Harry Potter

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44687 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Harry Potter
Nem ilyen alakoknak mint xyz@xyz találták ki ezt a Fórumot..amúgy egyet értek dodieval
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44686 Írta: Anonymous
xyz@xyz:MENJ VISSZA ANYÁDBA!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 5 hónapja #44685 Írta: Anonymous
Tök király a Herri Poterr!!!<br> A Gyűrű kúra sziri-szar!!!<br> xyz@xyz
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44684 Írta: Anonymous
Tudjátok, honnan lehet megvenni a Babót?<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44683 Írta: Anonymous
Szerintem velem az a baj,hogy mikor először láttam,még túl kicsi voltam,hogy a kedvenc filmem legyen,később pedig már nem ragadott meg annyira... :) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44682 Írta: Anonymous
Én is rég láttam a trilógiát először, meg is van itthon videón de ma már nincs kedvem megnézni. Nagyon jó film a maga nemében de abban is rengeteg sok akció jelenet van. Igaz hogy azt 1977-ben csinálták és nam mostanában, de szerintem sok mai filmmel is felvehetné a versenyt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44681 Írta: Anonymous
Svindler: Én is gyerekként láttam a trilógiát, 3 éve :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44680 Írta: Anonymous
Hmm, en is beszallok. A Matrixot erdemes megnezni, de jo filmnek nem neveznem. Jo lehetett volna, nagyon jo ha nem probaltak volna a lovoldozos/bunyos iranyba terelni, mint altalaban a tobbi hollywoodi commers vacakot.<br> A Star Wars mellesleg kenderbe veri a Matrixot, kulonosen a trilogia, ez az uj mar annyira nem liopta be magat a szivembe.<br> <br> Nem tudom ti hany evesek vagytok, es mikor lattatok eloszor a trilogiat. En mar jo 10-12 eve, meg kisgyerekkent, es akkor felejthetetlen elmeny lett egy eletre, es ma is ugyanolyan jonak latom mint akkor.<br> Egyebkent megfigyeltem hogy azoknak aki ugy az utobbi 5-6 evben lattak eloszor nem jelent semmit, inkabb a latvanyos commers fele huznak. Pedig ezeknek a filmeknek a nagyon jelentos hanyada az SW-bol merit.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44679 Írta: Anonymous
Szerintem a Mátrix olyan film,amit érdemes megnézni,de csak egyszer,mert utána elveszti a varázsát...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44678 Írta: Anonymous
Nekem tetszett a Mátrix. És az biztos hogy jobb film mint akármelyik Star Wars.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44677 Írta: Anonymous
Én a Mátrixot hatszor láttam :) Jobb film mint a Star Wars.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44676 Írta: Anonymous
Szerencsére nem láttam a Star Wars-ot.Nem rajongok érte:)) De ahogy azt sokaktól hallom,nem maradtam le valami nagyról :) )) A Mártixot láttam (nem is egyszer) de ha mégegyszer meg kéne néznem,az már sok lenne.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44675 Írta: Anonymous
A Mátrixot is elnyomta a Star Wars... és mégis melyik a jobb???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44674 Írta: Anonymous
Egyet értek.Túlzásba viszik már a reklámozását.Már a rádióból is HP folyik.Ennek ellenére én kíváncsi vagyok a filmre...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44673 Írta: Anonymous
Szerintem is A GyU több figyelmet érdemelne mint a HP, de ez sajna pont fordítva van.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44672 Írta: Anonymous
Nekem a H.P. körüli felhajtásból van már elegem.<br> <br> egyszer olvastam már, de mégegyszer biztosan nem fogom ezekután:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44671 Írta: Anonymous
Kezd kicsit elegem lenni az ilyen H.P. -féle sztorikból. Iszonyú műmesék. Az öcsémnek jár egy ifjúsági folyóirat, abban olvastam a legújabb opuszról, valamilyen kézikönyv a H.P-hez. Biztos bennem van a hiba és nincs elég humorérzékem, de frászt kapok ettől AZ ANGOL STÍLUStól. Az Adrian Mole-ban még aranyos volt, de ebben?!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44670 Írta: Anonymous
Én is olvastam a Stanleyt, nekem tetszett, 1 nap alatt kiolvastam. De tényleg nem olyna nagy mű, bár műfajban sem lehet a GyUhoz vagy akár a HPhez hasonlítani.<br> <br> A HPből nekem a 3. és a 4. tetszett a legjobban, de bevallom hogy miután az 1-3-at kétszer és a 4.-et háromszor olvastam, kezdem egy kicsit unni.<br> <br> Gandalf: Szerintem én max két szót értenék a Babóból eredeti nyelven!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44669 Írta: Anonymous
Alynnan:LUPIN??? Ajaj, akkor hogy képzelheted el Aragornt... :) <br> Nekem egyébként a 4. tetszett a Pottyerből. A 3. nekem nem volt olyan izgi, mint a 2.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44668 Írta: Anonymous
A Harry Potter kötetekből nekem is a 3. tetszik a legjobban.Kedvenc szereplőm Lupin (ne nézzetek hülyének,de szerintem Lupin annyira hasonlít Aragornra...)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44667 Írta: Anonymous
Bocs Asmodeus de még hozzá kell tennem hogy én a Gy.U.-ból a 3. könyvet szeretem a legjobban. <br> Ha Harry Potter könyvek közt kell választanom akkor a harmadik és negyedik kötet áll a szívemhez legközelebb.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44666 Írta: Anonymous
Hé, a téma nagy ívben elkanyarodik a témától! Persze, a vadul kalapáló öklök és husángok miatt inkább maradjunk a kialakult témánál... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44665 Írta: Anonymous
Akinek nem tetszik A babó, próbálja meg inkább angol eredetiben olvasni! Megéri!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44664 Írta: Anonymous
Hmm. En is nyilatkozom :) <br> Szamomra a legszebb tortenet a Narn I Hin Hurin, vagyis Hurin gyermekeinek tortenete, kedvenc szereplom pedig Turin.<br> A GYU-bol legjobban talan az elso konyv tetszik, bar nehez ilyen kijelentest tenni mert az egesz ugy ahogy van tetszik :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44663 Írta: Anonymous
Nekem az Oregerdo es Bombadil... eloszor meg nem , de amikor tobbedszerre olvastam akkor aztan igazan megfogott. Meg az orkokkal valo vonulas is. de leginkabb az egesz GYU:)))) enilno
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44662 Írta: Anonymous
Melyik könyv tetszett nektek legjobban a Gy.U-ból?Nálam a 3.viszi a pálmát:abban van a legtöbb poén,a kedvenc szereplőimről a legtöbb leíró rész,a legjobb vers (ent és entlány),és a Helm-szurdoki csatajelenet,ami szerintem az egész történetből a legizgibb.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44661 Írta: Anonymous
A babo teljesen mas jellegu... ertheto hogy nehezebb elolvasni.Ha mar arrol van szo mit adjunk eloszr a gyerek kezebe , akkor szerintem a babot. A szilmarilokat en szemely szerint kotelezo olvasmannya leptetnem elo. <br> enilno
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44660 Írta: Anonymous
Laryna:Miért, én említettem ilyet?<br> Csak a csattanó tetszett. Hát látszik, hogy nincs sok kutatómunka benne, mint A GY.U.-ban. Ezt én csak olyan kisregénynek nevezném...a hülye is megértené...ha olvasná:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44659 Írta: Anonymous
Még valamit Stanleyről. Én egy délután alatt olvastam ki úgyhogy innentől kezdve nem hagyott bennem mély nyomokat. Azt nem mondom hogy mindenki tud ilyet írni de a színvonala messze nem olyan jó mint sok ifjúsági könyvnek.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 6 hónapja #44658 Írta: Anonymous
A babót én nem tudtam elolvasni...<br> Nagyon nem tetszett...<br> A Szilmarilokat most fogom...
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.322 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére