Tánc
- gillz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
ma kéne elküldenem Ankalimonnak..Idhren írta:
gillz írta: ójujj, még címet nem kaptam, csak leírást
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Holnap még jó?
Mer akkor közösen kitalálhatnánk vmit...
bár azt még lehet állítólag módosítani, szal elküldöm neki egy verzióval
"Tánc" ez jó lesz addig is?
need more brainz. yourz. now.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gillz
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Narbeleth írta:
Idhren írta: 28-án nem lesz cucc, mert Narbbal próbálunk. Meg kórus is lesz, asszem.
Szal 29-e, péntek 10 óra
És a következő összpróba jövőre mikor legyen?
Természetesen 4-én legyetek szabadok az AKG-s főpróbára, mert kell a színpadon próbálni...
ÉS jó volna még azon a héten egy próba... Nos? Esetleg jan 5?
HELYSZÍN: FŐVÁM TÉR
(Szabadság híd pesti hídfője, elérhető a 2-es és a 49-es villamossal)
Aki valamely elképesztően nyomós okok miatt nem tud időben odaérni, az telefonáljon nekem, vagy Idhrennek. (Aki nem tud telefonszámot, az írjon privit és megadom)
Az én telefonszámom (titkosított, természetesen ):
06-30/543-69-66
Öltözzetek rétegesen, mert nincs túl meleg, de ha táncolunk, kimelegszünk ám
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Narbeleth
- Nem elérhető
Idhren írta: 28-án nem lesz cucc, mert Narbbal próbálunk. Meg kórus is lesz, asszem.
Szal 29-e, péntek 10 óra
Természetesen 4-én legyetek szabadok az AKG-s főpróbára, mert kell a színpadon próbálni...
HELYSZÍN: FŐVÁM TÉR
(Szabadság híd pesti hídfője, elérhető a 2-es és a 49-es villamossal)
Aki valamely elképesztően nyomós okok miatt nem tud időben odaérni, az telefonáljon nekem, vagy Idhrennek. (Aki nem tud telefonszámot, az írjon privit és megadom)
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- gillz
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Szal 29-e, péntek 10 óra
- Narbeleth
- Nem elérhető
Adelard: Igen, kérnénk! Köszönöm!
Nóli: Nekem jó, 29-án meglátod a koreot, majd eldöntöd, hogy kibírja-e, csak hozzál valamit, amivel tudsz próbálni, én össztekert LEP-plakáttal táncoltam, szóval akár valami olyasmi is jó próbára, csak legyen!
- Minerva
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- gillz
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Adelard írta:
Nekem van egy S-es, azt oda tudom adni.
29-én nekem inkább délelőtt jó...:/
Akkor te leszel délelőtt, és veled próbáljuk el a cuccost, és vewnek meg megmutatjuk, mi lesz.
Megoldjuk:)
Ja, és nem megyünk onnan tovább messze, csak pár méter, és ott vagyunk
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Sasha Vykos írta:
a fővámtér mérsékelten van óbudán
Jóvanna, Szozs! Én azt hittem,h onnan megyünk tovább is...
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ha az mgfelelő, akkor jó az hogyha csak LEp főpróbájára tudom prezentálni?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Adelard
- Nem elérhető
Narbeleth írta: Idhren:
Rendben, persze, muszáj lesz előtte tudni, hogy mit akarunk csináltatni
Jó, én sem gondoltam komolyan, hogy egybugyiban és MTT-s pólóban fogunk táncikálni, csak gondoltam elég provokatív a kijelentés ahhoz, hogy felhívjam a figyelmet a kérdésre
VAN VALAKINEK KISMÉRETŰ MTT-s PÓLÓJA KÖLCSÖN?
Nekem van egy S-es, azt oda tudom adni.
29-én nekem inkább délelőtt jó...:/
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Laurelen
- Nem elérhető
Eglarcarien írta: Akkor most mégiscsak Óbudára megyünk? 8O Mert Narb nekem még azt mondta, h a Batyiba, és én Angwennek is így adtam tovább. Aúúúúú... Óbudára pontos címet kérek! köszi! amúgy BéKát mindenkinek
a fővámtér mérsékelten van óbudán
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Idhren
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Idhren írta: Találkozó mongyuk 3/4 10-kor a Fővám téren. Ahol a villamos megáll, és nem a csarnok oldalán, hanem vele átellenben. No?
Node melyik villamos?
Bocsi
47-49-es villamos Fővámtér megállója.
Deákról három megálló.
Vew, sztem ha Adelard ráér, az már elég, de én szivesen maradok tovább is:)
Megbeszéljük.
Mindenkinek Boldog karácsonyt!
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Idhren írta: Találkozó mongyuk 3/4 10-kor a Fővám téren. Ahol a villamos megáll, és nem a csarnok oldalán, hanem vele átellenben. No?
Node melyik villamos?
Közben kiderült, h. 28-án dalárda is lesz délután, a de. meg nekem családi cuccos miatt nemjó. Szal max az este, ha muszáj.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Idhren
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Találkozó mongyuk 3/4 10-kor a Fővám téren. Ahol a villamos megáll, és nem a csarnok oldalán, hanem vele átellenben. No?
Én örülnék, ha lehetne egy előtte való napi cuccost nyomatni, a lakás üres, szal azzal nincs gond.
Narb?
Eleve ott akartam próbálni a kerettáncot is, de ha más is jönne még, az jó lenne.
Esetleg be lehetne tanítani külön a koreográfiákat a törp/ök/nek és orkoknak, meg az entnek, hobbitnak.
- Kincső
- Nem elérhető
Vettem az adást Tali előtte valahol, vagy pontosabb odajutás?
Nekem jó a 29-én 10 óra. Délután-késődélután valsz befigyel egy Gondolin-próba, arra viszont mindenképp el kell majd mennem.
És akkor 28-án mégsem lesz mégegy próba? (Mondtad, Idhren, h. legjobb lenne mindkét nap.)
Kincső
- Narbeleth
- Nem elérhető
Rendben, persze, muszáj lesz előtte tudni, hogy mit akarunk csináltatni
Jó, én sem gondoltam komolyan, hogy egybugyiban és MTT-s pólóban fogunk táncikálni, csak gondoltam elég provokatív a kijelentés ahhoz, hogy felhívjam a figyelmet a kérdésre
VAN VALAKINEK KISMÉRETŰ MTT-s PÓLÓJA KÖLCSÖN?
- Narbeleth
- Nem elérhető
Leguanember írta: Hi!
Rengeteg fegyver és annak látszó tárgy van a raktárunkban.
Köszi!
Szerintem igénybe lesznek véve.
Ille azokkal az a baj, hogy hamar törnek... és sztem túl szépek lettek azzhoz, hogy most 3 perc alatt tönkrevágjuk őket.
- Idhren
- Nem elérhető
Kincső: Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de szervezés alatt voltam, és egész nap Karácsonyi készülődés folyik, most ültem le először :crap:
Az a helyzet, hogy mivel kicsit messze vagytok, a nagymamám lakásában leszünk a nappaliban, ami szintén van olyan nagy, mint a tietek, csak ő most nincs otthon, tehát a kevés bútort is el tudjuk paterolni a szomszéd szobákba.
Asszem az az ideálisabb, mert közelebb van, a Váci utca Csarnok felöli oldalán az első ház. De nagyon kedves tőletek, hogy felajánlottátok a ti újdonsült nappalitokat
Lehet, hogy még eccer igénybe vesszük, de asszem nekem egész napra kell terem, szal...
Mit szólnátok egy délelőtti kezdethez?
Mongyuk 10 óra, 29-én?
Egyébként meghalni sincs időm. De azért igyekszem pörögni...
Narb, ha összehozok vmi koreot, 28-án tudnánk próbálni, még össztosz előtt?
Jó volna, legalább már mi kész lennénk Mindenféle szempontból
Ruha:
Celebrom nagy lelkesedése ellenére a ligtos öltözet nem biztos hogy használna az imidzsünknek , szal nemtom, gondolkozzunk. Az mtt-s pólókkal az a baj,. hogy túlságosan sátorszerűek, és abban nemigen láccik a mozgásunk. Esetleg xs-es méret , vagy handmade mtt-s póló?
- Leguanember
- Nem elérhető
Rengeteg fegyver és annak látszó tárgy van a raktárunkban.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Narbeleth írta: Igen, igen!
Szolgálati közlemény, kérés, kérdés miegymás: jól kinéző papírkardot (karton!!!, nem félfamentes rajzolt izé) vagy műanyag kardot (nem baj ha Auchanos, 250Ft-os, világít és Conan a barbár van ráírva) gumikardot, vagy valami olyat, amivel igen nehéz sérülést okozni szeretnék kérni a népektől a harcosoknak.
Köszi!
A táborban készült fakardok nem jók? Biztosan megvannak valahol, és szerintem nem túl veszélyesek.
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Kincső
- Nem elérhető
Narbeleth írta:
Kincső (Thilanna) írta: Naaa, légyszi, áruljátok el, h. 29-én hánytól lennénk! Bocsi, de Éccsanyám türelmetlen! 8O
Én nem tudom neked megmondani, hívd fel Idhrent!
Írtam neki sms-t délután, de még nem válaszolt. Ide meg írt azóta, galád módon.
Hmm valahol van egy narancssárga, piros hüvelyes ősrégi műanyag kardunk, ha meglesz, rendelkezésre tudom bocsátani...
- Narbeleth
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Szolgálati közlemény, kérés, kérdés miegymás: jól kinéző papírkardot (karton!!!, nem félfamentes rajzolt izé) vagy műanyag kardot (nem baj ha Auchanos, 250Ft-os, világít és Conan a barbár van ráírva) gumikardot, vagy valami olyat, amivel igen nehéz sérülést okozni szeretnék kérni a népektől a harcosoknak.
Köszi!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.