Harry Potter

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44717 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Harry Potter
Nem nagyon értitek mi?<br> Gyémánt és szar?<br> Milyen hasonlat lenne elég frappáns ahoz ,hogy felfogjátok:<br> Ez két külön kategória.Hery Potter?<br> HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!<br> Ez csak valami vicc ugye?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44716 Írta: Anonymous
A vilag leg jobb konyve es legjobb irodalmi alkotasa. Legyen kotelezo olvasmany a sulikban! En elolvastam mind a negy reszet hatszor! A gyuruk ura szar
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44715 Írta: Anonymous
Aki többre tartja Potter ördögöt mint A Szent Könyvet, az menjen a vesztőtérre... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44714 Írta: Anonymous
A Valák nevében Mandos csarnokaiba térjen ki többre tartja a H.... mint a szent könyvet. Erut hallottátok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 4 hónapja #44713 Írta: Anonymous
A Potterek elhallgattak, mi?:)<br> Szerintem iktassuk ki ezt az oldalt... :) <br> Mint Tolkien hűséges követője, vallásának hirdetője, ezennel megátkozom eme hitszegő oldalt!:) Vesszen mindenki, ki eme oldalon Potter ördög vagy ama szolgájaként szólal meg!:) De mindenki Tolkien követőnek, az Ő nevében kegyelmet ádok:)<br> Amen:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44712 Írta: Anonymous
Kalandregényeken nevelkedtem...<br> Karl May, Cooper, Verne, Scott stb... <br> :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44711 Írta: Anonymous
Félix: a tesómnak a GyU előtt a Winnetou könyvek voltak a kedvencei.<br> <br> Larvna: egyetértek! Szerintem eleve hülyeség összehasonlítani a kettőt!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44710 Írta: Anonymous
Skeach igen...uff:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44709 Írta: Anonymous
Olvasott közületek valaki Cooper, vagy Winnetou könyveket?<br> Szerintem nagyon jók.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44708 Írta: Anonymous
Skeach: ígen, de én Verne irodalmáról beszélek, a tudományos fantasztikus irodalomról. S annak az irodalomnak a remekműve az a trilógia, amit már ajánlottam neked JaMaN oldalán. De tényleg, az a könyv fantasztikus...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44707 Írta: Anonymous
A Verne könyvek tényleg jók. Azok voltak a legelső könyveim. <br> Laryna: Ez így igaz, és is szeretem a GYU-t, meg a HP-t is. Én csak a HP körülötti felhajtást nem bírom.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44706 Írta: Anonymous
Ha már így állunk, Verne irodalmának, a tudományos fantasztikus irodalom egyik remekművét említsem...na jó, nem kavarok bele ezzel...pedig az is jó könyv! De csak ha akarjátok, akkor említem meg, s rövidített tartalmát...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44705 Írta: Anonymous
Hanna megnyugtatlak, mert attól hogy még valaki GyU rajongó nem feltétlenül kell HP gyűlölőnek lennie. <br> Ugyanis a két dolog teljesen más téma, és szerintem nem érdemes összehasonlítgatni a kettőt.<br> Én például imádom a GyU-t teljes szívemmel és lelkemmel, de a HP könyveket is elolvastam, sőt valamelyiket többször is.<br> Remélem minél hamarabb megszerzed A könyvet és elolvasod! <br> Nekem jelen pillanatban csak az a gondom hogy csak egy kötet van itthon nálam a háromból, mert a barátaimat rábeszéltem hogy olvassák el, és én is újra szeretném olvasni. De azt hiszem ezzel várhatok még egy darabig. :-) )))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44704 Írta: Anonymous
Igaza van annak, aki azt mondja, hogy két különböző dologról van szó! Én sajnos ott tratok, hogy ég a fejem, mert nem olvastam a Gy.U-t. Megyek és megveszem!<br> Én HP rajongó vagyok, és remélem, nem ez nem zárja ki, hogy Gy.U. rajongó is legyek hamarosan!OLVASNI KELL!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44703 Írta: Anonymous
Csak az a baj, hogy teljesen véletlenül hagytam magam rábszélni arra, hogy elolvassam az első kötetet... Azóta máson se jár az eszem! Már teljesen el vagyok szontyolodva, mert a negyedik kötetet még nem kaptam meg! Elvonási tüneteim vannak. :-) <br> Komolyra fordítva a szót: a véletlen igaz, és az is, hogy nagyon régóta a Végtelen történeten kívül nem találtam fogyasztható felnőtteknek és gyerekeknek való mese. Nagyon jó, hogy lesz még folytatás! Kár, hogy csak hét éves a Roxfort!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44702 Írta: Anonymous
Elnézést, hogy közbe szólok,(ne vedd kötözködésnek) de milyen az egyszerű mese? Sajnos a mesét általában egy külön kategóriaként tekintik és nem irodalmi műfajnak. Pedig az újabbak között is (amiket gyerekeknek írtak) számtalan értékes mű van. A régebbi (felnőtt) mesék, regék, mondák nélkül sokkal sivárabb lenne az irodalom.<br> <br> A meséknek is (mint minden stílusnak) megvannak a kliséi, melyek más műfajokban is nyomon követhetők (a mesei elemek a GyU-ban is fontos szerepet játszanak).<br> <br> Lehet, hogy a HP nem bír irodalmi értékkel, de ez nem a műfajából adódik.<br> <br> uff. Nagysas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44701 Írta: Anonymous
Hááát...<br> <br> Szerintem egyszerűen bűn ezt a két könyvet egy lapon emlegetni. Az egyik egy irodalmi érték, a másik egy egyszerű (egyesek szerint talán jó) mese. Én a 20. oldalig jutottam benne, aztán abbahagytam. A Gyűrűk Urát, a Szilmarilokat, a Gyűrű Keresését, a Babót, az Elveszett Mesék könyvét viszont 2x, 3x is örömmel elolvastam.<br> <br> Nem véletlen az sem, hogy míg a Harry Potter sok helyütt kelt felháborodást, addig a Gyűrűk Ura több országban is kötelező, vagy ajánlott olvasmáyn (pl.: Lengyelország)<br> <br> Potter rajongó soha sem leszek.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44700 Írta: Anonymous
Szerintem a témát megvitattuk, nem? Még mit mondjunk róla? Talán utolsó beírásként írjuk be:<br> ,,A két könyv ugyanolyan jó, de A GY.U. a Király'':)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44699 Írta: Anonymous
Alynann véleményét osztom én is. Tulajdon képpen még alig lettem fenőtt (Hobbit mértékkel), ezért a jó mesék még mindig érdekelnek. A HP még friss élmény, egyelöre nem érzek kényszert az újra olvasásra. A GyU-t már többször olvastam, ez nálam értékmérő. A Szilmarilokat a karácsonyi díszkiadás óta kétszer is elovastam, de a papír kötésü kiadást is néhányszor. Konklúzió, az nincs. Valaki szóljon már rám!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44698 Írta: Anonymous
szerintem a két könyv-sorozat között nagyon sok hasonlóságvan ,bár a HP inkábbgyerekeknek , kisebbeknek íródott. Szerintem mindkét könyv nagyon jó, de a GYU jobb.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44697 Írta: Anonymous
Alynnan: tökéletesen igazad van, én is így gondolom.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44696 Írta: Anonymous
Zoé:Engem nem érdekel hogy azok az egyesek miért várják a következő könyvet.Én is várom,mégpedig azért,mert nagyon is érdekel a folytatás.Szerintem jó a történet,Rowlingnak kitűnő a fantáziája.<br> És azért el kell ismerni,hogy a Gy.U körül is elég nagy felhajtást csapnak.<br> De nem ez a lényeg,hanem az,hogy amit nézel vagy olvasol,az lekössön,és élvezd!Engem pedig igenis le tud kötni...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44695 Írta: Anonymous
A GY.U. könyv, a HP üzlet.<br> Ennyi a véleményem.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44694 Írta: Anonymous
Nekem csak az a bajom a HP-el, hogy, nagyon nagy bussinest csináltak belőle.Hatalmas felhajtás, reklám és már nem is a köny értékeit nézik egyesek, hanem azt, hogy meg van-e már a következő része(közbe ki se olvasták az előzőt)...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44693 Írta: Anonymous
Szerintem a Harry Pottert nem kell lenézni, tök más műfaj, mint a GyU, és szerintem mindkét könyv nagyon jó.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44692 Írta: Anonymous
joe: légyszi vedd le a capslockot, és hagyd egy szóközt a mondatzáró írásjelek után :) mert így enyhén olvashatatlan...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44691 Írta: Anonymous
SZERINTEM A POTTER KÖNYV JÓ,SŐT NAGYON JÓ,DE A GYŰRŰK URÁHOZ KÉPEST FIKA!EZ AZ ALAPMŰ!PERSZE A BRIAN ÉLETE MELLETT!LÁTTÁTOK MÁR?KIHAGYHATATLAN!<br> a TOLKIEN FILMRŐL ANNYIT,HOGY NEM VÁROK TŐLE SOKAT!A KÖNYV PÓTOLHATATLAN!AKI AZT NEM OLVASTA,ANNAK A FILM SEMMIT SE MONDHAT!<br> a POTTER FILMTŐL MÉG KEVESEBBET VÁROK!AZ, AZ ELŐZETESEK ALAPJÁN SZAR!<br> NA EZ VOLT A VÉLEMÉNYEM!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44690 Írta: Anonymous
xyz&xyz:<br> Abban tényleg igazad van, hogy a Gyűrű Kúra szar :) A Gyűrűk ura nagyon jó, az egyik legjobb könyv amit olvastam, bár te szerintem egy ilyen könyvet felfogni sem tudnál...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44689 Írta: Anonymous
dodije te csak csönd
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44688 Írta: Anonymous
xyz&xyz<br> Lasd a vendegkonyvbe a velemenyemet a hozzaszolasodrol :) <br> Itt meg csak annyit, hogy amit oda irtal azt ugy kell irni, hogy 100000000-szor, es nem -szer, ugyanis ez a szam a szazmillio. Na most nem akarok nyelvorat tartani de mindenki akinek kis nyelverzeke is van a magyarhoz tudja, hogy a hozza kapcsolod toldalek mely maganhangzoju kell legyen...<br> Mellesleg abban egyetertek hogy a jopar eve (lassan talan mar 10?) megjelent Gyuru Kura cimu parodia csapnivaloan rossz, es a HP azt messze veri, no de A Gyuruk Urat kozelrol sem :) <br> Amugy a HP-t se Herri Poterr-nek kell irni azt hiszem. Bar amennyiben csak 7 eves vagy fiatalabb vagy ez elnezheto valamelyest.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.309 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére