J. K. Rowling: Harry Potter

Több
17 éve 4 hónapja #334779 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Köszi Kar'sa! :)

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #334682 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Öööööö, ha összejön a kedvem, hogy jöjjek veletek akkor én szívesen megveszem a jegyeket, tőlem nincs messze.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #334680 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Aeglos írta: Kincső szeretett volna jönni, de TLV-t szervezett és utána most Kalocsán van, így valószínű, hogy nem tudott szólni... :(
(Én is csak most vettem észre, és most már késő...)

Megvettem a jegyeket, és Kincső szerintem simán tud jönni, ugyanis a termek még majdnem töküresek.
Megkérdeztem, miért nem lehet interneten rendelni: azért, mert a forgalmazó nem engedi. Úgyhogy szerintem még tud venni aki akar.

Én az 1.-es terembe vettem feliratosra, jó lenne a többieknek is oda, ti. 3 teremben is vetítik.
Viszont még ma este kiderül, hogy lehet még egy ember jönne :oops: , és ha meg lehetne oldani, jó lenne, ha annak az illetőnek valaki más venne jegyet :oops: :oops: :oops:
Ha lehet, emiatt nem mennék el megint olyan rohadt messze XD
Majd még este írok, és szóval szerintem még bőven van jegy, majdnem az egész tök zöld volt XD

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334670 Írta: Aeglos
Kincső szeretett volna jönni, de TLV-t szervezett és utána most Kalocsán van, így valószínű, hogy nem tudott szólni... :(
(Én is csak most vettem észre, és most már késő...)

Több
17 éve 4 hónapja #334663 Írta: Kar_sa
Ezennel akkor lezárnám a dolgot.

Eddig jelentkeztek: Snuffles, Minerva, Aeglos és Ankalimon.
Továbbá az 5 emberembe tartozik a fórumról még Kincses és Niphredil/Szméagol is, valamint jómagam.
Akik esetleg még írtak, csak nem kaptam volna meg valamiért, azok szídják a POP3-at, avagy hívjanak fel telefonon fél órán belül.
Ez a fél óra vonatkozik mindenki egyébre, aki késztetést érez arra, hogy még utolsó pillanatban jelentkezzen.

A szám: 0620/8054875 (nem emelt díjas)

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334662 Írta: Kar_sa
És már csak tíz perc és még mindig semmi... :?
[size=9:2znor5jj]De héé, végülis ez nekem jó, nem? Így nagyobb eséllyel lesz elég jegy...[/size]

(hogy van az, hogy tulajdonképpen az előző hozzászólást később írtam, mint ezt? :lol:
Meg eleve, olyan, hogy 12:35 AM nem is létezik :roll: )

Emberek, legalább még egyvalaki jöjjön, hogy a 10 ember meglegyen :lol:

(a 15 embert félreértések elkerülése végett az én 5-ömön felül értettem)

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334650 Írta: Kar_sa

Nóli i linantea írta: Nem holnap reggelig lehet gondolkodni?

Dede, csak három ember után nagy néma csend még mindig... :wink:

szerk.: És most így háromnegyed nyolckor továbbra is

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334639 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Nem holnap reggelig lehet gondolkodni?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 4 hónapja #334636 Írta: Kar_sa
Senki többet ötödször?

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334601 Írta: Aeglos
Kar'sa: Egyáltalán nem haragszom, hogy magadhoz ragadtad a kezdeményezést, mivel én jegyzetekbe temetkeztem, és annyit tudtam megtenni, hogyfelhívtam 3 mozihálózatot, és ezek közül a Palace Cinemas tudott annyit is kinyögni, hogy kedden már tudnak használható infot mondani. Bájos, hogy közben neten meg betelnek a helyeik... :roll:

Én 100%, hogy jövök, rögtön írom a mélt.
Akkor ezentúl Kar'sának szóljon aki jönni akar, és akarjatok, mert közösen jó nézni... :)

Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #334594 Írta: Kar_sa
Aki esetleg még kívánja, hogy holnap nézzek neki is jegyet, az légyszíves holnap reggel kilencig jelezze nálam az alábbi emailcímen:
karsa_hun@yahoo.co.uk
vagy priviben. (email célszerűbb, mert a postaládám itt esetleg betelik...)

Ha előrendelni helyszínen se lehet, akkor az első 15 embernek áll módomban jegyet venni, ha van még annyi egyáltalán, úgyhogy hajrá, aki érdekelt.
Ha még lehet előrendelni, akkor annyit rendelek elő, amennyi a max{üres helyek száma, jelentkezők száma}.

Mindenkit megkérek rá, hogy csakis akkor jelentkezzen, ha 100% biztosan eljön. Kérnék ezen felül még (nickname mellett) valódi nevet, telefonszámot is, hogy el tudjam érni őket. Valamint (köszi, Snuffles) azt is, hogy DIÁK, avagy teljes árú jegyet kér.
További kis kiegészítés: ha még plusz egykét embert mondasz, oké, de ilyen plusz tíz az ne legyen, mert akkor egy ember betölti a 15 helyet ;) Bár remélem előrendelni is lehetséges.
Ez esetben ugye fél órával a film előtt fel kell venni...

Az időpont, félreértések elkerülése végett a 2007 július 11. és 12. közötti éjfél.
A hely: Palace MOM Park mozi a Déli Pályaudvar közelében.
Amennyiben ez nem jön össze, akkor próbálok a Lurdy házba ugyanerre az időpontra szinkronosra előrendelni...
Az eredményekről holnap estéig értesítek mindenkit.

[size=9:1vbveach](bocs, Aeglos, hogy így magamhoz ragadtam a kezdeményezést, csak nem vagy itt, és így első ránézésre vészhelyzet van XD )[/size]

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334586 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Hú, én is hadd menjek! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
17 éve 4 hónapja #334559 Írta: Kar_sa
A Lurdy házban lesz 11.-én 23:55-kor szinkronosan, és még rengeteg jegy van, de... hát bocsi én inkább asszem holnap elrohanok jegyet venni, hátha még van 5-8, mert inkább kevesebb emberrel, drágábban, de angolul nézném, mint a förtelmes magyar szinkronnal... :oops: :oops: :oops:
Persze a jövő hét az holnap lesz, úh. ha ma kiderül, hogy a MOM-os is szinkronos... :? :? :?

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334558 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Aeglos írta: Nem tudom mikortól lehet foglalni, de én elintézem, ha Nektek jó úgy.

A Palace Cinemas oldalán azt írják, hogy neten már nem lehet foglalni jegyet a MOM Parkban az éjféli előadásra. Viszont jövő héten már fent lesz a műsor (most még csak júl.8-ig van), ott látszik majd, hogy feliratos-e.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 4 hónapja #334557 Írta: Kar_sa

cortez71 írta: A MoMban biztos, hogy adják feliratosan. Az egész országban egyedül ott :(

Persze, nem is úgy, csak egy műsort nem találok sehol, ami megerősítené, hogy akkor és ott angolul, felirattal lesz.
(mármint hogy július 11. 24:00 = július 12. 00:00-kor)

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334555 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Kar'sa írta: Nos, akkor Aeglos, te előrendelsz jegyeket?
Mert akkor mondanám, hogy mennyi kell, mert még csábítottam embereket :)

Sajnos még nem tudom tutira mondani, mert 5 ember (velem együtt) 100% jön, de három még holnapig függőben...
Ráér? meg akkor részletek meg minden? :oops:

És akkor már biztos, hogy ekkor lesz a MOMban?
(meg most már akkor feliratosan legyen, mert néhány ember tőlem igényelné (és oké, én se szakadok ám bele :) ))

A MoMban biztos, hogy adják feliratosan. Az egész országban egyedül ott :(

Több
17 éve 4 hónapja #334552 Írta: Kar_sa
Nos, akkor Aeglos, te előrendelsz jegyeket?
Mert akkor mondanám, hogy mennyi kell, mert még csábítottam embereket :)

Sajnos még nem tudom tutira mondani, mert 5 ember (velem együtt) 100% jön, de három még holnapig függőben...
Ráér? meg akkor részletek meg minden? :oops:

És akkor már biztos, hogy ekkor lesz a MOMban?
(meg most már akkor feliratosan legyen, mert néhány ember tőlem igényelné (és oké, én se szakadok ám bele :) ))

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334221 Írta: Aeglos
Addig is, találtam egy oldalt ahol még több kép van a filmből.
Úgy emléxem, hogy ez még nem volt :wink: :
www.oclumencia.com.br/galeria/th ... 194&page=1

Több
17 éve 4 hónapja #334132 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Ó, hát izé, én csak felirattal értem meg teljesen az angol szöveget... :P Nem olyan feltűnő az a szöveg szerintem, amikor olyan emberek szerepelnek akiknek könnyen fel tudom dolgozni az angol kiejtését, én se veszem észre, hogy ott megy alatta a magyar segítség. :)

Kar'sa: én is HP mozival kezdtem meg MTT-s pályafutásomat, a harmadikkal :D Kicsit sem vicces. :D

"Well, I'm back."

Több
17 éve 4 hónapja #334120 Írta: Kar_sa

Aeglos írta: Felirat nélküli műsorról nem is tudok.
A másik probléma, hogy nem mindenki érti meg elsőre az angol szöveget.
Remélem, hogy azért eljössz, és az a kis felirat a kép alján annyira nem zavar be... 8O
Szomorúak lennénk, ha emiatt kihagynád.

(Ha mégis találok felirat nélkülit, premieren, és a jelentkezők között nincs olyan, aki nem érti meg feliat nélkül, akkor tőlem OK.)

Figyi, nem probléma azért... Inkább felirat mint szinkron :lol:
Én is szomorú lennék, ha kihagynám, ez lesz az első MTT-s akármi, amin ott leszek, ha lesz. :roll:
Még majd azt hamar kiderítem, hogy szerzek-e még egyéb embereket :)
(tesó, ismerős, etc :) )

[size=9:res6acb5]Höhö, és most majd meglátlak, és kiderül, hogy már az ELTÉn húszszor elmentem melletted :lol: [/size]

Hűűű.. 666... 8O
Sürgősen írnom kéne még valamit...

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334119 Írta: Aeglos

Kar'sa írta:

Aeglos írta: Angolul, magyar feliattal, valószínüleg a MOM-Parkban.

Juj? Felirat? :?
Akkor azt fogom nézni, nem a filmet :?

Felirat nélküli műsorról nem is tudok.
A másik probléma, hogy nem mindenki érti meg elsőre az angol szöveget.
Remélem, hogy azért eljössz, és az a kis felirat a kép alján annyira nem zavar be... 8O
Szomorúak lennénk, ha emiatt kihagynád.

(Ha mégis találok felirat nélkülit, premieren, és a jelentkezők között nincs olyan, aki nem érti meg feliat nélkül, akkor tőlem OK.)

Több
17 éve 4 hónapja #334118 Írta: Kar_sa
Érdekeltek az árak, de inkább rákerestem, és mivel ez ilyen közérdekű információ, ezért:

port.hu írta: Helyár: minden nap kivéve szerda: 1150 Ft. Kedvezményes nap szerda: 800 Ft. Gyerek, diák, nyugdíjas, mozgássérült jegy egész héten: 950 Ft. (igazolvány felmutatásával) Csoport kedvezmény 10 főtől helyszíni megbeszélés szerint. Pénztárnyitás első előadás előtt fél órával. Mozi termek rendezvényekre, kiállításokra bérelhetők.

Ergo emberek, legyünk ám legalább tízen ;)

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334117 Írta: Kar_sa

Aeglos írta: Angolul, magyar feliattal, valószínüleg a MOM-Parkban.

Juj? Felirat? :?
Akkor azt fogom nézni, nem a filmet :?

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hónapja #334116 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Úristen. Ez fantasztikus. Nagyon jó vége lenne a 7. résznek, hogy ha ez lenne az. Ez nagyon jó. Teljesen izgultam miközben olvastam, ugyanaz az izgalom fogott át amikor a többit olvastam ez jó jel. HÚÚÚÚ ez...ez...ez... "csodálatos, ez tényleg olyan mint valami varázslat". /G. L. P./ :eek2: :cheers:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 4 hónapja #334115 Írta: Aeglos

Kincső (Thilanna) írta: én szívesen és lehet h. kiccsaládom is, úh. majd még megkérdezem 8)
tök jó lenne ha intéznéd, Aeglos! ;)

Az jó! :wink:
Lehet, hogy az én családomból is jönnek...

Felagund: július 11-én éjfélkor, vagy július 12-én nulla órakor. Ahogy tetszik. :) A lényeg, hogy 11-ről 12-re virradóra.
Angolul, magyar feliattal, valószínüleg a MOM-Parkban.

Több
17 éve 4 hónapja #334113 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
én szívesen és lehet h. kiccsaládom is, úh. majd még megkérdezem 8)
tök jó lenne ha intéznéd, Aeglos! ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 4 hónapja #334110 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Rabyn írta: Egy novella ami szerintem jó:)

fay.uw.hu/fanfiction/ei/eiinteritus.htm

Egy lehetséges befejezés is:)

Ez egy része egy teljes HP7-nek,rajongói alkotás de sztem iszonyat jó.A neten kering már vagy 7-8 hónapja.
(ha érdekel vkit,nekem megvan,de linket nem tudok hozzá)

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
17 éve 4 hónapja #334103 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Mikor is lenne ez?

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 4 hónapja #334094 Írta: Aeglos

Kar'sa írta: Ez amúgy hogy szokott működni? Mindenki maga vesz jegyet? vagy elő van jegyezve valaki MTT-s főmufti által? Tájékozatlan vagyok ilyen téren, kérek felhomályosítást...

Úgy szokott lenni, hogy előzetesen szól aki szeretne jönni, és annyi jegyet lefoglalunk. Általában a foglalt jegyekért egy órával előbb oda kell menni, ott mindenki magának megveszi, (mert volt már olyan, hogy valaki megvette a többiekét is úgy, hogy volt aki mégsem jött el, és az a pénz odaveszett, mert jegyet nem váltanak vissza).
Nem tudom mikortól lehet foglalni, de én elintézem, ha Nektek jó úgy.
Csak tényleg szóljon aki jönni óhajt! :)

Több
17 éve 4 hónapja #334092 Írta: Kar_sa

Sil írta:

Kar'sa írta: Ejnye, Sil, még egy ilyen illegális jellegű hozzászólás, és törlöm az egész topicot... :nono: :lol:

Nem linkeltem semmi illegálisat, arról meg igazán nem tehetek, hogy egy 40 ezres városban nincs mozi. :roll: Így meg jóval drágább lenne az utazás, mint maga a mozijegy.

cc-cc-cc Nem is mondtam komolyan... Meg amúgy is mióta van nekem ilyen ultimate jogköröm? :roll:
Amúgy furcsállom, hogy nincs Baján mozi... 8O Több *falut* is ismerek, ahol van mozi :?

Közös angol HP&TOOTP? :D Count me in :P
Ez amúgy hogy szokott működni? Mindenki maga vesz jegyet? vagy elő van jegyezve valaki MTT-s főmufti által? Tájékozatlan vagyok ilyen téren, kérek felhomályosítást... :hein:

Kārātārānen a áirâë...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.111 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére