- Köszönetek: 4
LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A Decipher kártyákon csak eredeti filmes képek vannak, sokszor olyan jelenetekből is, amik nem kerültek be a filmbe.Aeglos írta: A LOTR kártyák csak a filmbeli szereplők alapján készülnek, vagy van közöttük elképzelt, rajzolt kártya is?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aeglos
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Supersonica
- Nem elérhető
Siege of Gondor
shop.decipher.com/TCG/CardLists.aspx?gameID=7&listID=25
- Holdwine
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
.Elessar király. írta: Megint szeretném megkérdezni, hogy az ellenfeleknek lehet e két különböző paklija, ha mind a kettő TTT-s?
Természetesen
Holdwine
Decipher LotR TCG Product Champion
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- ildy
- Nem elérhető
Ma hallottam, hogy az új részből vmi 3D-s kártyákat ad ki a Nestlé. A Crunch dobozokban lesznek benne. Én szívesen vennék belőlük, meg a régebben kiadott Lay's-es kártyákból is. Egyébként hol tudok Gyűrűk Ura kártyákhoz hozzájutni? Nem a decipheresekhez, hanem az itthon kiadottakhoz. Más Gyűrűk Urás cuccok is érdekelnek. Bocs, ha rossz helyre írtam, de nem találtam keres-kínál rovatot...
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Holdwine
- Nem elérhető
Ha szeretnétek kipróbálni vagy megtanulni a játékot, gyertek el az Őszi Seregszemlére november 22-23-án Pesten, az ELTE Radnóti Miklós gyakorló gimnáziumába. Folyamatosan bemutatózunk a kártyával, és a kérdéseitekre is választ kaphattok. Persze itt is, ha minden jól megy.
Gyakorlatilag a paklielosztásban szerencsés, ha a két alappakli azonos blokkból van, így a Fangornoshoz a Two towerseset és a Helm's Deepeset ajánlanám. Egyébiránt direkt azért, hogy ne legyen unalmas, minden szettben két különböző alappakli jön ki, tehát ha a Fangornosból Faramires van, akkor egy Witch Kingeset vehettek még, vagy fordítva.
Holdwine
Decipher LotR TCG Product Champion
- .Elessar király.
- Nem elérhető
De ha csak 1 paklim van, akkor osszam szét kétfelé?Sil írta:
Nem vagyok szakértő (és nem tudom, hogy működik a TTT-s változat, mint már mondtam... és tulajdonképpen nem is játszottam még, mert nincs kivel... ), de szvsz ilyen majdnem teljesen kezdőpaklik esetén nem lehet úgy játszani, hogy az egyik játékosnak FotR-os paklija van, a másiknak meg TTT-s... Hiszen pl. szövetségeseid vagy az orkjaid bizonyos helyszíneken csak többletköltséggel tudnak tevékenykedni, gondolj bele... (De hátha jön valaki, aki jobban ért hozzá...)Elessar király... írta: Én igazából nem pont így értettem. Azt kérdeztem, ha nekem Fangornos paklim van, akkor az ellenfelemnek lehet mondjuk Móriás? Mert szvsz bromság két ugyanolyan pakliért kidobni a pénzt. És nekem van még kettő kiegészítőm. Akkor már lehet az utolsó kettő helyszínt használni?
És szvsz először játsszatok párat simán a kezdőpaklival, és ha belejöttetek, akkor lehet rendesen. (Egy ilyen parti alapesetben is több óráig tart, szóval csak akkor kezdjetek bele, ha tényleg van rá időtök...)
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
Nem vagyok szakértő (és nem tudom, hogy működik a TTT-s változat, mint már mondtam... és tulajdonképpen nem is játszottam még, mert nincs kivel... ), de szvsz ilyen majdnem teljesen kezdőpaklik esetén nem lehet úgy játszani, hogy az egyik játékosnak FotR-os paklija van, a másiknak meg TTT-s... Hiszen pl. szövetségeseid vagy az orkjaid bizonyos helyszíneken csak többletköltséggel tudnak tevékenykedni, gondolj bele... (De hátha jön valaki, aki jobban ért hozzá...)Elessar király... írta: Én igazából nem pont így értettem. Azt kérdeztem, ha nekem Fangornos paklim van, akkor az ellenfelemnek lehet mondjuk Móriás? Mert szvsz bromság két ugyanolyan pakliért kidobni a pénzt. És nekem van még kettő kiegészítőm. Akkor már lehet az utolsó kettő helyszínt használni?
És szvsz először játsszatok párat simán a kezdőpaklival, és ha belejöttetek, akkor lehet rendesen. (Egy ilyen parti alapesetben is több óráig tart, szóval csak akkor kezdjetek bele, ha tényleg van rá időtök...)
Tears unnumbered
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Én igazából nem pont így értettem. Azt kérdeztem, ha nekem Fangornos paklim van, akkor az ellenfelemnek lehet mondjuk Móriás? Mert szvsz bromság két ugyanolyan pakliért kidobni a pénzt. És nekem van még kettő kiegészítőm. Akkor már lehet az utolsó kettő helyszínt használni?Sil írta: Szvsz ezt írja a szabálykönyv is...
A pakli mindig Frodó + az Egy Gyűrű + a 9 helyszínkártya, + minimum 60 lap (Szövetség és Árny lapok egyenlő arányban), azaz minimum 71 lapra van szükség fejenként. De ha csak kezdőpaklid van, azzal is lehet játszani, ekkor csak az első 7 helyszínkártyát használd. (Tehát 2 kezdőpaklival már lehet játszani.)
Természetesen lehet különböző paklitok, sőt, úgy az izgalmas. Az elején próbáljátok a kezdőpaklikkal, utána lehet variálni, meg kiegészítőket venni. (A Két Tornyos paklikat nem ismerem, mert nálunk olyat nem árultal sajnos. )
Egyébként a decipher honlapján vannak ingyen letölthető kezdőpaklik, pdf fájlban, csak ki kell nyomtatni, szóval nem is kell egyáltalán kártyát venni ahhoz, hogy kipróbáljátok.
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
A pakli mindig Frodó + az Egy Gyűrű + a 9 helyszínkártya, + minimum 60 lap (Szövetség és Árny lapok egyenlő arányban), azaz minimum 71 lapra van szükség fejenként. De ha csak kezdőpaklid van, azzal is lehet játszani, ekkor csak az első 7 helyszínkártyát használd. (Tehát 2 kezdőpaklival már lehet játszani.)
Természetesen lehet különböző paklitok, sőt, úgy az izgalmas. Az elején próbáljátok a kezdőpaklikkal, utána lehet variálni, meg kiegészítőket venni. (A Két Tornyos paklikat nem ismerem, mert nálunk olyat nem árultal sajnos. )
Egyébként a decipher honlapján vannak ingyen letölthető kezdőpaklik, pdf fájlban, csak ki kell nyomtatni, szóval nem is kell egyáltalán kártyát venni ahhoz, hogy kipróbáljátok.
Tears unnumbered
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Haldír, Lurtz, Gamling, Uglúk, Háma és Szauron.
Van némi cserealapom (Battle of Helm's Deep csomag), akinek van a fentiekből fölösleg, az kérem, írjon privit!!!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Köszi Sil!
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
www.deltavision.hu/szabalykonyve ... TEL-HU.pdf
Tears unnumbered
- .Elessar király.
- Nem elérhető
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 06070.html
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 06040.html
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 06008.html
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 06067.html
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 06043.html
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 06098.html
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 06027.html
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 06023.html
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 06056.html
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 06117.html
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
gamingvoice.com/gvmain/features/ ... trotcg.asp
Tears unnumbered
- Lora
- Nem elérhető
Meleth_lin írta: Mae govannen!
Tündeleány: én adnék neked akár nyolc kártyát is a víz Legolasodért
(Cseréim lentebb le vannak írva, válogass!)
Hááát......nem, tudod Legsi a kedvencem....
Gyöngycem (voltam valaha)
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Tündeleány: én adnék neked akár nyolc kártyát is a víz Legolasodért
(Cseréim lentebb le vannak írva, válogass!)
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Lora
- Nem elérhető
(bocsi)
Gyöngycem (voltam valaha)
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Hát, hát, hát... Ide már nem is jár senki? Már nem is érdekel senkit a kártyjáték?!? (Rajtam kívül.) Ez nem szép dolog...
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- birefi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Sil írta: Úgy tűnik, nekem is már csak 1 hiányzik, méghozzá egy fa Gimli (nem jött össze egy csere).
Ne sírj, már küldöm is neked a Fa Gimlit!
Csak léci írdd meg privibe megint a címed, mert szégyenemre elkutyultam.
Ezzel a Gimlivel amúgyis tartoztam neked!
Üdv,
Birefi
- Evenstar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én is kérnék egy kis segítséget, egy magyar (!) víz Easterling erejéig. Cserém viszont csak egy lengyel fa ork formájában van, de velem lehet beszélni , másféle cseréről is lehet szó (pl. Decipher kártya stb.), vagy kap az illető egy puszit, meghívom egy fagyira, vagy valami!
Köszönettel:
Evenstar
"The light of the Evenstar does not wax and wane."
giftoftheevenstar.gportal.hu
- birefi
- Nem elérhető
egy Víz Legolas hiányzik!!!
Habárki tud egyet. Szóljon!!!!
Cseréimből szemezgethet, ha meg nem talál köztük érdekeset, akkor irja meg melyik kellene, és megpróbálom megszerezni neki.
Sil
Nekem van egy, de sajna nem biztos. Otthon megnézem neked jó?
- Sil
- Nem elérhető
Ezenkívül csak lengyelem van a következőkből:
fa Aragorn, Pippin, Éowyn, Szauron Szeme.
A maradék cseréim:
víz Gandalf,
víz Szarumán (magyar, lengyel),
tűz Szarumán,
tűz ork (tüskéshátú),
víz Uruk-hai.
Tears unnumbered
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Tűz Legolas nincs, úgyhogy valami más hiányzik neked...birefi írta: Szóval keresek egy tűz Legolast
- birefi
- Nem elérhető
Nekem is már csak egy hiányzik.
Naná, hogy Legolas. A tüzesebbeik fajta.
Szóval keresek egy tűz Legolast
Persze szívesen adok érte több kártyát.
A maradék cseréim úgyis szeretném azoknak adni akinek szüksége van rá.
Le is írom, hátha kedvet akptok egy Tűz Legolas átpasszolásához.
Gríma, Tűz és Víz
Easterling, Fa
Ork, Tűz (nem vicsori)
Szaumán, Víz
Aragorn, Fa
Gandalf, Fa
Gimli, Fa
Eomer, Tűz
Frodó, Víz
Pippin, Fa
Üdv,
Birefi
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.