FOTR 4 lemezes DVD

Több
21 éve 8 hónapja #101294 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

nenya írta: Sajna csak mostanra sikerült összekaparnom anyi pénzt, hogy befektethessek a DVD-be. Már több helyen néztem, de NEM KAPTAM! :( Mindenhol a 2 lemezessel próbálták kiszúrni a szemem... :crap: Nincs valami ötletetek, hol kaphatom meg a 4 lemezes verziót?

Ha biztosan, épségben és olcsón akarsz hozzá jutni, akkor menj el a www.netpiac.hu oldalára, regisztráld magad. Ott 9990 Ft-ért lehet megkapni. Ha vidéki vagy elküldik postán, de személyesen is átveheted és akkor postaköltség sincs.
Ja és a netpiacon biztos,hogy lehet majd kapni nyáron is. A bővített és az Argonath-os verziót is.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #101121 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
KÖSZIKÖSZIKÖSZIKÖSZI! Már rohanok is!!!! :dance:

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100979 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Cassie, vannak spéci programok ezeknek a filmeknek a lejátszására. Nekem a kedvencem a RadLight, próbálj meg rákeresni a neten!
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100962 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Ghargoqurk írta: Szerintetek lehet majd még kapni a 4 lemezes-t mondjuk nyáron ? vagy a Rotk után? MErt nem akarom megvenni addig amíg nincs dvd játszom de marhára félek hogy csak 2 lemezes vagy valami alibi hülyeség lesz majd kapható..

egészbiztos, hogy a Király visszatér után lesz majd extra gyűjtői díszdoboz, 3 rendezői DVD-vel és extra lemezekkel (én arra gyűjtök majd, addig jó a video)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100953 Írta: Penngaladiel
Vedd meg most 8) Nem érdemes várni, mert sosem tudod előre, hogy mi lesz. Jobb, ha megvan.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100952 Írta: Penngaladiel

nenya írta: Sajna csak mostanra sikerült összekaparnom anyi pénzt, hogy befektethessek a DVD-be. Már több helyen néztem, de NEM KAPTAM! :( Mindenhol a 2 lemezessel próbálták kiszúrni a szemem... :crap: Nincs valami ötletetek, hol kaphatom meg a 4 lemezes verziót?

A Duna Plazában láttam éppen ma, az egyik DVD-Cd bolt kirakatában, de meg nem mondom, melyikben. 11000 pénz.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100951 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Szerintetek lehet majd még kapni a 4 lemezes-t mondjuk nyáron ? vagy a Rotk után? MErt nem akarom megvenni addig amíg nincs dvd játszom de marhára félek hogy csak 2 lemezes vagy valami alibi hülyeség lesz majd kapható..

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100878 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Mégis milyen városban, mert az nem derül ki, hogy hol laksz :?:
Bp: Média Markt - Westend, én csütörtökön láttam ott.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100872 Írta: Cassie
Cassie válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Most nagyon hülye kérdések következnek,ja és OFFok... :oops:
1.Hogyan kell egy feliratot feltenni egy filmre?
Most kaptam meg a TTT CD-n(Winamp)és mellette van a felirat...
2.Lehet egy feliratot külön megnézni?Ha igen milyen programmal és hol lehet ilyeneket letölteni?

KÖSZI,ha vki válaszol egy informatikábn síkhülyének... :)

" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100861 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sajna csak mostanra sikerült összekaparnom anyi pénzt, hogy befektethessek a DVD-be. Már több helyen néztem, de NEM KAPTAM! :( Mindenhol a 2 lemezessel próbálták kiszúrni a szemem... :crap: Nincs valami ötletetek, hol kaphatom meg a 4 lemezes verziót?

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100820 Írta: Penngaladiel
Kedves Dún, a dán: legtöbben már azt is unjuk leírni, hogy vagy 80-szor le van írva ebben a topikban, hogy hol és hogyan lehet elérni a rejtett extrákat. Legutóbb 1-2 oldallal lejjebb, de a legelső oldalon is megtalálod.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100814 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Erre kíváncsi lennék...

Megmondja valaki, hol található, melyik DVD-n?

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100679 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Hali!
Ez a "Fly" ez nekem is új. Eddig igazából fel sem tűnt, h szó szerint mit mond.
A rejtett extra naon poén! Egészen véletlenül akadtam rá, és nem tudtam mi lehet. De annyit röhögtünk rajta! :P

Penngaladiel írta: Ha valaki szeretné megnézni a paródiát, és nincs DVD-je, innen letölthető, felirattal együtt:
www.generations.hu/lotr_lol/

Jaj, köszi, ezt jó, h beraktad, mert én nem angolul tanulok, és sajna nem értek benne mindent . :lol:

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100670 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Hm. Ez nekem is új, én azt hiitem, hogy "Run, you fools!", de így is érthetö. A 4lemezes sajnos még nincs meg, most gyüjtjük rá a pénzt, de szerencsére már volt alkalmam látni! Celeborn tényleg nagyon jó lett így kibövítve. az Mtv-s paródia halálos! Remélem, a TTT DVD-jén is lesznek iylen rejtett extrák.

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100633 Írta: Penngaladiel
A fly szónak valóban van olyan jelentése, hogy menekül. Tolkien előszeretettel használja :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100631 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sziasztok!

A FOTR DVD nézése közben tűnt föl valami; mielőtt Gandalf lezuhan Khazad dum hídjáról, mintha azt kiáltaná a többieknek, "Fly, you fools!"

Megnéztem ugyanezt a jelenetet angol felirattal, és tényleg ez hangzik el!
Lehet, hogy ez csak nekem ilyen hatalmas meglepetés, de csodálkozom. Ez valamiféle régi angol szófordulat, lényegében ugyanaz, mintha "Run, you fools!"-t mondott volna, vagy van valami konkrét, eltérő jelentése?

Van valakinek valami gondolata erről? :idea:
:?

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100193 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Nem tudjátok, le lehet tölteni vhonnan mp3-ba azt a zenét, ami a Szövetség indulásánál volt?

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100050 Írta: Penngaladiel
Ha valaki szeretné megnézni a paródiát, és nincs DVD-je, innen letölthető, felirattal együtt:
www.generations.hu/lotr_lol/
8)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #100035 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Köszönöm, én is megtaláltam a paródiát. Szegény Aragorn...csak ő kerül kínos helyzetbe...
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99736 Írta: Penngaladiel
Rabyn, ebben a topikban vagy 80-szor le van írva, légyszi keress rá a keresővel! :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99653 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
nekem valaki azt mondta rajta van a mtv parodia is de hol??
amugy én nemrégen láttam és el voltam halva főleg a werkfilmektől!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99531 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Szméagol írta: Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan hány percesek az extrák? (A kimaradt jelenteket és a filmet leszámítva.)
Köszönöm

Íme a lista:

3. lemez:
Peter Jackson introduction (1 min, 16x9, DD 2.0)
J.R.R. Tolkien: Creator of Middle Earth featurette (22 mins, 16x9, DD 2.0)
From Book to Script featurette (20 mins, 16x9, DD 2.0)
Storyboards and Pre-Viz: Making Words into Images featurette (20 mins, 16x9, DD 2.0)
3 early storyboards (Prologue, Orc Pursuit into Lothlorian and Sarn Gebir Rapids Chase - 11 mins total, 16x9, DD 2.0)
2 pre-viz animatics (Gandalf Rides to Orthanc and The Stairs of Khazad-Dum - 3 mins total, 16x9, DD 2.0)
multi-angle storyboard-to-film comparison (Nazgul Attack at Bree - 2 mins, 16x9, DD 2.0)
multi-angle pre-viz-to-film comparison (Bridge of Khazad-Düm - 2 mins, 16x9, DD 2.0)
Bag End Set Test (6 mins, 16x9, DD 2.0)
Designing Middle-Earth documentary (41 mins, 16x9, DD 2.0)
Weta Workshop documentary (43 mins, 16x9, DD 2.0)
Costume Design featurette (12 mins, 16x9, DD 2.0)
interactive New Zealand as Middle-Earth map with location video (8 mins total, 16x9, DD 2.0)

4. lemez:
Elijah Wood introduction (1 min, 16x9, DD 2.0)
The Fellowship of the Cast documentary (35 mins, 16x9, DD 2.0)
A Day in the Life of a Hobbit featurette (13 mins, 16x9, DD 2.0)
Cameras in Middle-Earth documentary (50 mins, 16x9, DD 2.0)
Scale featurette (15 mins, 16x9, DD 2.0)
Big-atures featurette (16 mins, 16x9, DD 2.0)
WETA Digital featurette (25 mins, 16x9, DD 2.0)
Editorial: Assembling an Epic featurette (13 mins, 16x9, DD 2.0)
multi-angle editorial demonstration (Council of Elrond - 1 min, 16x9, DD 2.0)
Digital Grading featurette (12 mins, 16x9, DD 2.0)
The Soundscapes of Middle-Earth featurette (13 mins, 16x9, DD 2.0)
Music for Middle-Earth featurette (12 mins, 16x9, DD 2.0)
The Road Goes Ever On... featurette (7 mins, 16x9, DD 2.0)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99299 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Cica: sztem AOTC= Attack of the Clones

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99298 Írta: Penngaladiel
Attack Of The Clones 8)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99296 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Lehet, h én vagyok a m?veletlen - de mi a fene az az AOTC??? :roll: Akárhogy töröm a fejem, nem jövök rá...

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99293 Írta: Penngaladiel

Why has Two Towers grossed more than AOTC?

It's a better movie (2955 votes) 57.23%

Wider fanbase (434 votes) 8.41%

Better release date (289 votes) 5.60%

More anticipation (528 votes) 10.23%

Played in more theaters (194 votes) 3.76%

Better marketing (184 votes) 3.56%

Pure luck (224 votes) 4.34%

None of the above (355 votes) 6.88%

Hmmm... no comment 8)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99292 Írta: Penngaladiel

Cassie írta: Hahó!!!Figyel itt rám valaki?Tényleg kéne szavazni és már csak 1 %-kal vagyunk lemaradva a Matrix mögött...Ne Hagyjátok már a ROTK-t cserben( www.hardwired.hu )!

Most egyformán áll a két film. Hajrá, hajrá! :D
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99290 Írta: Penngaladiel

Teron írta: Penngaladiel: igazad van tényleg, Haldír is sokkal jobban ki lett kerekítve, bár valahoyg nekem annyira nem jött be, a könyvben még mindig sokkal kedvesebb volt.

Az tény, hogy a filmen arrogánsabb, de kezdetben a könyvben is az: először még Legolasszal is alig áll szóba...
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99228 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Cassie: Állítólag 4 órás lesz a TTT bővítetje...Hm...DE JÓ LENNE!!!
Ja,ha már mindenhova beírtam:
Hahó!!!Figyel itt rám valaki?Tényleg kéne szavazni és már csak 1 %-kal vagyunk lemaradva a Matrix mögött...Ne Hagyjátok már a ROTK-t cserben( www.hardwired.hu )!Amúgy van egy másik is: www.starwars.hu
Itt Liv Tyler és Natalia Portman száll ringbe a rajongók kegyeiért...
Mint mindenhol,itt se olvassátok el az elejét...

Besegítettem a szavazásba :lol:

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99221 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Bocsi, hogy újra beírok, de most vettem észre, hoyg van egy szavazás ismét a www.theforce.net -en, ahol arról kell szavazni, hogy miért van az, hoyg a TTT több bevétellel járt, mint az AOTC. (Amúgy 57% arra szavaz, hogy azért mert egyszerűen egy jobb film)

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.456 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére