FOTR 4 lemezes DVD

Több
21 éve 9 hónapja #99220 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Penngaladiel: igazad van tényleg, Haldír is sokkal jobban ki lett kerekítve, bár valahoyg nekem annyira nem jött be, a könyvben még mindig sokkal kedvesebb volt. De Celeborn nagyon jó lett.
Jópofa, ahogy a www.theonering.net -en a filmrészlegben, ahol a szereplőket tárgyalják Celebornnál, oda van írva ugye, hogy Marton Csókás játsza, akit úgy kell kiejteni, hogy Marton CHO-KASH :) . Szóval kedvenc lett, nekem amúgy szimpatikusabb, mint Legolas meg Haldír.

Cassie: szavaztam, bár a www.starwars.hu -s esélytelen, a fanatikusok vakon a Portmanra szavaznak. Én, amúgy jobban vagyok Star Wars rajongó, mint Gyűrűk ura, de Liv szépsége túlzottan egyértelmű :) , meg az új Star Wars részek szerintem nem olyan jók, de ez most off volt.
Viszont, ha már ilyen szavazásoknál tartottunk, a www.theforce.net -en lehetett pár hete arra szavazni, hogy Christopher Lee melyik szerepében volt jobb, Szarumán vagy Count Dooku, és eleinte minimálissal volt lemaradva Szarumán, de végül ha jól emlékszem ő nyert :) .

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99218 Írta: Cassie
Cassie válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Állítólag 4 órás lesz a TTT bővítetje...Hm...DE JÓ LENNE!!!
Ja,ha már mindenhova beírtam:
Hahó!!!Figyel itt rám valaki?Tényleg kéne szavazni és már csak 1 %-kal vagyunk lemaradva a Matrix mögött...Ne Hagyjátok már a ROTK-t cserben( www.hardwired.hu )!Amúgy van egy másik is: www.starwars.hu
Itt Liv Tyler és Natalia Portman száll ringbe a rajongók kegyeiért...
Mint mindenhol,itt se olvassátok el az elejét...

" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99210 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Teron, egyetértek Celebornnal kapcsolatban. De szerintem Haldír is nagyon jó lett :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #99172 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Habár nekem nincs meg a 4 lemezes DVD, de megnéztem a Gyűrű Szövetsége bővített változatát és azt kell modnjam, hogy nagyon jól sikerült!
Sokkal jonbban kikerekedik benne a történet, majdnem könyv szerint meygy már, de komolyan.
A legnagyobb meglepetésem és kellemes csalódásom Celeborn alakja lett. A normál változatban ugye alig beszél valamit és kicsit olyan kifejezéstelen fejet vág, amikor a többiek megjelennek. De itt nagyon jó lett, végre szerepel annyit , mint Galadriel és nagyon jó választás a színész azt kell mondjam (végülis magyar származású :) ). Amikor pedig Aragornt figyelmezteti a veszélyre, hát az nagyon jól sikerült!
A többi kiegészített jelenet is nagyon jó, Gandalf a tanácsban, vagy az elbúcsúzás Völgyzugolyban, vagy amikor Golam fiygel a farönkről. Nagyon jól sikerült!!

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98956 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan hány percesek az extrák? (A kimaradt jelenteket és a filmet leszámítva.)
Köszönöm
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98905 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Kösz, Ulmo, kipróbálom. Ja, és Mo-on vettem a DVD-t, tehát gondolom nem angol kiadás.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98893 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sorel: nem ugorhat más jelenetre, mert Elrond Tanácsa az utolsó a film első lemezén. "Kattintás" helyett pedig az ENTER gombot kell megnyomni a DVD távirányítóján.
A Gyűrű képének az alsó sorban kell megjelennie, ahol a "*new scene **extended scene" felirat van.
Még egy dolog: ugye nem angliai kiadású bővített Gy.U. DVD-d van? Ugyanis arról direkt lehagyták a paródiát. :(
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98889 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
A paródia megnézése nekem továbbra sem sikerül. Ha TV-n nézem /és nem monitoron/, akkor is igy kell?
Ha a jelenetválasztásnál kiválasztom a jelenetet, és a lefele nyilat megnyomom, a következő jelenetre ugrik a listán. Valahol meg kellene jelennie a gyűrű képének? És arra hogyan "kattintok rá"? Már TV esetében?
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98819 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Reinatha írta: Amugy nektek tetszik az a parodia? :?: [/color]

Nekem naon! :D Csak amikor először láttam, akkor pont a film előtt néztük, és utána elég vidámra sikeredett a Tanács megnézése :lol: "It's a gift!" :D

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98794 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98529 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Megtaaláltam!!!!
Köszi mindenkinek :D

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98480 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Sesy Olórea írta: Nemnem (amúgy az nem az RTL klubbon volt? - bocs:). Ebben PJ ül egy kocsiban és beszél, és közben mutatnak részeket a filmből. Ha jól emlékszem :oops:

Na, ha érdekel valakit, ez a kocsis még mindig letölthető innen:
www.hardwired.hu/dlink.hw
(Kategória: Múvi-Trailer, a neve pedig Two Towers bemutatófilm, 2 részes, aug. elején került fel.)

És 4 lemezes DVD (nem díszdobozos) az Örs vezér téri Media Marktban is van még (az Árkád üzletházban).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98474 Írta: Ulmo

Reinatha írta: Amugy nektek tetszik az a parodia? :?:

Mióta megnéztük, egyszer sem bírtuk röhögés nélkül végigülni a filmbéli Elrond Tanácsát :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98465 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

shark írta: Nekem valahogyan nem akar működni Elrond tanácsának a paródiája :roll:
A Gyűrű sem jelenik meg :cry:

Pedig mukodik, probalkozz!

Amugy nektek tetszik az a parodia? :?:

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98262 Írta: Sesy
Nemnem (amúgy az nem az RTL klubbon volt? - bocs:). Ebben PJ ül egy kocsiban és beszél, és közben mutatnak részeket a filmből. Ha jól emlékszem :oops:

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98255 Írta: Cassie
Az az előzetes nem az amit leadtak a Tv2-n(még régebben)Így készült...néven?

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98251 Írta: Sesy

Cassie írta: Amúgy milyen fontosabb extrák vannak a 2 lemezesen,amikért azt érdemes lenne megvenni?

Pl. egy TTT werkfilm, 10 perces, ami mostmár nem oan érdekes ugyan... :roll:
És a (hivatalos honlapról amúgy letölthető) pár perces videók is érdekesek. És a német adókon adott werkfilmek is rajta vannak.

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98247 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Hellóka!
én most láttam szombaton a bővített verziót...vicces volt, mert nem szoktam a bakikra figyelni, de most akaratlanul is mezt tettem...percenként visszatekertem, hogy láttad, ott volt korsó Bilbó ezében, ott meg még nem (amikor a rokonok elől Frodóval egy ajtó mögé ugranak)
de azért nagyon tetszett...ennyire még nem éltem át a filmet....kivéve az első vetítésen, amikor láttam először moziban, akkor a végén fel akartam állni tapsolni, csak féltem, hogy kínosan érzem majd magam....

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98243 Írta: Cassie
Akkor kezd el nézni a jelenetet,majd térj vissza belőle a jelenetválasztáshoz és aztán menj lefelé az egérrel a feliratig,elvileg a baloldalán kell megjelennie.Sok szerencsét!
atesz:Ha két héttel ezelőtt szóltál volna a bővítettet illetően...Én esküszöm meghaltam volna...De hát most már mindegy!12-ért vettem meg a Skálában.Tudtam,hogy sokkal drágább ott,de sajna a szüleim (a tudtom nélkül)már kifizették a felét...így hát ott vettem meg.Amúgy milyen fontosabb extrák vannak a 2 lemezesen,amikért azt érdemes lenne megvenni?

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98233 Írta: shark

n8n: pontosan azért dugják el ezeket az extrákat, hogy öröm legyen megtalálni őket (húsvéti tojásnak is hívják ezeket )
Film 1. lemeze: Select a scene - állj rá a 27. jelenetre, nyomj egy LEFELÉ nyilat. Megjelenik egy aranygyűrű, ENTER. Elindul Elrond tanácsának paródiája.
Film 2. lemeze: Select a scene - állj rá az utolsó (48. ?) jelenetre, nyomj egy LEFELÉ gombot, megjelenik jobb oldalon két torony. ENTER, elindul a Két Torony előzetese.
Bakiparádé nincs a lemezeken! Majd a Király Visszatérnél lesz.

Nekem valahogyan nem akar működni Elrond tanácsának a paródiája :roll:
A Gyűrű sem jelenik meg :cry:

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98126 Írta: Reinatha
Nos, en is felajanlok akkor vmit: olaszul tanuloknak szivesen, teljesen barati alapon atmasolhatom a FOTR bovitett verziot (VHS 100%-ig biztosan megoldhato, DVD meg nem tuti). Nagyon jo a szinkron, a tunde-dialogusok eredetiben hallhatoak rajta, sokat lehet belole tanulni, nagyon szepen ertheto - es meg Haldirnak is fantasztikus a hangja :wink:

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #98084 Írta: atesz
atesz válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Úgy döntöttem, eladom a Gyűrűk Ura - Gyűrű Szövetsége DVD-imet. Ha valakit érdekel, írjon ide, vagy a címemre.

Irányár:

Gyűrű Szövetsége - 2 DVD - 4.000
Gyűrű Szövetsége - bővített - 4 DVD - 7.000

Mindkettő tökéletes állapotban, egyszer voltak megnézve.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97774 Írta: Reinatha
Sziasztok!

Infoitoknak koszonhetoen en is megleltem a meglepiket a dvd-n. Yuck, de nekem az Elrond tanacsanak parodiaja nem tetszett :? A TTT-elozetes annal inkabb :lol: Ha felfedeztek meg valamit, tegyetek kozze pliiiz :wink:

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #97752 Írta: shark
Énnekem a budaörsi MÉDIAMARKT-ban sikerült megszereznem karácsony előtt kb 2 nappal
:eomer1:

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #96850 Írta: Ulmo
És a Westend Media Markt üzletében is van egy kisebb kupaccal a nem díszdobozosból.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #96743 Írta: Tivuniel
Tivuniel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Akit esetleg érdekel, a netpiacon újra lehet kapni a a 4 lemezes dvd nem díszdobozos változatát.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #96001 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
akkor lehet, hogy mar keson szolok! De a MOM bevasarlokozpont folso emeleten van egy nagy konyvesbolt-cd bolt es dvd reszleg. Amikor mar sehol sem lehetett kapni, edesanyam meg tudta nekem venni 23-an, karacsony elott:)

Fear from the best and hope for the worst
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #95931 Írta: Tivuniel
Tivuniel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Köszönöm Cassie-nek és Penngaladiel-nek az infokat. A budai skálában sajnos már nem lehet kapni a dvd-t. Igy megrendeltem a díszdobozost a netpiactól.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #95133 Írta: Cassie
Nézd meg a Budai Skála 2. emeletén lévő boltban.Én is ott vettem és szerintem még van.Csak az a baj,hogy 2000-rel drágább. 8O

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #94666 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
A NetPiacon még lehet kapni a díszdobozost:

www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=2494
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.453 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére