FOTR 4 lemezes DVD
- Teron
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Jópofa, ahogy a www.theonering.net -en a filmrészlegben, ahol a szereplőket tárgyalják Celebornnál, oda van írva ugye, hogy Marton Csókás játsza, akit úgy kell kiejteni, hogy Marton CHO-KASH . Szóval kedvenc lett, nekem amúgy szimpatikusabb, mint Legolas meg Haldír.
Cassie: szavaztam, bár a www.starwars.hu -s esélytelen, a fanatikusok vakon a Portmanra szavaznak. Én, amúgy jobban vagyok Star Wars rajongó, mint Gyűrűk ura, de Liv szépsége túlzottan egyértelmű , meg az új Star Wars részek szerintem nem olyan jók, de ez most off volt.
Viszont, ha már ilyen szavazásoknál tartottunk, a www.theforce.net -en lehetett pár hete arra szavazni, hogy Christopher Lee melyik szerepében volt jobb, Szarumán vagy Count Dooku, és eleinte minimálissal volt lemaradva Szarumán, de végül ha jól emlékszem ő nyert .
Teron
"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
- Cassie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
Ja,ha már mindenhova beírtam:
Hahó!!!Figyel itt rám valaki?Tényleg kéne szavazni és már csak 1 %-kal vagyunk lemaradva a Matrix mögött...Ne Hagyjátok már a ROTK-t cserben( www.hardwired.hu )!Amúgy van egy másik is: www.starwars.hu
Itt Liv Tyler és Natalia Portman száll ringbe a rajongók kegyeiért...
Mint mindenhol,itt se olvassátok el az elejét...
" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Teron
- Nem elérhető
Sokkal jonbban kikerekedik benne a történet, majdnem könyv szerint meygy már, de komolyan.
A legnagyobb meglepetésem és kellemes csalódásom Celeborn alakja lett. A normál változatban ugye alig beszél valamit és kicsit olyan kifejezéstelen fejet vág, amikor a többiek megjelennek. De itt nagyon jó lett, végre szerepel annyit , mint Galadriel és nagyon jó választás a színész azt kell mondjam (végülis magyar származású ). Amikor pedig Aragornt figyelmezteti a veszélyre, hát az nagyon jól sikerült!
A többi kiegészített jelenet is nagyon jó, Gandalf a tanácsban, vagy az elbúcsúzás Völgyzugolyban, vagy amikor Golam fiygel a farönkről. Nagyon jól sikerült!!
Teron
"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan hány percesek az extrák? (A kimaradt jelenteket és a filmet leszámítva.)
Köszönöm
- Sorel
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
A Gyűrű képének az alsó sorban kell megjelennie, ahol a "*new scene **extended scene" felirat van.
Még egy dolog: ugye nem angliai kiadású bővített Gy.U. DVD-d van? Ugyanis arról direkt lehagyták a paródiát.
- Sorel
- Nem elérhető
Ha a jelenetválasztásnál kiválasztom a jelenetet, és a lefele nyilat megnyomom, a következő jelenetre ugrik a listán. Valahol meg kellene jelennie a gyűrű képének? És arra hogyan "kattintok rá"? Már TV esetében?
- Sesy
- Nem elérhető
Reinatha írta: Amugy nektek tetszik az a parodia? : [/color]
Nekem naon! Csak amikor először láttam, akkor pont a film előtt néztük, és utána elég vidámra sikeredett a Tanács megnézése "It's a gift!"
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- shark
- Nem elérhető
Köszi mindenkinek
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Na, ha érdekel valakit, ez a kocsis még mindig letölthető innen:Sesy Olórea írta: Nemnem (amúgy az nem az RTL klubbon volt? - bocs:). Ebben PJ ül egy kocsiban és beszél, és közben mutatnak részeket a filmből. Ha jól emlékszem
www.hardwired.hu/dlink.hw
(Kategória: Múvi-Trailer, a neve pedig Two Towers bemutatófilm, 2 részes, aug. elején került fel.)
És 4 lemezes DVD (nem díszdobozos) az Örs vezér téri Media Marktban is van még (az Árkád üzletházban).
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ulmo
- Nem elérhető
Reinatha írta: Amugy nektek tetszik az a parodia? :
Mióta megnéztük, egyszer sem bírtuk röhögés nélkül végigülni a filmbéli Elrond Tanácsát
- Reinatha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
shark írta: Nekem valahogyan nem akar működni Elrond tanácsának a paródiája
A Gyűrű sem jelenik meg
Pedig mukodik, probalkozz!
Amugy nektek tetszik az a parodia? :
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Sesy
- Nem elérhető
- Cassie
- Nem elérhető
- Sesy
- Nem elérhető
Cassie írta: Amúgy milyen fontosabb extrák vannak a 2 lemezesen,amikért azt érdemes lenne megvenni?
Pl. egy TTT werkfilm, 10 perces, ami mostmár nem oan érdekes ugyan...
És a (hivatalos honlapról amúgy letölthető) pár perces videók is érdekesek. És a német adókon adott werkfilmek is rajta vannak.
- mogy
- Nem elérhető
én most láttam szombaton a bővített verziót...vicces volt, mert nem szoktam a bakikra figyelni, de most akaratlanul is mezt tettem...percenként visszatekertem, hogy láttad, ott volt korsó Bilbó ezében, ott meg még nem (amikor a rokonok elől Frodóval egy ajtó mögé ugranak)
de azért nagyon tetszett...ennyire még nem éltem át a filmet....kivéve az első vetítésen, amikor láttam először moziban, akkor a végén fel akartam állni tapsolni, csak féltem, hogy kínosan érzem majd magam....
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Cassie
- Nem elérhető
atesz:Ha két héttel ezelőtt szóltál volna a bővítettet illetően...Én esküszöm meghaltam volna...De hát most már mindegy!12-ért vettem meg a Skálában.Tudtam,hogy sokkal drágább ott,de sajna a szüleim (a tudtom nélkül)már kifizették a felét...így hát ott vettem meg.Amúgy milyen fontosabb extrák vannak a 2 lemezesen,amikért azt érdemes lenne megvenni?
- shark
- Nem elérhető
n8n: pontosan azért dugják el ezeket az extrákat, hogy öröm legyen megtalálni őket (húsvéti tojásnak is hívják ezeket )
Film 1. lemeze: Select a scene - állj rá a 27. jelenetre, nyomj egy LEFELÉ nyilat. Megjelenik egy aranygyűrű, ENTER. Elindul Elrond tanácsának paródiája.
Film 2. lemeze: Select a scene - állj rá az utolsó (48. ?) jelenetre, nyomj egy LEFELÉ gombot, megjelenik jobb oldalon két torony. ENTER, elindul a Két Torony előzetese.
Bakiparádé nincs a lemezeken! Majd a Király Visszatérnél lesz.
Nekem valahogyan nem akar működni Elrond tanácsának a paródiája
A Gyűrű sem jelenik meg
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- Reinatha
- Nem elérhető
- atesz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Irányár:
Gyűrű Szövetsége - 2 DVD - 4.000
Gyűrű Szövetsége - bővített - 4 DVD - 7.000
Mindkettő tökéletes állapotban, egyszer voltak megnézve.
- Reinatha
- Nem elérhető
Infoitoknak koszonhetoen en is megleltem a meglepiket a dvd-n. Yuck, de nekem az Elrond tanacsanak parodiaja nem tetszett A TTT-elozetes annal inkabb Ha felfedeztek meg valamit, tegyetek kozze pliiiz
- shark
- Nem elérhető
:eomer1:
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- Ulmo
- Nem elérhető
- Tivuniel
- Nem elérhető
- Saint
- Nem elérhető
Fear from the best and hope for the worst
- Tivuniel
- Nem elérhető
- Cassie
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.