FOTR 4 lemezes DVD

Több
22 éve 1 hónapja #82151 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
sorel: igen, a film bővített változata ugyanúgy ott van VHS-en is, mint a DVD-n. Igaz, csak szinkronos változatban. Mi itt a gond?
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82149 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Csak mert az elöbb irta valaki, hogy a bővitett VHS anyaga megegyezik a 4 DVD-és változatéval. Már maga a film - azt tudom, hogy a werkfilm, ...stb. nincs rajta.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82123 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

sorel írta: Itt valami nem stimmel. A bővitett VHS-en nincs rajta az összes extra, amit valaki felsorolt az elején, az biztos.

Az amerikai kiadáson rajta van néhány. (Nem az összes) Itthon soha nem szoktak videóra extrákat rakni.

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82121 Írta: hedge_hog

sorel írta: Itt valami nem stimmel. A bővitett VHS-en nincs rajta az összes extra, amit valaki felsorolt az elején, az biztos.

Az amerikai kiadáson rajta van néhány. (Nem az összes) Itthon soha nem szoktak videóra extrákat rakni.

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82116 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Itt valami nem stimmel. A bővitett VHS-en nincs rajta az összes extra, amit valaki felsorolt az elején, az biztos.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82104 Írta: hedge_hog
ainu\n

Szerintem ez nem baj, bár az eredeti alaphangulatát tényleg inkább a borogósság határozta meg, és ez közelebb áll az én GyU-ideámhoz: így nem annyira meseszerű, és sokkal megfoghatatlanabb, távolibb, mint a hasonló (értsd: fantasy v. történelmi) filmek. quote]

Én azt mondanám, inkább álomszerű lett. Szvsz olyannak is kell lennie, álmodni szoktam ilyen szépeket. Utána pl. azt hittem, hogy nem is ültem ott a moziban, hanem csak ábrándoztam. Szuper volt. :)

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82103 Írta: hedge_hog

ainu írta: hedge_hog: Ó, köszönöm! És a másodkori csata Elronddal és Szauronnal? Abból is több szerepel? Mesélj még!!!

Úgy rémlik, abban is vannal plusz jelenetek. Illetve ott is, amikor Isildurra orkok támadnak, és ő felhúzza a Gyűrűt - nem csak azt mutatják, hogy lenyilazzák, hanem ogy a vízben a Gyűrű lecsúszik az ujjáról, stb, stb.

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82099 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Penngaladiel: nem baj, az csak azt jelentheti, hogy bőven van mit nézni a DVD-n!
Ha jól értettem, amiket eddig írtatok, kicsit vidámabb lett így kibővítve. Szerintem ez nem baj, bár az eredeti alaphangulatát tényleg inkább a borogósság határozta meg, és ez közelebb áll az én GyU-ideámhoz: így nem annyira meseszerű, és sokkal megfoghatatlanabb, távolibb, mint a hasonló (értsd: fantasy v. történelmi) filmek. Ez jó. A plusz humoral viszont talán (mondom, talán, mert még nem volt szerencsém megnézni) nagyobb teret kapnak az érzelmek, ami a FoTR-nek amúgy is nagy erénye volt. (Biztos többen emlékeztek rá, hogy még Dopeman is azt nyilatkozta a filmről, hogy voltak benne olyan részek, ahol "majdnem sírt, frankón".) Ez pedig mégjobb.
Nagyon kíváncsi vagyok!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82097 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Minerva írta: Sztem a céljuk az volt a kivágásnál, hogy a film ne legyen túl poénos. A könyv sem az... (hála Erunak, kell egy kis komolyság...)

A mozifilm viszont túlságosan komor lett. Ez a bővített kicsit enyhít rajta :)
Képzeljétek, még mindig nem volt időm megnézni a DVD-t teljes egészében :oops:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82093 Írta: ainu
hedge_hog: Ó, köszönöm! És a másodkori csata Elronddal és Szauronnal? Abból is több szerepel? Mesélj még!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82092 Írta: hedge_hog

ainu írta: Szóval: a csaták is bővebbek kicsit (a móriai trollosról tudok, azon kívül gondoltam)?

Igen! Mindegyik csatában több van és így aztán jobb is! Pl. a végén Parth Galennél Legolas vagy 10 nyílvesszőt is kilő, Boromir orkok elleni harcában Pippin és Trufa is részt vesznek, Aragorn meg tovább harcol Lurtz-cal. Szóval király!

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82091 Írta: ainu
Ja, Frodó láncinge tényleg többet ér, mint az egész Megye!
Oké, oké, attól még tényleg vicces...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82090 Írta: ainu
Dodiee: nekem sincs még DVD-lejátszóm, de hát attól még meg kell venni, nem?! Valakinél úgyis meg tudom nézni, ha meg nem, akkor nézegetem én is a csillogást a lemezeken, és várom a decembert, amikor az újabb diákhitelből megint nem cipőt, hanem DVD-ROMot veszek majd.

Egyik ismerősöm mondta, hogy belenézett (bele-belepörgetve megmutatták neki az új részeket), de még így is olyan érzése volt, hogy sokkal kerekebb a plusz félórával a film. Kérdeztem tőle, hogy a csatajelenetek tényleg még jobbak, még brutálisabbak-e (ahogy azt PJ nyilatkozta nyáron a DVD-magazinban; ti.: "a harci jelenetek a maguk szépséges brutalitásában jelennek meg", vagy valami hasonló), de nem tudott rá válaszolni. Ti viszont biztos igen. Szóval: a csaták is bővebbek kicsit (a móriai trollosról tudok, azon kívül gondoltam)?
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82087 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
szerintem nemcsak a poenossag volt a lenyeg;sokkal melegebb( :twisted: ),szivhezszolobb,erzelmesebb volt!eloterbe kerultek a SZEREPLOK!
szoval IMADUNK PJ!!!!!! :D :D :D :D :D
egyebkent ez volt az elso talim,es nagyon elveztem :D koszonom nektek!

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82081 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sztem a céljuk az volt a kivágásnál, hogy a film ne legyen túl poénos. A könyv sem az... (hála Erunak, kell egy kis komolyság...)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82079 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Gyerekek, komolyan, mintha más filmet néztem volna... 8O
Zseniális! PJ nagyon jó érzékkel illesztette vissza ezeket a jeleneteket, csupán egy-egy mondat képes volt új jelentéssel felruházni egy-két részt!
Egyébként én úgy veszem észre, hogy egy kicsit valóban poénra vették a dolgot a bővítéssel - lds. Aragorn beszáll a Trufa+Pippin+Boromir bunyóba, "Többet ér, mint az egész Megye", "Merre kell menni Mordorba?", "Te hányat ettél?", stb. :lol:
Taps, taps, PJ! :itscool:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82072 Írta: hedge_hog
A bővített változat?? A sima volt kb. 3000, nem? Én többre számítottam...[/quote]

A Nyugatinál az MCD-ben volt a legolcsóbb, 3300. Szerintem evidens, hogy ugyanannyiba kerül, mert kazetta, és hát az sehogysem DVD-minőség, sajna.

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82071 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

hedge_hog írta:

Elanor írta: Most pedig egy hülye kérdés: most ugyebár megjelent ez a DVD, de ezzel egyidőben megjelent a VHS is? Mert kerestem, de nem találtam :( Persze lehet, hogy csak én vagyok béna... :)

Megjelent. Jobb helyeken 3300.-ért lehet kapni, de van, ahol többért vesztegetik, mint 4000 pénz! 8O

A bővített változat?? A sima volt kb. 3000, nem? Én többre számítottam...

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82069 Írta: hedge_hog

Elanor írta: Most pedig egy hülye kérdés: most ugyebár megjelent ez a DVD, de ezzel egyidőben megjelent a VHS is? Mert kerestem, de nem találtam :( Persze lehet, hogy csak én vagyok béna... :)

Megjelent. Jobb helyeken 3300.-ért lehet kapni, de van, ahol többért vesztegetik, mint 4000 pénz! 8O

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82067 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
A csúcs akkor is az volt: ''Gandalf, merre van Mordor, jobbra vagy balra?''
Meg, amikor Samu nem tud elaludni, és aztán Frodó mondja, hogy ő sem... :hello: :itscool: :up: :bounce: Hát ezeknél a részeknél majdnem lefolytam a székről :oops: :)
De az egész film annyira jó, egy csoda, varázslat... nem tudok mit mondani rá.... nem egyszer láttam a filmet, de talán most fogott meg a legjobban...a végén olyan teljességen érzésem volt...pedig még tehettek volna bele egy-két dolgot, meg nem kellett volna megváltoztatni ennyi mindent, de mégis azt mondom: PJ hatalmasat alkotott!

Most pedig egy hülye kérdés: most ugyebár megjelent ez a DVD, de ezzel egyidőben megjelent a VHS is? Mert kerestem, de nem találtam :( Persze lehet, hogy csak én vagyok béna... :)

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82062 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Megvettem! MEGVETTEMMEGVETTEMMEGVETTEM! I LOVE IT! ILOVEITILOVEITILOVEIT! :bounce: :bounce: :dance:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82054 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
ainu: egyetértek, ha lenne diákhitelem, én is azt vennék:) de nincs. méga lenne, és azt vennék is, akkor is legfeljebb a borítót nézhetném, vagy azt, ahogy a CD-ken megcsillan a fény:(( nincs DvD lejátszónk:(( de már szervezem:))És istennek se megy ki a fejemből a Crossbornstól a Vadászat...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82051 Írta: ainu
Végre már! Úgy látszik, hogy rajtam kívül mindenki látta már a + félórást, de nem bánom, mert így legalább olvashattam róla a megnézés előtt.
Nem is olyan drága, nem? (legalábbis 4 DVD 10E-ért egészen rendben van) Holnap gyorsan meg is veszem! Ugyan cipőre lett félretéve a maradék diákhitelem, de nem hülyültem meg teljesen, hogy tényleg azt vegyek belőle, mikor megjelent végre az extra FoTR!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82025 Írta: Dodiee
Alyr: a "hátsó sor".... nos, sztem mindenki jobban járt, aki nem mi voltunk, és nem ült ott:)))sohajok minden mennyiségben, nyálpatakok csörgedeznek... én állandóan azt ismételgetem, "jaj de édi"....szal nagyon szórakoz(ozttak)tatóak voltunk:))És ahányszor egy egy kimaradt jelenet volt, az egséz sor kollektíve előredőlt:))

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82018 Írta: Dodiee

Andi írta: A "Haldír o Lórien" Aragorn-féle mondat is kimaradt a bővítettből.

Az igaz, de Legolas mondta:)
Kedvenc részem, amit Ulmo mondott, meg az, amikor a Mulatságon Bilbó magyaráz Frodónak, erre Frodó:"Bilbó, meglátogattad a házi szeszfőzdét?"Bilbó:"Nem! Igen, de most nem ez a fontos." :lol:
Jajistenem, ez a film egy ÁLOM!!!
Ja, meg az ajándékozásnál:
Samu megkapja a kötelet, erre azt mondja Galadrielnek:"Nem lenne nekem is egy olyan fényes tőre?" ooolyan ééédei volt:))) És amikor Galadriel nevetett!!! nagyon szép volt akkor:)))

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82017 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Estel Adániel írta: NG = National Geographic ;)

Estel:Mondom, hogy nem a jelentését kérdeztem, hanem a tartalmát!!!

A Fák Úrnője:Alt+137=ë
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82013 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Estel Adániel: Megmondanád nekem, hogy hogyan lehet umlautos e-t írni? (az aláírásodból te talán tudod) :?:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82009 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Area írta: Szerintetek 3000 Ft-ért díszdobozban, jó minőségü DVD rejlik? :?: :roll:

Nem hinném. Az igazi díszdobozos ennek a többszörösébe kerül.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82008 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
NG = National Geographic ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #81991 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

amanibhavam írta: az NG videó és a Decipher kártyák csak az 1-es régiókódú dvdkhez járnak tudtommal

Az NG video mit takar? /nem jelentés, hanem tartalom szempontjából/???? :oops:
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.444 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére