Állatbarátok

Több
21 éve 8 hónapja #102591 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sztem, mikor már vagy két hónapja nem evett, mind1 volt neki, csak letudja nyelni.

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #102583 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Egy teki nem hiszem,hogy mosóport enne..
Egy höriről még el tudom képzelni,de egy tekiről.. :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #102580 Írta: [Nerwen]
Rago: :cry:
Lehet h ő is meghalt, nemtom mi lett vele azután.

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102576 Írta: Ragoran
Az én hörim is mosóport evett,de nem élt tőle tovább...sőt másnapra +halt :cry: Mondjuk egy tekinek nem túl gyors az anyagcseréje... :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #102572 Írta: [Nerwen]
Rago: aha 8O Tök furi. Lehet h mosóport evett :? ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102566 Írta: Ragoran
Nerw:Még élt??? 8O

Több
21 éve 8 hónapja #102562 Írta: [Nerwen]
Ismerősömék tekje is elveszett, és fél év múlva megtalálták a mosóporos doboz mögött 8O

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102559 Írta: Ragoran
Nerw:Naon süüütttttttiiiii!!!!!! :bounce:

Az én régi tekim is oan édi tudott lenni.. :roll: Egyszer kiszökött az akváriumból és 2nap múlva +találtuk a szekrény mögött! :P

Több
21 éve 8 hónapja #102558 Írta: [Nerwen]
Mki: naon ariik :lol:

Most etettem a tekiket, és olyan édi pózba alukáltak :lol: Duo (a csaj, és a 3x akkora, mint Uno), a szigetnek támaszkodva, fejét kidugva és rajta Uno, h félig benne van a vízben, másik fele kilóg :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102513 Írta: Ragoran
Látom halad a taliszervezés!Hajrá! :wink:

[size=9:2u1vfhe2]jocii:új avatar?[/size]

kutya-szerelem:Egyszer Benike (goldi) volt tök édi!! Este néztük a csillagokat és Beni elkezdett nyöszörögni magában miközben hason feküdt és a feje egy párnán volt..Tök oan volt mintha sírna vki után :P

Több
21 éve 8 hónapja #102482 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Az én Mary-m is volt már szerelmes (erről egy szerelmi rege is született a jóvoltamból :P :oops: ), azt hiszem.
Tudni kell, hogy utál minden másik macskát, ha nőstény vagy kölyök az illető. De a kandúrokkal is elég morcosan viselkedik(ivartalanított). A telkünkön még fiatal korában sokat barangolt a hegyen.
A szomszédunk háza elhagyatott volt, a fű derékig ért, kivéve a ház teraszát, ahol mindenféle lim-lom volt. No mármost olyan látvány tárult elém, mikor odanéztem, ami elfeledtette velem azt hogy "antropomorfizálás bűn"(Konrad Lorenz :wink: ). Mary-ke méltóságteljesen csücsült egy ládán, a hatalmas kandúr (fehér alapon vörös foltos) pedig a földön ült és áhítattal bámult fel rá. Majd Mary kecsesen leugrott a ládáról és tisztogatni kezdte a kandúrt és még dorombolt is. Pedig ivartalanítva volt :!:

Tudtátok, hogy a mén lovak figyelembe veszik a kancák színét is? :P :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #102405 Írta: [Nerwen]
Nekem a nimfáimnál volt, h kivettem az egyiket nemtommármért és elvittem egy másik szobába (az Eidát) és Donátó (szegény már meghalt) úgy sikoltozzott, hogy vissza kellett vinni, és csak akkor nyugodott meg mikor a párja mellette volt a kalitkába :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102403 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
a tesóm tengeriröfije úgy lett "szerelmes", hogy elvittük az állatorvoshoz, és mellettünk egy lány tengermalaccal várt egy srác. Mind a kettő kidugta a fejét a dobozkájából, és elkezdtek egymással röfögni. Egyre hangosabbak lettek, aztán, amikor a srác be akarta vinni az ő állatkáját az orvoshoz, olyan visításba kezdtek, hogy az nem igaz. aztán a végén együtt kellett őket megvizsgálni, és mindkettőnek adtak egy picike altatót, hogy ne emlékezzenek egymásra, és ne csapjanak akkora lármát..... :D

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 8 hónapja #102400 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Állatbarátok
sziasztok ...

szerintetek egy kuytus tud szerelmes lenni ?
nos szerintem igen :-) )

nemrégen a közelünkbe került egy csodaszép szánhuzo kutya :-) )
Még én se láttam sok iylen szép kutyust ... , sétálunk lent a kutyusommal és hoppppp ö is megpillantja ...
hirtelen azt láttom , megfogta , és kihuzta magát és elkezdett iylen "férfiasan" járni .Ám a Kuty csak nem vete észre na erre jött a következo dolog :)
elkezdett szerenádozni valahoyg igy hoyg : vauuuu vauuuuuuu
na erre már odafigyelt :) )
ma mikor másodszor mentünk le megint lent sétizet a kuytus , a kuytám ujbol kihuzta magát megállt és : vauuuuuuuuu vauuuuuu
majd megdermedt és el se vették egymásrol a tekintetüket.
Aszem iylen a kuytusszerelem :)

Több
21 éve 8 hónapja #102393 Írta: [Nerwen]
A lajka nem ilyen hegyesfülű, kukorodott farkú, közepes test mag. kuty?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102388 Írta: Erda niire (Area)
Cicafül: én sem tudom, hogy néz ki egy lajka.... :roll: :oops: :(

Több
21 éve 8 hónapja #102320 Írta: Jocii
Cicafül: egy kicsit megértem azt az embert aki nem tudta , mert nem olyan elterjedt a lajka itt kicsiny hazánkban.

Több
21 éve 8 hónapja #102319 Írta: Jocii
Sziasztok :)

na azért ahogy nézzem kialakul ez találkozás :)
összegzésképpen akkor:
- Március 8 -án 13 orakor találkoznánk
- helyszinek felvetodott: Margitsziget --- de szerintem rugalmasak vagyunk igy ha valaki tud más helyszint szivesen várjuk a javaslatot.

a Margit-szigetre a kuytusok miatt gondoltam :)

Több
21 éve 8 hónapja #102304 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Én megyek, és ha már blökik, akkor a Cesar sem marad otthon. Nagy kiránduló kutya ám.
Csak tudjuk a mikort és a holt.

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 8 hónapja #102284 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Gyerekek! És hova mennénk?
Ja, különben rám és Igoranduszra számíthattok...aki már látta látta, aki nem, az most találkozhat egy hús-vér Lajkával... :wink: [size=9:101fnxju] a napokban találkoztam olyan vkivel, aki nem tudta milyen egy Lajka...szégyen és gyalázat :evil: :twisted: [/size]

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 8 hónapja #102234 Írta: [Nerwen]
Jaj, ne máá! Se Rago, se Area :( Én tőlem lehet Pest mellett is :roll: Max Baltáról csak rahedli fotó jön :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102117 Írta: Erda niire (Area)
jocii: jobbulást a kutyusnak..... és jó időt a talira..... remélem jól szórakoztok majd.... :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #102094 Írta: [Nerwen]
Rago: köccke :)
Sajnálom h nem tucc jönni :cry:

Jocii: jobbulást a kutynak :(
Én Budakalászról gyünnék, Baltával nem tom h fogom megoldani, h az egész városon átmenni, me eddig sose volt héven meg ilyenek, szal nem tom h bírná. Na majd meglátom még.

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102010 Írta: Ragoran
Akkor gyó!Ti tuggyátok!(de szépen írtam!:)

Fifikének jobbulást!!! Az egyik ismerősöm kutya is tök rosszul volt,az orvos azt mondta meg fog halni,de aztán adtak neki Béres-cseppet és azóta tök jól van!

Több
21 éve 8 hónapja #101982 Írta: Jocii
Ragoran :
nincs baj ..
csak sajna aki igérte hoyg jönne az ugy tudom mind budapesti :-(
a Fifike egyébbként nem hiszem hoyg tud menni mert ugy nézz ki Beteg
:( ((
Nem tud lábraállni , bár a doki szerint csak az öregség jön ki rajta :( ((

Több
21 éve 8 hónapja #101962 Írta: Ragoran
jocii:Nem akartalak lerohanni,sorry!!!
Csak azért mondtam,mert bizti van aki vidékről jön és,ha mondjuk a 4/5-ük vidéki,akkor nem biztos,hogy Pesten kéne... :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #101949 Írta: Jocii
Ragoran: bocsi , tudom , hogy nagy :-( ((
csak annyira meghappyuletm hoyg 1 nap szünet után végre bejöhetem hoyg naaaaa :)
és nagyjábol már tudjuk ki az aki jönne :-) )

SZoval akkor
akinek jo a márc 8 . 13 ora az lécci jelleze itt a forumon :)

Több
21 éve 8 hónapja #101947 Írta: Ragoran

Szméagol írta:
Nekem tökéletes lenne, az az időpont és reménykedhetünk, hogy a tavasz is megtisztel minket jelenlétével! :wink:

Igen,majd én is szurkolok Nektek! Ezt (mármint a talit) ömlő esőben,fütyülő szélben sem lehetetlen "végrehajtani",de azért szép napsütésben jobb lenne :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #101939 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Jocii!

Nekem tökéletes lenne, az az időpont és reménykedhetünk, hogy a tavasz is megtisztel minket jelenlétével! :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #101930 Írta: Ragoran
Ezt nem tom mért küldte 2x,bocsesz!! :roll: :oops:

Nerw:Remélem +találjátok őket!!!
A Nagymamamámék mesélik,hogy Cézike örökbefogadta a szomszéd ciccet! :lol: Mindenhova kisérgeti,vigyáz rá,együtt alszanak! :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.201 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére