LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Több
21 éve 4 hónapja #129735 Írta: ildy
ildy válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Sziasztok!

Gyűrűk Ura Lays kártyákat keresek megvételre! Bármilyenből bármennyi érdekelne!

Köszi!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #127286 Írta: Meleth_lin
Mae govannen!

Mostmár véglegesen rájöttem, hogy mi hiányzik még!
:arrow: Théoden
:arrow: Szauron szeme
:arrow: Uruk-hai ork; fa
:arrow: Legolas; víz

Ja, és Celeb Cu: válaszboríték ment ma (remélem anyám feladta :D ), :arrow: Faramirt várom!!!!!!!!!

Cseréimet is leírom mégegyszer, és felajánlom nektek, hogy egy kártyáért akár négyet is adok, vagy ami csak kell ezek közül!!!

Cseréim:
2db fa Gandalf
1db víz Gandalf
1db víz Arwen
1db víz Frodó (de ezt - mint már írtam - csak nagyon fontos kártyára cserélem!...Bár ezek közül, ami nincs, mindegyik fontos :roll: :wink: :P )
1db tűz Szarumán
1db tűz Gríma
1db fa Easterling
1db tűz ork (a tüskés hátúból)
3db víz ork
1db tűz Sharkú
1db víz Grísnák

Tehát ezeket tudom adni, akár többet is...!!!!! :dance: :frodo1: :frodo2:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #126552 Írta: Meleth_lin
Mae govannen!

Sil és birefi segítségével sikerült hozzájutnom egy Samuhoz meg egy Trufához, tehát ezügyben már ne keressetek, és a cseréim közül már nem aktuális a fa ork és a tűz Gandalf.

(De a többi cserekűrtyám ügyében azért még jelentkezzetek...!!! :wink: :roll: :P

Több
21 éve 5 hónapja #126540 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Sziasztok!A segítségeteket kérem,már csak négy kártya hiányzik!Tehát ezek:Grisnák/víz
Easterling/víz
Uruk-hai/fa
Ork/tűz(vicsorgó)

Amit fel tudok értük ajánlani:Easterling/fa(2 db. lengyel)
Frodó/víz(2 db. lengyel)
Frodó/fa
Uruk-hai/víz
Gandalf/víz(lengyel)
Samu/fa(lengyel)
Gandalf/fa(lengyel)
Aragorn/víz(lengyel)
Ork/tűz(nem a vicsorgó)

I make my own luck.

Több
21 éve 5 hónapja #125166 Írta: Angmar
Angmar válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Köszi, megpróbálom megkeresni... :)

"Kilencet halandó ember ujján csillantson a fény"

Több
21 éve 5 hónapja #125093 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Angmar írta: Üdv!
Bocsi, hogy nem voltam jó ideig, de el voltam szigetelve a nettől :)
Kíváncsi lennék kész lette-e végül a játék, ha igen, megmondanátok, honnan szerezzem be a szabályokat... Köszi

Én birefi-től kaptam egy játékszabályt,bár még nem tudtuk/am kipróbálni... :roll: :( Sztem,ha írsz neki biztos elküldi neked is! :wink:

Több
21 éve 5 hónapja #125090 Írta: Angmar
Angmar válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Üdv!
Bocsi, hogy nem voltam jó ideig, de el voltam szigetelve a nettől :)
Kíváncsi lennék kész lette-e végül a játék, ha igen, megmondanátok, honnan szerezzem be a szabályokat... Köszi

"Kilencet halandó ember ujján csillantson a fény"

Több
21 éve 5 hónapja #124296 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Lili írta: Jó ötlet a társasjáték is,mert nekem pl sajnos még egyszer sem volt szerencsém kipróbálni... :cry: :cry:

A táborban kipróbálhatod, van az MTT-nek 2 dobozzal, amit közösen vettünk, még a kőhegyi tábor után. :wink: Jó kis játék, csak nehéz. (Én benne voltam a legelső csapatban, amelyiknek sikerült legyőznie a Szemet... :roll: :wink: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #124292 Írta: Lili
Jó ötlet a társasjáték is,mert nekem pl sajnos még egyszer sem volt szerencsém kipróbálni... :cry: :cry:

Több
21 éve 5 hónapja #124290 Írta: Sil
Lili: jó ötlet, de viszem a Deciphereseket is, hátha azokkal is lesz alkalmam végre játszani. :wink: Egyébként most láttam, hogy a társasjátékhoz is van egy új kiegészítő (új helyszínek: Brí, Vasudvard, meg új kártyák, csak angol nyelvű...), talán érdemes lenne azt is kipróbálni a táborban... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #124282 Írta: Lili
Hm...ez tök égő! :oops: :oops: Pedig tudtam,hogy a Középfölde szekción belül va,de előtte épp a Kreatív Szekció topicjait nézegettem... :oops:
Na mindegy már kijavítottam! :lol:

Ja és ezúton meg is kérdezem,azoktól,akiktől jönnek a táborba,hogy nem akarjuk-e ott kipróbálni a játékot?Mert akkor mindenki elhozhatná a kártyáit... :roll: :oops:

Több
21 éve 5 hónapja #124279 Írta: Sil

Lili írta: A tünde nyelv miatt nézz be a Kreatív szekción belül a Nyelvek és Írások topicba.(bocsika az offért... :oops: )

A Nyelvek és írások a Középfölde témakörön belül van, nem a Kreatív Szekcióban... :wink: És ott meg ne kérdezd, hogy, hogy hol tanulhatsz tündéül, először nézd meg a topic tetején a linkeket. :!: :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #124278 Írta: Lili

angel1214 írta: Milyen kártyákról van szó,mert lehet, hogy nekem is van. És hol lehet megtanul a tünde nyelvet?

Ezek azok a TTT-s kártyák,amik a Lay's chipsben voltak benne... :roll:
A tünde nyelv miatt nézz be a Középfölde szekción belül a Nyelvek és Írások topicba.(bocsika az offért... :oops: )

Több
21 éve 5 hónapja #124233 Írta: angel1214
Milyen kártyákról van szó,mert lehet, hogy nekem is van. És hol lehet megtanul a tünde nyelvet?

Több
21 éve 5 hónapja #124012 Írta: Meleth_lin
Mae govannen!
OFF leszek: EBBEN A HÓNAPBAN MÁR NEM LESZEK FÖNN A NETEN, MERT LEJÁR A 40 ÓRÁM, ÉS MÁR CSAK 20 PERC VAN BELŐLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRIVIKRE TEHÁT NE CSODÁLKOZZATOK, HOGY NEM VÁLASZOLOK!
(Egy hét múlva lehet törölni.)

Több
21 éve 5 hónapja #123825 Írta: birefi
birefi válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Melteh_lin, privi ment!
Remélem tudok segíteni a paklid építésében. :)

Több
21 éve 5 hónapja #123637 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
ÉOWYNOS KÁRTYÁT KI TUDNA NEKEM SZEREZNI? Hiányzik Faramir mellé! :)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #122993 Írta: Naramir
Naramir válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Eladnám kb 150 db LOTR kártyámat /nem chipses/.
Akit érdekel a theoden@freemail.hu címre írjon.

I valar eanye ilqenas!/A valák legyenek mindenkivel!

Több
21 éve 5 hónapja #122435 Írta: Meleth_lin
Mae govannen!

Kisilabizáltam, hogy mim nincs:

Trufa
Samu
Faramir
fa Éomer
víz Legolas
Szauron szeme
Theoden, és ezekkel együtt pont negyven lesz.....
....ha vaélaki cserél velem ezekre valamit, amit az előbbi hozzászólásomban leírtam, ezekre.
KÉRLEK VÁLASZOLJATOK NEKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
:dance:

Több
21 éve 5 hónapja #122185 Írta: Meleth_lin
Á, inkább beírom újra a cseréimet:

2 fa Gandalf
1 víz Gandalf
1 tűz Gandalf
1 víz Arwen
1 víz Frodó(de ezt csak valami nagyon fontos valakire cserélem el, mondjuk Szauron szeme, vagy Trufa, vagy Samu, vagy nagyon végső esetben Theoden)
1 tűz Szarumán
1 tűz Gríma
1 fa Easterling(vagyis Keletlakó)
1 fa Ork
1 tűz Ork(a tüskés hátúból)
3 víz Ork
1 tűz Sharkú
1 tűz Grisnak

Kérek értük cserébe bármi olyat, amit a topic pillanatnyilag második oldalán nem soroltam fel.

Előre is kösz!!!
Namarie

Több
21 éve 5 hónapja #122161 Írta: Meleth_lin
Mae govannen!
Ma vagy tíz emberkének (na jó, annyi talán nem volt) írtam privit cserélési szándékaimról. Most megkérnék mindenkit közülük, hogy írja már meg a privibe azt is, hogy mit szerettem volna cserélni vele, és mire, mert én h*lye nem jegyeztem meg.
És MEGKÉRNÉK MINDENKIT, AKI EZT ELOLVASSA, hogy: itt perpilla második oldalon vannak felsorolva a kártyáim, és megkérnék mindenkit, hogy olvassa el a listát, és (amiből kettő van az csere)ha valakinek kell valamelyik, az írjon priviben, és mindenki más olyan is, akinek van valami olyanja, ami nekem ott nincs felsorolva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előre is nagyon köszönöm!!! :D

Több
21 éve 5 hónapja #121895 Írta: Naramir
Naramir válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Aiya ilqen
:!: Eladó kb 150db lotr lap pakliba összerakva.
Az érdeklődők a theoden@freemail.hu címer írjanak. :!:

I valar eanye ilqenas!/A valák legyenek mindenkivel!

Több
21 éve 5 hónapja #121876 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Gazdakodtam 3 kártyával :lol: :lol: :
Ork:víz
Gríma:víz
Gandalf:tűz
remélem nem offoltam :cry:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 5 hónapja #121438 Írta: Lili
Nálam a családban senki sem enné meg...Már rám is furcsán néztek... :biggrin2:

Nekem már összegyűlt a 40,úgyhogy egy kártyám sem maradt,szóval nem tudok neked Faramirt vagy Éowynt adni!Sajnálom... :crying:

Több
21 éve 5 hónapja #121415 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Lili írta:

Artemisz írta: MIT GONDOLTOK, LESZ A ROTK-HOZ IS ILYEN JÁTÉK? TÖK JÓ LENNE!!!

Hát ja jó lenne... :D De asszem én nem tudnám mégegyszer összegyűjteni.Már így se bírok a chipsre ránézni... :oops: :roll:

Hah! Ne is mondd! Életem eddigi 19 éve alatt ÖSSZESEN nem faltam annyi chipset, mint ezalatt a néhány hónap alatt!! Brrr! De legközelebb benyomatom az unokaöcsémmel! :D Kérni se kell majd, ahogy ismerem :D ... Nincs véletlenül fölös Faramirod vagy Éowyned?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #121377 Írta: Lili

Artemisz írta: MIT GONDOLTOK, LESZ A ROTK-HOZ IS ILYEN JÁTÉK? TÖK JÓ LENNE!!!

Hát ja jó lenne... :D De asszem én nem tudnám mégegyszer összegyűjteni.Már így se bírok a chipsre ránézni... :oops: :roll:

Több
21 éve 5 hónapja #121307 Írta: Artemisz
MIT GONDOLTOK, LESZ A ROTK-HOZ IS ILYEN JÁTÉK? TÖK JÓ LENNE!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #121001 Írta: Sil
Frissítés:

Hiányzik [size=9:2v4wjqzv](azaz fog)[/size]:
Éowyn

Csak lengyel van (magyart keresek):
fa Aragorn
fa Legolas
Pippin
tűz Grima
Szauron Szeme

Cserék:
Gandalf, víz, magyar
Samu, lengyel
Szarumán, víz, magyar, lengyel
Szarumán, tűz, magyar
Ork, tűz (tüskéshátú), magyar
Uruk-hai, víz, magyar

Artemisz: Még mindig tartogatom neked a lengyel víz Gornit, írd meg a címed privire, és küldöm. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #120948 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Nekem csak két kártyám van.... :bawling: :crying:

Szauron:tűz
Arwen:víz....

Többet nem találok Debrecenben :bawling: :crying:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 6 hónapja #119390 Írta: Artemisz
MI AZ, HOGY NINCS ELRONDOS KÁRTYA???? :bawling: :bawling: (Brühühü!!!)
Sil mondta! De bizti nincs? Jaj, de szörnyű! Na, mindegy, azért Gornit szerzek a barátnőmnek Siltől.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.563 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére