettem be. Egészen más szemmel, füllel olvastam, mint most.Szerintem neked is tetszett volna.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45870 Írta: Anonymous
Mirella: OK, előjegyzem a könyvtárban, szerintem még nekem is tetszeni fog (amilyen gyerekes lelkű vagyok). Ha már feljött a téma, kiváncsi vagyok, hogy ha 10-12 évesen olvastam volna el a GyU-t, hogy tetszett volna. Aki ilyen idős korában olvasta, légyszi írja meg a véleményét!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45869 Írta: Anonymous
Szerintem okos gondolat, meséket szerető, lelkes kicsinek tetszetni fog. Én is meseszerető és lelkes vagyok, ugyan nem kicsi, de tetszett. Már ezért is összehasonlíthatatlan a két dolog. HP mese. Tolkien műveinek pedig igencsak vannak alapjai. Tudósíts, hogy tetszett e a húgodnak.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45868 Írta: Anonymous
Már látom lelki szemeim előtt:<br> Asmodeus az utcán járkál a Szent Könyvvel és sorban kereszteli a hitetlen, gyaur, HP-s kutyákat (vagyis embereket). Mit csak őket! Senki nem lenne biztonságban, aki él és mozog, vagy legalábbis olvasni tud... :) A HP-t egyébként már egy ideje el akarom olvasni a kishúgomnak, csak sosincs bent a könyvtárban.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #45867 Írta: Anonymous
Fekáliával merte összehasonlítani A Szent Könyvet?!:) Ó, micsoda sátánista!!!:)<br> <br> Komolyra fordítva a szót:<br> Krizbo, ha a HP-t jobbnak találod, mint A GY.U.-t, akkor merem állítani, hogy te NEM érted A GY.U. lényegét s azt, hogy mit akar mondani az olvasóknak. A GY.U.-ban Tolkien minden munkássága benne van s nem hiszem, hogy a HP után olyan sokat kutatott volna Rowling. S latinul bárki tud írni...<br> Ennyit a véleményemről...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44719 Írta: Anonymous
Na ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Krizbo tudtad, hogy boldogok a lelki szegénye, mert övék a mennyek országa. Ezt azért ajánlom figyelmedbe. Elég sanyarú lehet, az életed, ha HP számodra a világ legjobb irodalmi alkotása. Gyönyörű mese, fantasztikus történet, szó se róla, de talán ne hányj le egy annál jóval értékesebb és nagyobb történetet. Köszönnyük.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44718 Írta: Anonymous
Nem is rossz ötlet, az egyik kötelező olvasmányt a diákok választanák (mondjuk enyhe tanári beleszólás elkelne (ezt nem a HPre értettem)) és hozzá fűznének egy pár oldalas véleményt. Biztos nagyobb kedvvel csinálnák.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.314 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére