FOTR 4 lemezes DVD

Több
22 éve 4 hete #82893 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Rengeteg helyen olvastam,hogy ebből a négy lemezes DVD-ben lévő két szoborból korlátozott példányszám készül.Arról is,hogy 1000 ilyen dobozt gyártottak le.De ez most azt jelenti,hogy Magyarországra hoztak be ezret,vagy az egész világon ennyi lenne :hein:

I make my own luck.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hete #82861 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Zsoffija, már megijedtem, hogy a filmre mondod, hogy nem érdemes megnézni meg rossz minőségű :P
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82839 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
zsoffija:Még nem volt időm megnézni, de elég igéretesnek láccik!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82834 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Szóval.
Aki valszeg megvaszi/megnézi valaha a bővített változatot,inkább meg se nézze-nem túl jó minőség,és ez nem kifejezés-kicsit kiábrándító lehet.
De aki meg valszeg nem,annak érdekes lehet :arrow:
A kibővítések:
www.ifilm.com/ifilm/product/film ... 62,00.html

Amúgy meg TÖÖÖKJÓÓÓÓK!!! :D
főleg jobb minőségben...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82686 Írta: Haldír Lórien
Haldír Lórien válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Én tegnap vettem meg VHS-en a bővített változatot.30 perccel hosszabb és így a film még jobb...ha lehet egyáltalán jobb a film :wink:

Emlékezünk, hull szívre jel
E fák alatt, távoli tájon,
Nyugati Tenger, csillagod látom!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82676 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Ja, megint nem látok... Szóval venni, nem KIvenni.
Ha az ABCD-ben nincs, akkor szerintem sehol. Megnézheted a Plázában is az Alexandra könyvesbolban, de az ugyanaz a cég. Tékákban... Körülnézek, aztán szólok!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82675 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Ryana: Épp most tervezem, hogy bejárom a kölcsönzőket, és felkutatom, bármibe is kerüljön! Mellesleg úgy néz ki, hogy meg tudom szerezni PC-re is, ha úgy is jó! De értesítelek mindenképp!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82644 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Kérdésem lenne (legfoképp ainu-hoz): tudja-e vki, hogy Pécsan hol lehet VHS-en ilyet venni?

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82474 Írta: Penngaladiel
Valami akkor sem stimel, Sorel. A bővített film egyébként kb. 200 perces (azt nem tudom, hogy stáblistával együtt vagy anélkül). Nem lehet, hogy valami kalózvideó volt? :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82471 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Miért van Aragorn rosszban Haldirral?
Egyébként egész biztos, hogy a bővitett VHS-t vettem ki a videotékából. Nem is volt hosszabb fél órával, mint az eredeti, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy a felsorolt jelenetek közül kb. a fele volt rajta. A másik fele úgy látszik, csak a DVD-én van rajta.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82457 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
A könyvben akkor sem mutatta ki! Na nem baj. Nekem Lego akkor is durcásnak tűnt. :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82453 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Mitől lenne jó hangulata? Balrogot látott, Gandalf meghalt, az orkok egészen Lórienig kergették a társaságot (ez a rész még mindig hiányzik!), és akkor a saját rokonai akarják kilyukasztani :rmad2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82449 Írta: Minerva
Én nem a szövegről beszélek, hanem a nézéséről. Lehet, hogy Orlinak rossz hangulata volt, de nem néz túl barátságosan. :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82446 Írta: Ulmo
Min: Tudod, mit mond Haldír? "Üdvözlégy Legolas, Thranduil fia". Erre Lego: "Szövetségünk az adósod, Lórieni Haldír" Ebben azért nincs gyűlölködés.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82440 Írta: Minerva
De volt! Amikor Lego tündéül közöl vmit Haldírral. Az a pillantás, ölni tudott volna! ;) Aragorn meg Haldír viszont köztudottan utálják egymást. ;)

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82434 Írta: Ulmo
Olyan nem is volt! Haldír üdvözölte Legolast, és viszont. De ahogy Aragorn visszaköszönt a Haldírnak, az felért egy orrbaveréssel :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82431 Írta: Minerva
Meg a Lego és Haldír-féle gyűlölködő pillantások... ;)

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82427 Írta: Ulmo
Meg Samu: "Úrnőm, nem volna még egy olyan fényes tőre?" :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82425 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Minerva írta: Meg az Aragorn/Haldír-féle vita... ;)

OFF: Erre nem is mondok semmit. :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82412 Írta: Minerva
Meg az Aragorn/Haldír-féle vita... ;)

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82400 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
De a legaranyosabb a "Bújjunk el!" :mrgreen:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82391 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Miért? egy csomó új dolgot mondanak:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82386 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82380 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Gandalf írta: Nekem ezek közül nem rémlik az új beszéálgetés Bilbó és Gandalf között a Zsáklakban... vagy csak nem tűnt fel? Melyik ez?

Estel: Igen, én nekem is e kettő tűnt fel... az egyiknek érzem a hiányát, a másiknak nem.

Disznóság, hogy a VHS-en nincsenek extrák! :evil: :evil: :evil: Pedig beígértek kettőt is!

amikor bekopognak Tarisznyádi-Zsákosék, elhangzik egy-két mondat, ami a moziváltozatban nem volt benne

love is the shadow that ripens the wine
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82369 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Nekem ezek közül nem rémlik az új beszéálgetés Bilbó és Gandalf között a Zsáklakban... vagy csak nem tűnt fel? Melyik ez?

Estel: Igen, én nekem is e kettő tűnt fel... az egyiknek érzem a hiányát, a másiknak nem.

Disznóság, hogy a VHS-en nincsenek extrák! :evil: :evil: :evil: Pedig beígértek kettőt is!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82317 Írta: Penngaladiel
Sorel, biztos, hogy a bővített VHS-t szerezted meg? Mert azon ezek rajta vannak!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82295 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sorel: Köszi Köszi Kösziii!

Anyámat meggyőzöm, hogy egy kicsit ürítse ki a pénztárcáját... DVD-k terén... :D

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82270 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
[- Isildur halálát lehet látni,
- Bilbó bemutatja Hobbitfalvát, a hobbitok életét stb.
- Gandalf + Frodó új párbeszéd Gandalf szekerén,
- Bilbó csak hosszas keresgélés után találja meg a Gyürüt,
- Bilbó-Gandalf új párbeszéd Zsáklakon,
- Bilbó-Frodó új párbeszéd a szülinapi partyn,
- a kocsmában a hobbitok énekelnek,
- Frodó és Samu útban Brí felé sütögetnek és pipázgatnak,
- Frodó és Samu meglesik a Szürkerévbe tartó tündéket,
- Samu panaszkodik éjszaka, hogy nem tud aludni,
- Brí után mocsárban dagonyáznak,
- Aragorn Berenröl és Lúthienröl énekel - Frodó faggatja utána,
- kövé vált trollok,
- Boromir-Aragorn új párbeszéd Völgyzugolyban,
- a Tanácson Gandalf elmondja a Gyürüverset mordori nyelven!!
- Aragorn anyja síremléke elött beszél Elronddal,
- Elrond búcsúja a Szövetségtöl,
- Pippin/Trufa és Boromir vívóleckéjénél Aragorn és csatlakozik a "bunyóhoz" :lol:
- Caradhrason új jelenetek,
- Mória felé menet teljesen új jelenetek:
- Gandalf és Frodó párbeszéd a Gyürü hatalmáról
- keresik a kaput, miközben Legolas beszól Gimlinek:
Gi:" A törpkapuk csukva nem láthatók." Ga: "Bizony, a készítöik sem találják meg öket, ha titkuk feledésbe merül." L: "Vajon ez miért nem lep meg?" :lol:
- a kapunyitás közben Gandalf beszól Pippinnek: "Majd akkor a Te fejeddel kopogtatok be, ostoba Tuk! És ha majd az sem töri be..." :lol:
- Móriában új jelenetek:
- mithril-bányák
- Gandalf elmeséli, hogy Bilbó mithril-páncélja többet ér, mint az egész Megye.
- Szméagol/Gollam nevére utal Gandalf,
- Újabb harcjelenetek a trollal,
- Lothlóriennél új jelenetek:
- Haldír üdvözli Legolast és viszont,
- Gimli nem ért egy szót sem belöle, ezért beszól, majd Haldír válaszára elkezd törp-nyelven káromkodni... :lol:
- Haldír Frodó miatt nem engedi a csapatot tovább, csak Aragorn gyözkedése után,
- várakozás közben Frodó nézi Legolast, Pippint és Trufát és Samut (késöbb ezt lehet látni akkor, amikor belehajol Galadriel tükrébe)
- Lórienben nappal van!
- látunk fleteket,
- Celeborn köszöntése,
- Legolas meséli el Galadrielnek, hogy Gandalfot "árnyék és fény ragadta magával. Egy morgothi balrog volt. Szükségtelenül besétáltunk Mória csapdájába."
- Gandalf siratódalánál Samu is szaval Gandalf rakétáiról,
- Galadriel megmutatja a gyürüjét Frodónak,
- Galadriel hattyúhajója, a tündecsónakokba berámolás,
- a hobbitok Lembas-kajálása :lol: :lol:
- Celeborn tanácsai Gandalfnak,
- evezés,
- ajándékok mindenkinek (köpenyek, íj, török, kötél)
- Aragorn és Galadriel párbeszéd Arwenröl
- Gimli elmeséli Legolasnak a csónakban, hogy 3 aranyhajszálát kapta ajándékba Galadrieltöl,
- Gollamot lehet látni a vízben,
- Aragorn-Boromir vita éjjel,
- Az Amon-heni harcoknál új jelenetek: Aragorn, Boromir, Legolas akciók, Pippin és Trufa kövekkel dobálóznak,
- Boromir halála utána Aragorn: "Jöttét lesik majd a Fehér Toronyból, de ö már nem tér vissza."[/quote]

Erről beszélek. Ezek nem mind találhatóak meg a bővitett VHS-en!!! Csak kb. a fele. Úgy látszik mégis több van a DVD-én!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82229 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Pont ma vettem el egy DvD-s ingyenes újságotr, amiben leírták, hogy mik az extrák. HGát, a VHS-en gyakorlatilag semmi:((( DE a DvD-n minden, ugyhogy érdemes beszerezni:))Anyámat annyira bezsongattam, hogy tervezi, hogy lesz DvD lejátszóntk, jupppíííí!!! VBiszont abban az újságban nagyon zavaró volt, hogy azt írták: sztoribord. így. nagyon.. khmm, hülyén néz ki így magyarosítva...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82156 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Az,hogy a VHS re miért nem raknak extrákat?

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.499 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére