Állatbarátok
- Ragoran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
nenya írta: Bocs a hosszú fejtegetésért, de border collie témában hajlamos vagyok elragadtatni magam... ... nekem is ilyen kutyám van...
Köszönöm a válaszodat és naon irigyellek a kutyidért!Mien színű?Hány éves?Hogy hívják?..mesélj!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Állatorvosi pályám kezdetén...
(nagyon jó, bár azóta nagyot változott a világ)
Kutyák a rendelőmben
(Minden kutyabarátnak, gazdinak ajánlom, bár némelyik fejezetet csak erős idegzetűeknek, mert egy állatorvos sem győz mindig a betegség fölött...)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Fimbrethil
- Nem elérhető
meg az összes többi kép is
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Ragoran
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Ragoran
- Nem elérhető
fut a kutyi-emotikon
naon kis csivava
hosszú szőrű csivi kölkök
szintén
kis csivi zsákmányával
a hosszúszőrű sztem tök cukor,de a rövid szőrű vhogy oan naon nem tetszik..
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Sztem is naon cukor az a EU dolog.Tma:
Láttam vhol TV-ben,hogy börtönben ülő emberkék képeztek ki kutyikat,hogy csináljanak vmit.A kutyik ott éltek velük meg minden és amikor kiképezték őket,akkor gazdit kerestek nekik.
Máshol meg lovakat törtek be rabok..Vélemény?
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
tök édes az EU reklám
- Ragoran
- Nem elérhető
Ez meg pacis oldal
"EU-hidetés"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
www.pointernet.pds.hu/Kutya/tuda ... und-8.html
- Ragoran
- Nem elérhető
Szegény kutyik
Ezt viszont mindenkinek ajánlom,aki nem ért kutyikhoz annak végképp,ha másért nem hát a képekért!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
na de ez off... ON:
www.rex.hu/petdb.php3?_case=resident szomi nézni ezeket a cukorfalatokat...
- Ragoran
- Nem elérhető
Area írta: jaj, komolyan bocs az offért, de én nemrég chatoltam egy valakivel, aki Newrennek mondta magát
Newren v Nerwen?
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
jocii írta: off: nem tudjátok mi van Nerwen-nel ?
jaj, komolyan bocs az offért, de én nemrég chatoltam egy valakivel, aki Nerwennek mondta magát, de én nem hittem neki.....
- Ragoran
- Nem elérhető
A Cézinek sincs törzskönyve!Mégis egész német juhinak néz ki és ennyi épp elég!Csak,ha áll akkor nem gugol,mint a kiállítási kutyik a popoja magasabban van,de kit zavar?Nagyiékhoz házőrzésre minek egy törzskönyvezett kutyi?
Area:Hát igen.Sztem a tacsi tud úgy húzni,mint egy roti
- Jocii
- Nem elérhető
aszem nem kéne általánositani , hisz nem minden dobi van tultenyésztve.
Van akinek nem a tenyésztés a fontos , hanem a minoség.
Nos a Fifi pl ilyen alom szülötje.
Ragoran: az amit kérdeztél hogy milyen kutya , arra aszem van valaki aki tudna egybol válaszolni
Berni pásztorkutya egyébbként --- 99 %
csak kicsit kocos a drága:)
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
a komondor barátkozik a lámával
apropó!Megyek a belvárosba és szembejön velem egy pórázon vezetett komondor,abból a régi fél-elefántnyi tipusból meglepődtem egy csöppet!Elképzelem amint villamosozni próbálnak vele v metrózni..
ilyet se látni gyakran!Komondor ugrik!!
nem irigylem az ipsét!
kis komi
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
gordon szetter kölkeivel
fiatal Gordi
kölyök gordi
ír szetter kölykik
ez poén
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
"ő" is szép!
kis dobi
pici dobi+mamája
kis roti+mamája
kis roti
Ezek innentől naon édesek!(eddig is azok voltak,de ezek már végképp!)
kis rotik
pic rot
gyönyörű husky
kicsi goldi
kicsi goldi lábai összekavarodtak
kicsi német juhi
ici-pici huskyk
ez mien kutyi akar lenni?)
pici labik
kic csauk
boxerka
kis sharpeiek
nagy sharpei
talán goldi,de nem tom..
berni juhi
sharpei II
corgi(sztem naon édesek,csak kevesen ismerik őket..)
dönölű cau
a kis ráncos!)
de sütii!
nekem ez a színű sharpi jobban tetszik,mint a zsömis..
ez egy kisboxer
a papa kedvence
picur boxi
hamm bekaplalk!
ezek nem kutyák:o)
ezek sem
kis madartyúkok
- Ragoran
- Nem elérhető
Volt szó itt,hogy kell-e verni a kutyit v rossz dolog és tök fölösleges.
Hát a Cézi kiskorában egyszer mert morogni és kapott Nagyapámtól egy akkora pofont,hogy a fal adta a másikat.. Nagyapám ien régimódi tipus.(Igaz a Céz azóta se morgott soha életében)én nem szoktam megütni a Cézit elég,ha jól lehordom.Ha meg naon rossz volt megrázom egy kicsit a grabancát és levegőnek nézem.Ott mászkál az udvarban és amikor hozza a botját elmegyek mellette,ha elém fekszik átlépek rajta.Annyira sajnálom idönként,ahogy teljesen el van keseredve,hogy most mit csináljon. Ennél nagyobb büntetést sztem nem lehet neki kitalálni.Aztán,ha már elegett bünhődött megvakargatom és akkor örömébe "vigyorogva"körberohanja a kertet és iszonyúan örül.
Alyr Arkhon írta: Én nem szeretem túlságosan a rotweilert meg a dobermannt, sőt a németjuhászt sem, egyrészt mert túltenyésztik, (a harmadik szomszédunk kutsája a saját gazdáit is megtámadja néha) másrészt meg aki ilyen kutyát vesz, az sokszor csak fel akar vágni vele, nem eredeti feladata szerint akarja használni.
A Cézi németjuhász.Ha láttál tündéri kutyát ő az.Amikor unakozok és mondjuk nyáron a melegben az árnyékban alszik,odamegyek és elkezdem vakargatni.Egy idő után elege lesz belőlem és jelzésszerűen feláll,arréb megy két lépést és alszik tovább Soha nem harapott meg senkit,csak postásra allergiás,de arra a legtöbb kutyi az. Egyszer ráléptem a farkára és nyüsszentett egyet,megfordult rámnézett,de nem is kapott oda.Egyszer nekiesett egy kisebb kutyi minden apropó nélkül.Mivel a kutyi a Céz nyakán lógott nem tudtam megfogni a nyakörvét,ezért a hátán megfogtam a bőrt,amit harapásnak vett és megfordult,nyototta a száját,hogy harap,de félúton rájöt,hogy én vaok és megnyalta a kezemet
Szal megint csak azt mondom,hogy ne általánosítsunk!
bocs,ha hosszú lett!
Pár ritkább kutyiról kerestem képet:
tervueren
tervueren ül
kicsi tervuk+mami
tervu alulnézetben
ez naon édi!
innentől havawartok vannak:
hovawart
hovawart II
ők is hovik
arany szinű hovi(őket szokták a goldikkal összekeverni)
itt télleg hasonlít egy labira
ez egy szép kép
kis hovi
képek kölkökről
hovi akadályt ugrik!
fut a hovi
hovi felülnézetből
kicsi hovi fut
ők meg border collik
de szép!
kicsi colli ül
picuri colli alszik
EZ ISZONYÚ SÜTIII!
ez naon helyes!
barnás-vöröses colli,naon cép
sztem az 1ik legszebb kutya!
visszavontam!A legszebb!
nincs igazam?
tricolor,ha nem fújná a szél tök szép lenne!
barna collik
a 3testőr!
leterítettem a zacsit!Ügyi vaok?
én meg ezt az izét kaptam el!
nem értem!Mondd még 1x!
hogy fogok innen kikeveredni?
hogy hívják az ien színű kutyit?
lehet,hogy össze van vágva,de szép!
rohanok hozzád!
- Brisa
- Nem elérhető
nenya írta: Nagyon igénytelen, kizárólag növényevô (maximum egy kis túró vagy tojás), és sohasem iszik. Samu kb. tíz éve van meg, eddig soha semmi baja nem volt, hála az égnek. Egyébként szabadon közlekedik a lakásban; eleinte próbálkoztam a terráriummal, de sebesre verte az orrát az üvegen... nem egy észlény, de az emberi lábakat ô is elôszeretettel követi.
Elvileg a görög teknősök sem isznak, aztán egyszer felfedeztük, hogy mégis iszik. Azóta befőttes üveg kupakjában mindig adunk neki vizet. De más formában nem szereti, pl. utálja, ha vizes lesz (azért néha meg szoktuk fürdetni).
Már tök rég elhatároztam, hogy megpróbálkozom a Lajos kondicionálásával, de sose lett belőle semmi. (Nem is biztos, hogy lehet.) Amúgy a mi Lajosunk kifejezetten okos jószág.
Brisa
- Ragoran
- Nem elérhető
jocii írta: off: nem tudjátok mi van Nerwen-nel ?
OFF:én se tom..most Ő tünt el? írok Neki privit!
Na,hogy ne legyen tök Off ez a hozzászólás beleszerkesztek egy pár corgis képet.
kinézetre sztem tacskó-német juhi keveréknek néz ki
mindenesetre szép!
a lapát-fülei a legcukibbak!
oan,mintha bandzsitana..de a szőre gyönyörű!
pici corgok
az "arckifejezése" tökre hasonlít a Cézire
kis lihegő corg
még kisebb corgok,de nem lihegnek:o)
ők se lihegnek,de arik!
de ez a legédibb!
agilityző corg
agilytiző corg II
agilytiző corg III
egyéb agilytis képek
Öregem!Láttatok már birkát terelő corgit? 8O
és kecskét terelőt?
kis lapátfülű!
kis lapátfülű szimatol
sztem ez a laszti kicsit nagy neki..
sok corg
elkaptuk a cipőt!!
déli pihi
corgi kölykök a kínai honlapon
mindenféle kis kutyok
még,hogy a kutyik nem vigyorognak!
mien különböző színű kölkök vannak egy alomban!
- Jocii
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.