J. K. Rowling: Harry Potter
- Kar_sa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Letölti a könyvet, kicsomagolja, eljut egy roppant homályosra sikerült oldalhoz, elkezdi kibogarászni, és aztán erőt vesz magán, és gyorsan letörli a cuccot, meg minden.
Most kábé a huszadik ilyen akciónál tart...
[size=9:1tjj837d](lehet el kéne kezdenie erős dózisban zenét, könyveket, filmeket és írást adagolnia magába...)[/size]
Kārātārānen a áirâë...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- cortez71
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Alexandrán óccsóCerebrum írta: Na, úgy látom itt az ideje beszüntetnem a topik látogatását, míg ki nem olvasom a könyvet...
Ja igen, nempestiek, Ti honnan rendelitek meg? Honnan érdemes? (A hatodik könyvet pl. emlékszem másfél nap múlva már hozták is a megjelenése napjától számítva, csak közben elfelejtettem melyik cég volt...)
Lilliana: sztem ne reménykedj
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cerebrum
- Nem elérhető
Ja igen, nempestiek, Ti honnan rendelitek meg? Honnan érdemes? (A hatodik könyvet pl. emlékszem másfél nap múlva már hozták is a megjelenése napjától számítva, csak közben elfelejtettem melyik cég volt...)
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Hát ez a hosszabb lista nekem olyan mintha vki címszavakban felsorolt volna mindent amit a 7. könyvben szeretne látni (f
Cameron Duncan Lives!
- cortez71
- Nem elérhető
Ebben semmi spoil nincs, mondta Jo, hogy sok halálra készüljenek a rajongókKar'sa írta:
Mi lenne, ha nem spoilolnál folyton?cortez71 írta: Egyébként nagyon vicces a könyv xD Kb. fél órája szakadok azon, hogy mekkora veszteségek érik Harryt az első 100 oldalon xD
Na jó, szarkazmus félretéve, érdekes könyv lesz ez. Egyébként így nem lett elvarrva az egész, simán lehet folytatni, és folytatni is fogják.
- Kar_sa
- Nem elérhető
Mi lenne, ha nem spoilolnál folyton?cortez71 írta: Egyébként nagyon vicces a könyv xD Kb. fél órája szakadok azon, hogy mekkora veszteségek érik Harryt az első 100 oldalon xD
Na jó, szarkazmus félretéve, érdekes könyv lesz ez. Egyébként így nem lett elvarrva az egész, simán lehet folytatni, és folytatni is fogják.
Kārātārānen a áirâë...
- cortez71
- Nem elérhető
- Altaris
- Nem elérhető
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Kar_sa
- Nem elérhető
1 Dark Lord Ascending
2 In Memoriam
3 The Dursleys Departing
4 The Seven Potters
5 Fallen Warrior
6 The Ghoul in Pajamas
7 The Will of Albus Dumbledore
8 The Wedding
9 A Place to Hide
10 Kreacher's Tale
11 The Bribe
12 Magic is Might
13 The Muggle-born Registration Commission
14 The Thief
15 The Goblin's Revenge
16 Godric's Hollow
17 Bathilda's Secret
18 The Life and Lies of Albus Dumbledore
19 The Silver Doe
20 Xenophilius Lovegood
21 The Tale of the Three Brothers
22 The Deathly Hallows
23 Malfoy Manor
24 The Wandmaker
25 Shell Cottage
26 Gringotts
27 The Final Hiding Place
28 The Missing Mirror
29 The Lost Diadem
30 The Sacking of Severus Snape
31 The Battle of Hogwarts
32 The Elder Wand
33 The Prince's Tale
34 The Forest Again
35 King's Cross
36 The Flaw in the Plan
Epilogue
ui.: látom, már te is, cortez
Kārātārānen a áirâë...
- cortez71
- Nem elérhető
SPOILER-fejezetcímekLilliana írta: Cortez, Kar'sa vagy akárki aki beleolvasott ezekbe írna pár fejezet címet?
Chapter One: The Dark Lord Ascending
Chapter Two: In Memoriam
Chapter Three: The Dursleys Departing
Chapter Four: The Seven Potters
...
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Cameron Duncan Lives!
- cortez71
- Nem elérhető
Csak az újraírás miatt gondoltam berakni, bocsi De direktlinket nem teszek be 11. fejezetnél járok, érdekes, érdekes.Kar'sa írta:
cortez71 írta: Kar'sa: már kinn van a teljes könyv xD
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Most ezt muszáj volt???? Mikor mondtam, hogy az egyik legfőbb visszatartó erő az, hogy ez még úgyse teljres!
- Kar_sa
- Nem elérhető
cortez71 írta: Kar'sa: már kinn van a teljes könyv xD
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Most ezt muszáj volt???? Mikor mondtam, hogy az egyik legfőbb visszatartó erő az, hogy ez még úgyse teljres!
Kārātārānen a áirâë...
- cortez71
- Nem elérhető
Kar'sa: már kinn van a teljes könyv xDKar'sa írta:
Ez a pár - négyszázkilencvenötpluszazepilógushossza - oldal?Liliom írta: Annyit beszéltetek róla, hogy elveimet félredobva én is belekukkantottam. Ezek szerintem is hiteles fényképek, bezony.
De most akkor mi lesz? Rowlinggal újraíratják az egészet, mint anno az érettségi tételek botránynál? Szerintem ez a pár oldal nem oszt nem szoroz, hétvégére úgyis minden kiderül.
Hát azért szerintem számít. De Rowling tuti nem fogja újraírni. XD
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Kar_sa
- Nem elérhető
Ez a pár - négyszázkilencvenötpluszazepilógushossza - oldal?Liliom írta: Annyit beszéltetek róla, hogy elveimet félredobva én is belekukkantottam. Ezek szerintem is hiteles fényképek, bezony.
De most akkor mi lesz? Rowlinggal újraíratják az egészet, mint anno az érettségi tételek botránynál? Szerintem ez a pár oldal nem oszt nem szoroz, hétvégére úgyis minden kiderül.
Hát azért szerintem számít. De Rowling tuti nem fogja újraírni. XD
Kārātārānen a áirâë...
- Liliom
- Nem elérhető
...
- Kar_sa
- Nem elérhető
Szerintem az sem fake. Nagyon ügyeltem rá, hogy még csak szavakat se lássak belőle, és így megkuksoltam, és elég valódi képnek néz ki, oké photoshoppal csodákat lehet művelni, de szerintem túlságosan jól illeszkedik a könyv külsejéhez ahhoz, hogy fake legyen.cortez71 írta: Hm, nem tudom... Hét fejezet után azt mondom, hogy rowlingos az egész, de néhány mondat nagyon böki a csőrömet.
Az epilóg meg szerintem fake, és állítólag ellentmond a regény eseményeinek is. Abszolút nincs már tippem, hogy fake-e vagy sem xD
Ha meg fake, akkor profi.
Kārātārānen a áirâë...
- cortez71
- Nem elérhető
Hm, nem tudom... Hét fejezet után azt mondom, hogy rowlingos az egész, de néhány mondat nagyon böki a csőrömet.Kar'sa írta:
No de nem azt mondtam, hogy linkeld be.cortez71 írta: 1. a forrást te kérted, Kar'sa drága
2. engem nem zavarnak a spoilerek. Ha jó a könyv, akkor azok tudatában is leköt, izgalmas, stb. Filmeknél jobban zavar, ha lelőnek egy jelenetet.
Arra voltam kíváncsi, hogy vajon torrent, vagy eMule, vagy simán egy website vagy mi? Másrészt ha már linkelsz, akkor másokra gondolhattál volna, és priviben, vagy valami... Amikor persze megint csak sikítottam volna, mert ismerem magam...
Mindenesetre én egy kis aperitifet megengedtem magamnak azzal a két fejezettel, de AZÉRTIS leállok, a végét tuti nem fogom elolvasni...
A sima könyvben sem... Akkor oda az izgalom. XD
Az epilóg meg szerintem fake, és állítólag ellentmond a regény eseményeinek is. Abszolút nincs már tippem, hogy fake-e vagy sem xD
- Kar_sa
- Nem elérhető
No de nem azt mondtam, hogy linkeld be.cortez71 írta: 1. a forrást te kérted, Kar'sa drága
2. engem nem zavarnak a spoilerek. Ha jó a könyv, akkor azok tudatában is leköt, izgalmas, stb. Filmeknél jobban zavar, ha lelőnek egy jelenetet.
Arra voltam kíváncsi, hogy vajon torrent, vagy eMule, vagy simán egy website vagy mi? Másrészt ha már linkelsz, akkor másokra gondolhattál volna, és priviben, vagy valami... Amikor persze megint csak sikítottam volna, mert ismerem magam...
Mindenesetre én egy kis aperitifet megengedtem magamnak azzal a két fejezettel, de AZÉRTIS leállok, a végét tuti nem fogom elolvasni...
A sima könyvben sem... Akkor oda az izgalom. XD
Kārātārānen a áirâë...
- cortez71
- Nem elérhető
1. a forrást te kérted, Kar'sa drágaKar'sa írta:
Nem mondok semmit, csak annyit, hogy száz százalék, hogy eredeti. A szöveg alapján is... Az első két fejezetet olvastam csak, utána nagyon összeszedtem magam, és töröltem, és asszem most már menni fog az ellenállás... cortez, te meg nagyon rosszul tetted, hogy:cortez71 írta: Ez a két tény óriási rizikófaktor.
1. belinkelted
2. előzmények nélkül elolvastad az epilógust...
Szóval az írásmód, ÉS a fejezetcímek alapján igen, ez tuti Rowling műve...
- Kar_sa
- Nem elérhető
Nem mondok semmit, csak annyit, hogy száz százalék, hogy eredeti. A szöveg alapján is... Az első két fejezetet olvastam csak, utána nagyon összeszedtem magam, és töröltem, és asszem most már menni fog az ellenállás... cortez, te meg nagyon rosszul tetted, hogy:cortez71 írta: Ez a két tény óriási rizikófaktor.
1. belinkelted
2. előzmények nélkül elolvastad az epilógust...
Szóval az írásmód, ÉS a fejezetcímek alapján igen, ez tuti Rowling műve...
Kārātārānen a áirâë...
- Altaris
- Nem elérhető
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- cortez71
- Nem elérhető
Figy, látszik, hogy könyvből fényképezték. Ott van a kiadói impresszum is. Ez nem Photoshop, ez a valódi hetedik rész. És simán kikerülhetett, mert:Encsi írta: Én nem nézem meg azt a linket, akár eredeti, akár nem Tudnom kell ellenállni Amúgy azt nem értettem, h tavaj, amikor a 6. jelent meg egy osztálytársam nagyon eldicsekedett vele, h ő már olvasta a neten az egészet vázlatosan... persze, oké, de annak meg mi értelme van??
1. a boltok már megkapták, bár elvileg nem nyithatják ki július 21-ig
2. a könyvtárak is megkapták, ők viszont engedélyt kaptak arra, hogy kinyithassák a dobozokat.
Ez a két tény óriási rizikófaktor.
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Kar_sa
- Nem elérhető
Angolban semmi probléma nem volt vele... Sőt... Talán az egyik legjobb alakítást tőle láttuk... (persze IMHO)Attila írta: Amikor Evanna Lynch szinkronhangját meghalottam azt hittem, hogy idegösszeroppanást kapok valami borzalmas. Úristen. Egyszerűen kibírhatatlan hangja volt. Szerencsére nem voltak hosszú litániás szövegei így azért kilehetett bírni. Ami meg a szinészi játékát illeti kövezzetek meg de nem voltam tőle hanyattvágódva. Na jó az persze tény, hogy a gyerekszínészek közül nagyon jól játszik.
Kārātārānen a áirâë...
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Kar_sa
- Nem elérhető
Kārātārānen a áirâë...
- cortez71
- Nem elérhető
Nem direktlink, csak ide is ki vannak linkelveKar'sa írta:
Jaj, mondanom kellett volna, hogy directlinket ne tegyél be :'(cortez71 írta: Szkennelve van a könyvből... Mivel a nyomda már elküldte a boltoknak, ezért nagy valószínűséggel eredeti.
Most nem fogok tudni ellenállni neki...
Ebből sztem botrány lesz
- Kar_sa
- Nem elérhető
Jaj, mondanom kellett volna, hogy directlinket ne tegyél be :'(cortez71 írta: Szkennelve van a könyvből... Mivel a nyomda már elküldte a boltoknak, ezért nagy valószínűséggel eredeti.
---
Most nem fogok tudni ellenállni neki...
Kārātārānen a áirâë...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.