- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A TM-ekkel nekem is van tapasztalatom!
Amikor megrázzák magukat, az a vicces, hogy úgy föláll a vállukon a szőr. Az enyém meg úúúgy visított...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ragoran
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Ragoran
- Nem elérhető
3-4-en is tök jól Llehetetek volna,sztem!!
Én csak tengeri röfföt fürdettem,az is nagy élmény!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ragoran írta:
Area írta: És tényleg... Milyen volt a tali? Arról még nem is meséltetek... vagy nem olvastam.
Télleg! Én is tök Lfelejtettem! Most volt vmikor,nem?
A találka elmaradt, ugyanis csak 3-4 jelentkező volt rá...
Hmmm. Azt hiszem ezzel kapcsolatban tudtok élmény beszámolókat írogatni :
Fürdés. Nekem csak macskás (na, jó meg tengeri malacos ) tapasztalataim vannak, de az is elég... Nagyon fél a víztől ez a macska..., illetve nem is a víztől, ahnem a zuhanyzó rózsától. Aztán meg olyan "sovány" és szánalmas lesz, ahogy azzal a nagy szemével néz szemehányóan és elhegyatottan. Olyan nevetséges.
Aztán, amikor a legvizesebb résznél tartunk kiugrik a száraz törölközőre, úgyhogy dobhatom ki...
Most jobb nem jutott eszembe... (ez is csak azért, mert ma fürdettem Mary-t).
- Ragoran
- Nem elérhető
Area írta: És tényleg... Milyen volt a tali? Arról még nem is meséltetek... vagy nem olvastam.
Télleg! Én is tök Lfelejtettem! Most volt vmikor,nem?
Csak azért kérdeztem,mert a mi drága Hádinkat az istennek nem sikerül megszelidíteni,pedig már több,mint 2éve szokja a környezetét
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
És tényleg... Milyen volt a tali? Arról még nem is meséltetek... vagy nem olvastam.
- Ragoran
- Nem elérhető
Mondjuk:Hogy lehet megszelidíteni egy papagájt?
*Boccs értelmesebb nem jutot eszembe*
kicsi goldik
pici fehér kutyi
pici fehér kutyi rágcsál vmit
kis husky
skót juhász kölök
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Télleg-télleg-télleg!Pusszantás!
kancsal tiger
ez annyira tündér!
kis nagymacs
szép ori
cép tigrincs
kis huskyk
fekete pac fut a vízben
fehér pac fut víz mellett
kis nyusz
mosómac
pandamac
ez még 1 dönölű paci
EGY ISZONYÚ ARANYOS KICSI CICC
két aranyos,de már nagyobbacska cicc
érdekes színű tiger
de szép szeme van
- Elrond
- Nem elérhető
Ragoran írta: Area:Jujj cegénke!!
Írt vmeik író egy ien rövid kis elbeszélést(?) egy nyusziról.Csak most nem tom ki! Arról szólt,hogy csak meg akarja simogatni a nyulat,de a nyusz mindíg Lmenekül.Tök vicces.Csak ki írta?áá.Idegesít,hogy most nem tom.mind1..
Karinthy írta.
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Ragoran
- Nem elérhető
Szméag:Szegény,szegény kutyi!!!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
A rigók elmentek. De a kenyeret meg a magokat megették...
Én egyszer találtam egy fekete labrador keverék kutyát. Követett minket tehát haza kellett vinni. Fájó szívvel, de ki kellett hívni a Kék Kereszteseket,mert elég nagy kutya volt és hát lakás macskával... De Szombaton és Vasárnap nem akartak kijönni. Egész jól elvoltunk vele Szombaton. Vasárnap reggel főztünk neki egy nagy adag cuppogós, csontos husit. De mikor elkészült, csöngettek és hurkot dobtak a nyakába és elvitték. A nyűszítése sokáig vízhangzott a lépcsőházba, még tovább a fejemben. Nagyon szomorú voltam...
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
tündér kutyi
cicák
szintén ciccek
kendős kutyi
őszintén!Ez kinek tetszik?
ez már lehet,hogy volt..
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Csak az a 8. durva
Galamb pörkölt?? 8O
Area: látnád mit csinál a Henrik! Tejes - mézes kenyeret eszik meg gyümit és azt kidobálja a kalitkából, szo minden ragad. Naponta kb 5x leveri az itatóját, szo tiszta víz minden és ha tök erős madzaggal kötöm oda akkor is kibogoza. Meg hígat pottyant és vmkior félre megy, úgyhogy az is a csempén köt ki
Az Eida magon él, vele jobb, mer csak söpörni kell körülötte. Meg neki jobb a magaviselete
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Az enyim is tök cukin huhogott meg minden,csak kicsi voltam még és ősszel vissza kellett adni a szomszéd néninek,(csak nyárra kaptuk meg)hogy pörkölt legyen belőle
kutyi&macs
szép csíkos kutyi
dettó
ez naon tündér!
egy halom alvó kutyi
ha ide jössz kölyök,én pofán váglak!
ismerkedünk
ROHADTAK!(
ez a kis vörös naon tündér!
ez a cicc gyönyörű!
jó kis párna!
én még erősebb vaok vigyázz!
szép cicc
ez a kutya hogy néz már ki!?)
a gyilkos vadász
orrba váglak!
nekem ugatsz?
ugyse ugrok bele!
mindíg Lkapom,de eztán eltünik!
- Ragoran
- Nem elérhető
fekete párduc csücsül
fekete párduc pici!
zsiráf a ködben,tök szép!
fekete dog
tündér párdi
zsiráf lemenő nappal
zebrakengurukos
zebrás pénzgyüjtő
???
kb így látják az orik a zebrákat
ugye szép a nózim?
zebra áll a vízban(tök szép!)
a zebrafestés folyamata
modern orik
gepi
kicsi zebra,de hülyén néz ki szegény!
fut a gepi,dönölű!
futnak a zebrikek
lámákok
ez ugyi daru?
kis ori
picim..izéé,ház-számot tévesztettél!
- [Nerwen]
- Nem elérhető
A szomszédunknak voltak galambjai bent a házukban és mindent összedzsuváztak. Úgy kell nekik De mindig tök arin huhogtak
Én istállót akartam építeni a kertbe, h majd ott lesz a pacim, de persze nem lett.
Ezek naon cípek...
www.circlesandlines.net/wallpape ... -scoot.jpg
www.circlesandlines.net/wallpape ... -horse.jpg
www.whatjailislike.com/strangepl ... horses.jpg
www.123webwizard.8m.com/wallpape ... HORSES.JPG
apophis.mordor.ch/images/wallpap ... horses.jpg
apophis.mordor.ch/images/wallpap ... alo_02.jpg
apophis.mordor.ch/images/wallpap ... lle_02.jpg
I hate my pathetic life"
- Ragoran
- Nem elérhető
Nekem volt egy tündér fehér házi galambocskám és tök tünci volt!
Ez egy husvéti lap,de a nyusz tök tündér!
dettó
dönölű paci
Most kengurik jönnek:
de komoly feje van!
kicsi kengi
nap elött elugró kengi
kicsi keng
fehér kenguru
ezek már nem kengik
fehér tigris,piros labda
alvó fóki
kis ori
kis malackák
gida
- [Nerwen]
- Nem elérhető
members.tripod.com/justlabs/wall ... aper11.jpg
users.net.yu/~ceci/1024x768/animals/38.JPG
users.net.yu/~ceci/1024x768/animals/037.jpg
home.att.net/~kellido/Cats/cat_smell.JPG
home.att.net/~kellido/Cats/cat_white.jpg
home.att.net/~kellido/Cats/cat_sun01.jpg
home.att.net/~kellido/Cats/cat_yarn.jpg
I hate my pathetic life"
- Ragoran
- Nem elérhető
Helyes!
Nem is azt mondtam,hogy minden galamb fertőző és,ha fertőzőtt akkor se biztos,hogy Te is elkapod,de lehet.
- [Nerwen]
- Nem elérhető
A galambos dolog már vagy egy éve történt, szo nem hiszem h vmi baja lett volna, mer az már ki jött volna...remélem
I hate my pathetic life"
- Ragoran
- Nem elérhető
A galambokkal vigyázni kell,mert bizonyítottan van egy vsomó betegségük ami emberre is fertőz!
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Aranyos vagy.Ragoran írta: Nerw:
Még mindíg ragaszkodok az álláspontomhoz,miszerint elő fognak kerülni!
Még mindig te tartod bennem a lelket
Nekem haverom talált 1x egy galambot, aminek el volt törve a szárnya és hazavitte, adot neki magot, vizet stb aztán szegény mégis meghalt. Lehet h volt más baja is...
Area: ez ari
I hate my pathetic life"
- Ragoran
- Nem elérhető
Írt vmeik író egy ien rövid kis elbeszélést(?) egy nyusziról.Csak most nem tom ki! Arról szólt,hogy csak meg akarja simogatni a nyulat,de a nyusz mindíg Lmenekül.Tök vicces.Csak ki írta?áá.Idegesít,hogy most nem tom.mind1..
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Area írta: Különben, én sem menekülnék egy olyantól [size=9:28o2ucr6](még ha óriás is)[/size] aki megment a verekedős erős macho verebektől.....
Én se,de ezt azért nem minden állat tudná így felfogni.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.