Állatbarátok

Több
21 éve 8 hónapja #102785 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ezt én is tudtam :roll: Na mind1, elfelejtettem mit akartam mondani.

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #102781 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Állatbarátok
körbenéztem a könyvecskéimbe :) )
hivatalos neve:abesszíniai homoki terrier

Nerwen: Anubis az nem a kutya neve .-)))
Anubis egy sakélfejjel ábrázolt egyiptomi halottisten volt :-) ) és a neve az ábrázolás miatt kapta nevét mert neve azt jelenti: kis kutya
Es ez egy tévhit hogy Anubis a kutya ugyanis csak késöbb a Romaiak ábrázolták csak kutyafejjel :-)

bocsika a kioktatásért , csak a történelmi tévedések a gyengéim.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #102777 Írta: [Nerwen]
jocii: asszem anubisnak híjják :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102776 Írta: Jocii
Ragoran: és amit Farao kutyusnka irtál , az egy
Amerikai Staffordshire Bullterrier :-)

és be kell vallanom amit Nerwen irt farao kutyának anank tudom nem ez az igazi neve de sajna most nem tudom fejböl , de utánanézhetek ....

Több
21 éve 8 hónapja #102774 Írta: Jocii
Az az Utso kuty egy SAmoyed :-) )

Több
21 éve 8 hónapja #102766 Írta: [Nerwen]
A fáraó kuty inkább ilen:
home.swipnet.se/farao-anubis//im ... M_3_75.jpg
www.kheper.net/topics/Egypt/anubis.jpg
De édik ahogy ott aluszkálnak :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102758 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nerw: úgy kell Neked! :lol:

Kutyis képek:
www.elender.hu/~andrasse/n-021028-kutyak.jpg
www.elender.hu/~andrasse/n-021012-kutyak.jpg
Mindjárt hozok még csak iszonyúan lelassult a net :?

Több
21 éve 8 hónapja #102757 Írta: [Nerwen]
Hehe :lol: És képzeld el h mit csinál velem :lol: Mikor suliba indulok mindig tök sár lesz a kabátom, mer elvan kerítve, de ahogy néééz! Nem lehet megállni, h ne simogassam meg és akkor bumm :lol:
Az 1. képen lévő a ciccnek naon szép a szeme! Olyan ciccem lenne ha akarnék benti ciccet, ezt már régebben eldöntöttük anyummal :D
Az uti képen is berni van! Bi-bíí! Csak rövid szőrű :lol:
Többi kép is rulz :wink:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102755 Írta: Ragoran
Nerw:Te akartad! :twisted: kutyi édes!! Egyszer volt szerencsém egy ien "csöppséghez"! :lol: Még ien tök játékos volt,csak nem volt tudatában,hogy mien rohadt nehéz,ha ráül a hátadra és mien élesek a körmei...utána érdekesen néztünk ki :lol:

Itt van egy adag a cicabarátok kedvéért:
Erre csak azt tudom mondani,hogy gyönyörű:
www.fotos.hu/0202_allatok/034_020217.jpg
Kisgyerek cicával:
pestiapro.hu/images/user_images/ ... _cicak.jpg
marci.co-net.hu/images/fenykepa/2ev/cicak.jpg
"Képregények":
www.taktika.hu/images/media/pics/kutya0806.jpg
www.taktika.hu/images/media/pics ... aleset.jpg
Vörös cica a radiátor elött:
www.zoldmagazin.com/belso/cicak/12/12.jpg
cica-szobrok:
www.kerunikaform.com/cicak.jpg
kiscica:
gribedli.eblap.hu/axcica.gif
ez jó! :lol:
www.clip-art.hu/clip-art/images1 ... Cica02.jpg
ez meg szép:
bolt.kronos.hu/gfx/Ragdoll.gif
Ez a kép változik,várjatok türelemmel!
www.fotos.hu/anim/kedv_cicak001.gif
nagyszemű:
www.tappancs.szeged.hu/cikkek/kismacs.gif
sütii:
zold.victorinet.hu/belso/cikkekf ... anna/2.jpg
(a köv eresztés kutyás lesz,ok?)

Több
21 éve 8 hónapja #102752 Írta: [Nerwen]
Ühüm, hozhatsz nyugodtan :D Én csak örülök :wink:
Éa most tessék megtekinteni eztet a képet. Aki nem tudná ilen egy berni pásztor és ilen az én kutyom is :)
www.comforth.hu/images/bubu.jpg

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102750 Írta: Ragoran
Ha tetszik,akkor örülök! :wink: Keresgéljek még?
Uti kutyi:Nekem sem,azért kérdeztem! :wink: talán pireneusi hegyi kuty.. :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #102746 Írta: [Nerwen]
Drága Ragom annnnnyiraaaa ééééédiiik! Az a süüniii a pici lábaival! Juuuuuuujjj! Meg az a plüss kuty :lol: És az afekete kis gombolyag...jaaaaj...
Az uti kuty nem ugrik be mien fajta :?

I hate my pathetic life"

Több
Több
21 éve 8 hónapja #102718 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Reklámokban én sem vagyok járatos, csak az Animal Planet reklámait ismerem jól. (Animal planet RULZ!!!)
Kedvenc állatos filmem a Fekete Szépség. Láttátok? Az az egyetlen film, amely jobb, mint a könyv. :?

Supersonica írta: ...a legnagyobb poén az volt, hogy a hőscincér macskám pánikszerűen félt tőlük.

Az én macskám az összes nyulamtól és a pici Ducusomtól (a tengeri malactól) is félt. A nyulak és Ducus (becsületes nevén William, pedig lány volt :lol: ) nagyon élvezték ezt és komolyan meg is kergették. 8O Mondhatom elég furcsa látvány volt. :wink:

A törpe hörcsögeink elszöktek egyszer, még kicsi koromban és elrejtőztek a Barbie konyhában a sütőben. :? :wink: És ott raktározta el a magokat.

Ragoran: :D :D :D

Több
21 éve 8 hónapja #102700 Írta: Ragoran
Area:
1:Jó az avatarod! :wink:
2:Iet az én hörijeim is csináltak! Aztán vettünk nekik ketrecet ill csináltam a Nagyapámmal egy volt tyúkszállító ketrecből egy bazi nagy ketrecet,abban jó sok hely volt :wink:

Az egyik ismerősünknél eltünt a höri. Eltelt egy nap:sehol. Két nap:sehol.. Harmadik nap enni adott a kutynak(szárazkaját) aztán elment olvasni. Nem sokkal késöbb hallja,hogy a kuty nyüszög és ugat. Kiment megnézni,hogy mi a baj. A következő látvány fogadta:Áll a kuty az etetőtáltól két méterre és meredten bámulja a teljes nyugalommal a tálkájából táplálkozó hörit :lol: Aztán kiderült,hogy a höri egy csomó magot elraktározott a mosógép alsó részébe :lol: ezt a szerelő vette észre nagy meglepetten!

Több
21 éve 8 hónapja #102691 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Voltak ám egereim is a patkány után, általában kettő, egy fehér és egy fekete, és a legnagyobb poén az volt, hogy a hőscincér macskám pánikszerűen félt tőlük :lol: .

Meg voltak teknőseim is sokáig, azok is mindig ketten (és hogy ne legyen bonyolult, mindig Süsü és Lala volt a nevük), de sajnos nem nagyon bírták sokáig, mindig betegesek voltak, így lemondtam a tekitartásról.

Most már csak egy macseszom van, de felér egy egész állatkerttel :lol:

Ja, a patkányról apám pl. nem tudta, hogy patkány, neki beetettük, hogy ausztrál ugróegér :lol: - mert nem tűrte volna, hogy patkány legyen a lakásban...

Több
21 éve 8 hónapja #102684 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A mi hörink éjelente kiakasztotta répával a mófuskerekét, és kimászott rajta. Volt már függönyön, mosódép alatt, ágy alatt, konyhaasztalon, kekszesdodozban, és a párnám alatt, amin a fejem volt 8O . Aztán egyszer szétrágta a tapétát amikor mi aludtunk, és akkor kivettük a mókuskereket. Persze ez sem volt megoldás, mert elhízott. Aztán a répát vettük ki, akkor meg vitaminhiánya lett..... :? :lol: :D

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 8 hónapja #102667 Írta: Ragoran
Én azokat a filmeket utálom aminek már az ezredik folytatása van!! Az már oan utánzat! (általában)

Supersonika:Herr Hörr is kiszökött néha,de reggel a ketrecében volt mindíg!

jocii:Én hörimjeimmel is így volt!Este még ketten voltak,reggel öten!:)

Vadon szava tök jó!! :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #102649 Írta: [Nerwen]
Nekem filmek közül talán a Vadon szava, elég rég láttam már, de szeretem. A könyvnél sírtam is, mikor lelőtték az egyik kutyot :(

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102648 Írta: Jocii
Reklám: én nem vagyok ebben járatos , mert nem vagyok nagy TV-s.
Én inkább maradok a filmeknél, azokat nagyon szeretem.
Rengeteg állatos filmecskét láttam már , és ha megy egy a moziba azt nem hagyom ki.
Az egyik kedvencem talán a Kutyám Jerry Lee. nagyon édes az a kutya , és a film meg nagyon poénos.
Az egyik legszomorubb film pedig a Hutch :-( azaz Egyik kopo , másik Eb.
Hát ebböl talán ki is derült én inkább kutyás vagyok :-)

Több
21 éve 8 hónapja #102626 Írta: [Nerwen]
Estel: jaja, az is jó :lol:

jocii: uh, szegények :(
Az Eida és Donátó párosnál volt, hogy kb 20 tojást tojt az Eida és költögettek 1ütt, mikor 5-6 a norm a nimfáknál 8O Persze egy se kelt ki, csak idegileg kikészültek :x Ki is vettük az odút...
Meg széttörtek pár tojást meg ilenek. Bezzeg bném nimfái már egy csomószor költöttek és mind1ik tojás kikelt és fölnevelődtek a kicsik :)
Szegény Doni abban a rohadt oduban halt meg úgy egy éve :cry:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102625 Írta: Jocii
EStel: miért lettél volna oFF ?
szerintem ide jöhet minden ami egy kicsit is kapcsolodik az állatkákhoz :)

Több
21 éve 8 hónapja #102624 Írta: Jocii
Tekim még nem volt , de volt hörcsögöm ketto is.
egy nagy akváriumba voltak.Csak ugy adtuk nekik a nevett , hoyg hörike és pörike.
Két édes hörcsög volt.Egyik reggel felkeltem , mentem oda etteni és mit láttok ...
a sarokba ül Hörike és mellette a kicsi hörikék......
upssszzzzz
akkor jöttem rá hogy Hörike és Pörike egy fiu és egy lány.
A kishörik közül egyet a tesom ovijába adtuk , ahol nagyon jo volt neki.
Egyet megtartottunk mert szegényke vakon született , az ö neve lett Vaksi.
És nem emlékszem azt hiszem még ,maardt 3 amit elajándékoztunk.
Hörike és Pörike sé Vaksi egy boldog család lett.
Hörike és Pörike többször kiszökött az akváriumbol.
egyzser pl ugy hogy a gurigáját odatolta az akvárium széléhez és kimászott.
Ha nem a saját szemmel láttom el se hiszem.
Sajnos Hörike sé Pörike egy éjszaka kiszökött , és soha nem kerültek elö
:-(

Több
21 éve 8 hónapja #102623 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Állatbarátok
HA már reklámok, az én nagy kedvencem most a két lajhár a fán: Te, ez Ede....imádni kell azokat a pofikat, mégha csak animáltak is.

Elötte a numero uno a csiga volt, ami felmászott a motorháztetőre, aztán visítva lobogtatta a szemeit a szélben. OK, bocs, ha OFF voltam.

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 8 hónapja #102618 Írta: [Nerwen]
Rago: nM tom, de naon arany :lol:

Superconica: hihi, de ravasz :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102606 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekem a patkányom szökött ki a terráriumából, és egy hónapig élt inkognitóban a szekrény háta mögött (persze éjjel bejárt a terráriumba enni :) )

Több
21 éve 8 hónapja #102602 Írta: Ragoran
Meg az a Whiskasos is süti amikor az a pici cicc dorombol! :P
Ikea reklám szintén!! :wink: Az mien fajta kuty?Talán jack Russel terrier v keverék? :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #102600 Írta: [Nerwen]
A Whiskas reklámok télleg naon ariiik :D ahogy a hóba mászik a cicc meg ott dorombol! Jujj! :lol:
Meg van az az Ikeás reklám, amikor a kuty berohan a házba, körül néz; így toporog, kifut, megnézi a házszámot és csalódottan visszabattyog. Az vmi naon tündér :lol:
(Ez nem hiszem h OFF-nak számít :roll: )

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102594 Írta: Ragoran
Azért a mosópor külön Tma... :roll: meg off :oops:
Ez most lehet,hogy off,de most megy a Whiskas reklám a kiscicával és oan édii! A kedvenc reklámom! :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.209 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére