Humor
- Noredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
A másik, Nam, azon tényleg el lehet elmélkedni, mért májusban bolondul meg a nép. Meg kell erről kérdezni egy-két etológust (állatviselkedéskutatót).
Candide: Hát akkor miért teremtették a világot?
Martin: Hogy legyen min mérgelődnünk.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Noredhel
- Nem elérhető
Feanor műhelye. A Szindikátus dolgozik. Feanor és Eol néha már tíz percig is kibírják hajtépés nélkül.
F: Előbb-utóbb mindent megszokik a tünde. /kedélyesen belerúg Eolba, aki válaszul hozzávág egy félkész kardot/
C: Látod, nagypapa, jó ötlet volt!
F: Ti legalább nem szavaltok verseket… nem tudjátok, mit szenvedtem Dorombol meg a gyújtogatós gondori mellett! Amíg ő nem jött, még kordában tudtam tartani a leányt… de ő direkte biztatta! És akkor még nekiálltak operarajongani is… /sóhaj/
MB: Sebaj, Főnök, szép dolog a szerelem… és most legalább nyugtod van. Gondolj bele, már hónapok óta nem voltál szanatóriumban!
Egy hang kintről /énekel/ Nolda láááány a babááááám…
F /megdermed/
C /megdermed/
F: Ilyen nincs! Neeee!
Beszédeleg a dalnok, lever pár szerszámot, és kedélyesen Eol nyakába borul.
Dalnok: Szia, téged még nem ismerlek… új fiú? Szia apu… szia, Celi… szia, Aule… ÚrEru, egy balrog!!! /hátrál/
Eol: Emmeg ki a fene?!
F: Édes gyerekem! Mit keresel te itt? Úgy tudtam, Középföldén vagy… amúgy mi a helyzet mostanában arrafelé?
Maglor /elpirul/ Á, semmi különös… unatkoztam, gondoltam, beugrok.
F: Na és mi a helyzet az én Drágaszágaimmal? Visszaszereztétek? Érdekes, az összes testvéred nagy ívben elkerült eddig. Csak hallomásból tudom, hogy itt vannak.
MB /közbekotyog/ De hiszen Maedhros itt volt az esküvőn, igaz, Darth Vader-jelmezben…
Mg: Hát… ami a visszaszerzést illeti…
F: Tehát NEM szereztétek vissza őket?
Mg: Hát izé… végül is igen, csak… az a nyavalyás Varda jól kiszúrt velünk.
Aule: Nana! A Királynő nevét hiába ne vedd, fiam.
MB:Szóval mit szúrtatok el?
Mg Azt hiszem, legjobb, ha balladában mondom el… /nekiáll énekelni a Noldolantét, persze mindent Finwénél és Mírielnél kezd/
F: Miért Uram? Miért?!
C /kényelembe helyezkedik/
MB /nekiáll egy bunkót lóbálni/
Eol: ÚrEru… ÚrEru… tudod Feanor, most kezdelek sajnálni…
F: Ugye? És a többit még nem is ismered…
Eol /kirohan a műhelyből, lehűteni magát/
Maglor két órával később már eljut odáig, hogy és Melkort kiengedték a valák…
F: A LÉNYEGRE, fiam, jó?!
Mg: Mindjárt mondom, apa… tehát „elméne Melkor az mi népünkhöz viszályszítni…”
F: Ezt tudjuk!!!
Mg: Itt most egy szép hangszeres intermezzó következik, szöveg nélkül.
F: Vhááááááááááá!!!
MB /lóbálja a bunkót/ Leüssem, főnök?
F: Reménytelen… a testvérei kétnaponként megpróbálták…
C: Ezek után nem csodálom, hogy szegény Elrond mindig olyan morcos.
Öt órával később: Maglor már ott tart, hogy megérkeztek Középföldére. Feanor a balrog vállán zokog, hogy ilyen nincs, mért verte meg őt Ilúvatar ezzel a hülyével. Eol visszamerészkedett, és miután az Alqualondés résznél majdnem nekiállt hentelni a Szindikátust, odakötözték az üllőhöz, jelenleg rezignált. Celebrimbor élvezi a sztorit, az üllőre könyökölve hallgat, Aule a fejét csóválja.
Három óra múlva Maglor eljut a Mereth Aderthadig, ekkor Feanor feláll, elkapja a grabancát, és odavágja az üllőhöz.
F: Teeeee… ha nem mondod el most rögtön és prózában, hogy mi történt azokkal a rohadt kövekkel, megölleeeeek…
C: Nyugi, nagypapa, nyugi…
Eol: Na, szépen vagyunk… megint rájött a rokongyilkolás…
Aule: FEANOR!!!
MB: Ez az főnök, csak keményen!!!
Mg: Hát… izé… az egyik ott fent van… /bök az égre/
C: Nos, igen… Earendil…
F: Te tudtad, és nekem nem mondtad meg?
C /elmélyülten tanulmányozza a padlót/
F: Na és a másik kettő?!
Mg: Öö… visszaszereztük! Méghozzá Eonwe orra előtt!
F: Na csakhogy… na és UTÁNA?
Mg /hallgat/
Aule: Az övé felől Uinent kérdezd. Valahol a hajában csak meg lehet találni…
F /bömbölve kirohan/
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Theala Vandron
- Nem elérhető
<:3)~ <:3)~
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta:
Gwendir, a Ferneyi Pátriá írta: Valaki lenne olyan szíves, hogy tényleg alkotna itt, nemcsak a moderálási elvekről beszélne. Ezeket ki kéne már törölni, mert már engem is dühítenek, hogy hiába jövök a "Humor" topicba, ugyanazt kapom, minthogyha a Netikettet olvasnám. Persze megfűszerezve tiltakozásokkal...
Egyébként készülnek a Pirofóbiások... Egyenlőre még az idióta mozgalmi idők
Egyébként SÚ elemzéseket ír, s nem vádaskodik, s nem is tapint rá a magánéletedre, nem úgy mint egyesek. S örül az ember, hogy SÚ veszi a fáradtságot, hogy mindenkivel udvariasan közölje a magáét, nem csak odacsördít...
Gwendir, ne haragudj, de a moderálási elveket nem azért kértem, mert nem vagyok velük tisztában, hanem mert nem tudom, más tisztában van- e velük.
Pirofóbiások: tündesd fel, kinek a műve alapján írod! (Mert aki régebben olvassa ezt a topikot, tudni fogja, és hidd el, nem érdemes próbálkoznod átveréssel)
Amúgy ezt most személyeskedés, de: priviben szóltam, hogy mire figyelj, mert másutt is komolyan figyelmeztettek. Ha a moderálási elvek beírásával találkozol, akkor jobb, ha átgondolod, mit és hogyan csinálsz, mert az egy elég komoly figyelmeztetés.
ha meg ötvenszer figyelmeztetnek, hogy valami nem jó, akkor arra nem az a megoldás, hogy ugyanazt a rosszat még folytatod, hanem megkérdezed, hogyan és mit javíts rajta, estleg kérheted a szöveg nyilvános vagy priviben történő korrekcióját. Ha gondolod, én megteszem neked, de arra figyelmeztetlek, hogy elég igényes vagyok.
Az igyekezeted figyelemreméltó, elismerendő, de a stílusodnak fejlődnie kell. Sokat. Azt gondolom, mielőtt írsz, olvass. Tolkient mindenféleképp, mert néha nagyon kell keresni Tolkient az írásodban.
A másik: a mozgalmi dolgokkal csínján. Ez határozottan NEM politikai fórum, és az erre való legkisebb célzás is moderálásra kerül!!!!!!!!!!
Ne aggódj, csupán Galadriel fog delphoi jósnőt játszani, s néhány hóbortos milliomos fog elárulni. Egyébként politikáról (igaziról) nem lesz szól
- Namarie
- Nem elérhető
Gwendir, a Ferneyi Pátriá írta: Valaki lenne olyan szíves, hogy tényleg alkotna itt, nemcsak a moderálási elvekről beszélne. Ezeket ki kéne már törölni, mert már engem is dühítenek, hogy hiába jövök a "Humor" topicba, ugyanazt kapom, minthogyha a Netikettet olvasnám. Persze megfűszerezve tiltakozásokkal...
Egyébként SÚ elemzéseket ír, s nem vádaskodik, s nem is tapint rá a magánéletedre, nem úgy mint egyesek. S örül az ember, hogy SÚ veszi a fáradtságot, hogy mindenkivel udvariasan közölje a magáét, nem csak odacsördít...
Gwendir, ne haragudj, de a moderálási elveket nem azért kértem, mert nem vagyok velük tisztában, hanem mert nem tudom, más tisztában van- e velük.
Pirofóbiások: tündesd fel, kinek a műve alapján írod! (Mert aki régebben olvassa ezt a topikot, tudni fogja, és hidd el, nem érdemes próbálkoznod átveréssel)
Amúgy ezt most személyeskedés, de: priviben szóltam, hogy mire figyelj, mert másutt is komolyan figyelmeztettek. Ha a moderálási elvek beírásával találkozol, akkor jobb, ha átgondolod, mit és hogyan csinálsz, mert az egy elég komoly figyelmeztetés.
ha meg ötvenszer figyelmeztetnek, hogy valami nem jó, akkor arra nem az a megoldás, hogy ugyanazt a rosszat még folytatod, hanem megkérdezed, hogyan és mit javíts rajta, estleg kérheted a szöveg nyilvános vagy priviben történő korrekcióját. Ha gondolod, én megteszem neked, de arra figyelmeztetlek, hogy elég igényes vagyok.
Az igyekezeted figyelemreméltó, elismerendő, de a stílusodnak fejlődnie kell. Sokat. Azt gondolom, mielőtt írsz, olvass. Tolkient mindenféleképp, mert néha nagyon kell keresni Tolkient az írásodban.
A másik: a mozgalmi dolgokkal csínján. Ez határozottan NEM politikai fórum, és az erre való legkisebb célzás is moderálásra kerül!!!!!!!!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Daeron írta:
Feanor Faelivrin írta:
Daeron írta: Ki moderált itt? Kezdem unni, hogy egyeseknek mindent lehet írni és vég nélkül offolni pl.(Legolasnál az orkokról), de a többiek véleményét (ami sokszor u.az amit az "egyesek" következményel nélkül beírhatnak) meg rögtön kitörlik. Ez azért furcsa...
Persze ezt is biztos kitörlik...
Ennek is mért pont a 100.-nak kell lennie?
Abban a topicban már nincs feldobható téma így 600 oldal után és úgy döntöttek a topic hívei hogy ez nem baj mert ők éltetik olyan témákkal amiben már csak elenyésző szerepe van Legolasnak
Már bocsi, de ez sztem a legnagyobb hm... butaság amit hallottam mostanába. Ha jól veszem le amit mondasz, akkor ez nekem megint ezt jelenti: van ahol lehet offolni ezerrel, mert meg tudjuk magyarázni hogy miért, és még nekünk állhat feljebb.
Ha halódik a Legolas topic akkor hagyjuk ott egy ideig, majd fél év múlva lesz téma amiről beszélgethetünk, vagy majd vmelyik zöldfülű feldob vmit amiért jól rá lehet pirítani, hogy már 100xszor megbeszéltük.
Ezt csak azért mondom mert mindem moderátornak az OFF!Szóltam (Winnetou után szabadon) a jelszava és akik törlés alá kerülenk azoknak ez furcsa, hogy miért pont ők vagy miért csak ők. Úgyhogy hagyjuk működni az evolúciót és aminek hullania kell hadd hulljon, ha egy topic kihal akkor hadd haljon.
Sztem. De lehet hogy nem igaz amit mondok.
OFF: ki lettek forgatva a szavaim a többivel egyetértek
"A mosoly a leger
- Esgal
- Nem elérhető
A vitát nem kívánom folytatni, csak lezárásképpen.
Én továbbra sem emlékszem úgy, hogy személyeskedtem volna. Ha jól emlékszem, elég pontosan leírtam, mi bajom Gwendir munkáival. Stilisztikailag rossz, hanyag, elsietett, átgondolatlan írások, rosszak. No történet, no kohézió, csak betűk halmaza. Ott részletesebben is ki volt mindez fejtve - így, hogy kitörölted, Rayan, az egyszeri szemlélő sajnos joggal gondolhatja, hogy azért nem tetszik "mert csak".
Én elhiszem, hogy ez a topik a humornak van, és nem a vitának, de sajnos vagy nem sajnos, bármiféle alkotómunkának szerves részét képezi a kritika. És most nem csak arról van szó, hogy beszóltam Gwendirnek, "mer' ahoz volt kedvem", hanem mert ő kért kritikát, én pedig megmondtam az őszinte véleményemet. Azt hiszem, ha mindenféle téves lelkivilág-megkímélési alapon olyasmiket írok, hogy "jaaaaj, tökjóó! csakígytovább!" azzal nem segítek, hanem éppenhogy ártok. Ha valaki rosszat ír, ne csodálkozzék, hogy rossz kritikát kap. Ha pedig már korábban is mondtak neki hasonlókat (és volt ilyen), pláne ne, ha pedig látványosan figyelmen kívül hagyott minden, nem egyértelműen pozitív megnyilvánulást, akkor méginkább ne. Egyébként, ha ez utóbbi eset forog fenn, akkor az egyszeri kritikus kicsit kevésbé finom hangnemet kezd el használni, hátha arra már felfigyel a kritika alanya.
Rövidebben és kevésbé polkorrekten: Gwendir, szerintem kifejezetten rosszak a műveid. Attól, hogy a korábbi írásom kitörölték, a véleményem ugyanaz marad. Ha nem akarsz ilyen kritikát olvasni, vagy ne kérd, vagy dolgozz rajta, hogy legalább kicsit jó legyen, amit írsz.
Mindenkinek, akit az ilyen és ehhez hasonló viták zavarnak: nekem nem állt szándékomban ezt kirobbantani. Én csak véleményt mondtam, amit viszont nem így kellett volna lereagálni, és itt most nem elsősorban Gwendirre gondolok.
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy aki nem bírja elviselni bármiféle kritika létjogosultságát, az ne is menjen alkotómunka közelébe. Ha valakit a stílus zavart, azt nagyon sajnálom, de néha csak így lehet fogalmazni. Egy idő után mindenki türelmét veszti.
További önismétléseket megelőzendő, hagynám is a témát.
OFF! beszóltam. Lehet moderálni...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Moderálási elvek a Humor topicban
1. A Humor topic a Tolkien.HU fórumának igen régen működő, hosszú fejlődésen, és - merem remélni - színvonalemelkedésen átesett topicja. A következő szabályok a hagyományokon alapulnak, és ezeket a közösség nyomására felül lehet bírálni.
2. A Humor topicban közzé lehet tenni bármely humorosnak szánt írást, amennyiben az saját szerzemény, vagy a szerző beleegyezik jelen közzétételébe. Ha nem ismered azt, aki írta, és kinyomozni sem tudod, akkor ne tedd be a művet.
3. A Humor topicban közzétett műnek egyeznie kell a Tolkien.HU fórumának elveivel, azaz nem tartalmazhat politikai tartalmat és szalonképtelen szavakat és kifejezéseket, [size=9:3d0f5fws](kivéve nagyon indokolt esetben. A szerző megjegyzése, hogy aki a magyat nyelv ötletességét használva nem tudja felcserélni a szalonképtelen szavakat jobbra, az ne fogjon bele az írásai publikálásába)[/size] . (e tekintetben a moderátorok elnézőek tudnak lenni)
4. A közzétett művekben javasolt továbbá:
- Az emotikonok használatának kerülése ( a letöltési idő növekedése miatt)
- Betartani a magyar nyelv helyesírási szabályait (az érthetőség kedvéért)
- Tolkien világával kapcsolatos dolgokról írni (elvégre ez Tolkien.HU fórum, és nem például Star Wars, Harry Potter vagy Barátok Közt)
- Nem megsérteni más fórumozókat
5. A Humor topic topicgazdái a 3. és 4. pontot be nem tartók műveit előzetes figyelmeztetés nélkül átírhatják vagy törölhetik
6. A topicban lehetséges továbbá a közzétett művelet minősíteni. Mivel nem irodalmi fórum, nem szükséges formai követelményeknek eleget tenni, vagy szaknyelvet használni, de illik törekedni az objektivitásra ( a "nem tetszik amit írtál, mer' a múltkor is kék póló volt rajtad" típusúak nem az objektív kategóriába tartoznak) az érthetőségre és a nem sértő fogalmazásra.
7. Valamint a véleményekre is vonatkoznak a 3. és 4. pontban leírtak (kivéve a 4/3)
8. A véleményeket azonban véleményezni már nem szabad, az ilyen hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül törlik a topicgazdák (de a vitaindítóakat nem), amennyiben ilyenre támad valakinek kedve, használja a privát üzenet vagy az e-mail lehetőségeit (persze telefonálhat is ha akar)
9. A fórumból a fentieket nem sértő humorosnak szánt írások nem fognak törlődni, (a szabályok között nem szerepel a humorosság, mint feltétel, mert az szubjektív) legyenek azok jók avagy rosszak, mert egyrészt a moderátorok sem dönthetnek a közönség helyett, lévén emberek, másrészt mindenki előtt nyitva kell álljon a fejlődés útja.
10. Ám azok akik tartósan alatta maradnak a közösség elvárásainak (amely elvárások a topic fennállása óta folyamatosan változnak) de nem mutatnak semmiféle hajlandóságot a fejlődésre (nem reagálnak a kritikákra) topicgazdai figyelmeztetésben részesülhetnek, a felhasználói élmény rontása miatt
A szabályok érvényesek 2006. 05. 29. 22: 19. től
Alyr Arkhon
Topicgazda
ha van javítási javaslatod a szabályokkal kapcsolatban, írd meg nekem
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Namarie
- Nem elérhető
Más: aki nem tud írni - ezt, ha maga nem érzi, lemérheti mások reakciójából - kérjen meg valakit, hogy priviben segítsen neki. Nem szégyen, én anno ezt tettem, és most is ezt fogom tenni, míg vissza nem találok a hangomhoz.
Moderálás: nem kéne egyszer ide (újra)beírni speciálisan ennek a topiknak a moderálási elveit?
Egyébként: nem pofázik, ír!!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Rayan
- Nem elérhető
SÚ: nem kell szerénykedni. Mindenki egyén meg szubjektív. Lehet tárgyilagosan fogalmazni, csak akarni kell. Neked rendszerint sikerül. Jelen esetben a többieknek nem sikerült.
Mindazzal, amit írtatok, tökéletesen tisztában vagyok, nem kell mondani, hiszen evidens. A cél az, hogy az olvasónak is kellemetlen élcelődésnek ne engedjük át a topicot. Mint ahogy Alyr írta, különleges eset, úgyhogy azt sem igen értem, miért érdemel ennyi szót.
SÚ: A jó írók eltűnése vagy a topic pangása igazából messze nem a moderálási stílus következménye, vagy inkább úgy mondanám, a legkevésbé annak következménye. Itt rendszeresen -ha jól tudom-, egyedül Alyr moderál, én csak nagy néha törlök, akkor is offokat. Ha Esgalt úgy ismered, hogy megválogatja a hozzászólásait, akkor azt is tudd, hogy nem véletlenül moderáltam ki az egész vitát. Pár héttel korábban még nagy volt az egyetértés, akkor úgyszintén töröltem a berzenkedő hozzászólásokat is, hogy elejét vegyem a további "veszekedésnek". Nem sikerült. És mivel kettőn áll a vásár, töröltem az illetékes hozzászólást és a gunyoros reakciókat is. Ennél érthetőbben és tisztábban nem tudom mondani, azt szeretném, ha a topicot később is öröm vagy legalább egy kis felüdülés lenne olvasni. De ha ezzel nem értetek egyet, szóljatok, és én nem moderálok többet.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Daeron
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Feanor Faelivrin írta:
Daeron írta: Ki moderált itt? Kezdem unni, hogy egyeseknek mindent lehet írni és vég nélkül offolni pl.(Legolasnál az orkokról), de a többiek véleményét (ami sokszor u.az amit az "egyesek" következményel nélkül beírhatnak) meg rögtön kitörlik. Ez azért furcsa...
Abban a topicban már nincs feldobható téma így 600 oldal után és úgy döntöttek a topic hívei hogy ez nem baj mert ők éltetik olyan témákkal amiben már csak elenyésző szerepe van Legolasnak
Már bocsi, de ez sztem a legnagyobb hm... butaság amit hallottam mostanába. Ha jól veszem le amit mondasz, akkor ez nekem megint ezt jelenti: van ahol lehet offolni ezerrel, mert meg tudjuk magyarázni hogy miért, és még nekünk állhat feljebb.
Ha halódik a Legolas topic akkor hagyjuk ott egy ideig, majd fél év múlva lesz téma amiről beszélgethetünk, vagy majd vmelyik zöldfülű feldob vmit amiért jól rá lehet pirítani, hogy már 100xszor megbeszéltük.
Ezt csak azért mondom mert mindem moderátornak az OFF!Szóltam (Winnetou után szabadon) a jelszava és akik törlés alá kerülenk azoknak ez furcsa, hogy miért pont ők vagy miért csak ők. Úgyhogy hagyjuk működni az evolúciót és aminek hullania kell hadd hulljon, ha egy topic kihal akkor hadd haljon.
Sztem. De lehet hogy nem igaz amit mondok.
Auta i lóme!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Tiltakozom az "objektív" jelző ellen, amit velem kapcsolatban emlegettek. Nem győzöm hangsúlyozni, szinte minden alkalommal, hogy a kritikáim szubjektív magánvélemények! Törekszem az objektivitásra, de hogy elérjem, ahhoz tévedhetetlennek kellene lennem, és az meg nem vagyok, ha nem tévedek. ) Nem egyszer előfordul, hogy később magam sem értek egyet azokkal, amiket írok!
A kritikákat meg azért írom, mert nekem rettenetesen hiányzott - néha itt is - a visszajelzés; főleg az olyan visszajelzés, hogy mi volt a jó, és mi volt a rossz. Mindenkinek, aki valamit alkot (mindegy, hogy mit és milyen színvonalon), szükséges az, hogy a fejlődéséhez nélkülözhetetlen visszajelzést megkapja. Az, hogy ezt milyen formában kapja, már tapintat, empátia, esetleg intelligencia kérdése, ahogy a fogadtatás is az.
[size=9:280zctqu](A hozzászólásom további része aktualitását vesztette azzal, hogy eljutott a megszólítottakhoz, ezért töröltem.)[/size]
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Humorosnak szánt műveket alapvetően nem szabad törölni, amennyiben megfelelnek a formai követelményeknek (saját mű, vagy fordítás, elsősorban Tolkien műveihez kapcsolható, de más is belefér, nem tartalmaz szalonképtelen kifejezéseket és nyelvtanilag helyes), mivel sem a moderátor sem a topicgazda, sem senki nem döntheti el, hogy mi tetszik a közönségnek.
A humoros műre született véleményeket sem szabad törölni, (itt anno volt ötlet külön véleménnyilvánítós topicról, amit az olvasók szavazás során elvetettek) mivel a szerzőnek szükséges visszajelzés, ha jó akkor önbizalomnövelőnek, ha rossz, akkor azért, hogy átgondolja újra a művét - legalábbis tudjon róla, hogy másoknak ez nem tetszik.
Gwendir Mama/Ferneyi pártiá esete különleges, olyan szempontból, hogy sokadszorra sem volt képes felfogni, hogy őrajta kívül gyakorlatilag senkinek nem tetszik amit ír.
Én sem vagyok barátja a keményhangú véleménnyilvánításnak, amennyiben a lágyabból ért az illető.
Megint jó nagy mennyiségű OFF létrejött itt, és mind törölve is lesz, miután az érintettek elolvasták.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Rayan írta: SÚ kritikái példásak. Nem egészen értem, miért pont ő jutott eszedbe,
Természetesen mindenkinek megengedett, hogy véleményezze az itt szereplő írásokat,
nem szeretném, ha ez a topic, és ezzel együtt a fórum átvenné a többi másodkategóriás fórumok színvonalát.
Akkor sorban:
Azért SÚ jutott az eszembe, mert Ő nagyon ritkán ír verset, ellenben szívesen formál véleményt mások munkásságáról, amit pedig pontosan és példásan tesz! (minden elismerésem az övé)
Köszönöm, én is fogok akkor sűrűbben véleményt formálni az itt megjelenő művekről, lehet hogy kicsit röviden és velősen, de vélemény lessz az biztos! (Esgalé is az volt)
Igen! Ezzel én is egyetértek! Az olyan hozzászólásokat természetesen ki kell moderálni. Én is, és mindenki azon van, hogy megtartsuk a színvonalat, ami már szvsz védjegye a Tolkien fórumnak.
Moon!
Sajnos nem talált!
Ez a fórum általában a saját humoros írások megjelenítésére való, elvétve egy-egy más oldalról belinkelt humoros írás, de azok minden esetben Tolkiennel és a GyU-val függnek össze!
Ide vicceket nem illik beírni.
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Ezt viszont ki kéne, mert maximálisan off...
<:3)~ <:3)~
- Moon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Miért mentél el ilyen hamar? Miért kellet meghalnod ilyen korán?
Megkérdi tőle a temetőgondnok:
- Kit gyászol ilyen szívhezszólóan?
- A feleségem első férjét!
- - - - - - -
Két gyerekkori cimbora összefut az utcán. Megörülnek egymásnak, elbeszélgetnek:
- Tűzoltó lettem - mondja az egyik.
- Igen? - csodálkozik a másik - A fiam is az akar lenni.
- Akkor adok egy tanácsot. Minél előbb állíts fel a házadban egy rudat, amin gyakorolhatja a lecsúszást. Az a legnehezebb ebben a mesterségben, hogy fel kell pattanni az éjszaka közepén, megragadni a rudat és lecsúszni rajta.
Tíz év elteltével a két fickó megint találkozik egymással.
- Na, mi újság? Tűzoltó lett a fiad?
- Nem. Viszont a lányom sztriptíz-táncosnő.
- - - - - - -
Skót apa levele a fiának:
"Itt küldöm fiam a kért pénzt. Egyébként a 10 fontot 1 nullával írják."
- - - - - - - -
A skót megy hazafelé a kihalt, sötét utcán amikor egyszer csak elétoppan egy rabló és megszólal:
- Pénzt vagy életet?!
Mire a skót :
- Huszasból tud visszaadni?
Moon vagyok s a magam útját járom!
- Rayan
- Nem elérhető
Természetesen mindenkinek megengedett, hogy véleményezze az itt szereplő írásokat, bizonyos határokon belül. Nekem pedig egyenesen kötelességem, hogy kövessem a Humor ilyetén alakulását. Egyszerűen csak nem szeretném, ha ez a topic, és ezzel együtt a fórum átvenné a többi másodkategóriás fórumok színvonalát. Mindenki járt már a Tolkien.hu-n kívül, szerintem lehet tudni, miről beszélek.
Tessék Humort írni, arra van szüksége a népnek.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Nem értek egyet az Esgal féle, számodra "személyeskedőnek" titulált hozzászólás kimoderálásával.
Az igaz, hogy ez a humor topic, de abba belefér a beküldött írások megítélése, és kritizálása is. Én is erősen egyet értek Esgal kimoderált hozzászólásával, csak én sokkal durvábban mondtam volna. És személyeskedés nélkül!
Ezen az alapon SÚ hozzászólásainak java részét moderálni lehetne a versek topicból...
Erősen OFF!
Vagy talán mégsem?
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Esgal
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Legyetek egy kicsit türelmesebbek. És tanuljatok meg ignorálni, úgy kellemesebb az élet.
mod
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Daeron
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Auta i lóme!
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
Sil írta: Egy eltévedt hozzászólás:
Annedun a Képek topicban írta: fanfiction.uw.hu/breadbox_fellowship.html -nem kép, de én jót mulattam rajta
Nagyon jó!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Annedun a Képek topicban írta: fanfiction.uw.hu/breadbox_fellowship.html -nem kép, de én jót mulattam rajta
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Theala Vandron
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Miért ment át a csirke az úton?
Boromir: A fejedbe látok! Elviszed az ellenségnek! Elárulsz minket! Halál rá és minden grillcsirkéree!
Buckamanó:
Testek, csontok, és csirek
Álma legyen jéghideg
Míg el nem jön a tűzvihar
Mit a kis sütőm kavar!
Papsajt: Ő afféle jövő-menő népség, mifelénk kószának hívják. Senki sem tudja miért siet annyira azokon a karmos lábain. De ha kinyitja a csőrét, érdekeseket mesél...
Szilszakáll: Csak tépnek, csípnek, kotkodálnak, burárum! Afféle vásott-csirk-csíny lesz ez is!
UI: Gwendir, az a poén amit meg kell magyarázni, nem jó poén.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- FireHair
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
sajnos összeségében egyetértek, de volt ezekközt is jóFelagund írta: Továbbra is fenntartom alant fellelhető véleményemet...
"A mosoly a leger
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.