- Köszönetek: 0
FOTR 4 lemezes DVD
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Sorel
- Nem elérhető
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
sorel írta: Itt valami nem stimmel. A bővitett VHS-en nincs rajta az összes extra, amit valaki felsorolt az elején, az biztos.
Az amerikai kiadáson rajta van néhány. (Nem az összes) Itthon soha nem szoktak videóra extrákat rakni.
~ Une lumi
- hedge_hog
- Nem elérhető
sorel írta: Itt valami nem stimmel. A bővitett VHS-en nincs rajta az összes extra, amit valaki felsorolt az elején, az biztos.
Az amerikai kiadáson rajta van néhány. (Nem az összes) Itthon soha nem szoktak videóra extrákat rakni.
~ Une lumi
- Sorel
- Nem elérhető
- hedge_hog
- Nem elérhető
Szerintem ez nem baj, bár az eredeti alaphangulatát tényleg inkább a borogósság határozta meg, és ez közelebb áll az én GyU-ideámhoz: így nem annyira meseszerű, és sokkal megfoghatatlanabb, távolibb, mint a hasonló (értsd: fantasy v. történelmi) filmek. quote]
Én azt mondanám, inkább álomszerű lett. Szvsz olyannak is kell lennie, álmodni szoktam ilyen szépeket. Utána pl. azt hittem, hogy nem is ültem ott a moziban, hanem csak ábrándoztam. Szuper volt.
~ Une lumi
- hedge_hog
- Nem elérhető
ainu írta: hedge_hog: Ó, köszönöm! És a másodkori csata Elronddal és Szauronnal? Abból is több szerepel? Mesélj még!!!
Úgy rémlik, abban is vannal plusz jelenetek. Illetve ott is, amikor Isildurra orkok támadnak, és ő felhúzza a Gyűrűt - nem csak azt mutatják, hogy lenyilazzák, hanem ogy a vízben a Gyűrű lecsúszik az ujjáról, stb, stb.
~ Une lumi
- ainu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ha jól értettem, amiket eddig írtatok, kicsit vidámabb lett így kibővítve. Szerintem ez nem baj, bár az eredeti alaphangulatát tényleg inkább a borogósság határozta meg, és ez közelebb áll az én GyU-ideámhoz: így nem annyira meseszerű, és sokkal megfoghatatlanabb, távolibb, mint a hasonló (értsd: fantasy v. történelmi) filmek. Ez jó. A plusz humoral viszont talán (mondom, talán, mert még nem volt szerencsém megnézni) nagyobb teret kapnak az érzelmek, ami a FoTR-nek amúgy is nagy erénye volt. (Biztos többen emlékeztek rá, hogy még Dopeman is azt nyilatkozta a filmről, hogy voltak benne olyan részek, ahol "majdnem sírt, frankón".) Ez pedig mégjobb.
Nagyon kíváncsi vagyok!!!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
A mozifilm viszont túlságosan komor lett. Ez a bővített kicsit enyhít rajtaMinerva írta: Sztem a céljuk az volt a kivágásnál, hogy a film ne legyen túl poénos. A könyv sem az... (hála Erunak, kell egy kis komolyság...)
Képzeljétek, még mindig nem volt időm megnézni a DVD-t teljes egészében
- ainu
- Nem elérhető
- hedge_hog
- Nem elérhető
ainu írta: Szóval: a csaták is bővebbek kicsit (a móriai trollosról tudok, azon kívül gondoltam)?
Igen! Mindegyik csatában több van és így aztán jobb is! Pl. a végén Parth Galennél Legolas vagy 10 nyílvesszőt is kilő, Boromir orkok elleni harcában Pippin és Trufa is részt vesznek, Aragorn meg tovább harcol Lurtz-cal. Szóval király!
~ Une lumi
- ainu
- Nem elérhető
Oké, oké, attól még tényleg vicces...
- ainu
- Nem elérhető
Egyik ismerősöm mondta, hogy belenézett (bele-belepörgetve megmutatták neki az új részeket), de még így is olyan érzése volt, hogy sokkal kerekebb a plusz félórával a film. Kérdeztem tőle, hogy a csatajelenetek tényleg még jobbak, még brutálisabbak-e (ahogy azt PJ nyilatkozta nyáron a DVD-magazinban; ti.: "a harci jelenetek a maguk szépséges brutalitásában jelennek meg", vagy valami hasonló), de nem tudott rá válaszolni. Ti viszont biztos igen. Szóval: a csaták is bővebbek kicsit (a móriai trollosról tudok, azon kívül gondoltam)?
- angelina
- Nem elérhető
szoval IMADUNK PJ!!!!!!
egyebkent ez volt az elso talim,es nagyon elveztem koszonom nektek!
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Zseniális! PJ nagyon jó érzékkel illesztette vissza ezeket a jeleneteket, csupán egy-egy mondat képes volt új jelentéssel felruházni egy-két részt!
Egyébként én úgy veszem észre, hogy egy kicsit valóban poénra vették a dolgot a bővítéssel - lds. Aragorn beszáll a Trufa+Pippin+Boromir bunyóba, "Többet ér, mint az egész Megye", "Merre kell menni Mordorba?", "Te hányat ettél?", stb.
Taps, taps, PJ! :itscool:
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- hedge_hog
- Nem elérhető
A Nyugatinál az MCD-ben volt a legolcsóbb, 3300. Szerintem evidens, hogy ugyanannyiba kerül, mert kazetta, és hát az sehogysem DVD-minőség, sajna.
~ Une lumi
- Elanor
- Nem elérhető
hedge_hog írta:
Elanor írta: Most pedig egy hülye kérdés: most ugyebár megjelent ez a DVD, de ezzel egyidőben megjelent a VHS is? Mert kerestem, de nem találtam Persze lehet, hogy csak én vagyok béna...
Megjelent. Jobb helyeken 3300.-ért lehet kapni, de van, ahol többért vesztegetik, mint 4000 pénz! 8O
A bővített változat?? A sima volt kb. 3000, nem? Én többre számítottam...
I feel complete when I feel sick inside
- hedge_hog
- Nem elérhető
Elanor írta: Most pedig egy hülye kérdés: most ugyebár megjelent ez a DVD, de ezzel egyidőben megjelent a VHS is? Mert kerestem, de nem találtam Persze lehet, hogy csak én vagyok béna...
Megjelent. Jobb helyeken 3300.-ért lehet kapni, de van, ahol többért vesztegetik, mint 4000 pénz! 8O
~ Une lumi
- Elanor
- Nem elérhető
Meg, amikor Samu nem tud elaludni, és aztán Frodó mondja, hogy ő sem... :hello: :itscool: :up: :bounce: Hát ezeknél a részeknél majdnem lefolytam a székről
De az egész film annyira jó, egy csoda, varázslat... nem tudok mit mondani rá.... nem egyszer láttam a filmet, de talán most fogott meg a legjobban...a végén olyan teljességen érzésem volt...pedig még tehettek volna bele egy-két dolgot, meg nem kellett volna megváltoztatni ennyi mindent, de mégis azt mondom: PJ hatalmasat alkotott!
Most pedig egy hülye kérdés: most ugyebár megjelent ez a DVD, de ezzel egyidőben megjelent a VHS is? Mert kerestem, de nem találtam Persze lehet, hogy csak én vagyok béna...
I feel complete when I feel sick inside
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- ainu
- Nem elérhető
Nem is olyan drága, nem? (legalábbis 4 DVD 10E-ért egészen rendben van) Holnap gyorsan meg is veszem! Ugyan cipőre lett félretéve a maradék diákhitelem, de nem hülyültem meg teljesen, hogy tényleg azt vegyek belőle, mikor megjelent végre az extra FoTR!!!
- Dodiee
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
Az igaz, de Legolas mondta:)Andi írta: A "Haldír o Lórien" Aragorn-féle mondat is kimaradt a bővítettből.
Kedvenc részem, amit Ulmo mondott, meg az, amikor a Mulatságon Bilbó magyaráz Frodónak, erre Frodó:"Bilbó, meglátogattad a házi szeszfőzdét?"Bilbó:"Nem! Igen, de most nem ez a fontos."
Jajistenem, ez a film egy ÁLOM!!!
Ja, meg az ajándékozásnál:
Samu megkapja a kötelet, erre azt mondja Galadrielnek:"Nem lenne nekem is egy olyan fényes tőre?" ooolyan ééédei volt:))) És amikor Galadriel nevetett!!! nagyon szép volt akkor:)))
- Ragoran
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: NG = National Geographic
Estel:Mondom, hogy nem a jelentését kérdeztem, hanem a tartalmát!!!
A Fák Úrnője:Alt+137=ë
- A Fák Úrnője
- Nem elérhető
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Ulmo
- Nem elérhető
Nem hinném. Az igazi díszdobozos ennek a többszörösébe kerül.Area írta: Szerintetek 3000 Ft-ért díszdobozban, jó minőségü DVD rejlik? :
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Ragoran
- Nem elérhető
amanibhavam írta: az NG videó és a Decipher kártyák csak az 1-es régiókódú dvdkhez járnak tudtommal
Az NG video mit takar? /nem jelentés, hanem tartalom szempontjából/????
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.