FOTR 4 lemezes DVD

Több
22 éve 3 hete #83458 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

sorel írta: De látom, mindenki már DVD-ben utazik, VHS-t senki se néz...

Sajna, én csak VHS-t tudok nézni, mert nincs lejásztónk... :evil: De remélhetőleg majd vmikor lesz, és még akkor is lehet majd kapni ezt a négy lemezes DVD-t... :) (mikor lesz az még... :roll: :cry: )

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83444 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Tudom, hogy ez nem témába vágó, de: Jeee! Jeee! Megkapom karácsonyra a 4 lemezes DVD-t! De szép az élet! Jeee! :dance: :mrgreen:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83406 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

ainu írta: Ryana: (ha nincs még meg) A Tesco-ban is árulják VHS-en, legalábbis a katalógusban szerepel. Mondjuk háromezer valahányszáz forintot írnak, amit nehezen hiszek, de ezek szerint lehet ott kapni. Kölcsönzőkben nem találtam, csak DVD-n (de az sincs mindenhol).

Köszi nagyon szépen!
Most el lehet kezdeni fűzni a szülőket, hogy karira vegyenek egyet... :twisted:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83402 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Penngaladiel: Nem találtuk meg, mert ahogy Kriszana írta előbb kellett volna az infót elovasnunk mint ahogy megnéztük a DVD-t. Így fogalmunk se volt hol keressük bár ott is mondta vki hogy rajta van vmi rejtett helyen..

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83383 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Koszi szepen! Ezt a diszdobozos dolgot azert hoztam fel, mert az meg a legeldugottabb helyeken is volt !:) Szoval talan ennyire megsem fanatikus a rajongok tobbsege:) Koszi megegyszer a tippet!

Fear from the best and hope for the worst
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83379 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Saint: Ha felmész a www.netpiac.hu-ra ott megrendelheted a bővített változatot, ne félj attól,hogy csak díszdobozos lesz, emrt abból csak 1000Dbot adtak ki Magyarországon, és az tutira elfogyott már :lol:
A netpiacon nem feltétlenül kell postaköltséget fizetned, hanem elmehetsz a DVD-ért személyesen is, és átveheted a Molnár utcában V. ker. Ez a Fővámtérhez esik.
Köszi Ulmo és ainu. Azért egyszer szivesen megnézném a 2 lemezes extráit, ha lesz rá lehetőség.
Penngaladriel, köszi, amiért leírtad a TT előzetes elérhetőségét! Egy héttel hamarabb kellett volna elolvasnom,hogy megnézhessük a lányokkal a hétvégén, a DVD nézésen :(

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83374 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Állitólag ezen a héten visznek újra mindenhova...
De látom, mindenki már DVD-ben utazik, VHS-t senki se néz...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83372 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy hol lehet kapni a 4 lemezes verziot? (nem a diszdobozosat). Hetvegen rengeteg boltot vegigjartam es a valasz mindenhol az volt, hogy "elkapkodtak"... Remelem tudtok segiteni! Koszi!

Fear from the best and hope for the worst
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83355 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Adelard, nem tudom, ezt pontosan hogy értetted, hogy akkor most megtaláltad vagy sem? Mindenesetre ebben a topicban az első oldalon levő hozzászólásomban le van írva az elérhetősége :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83352 Írta: Adelard

Penngaladiel írta: A 4 lemezesen egy rejtett linken van a legelső Két torony trailer, amit az első film végéhez csaptak hozzá.

Ja.. mert mi nem láttuk... jó rejtett lehet :)
amúgy köszi :)

Caress the one
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83351 Írta: Penngaladiel
A 4 lemezesen egy rejtett linken van a legelső Két torony trailer, amit az első film végéhez csaptak hozzá.
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83349 Írta: Adelard

Ulmo írta: kriszana: kissé már homályosak az emlékeim, még Szegeden néztük meg a 2 lemezes változatot (és néhol bele is aludtam, kellett nekünk hajnali ötig filmet nézni :roll: ). A lényeg, hogy voltak rajta rövid dokumentumfilmek, amiket a webről is le lehetett tölteni (főleg a helyszínekről és a főbb karakterekről), volt egy 10 perces előzetes a Két Torony munkálatairól (Andy Serkis nagyon jó benne!), volt egy előzetes a bővített DVD-ről, volt pár hosszabb dokumentumfilm, csak az volt a gond velük, hogy láthatóan ugyanabból az anyagból vágták össze őket. Pl Sir Ian vagy háromszor mondta el, hogy nagyon valóságosnak látta a felépített Hobbitfalvát, Cate Blanchett többször is elmesélte, hogy főleg hosszú füleket akart, azért vállalta el a szerepet.
Ami nekem nagyon hiányzik, és csak a 2 lemezes változaton volt, az Enya videoklipje.

Igen! Meg a 2 Torony előzetes sincs rajta a 4 lemezesen, vagy igen???

Caress the one
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83347 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
kriszana: kissé már homályosak az emlékeim, még Szegeden néztük meg a 2 lemezes változatot (és néhol bele is aludtam, kellett nekünk hajnali ötig filmet nézni :roll: ). A lényeg, hogy voltak rajta rövid dokumentumfilmek, amiket a webről is le lehetett tölteni (főleg a helyszínekről és a főbb karakterekről), volt egy 10 perces előzetes a Két Torony munkálatairól (Andy Serkis nagyon jó benne!), volt egy előzetes a bővített DVD-ről, volt pár hosszabb dokumentumfilm, csak az volt a gond velük, hogy láthatóan ugyanabból az anyagból vágták össze őket. Pl Sir Ian vagy háromszor mondta el, hogy nagyon valóságosnak látta a felépített Hobbitfalvát, Cate Blanchett többször is elmesélte, hogy főleg hosszú füleket akart, azért vállalta el a szerepet.
Ami nekem nagyon hiányzik, és csak a 2 lemezes változaton volt, az Enya videoklipje.
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83341 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Én is láttam! Olyan extrák voltak rajta, mint "így készült... Hobbitfalva, Völgyzugoly és a különböző helyszinek", aztán a főszereplő színészekről, trükkökről, díszletekről, meg a zenéről volt néhány rövidfilm. Nekem nagyon tetszett, már amennyire emlékszem belőle (sajnos nagyon siettem akkor valahova, úgyhogy csak részletek villannak be), ha tudjátok, nézzétek meg! Gondolom Ulmo jobban emlékszik.
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83303 Írta: kriszana
Ulmo: te láttad a 2 lemezes változat extráit :?: Mi volt bennük? Mert én nem láttam, de nagyon kíváncsi lennék rá, mesélj, mit tudsz róla :?:

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83279 Írta: Ulmo
sorel, kriszana: próbáljátok meg úgy felfogni, ahogy én: a 2 lemezes a "fogyasztói" változat a széles tömegeknek, a bővített 4 lemezes pedig a "rajongói" változat annak, akit igazán érdekel a téma, aki mindent tudni akar a filmről (vagyis nekünk :) ).
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83262 Írta: kriszana
sorel, a bővítetten rajta van minden említett jelenet, és Ring, a 4 lemezesen valóban teljesen más extrák vannak, mint a 2 lemezesen :( , persze ez is üzleti fogás :evil: ezt utálom a legjobban, hogy az egész világ csak az üzletől szól, mindenki pénzt csinál mindenből

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83238 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
/me jelentkezik. Mi most hétévgén eléggé átrágtuk, minden felsorolt jelenet rajta van a 4CD-s bővítetten:)És sajnos igen, az a ráció benne, hogy minél több pénzt kiadj érte :x

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83220 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Úristen, mi ebbe a ráció? Hogy megvegyük a 2 lemezeset is ée a négy lemezest is? Mégis milyen extra van a 2 lemezesen, ami nincs rajta a 4 lemezesen? És jelentkezzen valaki aki látta a bővitett VHS-t, és rajta találta, az összes, már korábban felsorolt kimaradt jelenetet! Pl Gandalf elmondja a gyűrű verset atanács elött, vagy Aragorn és Boromir újabb veszekedését. Már egészen úgy érzem, hogy hülye vagyok, amiért nem találtam ezeket a részeket.
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83210 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Ryana: (ha nincs még meg) A Tesco-ban is árulják VHS-en, legalábbis a katalógusban szerepel. Mondjuk háromezer valahányszáz forintot írnak, amit nehezen hiszek, de ezek szerint lehet ott kapni. Kölcsönzőkben nem találtam, csak DVD-n (de az sincs mindenhol).
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83179 Írta: Ulmo
Ring: ez igaz. A 4 lemezesen teljesen új extrák vannak.
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83172 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Tényleg igaz, hogy a 2 DVD-s változaton ami rajta van extra, nincs rajta a 4 DVD-sen? A VZ-n ez volt.

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83108 Írta: Penngaladiel

Lara írta: Rengeteg helyen olvastam,hogy ebből a négy lemezes DVD-ben lévő két szoborból korlátozott példányszám készül.Arról is,hogy 1000 ilyen dobozt gyártottak le.De ez most azt jelenti,hogy Magyarországra hoztak be ezret,vagy az egész világon ennyi lenne :hein:

Magyarországon ennyi. De SZVSZ nem éri meg, mert csak a szobrok vannak a dobozban pluszban, és annyit fizetsz értük, mint magáért a DVD-ért... Persze, jól mutatnak a könyvespolcon, de ennyiért... Bár én megvettem 8)
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83095 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Estel Adániel írta: Avagy "Ride fast, Asfaloth, ride fast!" ;)

De mondanak sok minden mást is... pl. www.elvish.org/gwaith/movie_elvish.htm :D

Hú,köszi,nagyon hasznos ez a honlap!Most már majdnem megtanultam a Bruineni szöveget!!!!
:lol:

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83045 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Köszi srácok, végre ezt is tudom...

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #83041 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Avagy "Ride fast, Asfaloth, ride fast!" ;)

De mondanak sok minden mást is... pl. www.elvish.org/gwaith/movie_elvish.htm :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hete #82967 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Vagyis: "Vágtass, Asfaloth, vágtass!"

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hete #82942 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Toma:ezt mondja:Noro lim,Asfaloth,noro lim!

I make my own luck.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hete #82941 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Nos, az elmúlt héten volt szerencsém többször is megnézni a bővített verziót, és mondhatom nagyon tetszett, nem is értem hogyan lehetett kihagyni ezeket a fantasztikus részeket a filmből. Nem tudok egyet sem külön kiemelni, mivel szerintem mindegyik plusz jelenet fantasztikusan jó. Megértem, hogy bizonyos időkorlátokat be kellett tartania Jacksonnak, de akkor is... A Lothlórienes részt egyszerűen bűn volt az ajándékozási jelenet nélkül "leadni". Nem? De!
Frodó és Samu megyei külön kalandja is nagyon tetszett, sőt talán legszebb "tündés" jelenetnek találtam. Akkora hangulata van, hogy hihetetlen.
Viszont van egy kérdésem, de lehet, hogy ezt rossz topicban teszem fel... Nem tudja véletlenül valamelyikőtök, hogy pontosan mit mond Arwen a paripájának, mikor a fekete lovasok üldözik?(amikor gyorsabb tempóra sarkallja:))

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hete #82895 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sztem csak Mo.ra hoztak be ennyit,az USAban nyilván létszámarányosan több volt kiadva...

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.465 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére