Szinkron?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 19 órája #46892 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Szinkron?
Én bízom a magyar szinkronban. Egyelőre.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 19 órája #46891 Írta: Anonymous
szerintem, remélem,hogy leadják valahol feliratozva is... Én úgy akarom megnézni...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 23 órája #46890 Írta: Anonymous
Sesy: A SeaQuestben ő volt a delfin hangja!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #46888 Írta: Anonymous
melyik filmekbe szinkronizált Csőre Gábor???!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #46889 Írta: Anonymous
Trufa nem Stolh András?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #46887 Írta: Anonymous
A szinkron szerintem jó lett.<br> Frodó: Csőre Gábor<br> Samu: Kerekes Jőzsef<br> Legolas: Rékasi Károly<br> Trufa: Lippai László<br> Gandalf: Makay Sándor<br> egyedül ez nem tetszik: Gimli: Rajhona Ádám - inkább budspenceresre kellett volna venni a figurát
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hete #46868 Írta: Anonymous
Nem tudom, ezek a közvetett kapcsolatok mindíg olyan bizonytalanok... :-) <br> Asszem az InterComnál van valami ismerőse, de nem biztos. Mindenesetre megígérte, hogy még megpróbál kiszivárogtatni híreket...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hete #46863 Írta: Anonymous
Hö? ;-) )<br> Egy haveromtól hallottam, akinek vannak kapcsolatai...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hete #46851 Írta: Anonymous
Állítólag már belekezdtek a szinkronba. Egy hétig tart majd.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #46843 Írta: Anonymous
Két dolog. Szerintem a Csillag háborúja szinkronizálva ezerrel jobb volt, mint az eredeti hanggal.<br> Kettő: Csak annyi kéne, hohy a feliratozás fordítását olyan emberre bízzák, aki ismeri Árpi bácsi munkáját.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #46841 Írta: Anonymous
Anyukámnak bekellett gépelnie egy részletet angolul a GyU-ból valakinek a munkahelyén és hazahozta nekem. Jó ideig tartott, míg azt megértettem, melyik is ez a rész:) egyébként csak két oldal volt, és szerencsére nem volt benne az, hogy baggins... attól mindig idegbajt kapok:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #46840 Írta: Anonymous
És azért olvastad el angolul, mert kötelező volt? Azt hittem, lelkesedésből...<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #46838 Írta: Anonymous
Amúgy a Gyűrűk Ura angol szakon a harmadéves szigorlatra KÖTELEZŐ OLVASMÁNY (persze angolul).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #46837 Írta: Anonymous
Na az nem ugyanaz! A kettőt nem lehet egy lapon említeni! Árpi Bácsi műfordítását egy szimpla fordítással.<br> Ami pedig az angol szöveget illeti, ha elégszer olvastad magyarul, akkor kisebb angol tudással is lehet boldogulni, csak hobbit nevek zavaróak.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #46836 Írta: Anonymous
A csillagok háborúja jó példa, meg Lucas addig nem hagyta, hogy bemutassák magyarul amíg meg nem győződött róla, hogy nem cseszték el a szinkront, ha így járnak el akkor ne is vegyétek figyelembe az előző hozzászólásomat!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #46833 Írta: Anonymous
Én múltokr az egyik könyvesboltban egy angol sráccal találkoztam, aki viszont a Babót kereste magyarul...<br> Tök jól hangzott, ahogy kimondta a babó szót...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46828 Írta: Anonymous
Én elakarom olvasni a trilógiát angolul, mert anyukám olvasott belőle egy részletet, és azt mondta jóó:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46827 Írta: Anonymous
Nekem meg van a Tolkien mesék címu könyv ,hál ísten magyarul.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46826 Írta: Anonymous
Nekem A babó van meg angolul...egy elég silány példány, de legalább olvasható...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46824 Írta: Anonymous
De ha elégszer olvastad magyarul, tudni fogod, mikor mi történik, ki mit mond, ha csak 1-2 szót ismersz, pl a neveket... És szépen megtanulsz angolul...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46821 Írta: Anonymous
Nekem nincs még meg az első kötet angolul...<br> Szerintem az lenne a legjobb, ha szinkronnal is, meg felirattal is leadnák, ahogy a baljós árnyakkal csinálták...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46819 Írta: Anonymous
Akkor inkább olvasd el angolul, mint én. A fordítás kivállóra sikerült, persze vannak dolgok, mint pl. a versbetéték ahol az eredeti a jobb. Gondolok itt az Entek harci indulójára, amely angolul sokkal jobban hangzik, és jobb ritmusa van.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46818 Írta: Anonymous
Számomra is a szinkronizált lenne a kényelmesebb, de szerintem a feliratos több embernek elégíti ki az igényét. Mi is elmegyünk rá, és azoknak is jó, akik az angol eredeti szöveget akarják hallani.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46817 Írta: Anonymous
Én nem tudom mit fogok csinálni, ha a szinkronban/feliratban az lesz, hogy Mr. Baggins, és ehhez hasonlók...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46816 Írta: Anonymous
A tömeget is jól tudják szinkronizálni, vagy bevágják az eredetit... a Gladiátornak rossz volt a szinkronrendezője... azért volt rossz...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46814 Írta: Anonymous
Ne keverjétek össze a tömegjeleneteket a sima párbeszédekkel. A feliratozás borzasztó lenne. Árpi bácsi sok nevet fordított magyarra.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46813 Írta: Anonymous
Már hogyne tudnának!<br> A magyar szinkron az egyik legjobb a világon!<br> A video-szinkront nem szabad összetéveszteni a moziszinkronnal!<br> És persze jó szinkronrendező kell, és pénz...<br> A Star Wars: The Phantom Menace magyarul jobb, mint eredetiben... vagy majdnem jobb...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #46812 Írta: Anonymous
Az az igazság, hogy szerintem úgy járnánk a legjobban, ha nem is szinkronizánák csak feliratozva lenne. A magyarok úgysem tudnak rendes szinkront csinálni. (lásd Gladiátor üvölt a fél kolosszeum erre a magyar szinkronban kb. 1 nő + 2 férfi) Erről ennyit!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #47201 Írta: Anonymous
Alyr: ilyen hülyeséget ne írjál... :) <br> Ha te lengyel lennél, úgy nyögnél, hogy nyje?:) Ilyen hülyeséget... :) <br> Inkább hagyjuk a témát, mert úgy vigyorgok itt a computer előtt, mint a cukrosbácsi s ez elég feltűnő... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 3 hónapja #47200 Írta: Anonymous
Röhögve nem szabad gépelni... :) )<br> Lehet, hogy azt, hogy öööe úgy mondják lengyelül, hogy nyje. sose lehet tudni...
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.382 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére