- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Lora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Area írta: Huh... kihagytam egy napot! Már elvonási tüneteim voltak!
Gyöngyszem: tök cucik lehetnek a hernyók. Nekem mindíg kinyiffantak.
nekünk nem, csak már a háta közepén nincs szőr, mert a tesóm ott fogja meg a szőrét, és már teljesen kikopott!
Gyöngycem (voltam valaha)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Gyöngyszem: tök cucik lehetnek a hernyók. Nekem mindíg kinyiffantak.
'Is there anybody out there?'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nefadar
- Nem elérhető
xyz:-))) írta:
Köszike Nefi!
Megteszem ami tőlem telik, de ez a verseny "sajnos" kétoldalú!
Azért van a "SAJNOS" macsekkörömbe, mert néha jó, hogy a kutya tudja magát önállósítani, mert ilyenkor csak irányítanom kell, és nem kell hajtani/húzni, hogy gyorsab legyen!
ÜDV.:
XYZ:-)))
Főleg a Te kutyádat ismerve, ahogy néha viselkedik
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- xyz:-)))
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Köszike Nefi!
Megteszem ami tőlem telik, de ez a verseny "sajnos" kétoldalú!
Azért van a "SAJNOS" macsekkörömbe, mert néha jó, hogy a kutya tudja magát önállósítani, mert ilyenkor csak irányítanom kell, és nem kell hajtani/húzni, hogy gyorsab legyen!
ÜDV.:
XYZ:-)))
- Nefadar
- Nem elérhető
xyz:-))) írta:
Természetesen neveztem, mert szeretném elvinni a kis törpém végre egy szabadtéri versenyre.
Sok sikert a versenyhez.
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Nem elérhető
nenya: Én nem tom, hogy ki lehetsz, de remélem Máj. 3.-án talizunk.
Természetesen neveztem, mert szeretném elvinni a kis törpém végre egy szabadtéri versenyre.
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Gyöngyszem: de jóóóó, imádom a hernyókat!!!! Mik lesznek, ha nagyok lesznek?
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Lora
- Nem elérhető
Barnyóczky már be szeretne bábozódni
- Nem elérhető
Ilmen írta: Ti megszoktátok ünnepelni kedvenceitek név- vagy születésnapját?
Én mindíg eltervezem, hogy megünnepeljük, de eddíg még nem sikerült.
De idén szeretném a 4. szülinapját a kutyimnak megünnepelni.
Tavaj már meg is volt a terv, hogy milyen tortát kapjom, de "sajna" nem sikerültek a terveim.
Pont a kutyám szülinapján voltunk Gyulán az Agility Keverék- és Fajtatiszta Világbajnokságon.
És a legszebb ajándékot kapta ott a kutyám! Sikerült elhozni a 3. helyet, így a két külföldi után végre egy magyar is a dobogóra állhatott.
Ezért lesz mindíg emlékezetes a kutyám 3. szülinapja.
De idén remélem sikerül megünnepelni
- Ilmen
- Nem elérhető
Én mindig valami finomsággal kedveskedek nekik. A kutyámnak pl. most volt szerdán a szülinapja és kapott egy hatalmas csontot. Egész nap azt rágcsálta.
A leguánnak meg egy rakás zöldséget meg gyümölcsöt vettem.
A húgom a westiének egy zsúrtortát vett és még gyertyát is tett rá. Mikor Jenny befejezte a torta evést, az egész pofája tiszta csoki volt. Igazán mulatságos volt.
Ragoran: haláliak a képek.
Ú i vethed nâ i onnad.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Még nagyon jól emlékszem óvodás koromban, mikor a konyhában ült a család és azt próbálgatta, hogy melyik név illik majd a leendő cicához...
Szóval a kedves macskám neve Mary Poppins, de mi csak Marynek, Marykének hívjuk. A név hangzása és hanglejtése teljesen illik a méltóságteljes, komor és titokzatos cicához. Ez a legjobb választás volt.
A régi tengeri malacom neve Ducus. Szétfolyt a kezemben...
Az egerem neve Virgonc volt... A név magáért beszél.
Fekete törpe nyulam Naughty (azaz csirkefogó). Nagyon fegyelmezetlen volt és gonosz, csintalan. De vicces is.
Új-zélandi vörös nyulam neve Buborék volt, mi csak Bubinak hívtuk. A feje nagyon sokáig kerek maradt.
Kedvenc fekete-fehér foltos nyuszim Kolombusz Kristóf Füles Williem volt, de csak Willinek hívtuk . Naaagy felfedező volt.
A Gyűrűk Ura neveknek én sem vagyok híve, de a Sámuel mindig is a kedvenc nevem volt. Mondjuk egy szép tünde nevet bármilyen állaton szívesen látok.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
kis yorky+egy körte
kék szemű kölök husky
egész pici kölkök
ásít
délutáni pihenő
ügyesen széttéptük a WC papírt?
ez csúszik!
fut a hóban
ezek naon sütik!
ez a kutyi gyönyörű!
egy nagy bunda az egész kutyi
kis husky a vízparton
alszik
az én virágom!Én kaptam!
bassetről képek
fekete-fehér malamut
barna-fehér mali,dönölű!
maci a fűben
pici nyuszik!!Ezt látnotok kell!
édes nyuszok II
mindenféle állatos képek,szépek
- Ragoran
- Nem elérhető
Cica:Naon ari!
Nenya:Ez a csiga
Örömmel látom,hogy nem csak én vok GyUszereplő=állatnév ellenes.V most Lképzeltem amint egy egeret Arwennek hívnak,egy teknőst meg Éowynnak
- Lora
- Nem elérhető
- Cicaful
- Nem elérhető
Aki nem tudná, hogy hogy néz ki egy lajka (és még Igort se látta):
Gyönyörű lajka kutyus
Hát nem olyan, mint egy farkas?!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Lora
- Nem elérhető
Ragoran írta:
Én tuti nem neveznék el állatot GyU szereplőől.Biztos bennem van a hiba...
Én sem neveznék el, csak az aranyhalat hívták Samunak, de akkor még nem is ismertem a GYU-t...
Számomra olyan furcsa pölö azt mondani hogy: 'Gyere ide Aragorn!' nem tudom, olyan furi....
A volt kutyáink nevei: az egyik Huncutka volt , a másik pedig Alex
A jelenlegi kutyák neve: Boby és Baxter (ejtsd:Bexter) <----Baxternek az uncsitesóm nevezte el
Ragoran írta:
Én sem neveznék el, csak az aranyhalat hívták Samunak, de akkor még nem is ismertem a GYU-t...
Számomra olyan furcsa pölö azt mondani hogy: 'Gyere ide Aragorn!' nem tudom, olyan furi....
A volt kutyáink nevei: az egyik Huncutka volt , a másik pedig Alex
A jelenlegi kutyák neve: Boby és Baxter (ejtsd:Bexter) <----Baxternek az uncsitesóm nevezte el
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Ragoran
- Nem elérhető
kis cicc
kis yorki
ari kiskutyik
megtámadták!!)
ismerkedés
kölök kutyi I
kölök kutyi II
ezek mien kutyik?
Shelti akar lenni?
tünci kiskutyik
pótmama
kis cicc+kis roti
kis boxi+kis cicc
beagle kölök
egy halom beagle kölök
játszanak
figyel
kicsi beag
fut a kicsike
ismerkedés a lépcsővel
itt nézzetek körül!
ezeket a rajzokat nézzétek+!Mert rajzok!
vörös cicc kutat
EZ ISZONYÚÚ ÉDES!!!
szia!Te ki vagy?Még nem láttalak!Új vagy itt?)
dönölű pacik futnak
manőverező sas
ül a sas
sas
halászik a sas
- Ragoran
- Nem elérhető
Hát egen Kína egy másik kérdés
- Ilmen
- Nem elérhető
Én a nevekkel mindig bajban voltam, de soha eszembe sem jutott, hogy valamelyik állatomnak ne adjak nevet. Így van: Tekla (teknős), Edward(leguán), Tücsök, Sissy (kígyók), Arcon (kutya). Ezt az utóbbit pl. megálmodtam. Viszont az, hogy ki mi alapján ad nevet, az mindenkinek a saját döntése.
Ú i vethed nâ i onnad.
- Ragoran
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Én állataim épp:Hádi (Hádész),Szafi(Szafaládé) v Huri,mint Hurka és a Nyusz aki teljes nevén:Maszat Nyuszi Othilia
ui:Hát ez a nincs név télleg gáz...én 1ik oszt társam macskáját is Macskának hívják.Sok fantáziája van a gyereknek..
- Nem elérhető
Area írta: .... Valaki nekem is meséljen!
Állítólag arról van szó, hogy a kutyákat, macskákat kiviszik külföldre, és ott kutya/macska kaja készül belőlük.
Legalább is én így hallottam!
De nam nagyon hiszem el!!!
Az viszont biztos, hogy régebben volt már ilyen kalamajka!!!
Csak akkor a kutyabőrbunda miatt volt a kavarodás.
Dióhéjban ennyi a történet.
Üdv.:
XYZ
- Nem elérhető
Ha már úgy benne vagyunk a nevek, akkor elmondom, hogy az én állataim neve (a legtöbbé) külföldi név.
Ha lehet, akkor most ne nézzetek hülyének!!! PL. az egyik egerem (lány) Suzy-nak hívják, a másikat meg Sophie-nak, de a fiú egerem neve totál magyar. Szotyi-nak hívják!
Jaaaaa, és én sem neveznék el állatot színészről, szereplőről!
Úgyhogy Rago, Area már hárman vagyunk!!!
ÜDV.:
XYZ
Ui.: Az egereim nevét csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy vannak olyan emberek is, akiknek fontos, hogy egy állatnak legyen neve!!!
Mert én már találkoztam olyan emberrel, aki a kutyájának sem adott nevet. (A kutya csak a KUTYA névre hallgatott)-Szerintem ez azért GÁZ!
Nem???
- Ragoran
- Nem elérhető
Az én kisállataim neve mindíg csak úgy jött,nem lettek soha szinészről v vkiről Lnevezve..
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Ago:A kép nem jön be.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Agoura
- Nem elérhető
Rándzsa gratula olyan ééédik lehetnek
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.