Humor

Több
19 éve 5 hónapja #255826 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Humor

Máb írta: Az. Borzalom!

ß)

Leesett ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #255824 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: Humor
Az. Borzalom!

Miért baj ha valaki ilyeneket csinál?

(Ilyeneket mi is csinálunk-höhö-hő)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #255823 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
Te jó Isten, ki az a pihent agyú idióta, aki rengeteg szabadidejét ilyen ökörségek összevagdosásával tölti?!?!?! 8O Nagyon elszállt lehet az illető! Javalom neki, hogy forduljon pszichológushoz...

<:3)~ <:3)~

Több
19 éve 6 hónapja #255814 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Humor

pandora19 írta: Sziasztok!
A múltkor (jó régen) volt itt-a humor szekcióban-szó egy vicces videoról. A tündék bevonulnak a Helm-szurdokba élükön Haldírral. A háttérben szól a zene, majd a tündék ledobják magukról a köpenyt és kiderül, hogy mosómedvék-vagy mik. Majd elkezdenek táncolni. Halálra röhögtem magam-csak elfelejtettem letölteni. :( Tegnap ugrott be, hogy meg kellene szerezni.
Nos: ha valaki tudja a címet, akkor légyszi írja be a fórumba.
Kösziiiiiii :D

szerintem ezek borzok...

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
19 éve 6 hónapja #255811 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Humor
Anyám borogasssssss...ez naon beteg

Több
19 éve 6 hónapja #255766 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Humor
jajj ez fáj ez nagyon rossz

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 6 hónapja #255764 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Humor

pandora19 írta: Sziasztok!
A múltkor (jó régen) volt itt-a humor szekcióban-szó egy vicces videoról. A tündék bevonulnak a Helm-szurdokba élükön Haldírral. A háttérben szól a zene, majd a tündék ledobják magukról a köpenyt és kiderül, hogy mosómedvék-vagy mik. Majd elkezdenek táncolni. Halálra röhögtem magam-csak elfelejtettem letölteni. :( Tegnap ugrott be, hogy meg kellene szerezni.

Íme :wink:
[size=9:1grrn19w]/Nekem speciel annyira nem tetszik, de hát ízlések és pofonok, ugye.../[/size]

There is no reality. Only perception.

Több
19 éve 6 hónapja #255733 Írta: pandora19
pandora19 válaszolt a következő témában: Humor
Sziasztok!

Több
19 éve 6 hónapja #255657 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: Nagyon Szauron!!!! :sauron1: :lol: :lol: :lol: :lol:

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 6 hónapja #255501 Írta: Fehér Szarumán
Fehér Szarumán válaszolt a következő témában: Humor

Fyra Ithilwen írta:

Alyr Arkhon írta:
54. Én egyedül, fegyvertelenül mentem, ő egyedül és fegyvertelenül várt, körülötte mintegy ötvenezer katona állt egyedül és viszonylag fegyvertelenül. Kard, lándzsa és pajzs volt náluk. Barátságosan körbevettek és jóindulatuk jeleként megdöfködtek kicsit.
Utána végül tudtam beszélni a királlyal. Elmondtam, hogy szándékaim, jóindulatúak és békések, mi több, ha picit még életben hagy, elmondok neki egyet s mást a lekvárfőzésről meg arról hogy mit titkolnak el a valák az emberek elől.
Még gondolkodik.

EZ KIRÁLY!

[size=9:2636z1n3]*A két hozzászólás összevonva by Alyr.* [/size]

KIRÁLY? Hm......NAGGGGYON KHIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én személy szerint röhögőgörcsöt kaptam tőle....

"Vannak kis gyűrűk, vannak nagyobbak, de nekem csak az Egy kell..."

Több
19 éve 6 hónapja #255138 Írta: Fyra Ithilwen
Fyra Ithilwen válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta:
54. Én egyedül, fegyvertelenül mentem, ő egyedül és fegyvertelenül várt, körülötte mintegy ötvenezer katona állt egyedül és viszonylag fegyvertelenül. Kard, lándzsa és pajzs volt náluk. Barátságosan körbevettek és jóindulatuk jeleként megdöfködtek kicsit.
Utána végül tudtam beszélni a királlyal. Elmondtam, hogy szándékaim, jóindulatúak és békések, mi több, ha picit még életben hagy, elmondok neki egyet s mást a lekvárfőzésről meg arról hogy mit titkolnak el a valák az emberek elől.
Még gondolkodik.

EZ KIRÁLY!

[size=9:d9ewfmbq]*A két hozzászólás összevonva by Alyr.* [/size]

Tiro!

Több
19 éve 6 hónapja #255133 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Picit most rövid lett:

Szauron Titkos Naplója
Másodkor
folytatás

50. Hadseregem nagyobb minden eddiginél. Fanatizáltam őket erősen. Ha csak a nevem meghallják, hörögnek meg kiabálnak. Lehet hogy picit istennek néznek, de az nem baj.

51. A númenori hajók felbukkantak a láthatáron. Egy erős sereget kiküldtem a kikötőbe hogy jól verjék őket vissza. Most aztán lesz haddelhadd. Hehehe.

52. A tábornokaim a roppantgyors taktikai visszavonulás mellett döntöttek. A númenoriak már harmadik napja csak szállnak ki a hajókból. Annyian vannak, mint&#8230; mint a númenoriak. Sőt.
Azt hiszem, jól bezárkózom. De nagyonám.

53. Hháhá! Éppen néztem ki az ablakon és egy ötletem támadt! Csak úgy, hirtelen és meglepetésszerűen. No nem a númenoriakra, csak rám. Bennem. Nekem. Jó ötletnek bizonyult, ezért kitüntettem. Utána felvettem a jobbik öltönyöm, és elindultam követségbe a númenori királyhoz.

Még gondolkodik.

55. Hehe. Megyek númenorba tanácsadónak. A &#8222;tündebarát vagyok&#8221; jelvényt viselők sápadtak lettek, amikor a király &#8211; akit Aranyos Ar-Pharazónnak hívnak, mert folyton mosolyog &#8211; ezt bejelentette. Ha ezek tudnak valamit, kénytelen leszek gonosz lenni velük. Picit.

56. A királyi hajó roppant kényelmes. És hamarosan szép is lesz, mert a király fekete-ezüstre fogja festeni. Egyébként egészen sikere van a fekete alapon ezüst mintáknak itt númenorban. És mintha valami vallás-szerű dolog is lenne. Azt hiszem, ezt ki fogom használni. A Főnök örülni fog, hogy gondolok rá. (tényleg, vajon hol lehet most?)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #254986 Írta: Noredhel
Ma megvolt a szakest, amiről felraktam a darabot nemrég...
Én voltam Tünde, szép hegyes papírfülekkel... :twisted:

Toujours pur

Több
19 éve 6 hónapja #254978 Írta: Alyr Arkhon
Angolul tudók előnyben:
public.www.planetmirror.com/pub/ ... _captions/

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #254843 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Humor
48. A númenoriak pofátlanul sokan vannak. Sőt. Még többen! És csak jönnek, jönnek és jönnek. Azt hiszem, elhagyom Eregiont. Úgyse kell. Túl tündés. Vagy ilyesmi. Azt hiszem, gyorsan elhagyom. Gyorsan. Meg sietek is.

Alyr! Ez igazán remek! :itscool: :bounce: :up:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 6 hónapja #254842 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Humor
"Húrin fia Túrin direkt csinálja az arénát, hogy az apját szórakoztassa."

Nagyon rulz, Niéla! :mrgreen:
Alyrnak én már nem is kommentelek... Már szmájlit se rakok. :twisted:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 6 hónapja #254739 Írta: Theala Vandron

Alyr Arkhon írta:
41. Törpök és emberek kipipálva. A haditervük az volt, hogy a Hét Rettenthetetlen Gyűrűhordozó Törp Főnök megy elöl, amit ők csinálnak, azt teszik a többi törpök, az emberek meg így is, úgy is rohamoznak. Amikor a Hét Rettenthetetlen Gyűrűhordozó Törp Főnök megtalálta a hét aranypénzt amit e célra ejtettem el a vonulási irányukban, s ezzel egyidőben a seregem megjelent előttük, teljes lett a kavarodás. A törpök &#8211; híven követve főnökeik mozdulatát &#8211; lehajoltak a földig, a mögöttük-mellettük álló emberek az orkokat meglátván rohamozni kezdtek&#8230; Aztán hasraestek a törpökben. A továbbiakat el lehet képzelni.

Elképzeltem... De nem kellett volna. Fáj az oldalam a röhögéstől. :lol: :lol: :lol:

Több
19 éve 6 hónapja #254727 Írta: Lutrz hadnagy
Lutrz hadnagy válaszolt a következő témában: Humor
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alry: Ezt nem bírom soká. De csak így tovább. Nagyon jó.

ÉN nem tudtam most írni, (nemtudomkik örülnek) de most majd sűrűbben fogok. (az előbb említett nemtudomkik szomorúak)

"Amit írtam megírtam!"

Több
19 éve 6 hónapja #254514 Írta: Elryn
Elryn válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: * = :D

"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"

Több
19 éve 6 hónapja #254511 Írta: Alyr Arkhon

Szauron Titkos Naplója
Másodkor
folytatás

38. A númenoriak közül hárman kapva kaptak a Gyűrűkön. A többieket más embereknek adtam. Eddig nem voltam biztos benne, hogy hűek hozzám. Mostmár az vagyok&#8230; Hehe.
Seregeimet megindítottam Eregion ellen, útközben feldúltam ezt-azt ami útbaesett (a Fangorn erdőt és a Kerteket természetesen megkerültem, elvégre ÉN tartom magam az ígéretemhez).
Mindenki halálra van rémülve, a tünde gyűrűket eltették kicsi ládikákba és nem merik használni. A törpök &#8211; ők is megkapták a magukét &#8211; mára huszonhárom szót használnak az aranyra. Van picit csillogó, nagyon csillogó, nem annyira tiszta, ezüsttel ötvözött&#8230; Nem mondhatja senki, hogy ügyetlen vagyok&#8230;

39. Númenor egyelőre semleges. Bankot nyitottak, azt hirdetve hogy semlegességük a biztosíték&#8230; Nem tudom, higgyek-e nekik. A seregeim összeakadtak egy Nolda Expedíciós Hadsereg nevű izével. Ezek a danolósok az elmúlt pár évszázad alatt teljesen elfelejtettek harcolni. Gil-galad és a lindoni haverjai már 83 tiltakozó táviratot küldtek, némelyiket roppant durva hangnemben, hogy azonnal álljak le, mert különben idejönnek és jól legyőznek. Roppantul megijedtem&#8230;

40. Kémeim jelentik: Celebrimbor nagy titkos haditerve a következő (ezek a danolósok imádják a nagy titkos haditerveket, Maedhros főleg&#8230;): Elhiteti velem, hogy nem tudnak harcolni, majd csapdát állítanak, és jól leverik minden seregem. No hát ehhez lesz nekem is egykét szavam. A törpök és emberek közösen küldtek sereget. Holnap ideér.

41. Törpök és emberek kipipálva. A haditervük az volt, hogy a Hét Rettenthetetlen Gyűrűhordozó Törp Főnök megy elöl, amit ők csinálnak, azt teszik a többi törpök, az emberek meg így is, úgy is rohamoznak. Amikor a Hét Rettenthetetlen Gyűrűhordozó Törp Főnök megtalálta a hét aranypénzt amit e célra ejtettem el a vonulási irányukban, s ezzel egyidőben a seregem megjelent előttük, teljes lett a kavarodás. A törpök &#8211; híven követve főnökeik mozdulatát &#8211; lehajoltak a földig, a mögöttük-mellettük álló emberek az orkokat meglátván rohamozni kezdtek&#8230; Aztán hasraestek a törpökben. A továbbiakat el lehet képzelni.

42. Celebrimbor nagy dérrel-dúrral indult ellenem. A dér tetszik. A dúr helyett azonban javasolnám a moll hangsorokat. Azok sokkal jobban tetszenek.

43. Sokkal kisebb dérrel-dúrral érkeztek a csatatérre, mint ahogy indultak. Mondhatni egészen csendben és megszeppenve érkeztek. Gil-galad is küldött seregeket melléjük. Úgy széjjelvertem őket, hogy azt se tudták merre szaladjanak. Illetve tudták: Mória felé rohantak. A törpök pont az orruk előtt csapták be a nyugati kaput. Hogy Celebrimbor milyen elképedt arcot vágott!!!

44. Eregion az enyém. Gil-galad újabb húsz táviratot küldött és mellékesen próbál védekezésre berendezkedni. Délen a númenoriak partraszálltak és meghódították az egyik szövetséges királyságomat. Majd őket is leverem nemsokára.

45. Partraszálltak a númenoriak Északon! Lindon mellett! Megyek ellenük és jól megverem őket. Gil-galadnak meg küldök egy adag vadkörtelekvárt. Hehe.

46. Katasztrófa!!! Borrzalom! Kétezer év alatt, amit egy szigeten töltöttek totális békében, az emberek nem felejtettek el harcolni! Sőt! Seregeim szertefutottak. Gil-galad előjött Lindonból, mintha csak ő vert meg volna. Nagyon nagy mellénye van. Mithrilből.

47. Jönnek! Emberek! Tündék! Törpök! Futás!*

48. A númenoriak pofátlanul sokan vannak. Sőt. Még többen! És csak jönnek, jönnek és jönnek. Azt hiszem, elhagyom Eregiont. Úgyse kell. Túl tündés. Vagy ilyesmi. Azt hiszem, gyorsan elhagyom. Gyorsan. Meg sietek is.

49. Huh. Szerencsére visszavonultak. Maradt időm felkészülni. Gyorsan, valami erődítést. Valami nagy fekete erős erődítést. Azt hiszem ebben már van gyakorlatom. Barad-d

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #254495 Írta: Noredhel
Maedhros...

39.
Haverkodunk a perclényekkel. Az összes szövetségesünknek Ul-lal kezdődik a neve. Ez jó, mert ha szólok hozzájuk, csak kimondom, hogy: figyelj, Ul... a többit meg lenyelem.

40.
Csináltam egy Szövetséget, és magamról neveztem el. Nagyon menő vagyok.
Kár, hogy még mindig köröznek.
Mindegy, most legyakjuk Morgoth-ot...

41.
ELÁRULTAK.
A Ul... nevűek.
Ez még nem lett volna baj, de miattuk elkéstem, és... Fingon... jóságos Eru... Fingon... :cry: :cry: :cry: :bawling: :bawling: :bawling:
Őt is ugyanaz a balrog abajgatta, mint apát...
Szipp... minek éljek most...
*
A kötelet elvágta Maglor, a dárdát, amit az ajtóhoz rögzítettem, hogy belerohanjak, eltörte Curufin, majd a romokra begyalogolt Caranthir, összeszedte a hozzávalókat, lezöttyent a padlóra (félig rám) és a kötéllel öszekötözgette a dárdadarabokat, közben arcán az idült elmebaj vidámságával, dúdolgatott...

42.
Na, kicsit nyugodtabb vagyok. Szóval megvertek minket, hogy csak úgy zúgtunk. El is neveztük a dolgot Nirnaeth Arnoediadnak.
Előkerült Turgon! Fenséges látvány volt, ahogy előmasírozott 10000 gondolini harcos...
Sajnos, nem sokra mentek.
A hűséges emberek jelentős része elesett.
Huort kicsit szemközt lőtték.
Húrint élve kapták el.

43.
Morgoth a jelek szerint kicsit berágott Húrinra. Pedig az csupán megjegyezte, hogy milyen hülyén néz ki így, hogy hiányzik egy szilmaril a koronájából...
Úgyhogy Húrin most ül, és néz. Ő bezzeg kényelmes fotelt kapott, nem mint anno én...

44.
Van mit néznie. Állítólag a fia nagy műsort csinált Doriathban. Sztriptízre kényszerített egy nanda állampolgárt.
Ezek a nandák igen cselesek. Volt még anno egy kedvenc királyuk, aki elesett egy csatában, és azóta nem választottak újat.
Ezt hívják úgy, hogy köztársaság királyhűségből!

45.
Maglor énekel.
Curufin állandóan fúj a fiára.
Caranthir még mindig sötét, Celegorm pedig szőkébb, mint valaha.
Az ikreket már meg se próbálom megkülönböztetni.
Lehet, hogy hamarosan címlapra kerülök, mint családirtó pszichopata?

46.
Húrin fia Túrin direkt csinálja az arénát, hogy az apját szórakoztassa. Ez már biztos.
Finduilas kuzin véletlenül beleszaladt egy ork dárdába. Meg pont ott volt mögötte egy fa is. Valahogy bekerült a kettő közé...
Ezért jó, hogy nálam van apu egyik tekegolyója, és mindent látok.

47.
Tuor eltűnt...
Csak nem Gondolinba ment? Az az egyetlen hely, ahol a palantír teljesen megvakul. Pedig érdekes dolgok vannak ott... a Caragdúr keselyűi szerint legalábbis.

48.
Túrin többéves kitartó ámokfutás után sikeresen beleesett a saját kardjába. Egy ilyen felelőtlen egyén kezébe nem való fegyver. El is törte. Amatőr!

49.
Hoppá! Ki az a méteres szakállú, tisztes, ám kissé ideges ősz, aki Angband felől bóklászik erre?
Csak nem Húrin?
Hál'Erunak átbotorkált Melian Övén (csak tudnám, minek van az, ha mindenki átmegy rajta?) és beszólt Thingolnak. Majd a lába elé dobta - ha jól látom - azt az ősrégi nyakláncot, amit még az Aulë-kreálmányok készítettek Felagundnak!
A helyzet fokozódik... lassan eljön a mi időnk... el ám...
Úgy döntöttem, egyelőre nem fojtom meg a testvéreimet. Na jó, legfeljebb Maglort, ha még egyszer elénekli, hogy "Fhéééényeeeesss khikeleeet, sej-haj..."
Húrin olyan gyönyörű start fejest dobott a tengerbe, hogy még...

Toujours pur

Több
19 éve 6 hónapja #254487 Írta: Sil Míriel
Sil Míriel válaszolt a következő témában: Humor
:D :D :D :D :D :) 8O 8O

"Ha az összes szabályt betartod, minden jóból kimaradsz."

Több
19 éve 6 hónapja #254470 Írta: Noredhel
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Toujours pur

Több
19 éve 6 hónapja #254353 Írta: Fyra Ithilwen
Achtung, Maeglin visszatér!

12.

Itt ülök Anyu mellett. Már túl van az életveszélyen. Holnap temetjük. Sajnálom azért... egy überszőke nő volt, aki még a lekvárt is csak diétásan szerette, de azért mégis csak az Anyum volt, és nagyon jó kis sztorijai voltak. És a halála amellett, hogy az összes kerti törpét feketére fogják festeni, azt is jelenti, hogy Apunak laknia kell, legalább is Turgon ezt mondta. Ja, nem, lakolnia. Az nem ugyanaz?

(...)

Lehet, hogy nem. Vagy ha mégis, akkor Turgonnak ajánlok egy szemvizsgálatot, mert Aput valószínűleg sasmadárnak nézi. Ezen a Barad-dúrnak... vagy netalán Caragdúrnak nevezett, fekete, szerencsétlenül járt (vagy esetleg alapból balfék) sziklamászók kiáltásaítól visszhangzó, kietlen csúcson ugyanis legfeljebb egy, az 50 kilós súlyhatárt meg nem haladó testtömegű, megfelelő súlyelosztással rendelkező, de csakis ejtőernyővel felszerelt madár érezhetné magát biztonságban.
Turgon egynéhány szolgája hegyes végű botokkal döfködte Apu tomporát, és hangosan nyerítettek, mikor az időnként fel-felugrott. Turgont néztem, aki épp az aktuális Kerti Törpe TIMES-t lapozgatta, aztán egy laza kézmozdulattal jelt adott. De vajon mire?
- Mit csinálnak? - érdeklődtem halkan.
- Apádnak lakolnia kell... már mondtam - felelte félvállról Turgon, mialatt Aput egyre inkább a szikla széle felé noszogatták. Közben újabb sikoly hallatszott - valószínűleg egy edán lehetett, aki megint igyekezett meghódítani a Caragdúrt. Zuhanás közben valami Csomolungmáról kiáltozott.
- Pont itt, ahol olyan nagy a huzat?
Turgon egy pillanatra felnézett a magazinból.
- Miről krákogsz, kis sötét? - kérdezte, mire Apu felordított a háttérben:
- Taposna agyon egy troll, testvérgyilkos!
Fél szemmel odanéztem, aztán vissza Turgonra.
- Miért itt kell lakolnia?
- Mert minden foglyunk itt lakol meg - mondta magától értetődően.
- És ők... ők hol vannak?
- Meg vannak lakolva - vonta meg idegesen a vállát, és ekkor esett le, mi a különbség a lakás és a lakolás között. Apu felé fordultam. A tekintetéből csak a (sötét) gyűlölet áradt, még felém is. Bár azok után, hogy kishíján ledöfött a múltkor, ez már meg sem lepett.
- Hát így végzem, fiam... - köpte felém. - És ez a Te műved! Légy átkozott, és sikolts úgy holtodkor, mint a pórul járt hegymászók! - szikráztak szemei, aztán egy arra szálló galambtól megrettenve zuhant a mélybe, magával sodorva egy épp kifulladva felérő, és győztes mosollyal az arcán örülő sziklamászót, aki csak annyit kiáltott, hogy Neeeee...

Tiro!

Több
19 éve 6 hónapja #253996 Írta: Theala Vandron
Alyr: Ez a vadkörtés cucc fájt!!! :lol: Nagyon jó vagy, csak így tovább! szerintem is ideje van már egy kis háborúnak!

Melethlin: Boldog 300. hozzászólást! :cheers:

Több
19 éve 6 hónapja #253936 Írta: Noredhel
Bírom, hogy magyarázatot kaptunk a drúadán jellegű szobrok eredetére... :-)

Toujours pur

Több
19 éve 6 hónapja #253903 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Humor
Ma egy spanyol étteremben vacsiztunk (spanyol kulturális hét keretében, szinte iskolai program volt...), és a végén derült ki, hogy az a piros cucc, amibe a tapast mártogattuk, az paradicsomlekvár volt... PARADICSOMLEKVÁR! 8O :D Nekem egyből eszembe jutott a Kaland, meg a LEKWAR, és elkezdtem nevetni, a többiek meg szerintem néztek, hogy mi bajom van, mi ebben olyan vicces?.... :D

[size=9:3rhw65bn](tök jó, ez a 300-ik hozzászólásom! :dance: :roll: :D )[/size]

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
19 éve 6 hónapja #253848 Írta: Alyr Arkhon
Szauron titkos naplója
Másodkor
folytatás

24. Elkészítettem az Egy Gyűrű terveit, ami abból állt, hogy fogtam egy papírt és rárajzoltam egy karikát. Később kiszíneztetem majd valamely kedves szolgámmal. Celebrimbor bőszen kovácsol a műhelyében (tipikus tünde módszer. Öntve gyorsan és könnyen lehet kerek dolgokat csinálni, kovácsolva hosszan és nehezen. Naná, hogy kovácsolja&#8230;) és senkit nem enged be. Mi a fenét titkolhat ennyire?

25. Meghívta a három főtüncöt Eregionba, Gyűrűt próbálni. Nerwen hosszan és merőn nézett engem. Megismert volna? Nem várt probléma&#8230; Eljött még Círdan (új lakhelyén még nem tudnak a pletykáról amit róla terjesztettem&#8230; Majd teszünk róla&#8230; )
A númenoriak állítólag egyre szebb kriptákat építenek és egyre kevésbé akarnak meghalni. Nocsak-nocsak, máris kezd hatni a recept? (kelts elégedetlenséget, majd állj elő a megoldással széles és segítőkész mosollyal)

26. Nerwen-Galadriel egyre furcsábban viselkedik&#8230; Tenni kellene róla, mert ha idő előtt leleplez, az igen kényelmetlen&#8230; Azt hiszem nekiállok egy új lekvárt kifőzni&#8230;
Elbeszélgettem egy pár númenori illetővel, és úgy tűnik hajlanak rá, hogy átálljanak hozzám. Nagylelkűen nekik ígértem egyet-egyet az emberek leendő gyűrűiből. Végülis, nekem egy fillérembe sem kerül.

27. Fogtam egy aranyrögöt és elkezdtem a Gyűrűkészítés előkészítési munkálatait. Első lépésként mintegy száz évig lassú tűzön fogom párolni. Egy hetventagú ork kórus folyamatosan altatódalokat énekel a Sammath Naurban, hogy a tűz elálmosodjon, és így elég lassú legyen a pároláshoz.
Az új lekvár is készül.

28. Elkészült a lekvár! Az ötlet egyébként egy sárkánytól származik, aki az Északi Pusztaságban él. Ő a leheletét vadkörtével tartja frissen és tüzesen. Csodálom az ügyességéért, nekem egy hetembe telt egy rendes adag vadkörtét levadásznom és legyőznöm. Egyébként igen kedves illető ez a sárkány, csak folyton furákat énekel&#8230; Olyan tündéseket&#8230; Például hogy jó lenne neki, ha rózsabimbó lehetne, mert rászállnának a lepkék. No mindegy.

29. A vadkörte lekvárt nagynehezen beraktam egy üvegbe, becsomagoltam, és elküldtem Galadrielnek és t. férjének. Ráírtam hatalmas betűkkel, hogy AJÁNDÉK. Ha túlélik, lehet, hogy elgondolkodnak rajta, mit is jelent az Annatar. Ha túlélik&#8230;

30. A númenoriak elégedetlenek. Beszóltak a tündéknek. De egyelőre még nem nagyon. Még kitart bennük az a fenenagy hűség ami a valákhoz köti őket&#8230;

31. Galadriel és Celeborn megkapták a vadkörtelekvárt. Végül túlélték, de ijedtükben felszaladtak egy fenenagy mallornfára és azóta se mernek lejönni. Minden ügyüket postán intézik. Hehehe.
Celebrimbor szólt, hogy a tündék gyűrűi már a végső fázisban tartanak, és lassan el lehet kezdeni a többit. Az aranyrög még párolódik, de hamarosan lejár az idő&#8230;

32. Celebrimbor megmutatta a tünde gyűrűket messziről. Nekiálltunk a törp- és embergyűrűknek. Picit megvariáltam a törpgyűrűk receptjét, ezért azok olyan lassan készülnek, hogy Celebrimbor teljesen rámbízta az emberek gyűrűinek kovácsolását. Pontosan ezt akartam. Hehehe. Azt hiszem pályázatot fogok kiírni, és aki a legjobb munkát készíti, annak adok gyűrűt. Így kerül a legjobb helyre.

33. Elkészültek a törp gyűrűk, a tündékét Celebrimbor futárokkal küldte a kiszemelt személyeknek. Az embereké már nagyrészt kész van, Celebrimbor nem tud már segíteni, meg egyébként is elhagyta valahol a gyűrűkészítő kalapácsát.

34. A munka gyorsan halad az új gyűrűkészítő kalapácsommal. Egész jó, csak kicsit tündés. Minden leütésnél kiabál, vagy énekel egy rövidet, így kénytelen vagyok hangszigetelt műhelyben dolgozni. Csak Celebrimbor be ne nyisson&#8230;

35. Kééész! Éljek, éljek! Szépek, kerekek, gyűrű formájúak.
Már be is érkezett egy csomó pályázat, van köztük három númenori. Egyébként a númenoriak már házakat építenek a parton. Lehet, hogy hódító szándékaik vannak?

36. Hazajöttem és elkezdtem kovácsolni az Egy Gyűrűt. Szép kerek lesz. És aranyszínű. Betűk is lesznek rajta. Valami kis versikét írok rá, hogy ez a Gyűrű kapocs lesz a többi között, és az milyen jó mindenkinek. &#8222;Egy Gyűrű összeköt, Egy Gyűrű irányít, Egy Gyűrű ha kérik, jól segít&#8221; Asszem kb ez lesz a felirat.

37. Éppen felolvastam a feliratot a Gyűrűmön, amikor felbukkant Celebrimbor. Rám ripakodott, hogy miféle borzasztóságot művelek, meg hogy Galadriel írt neki levelet, hogy nem emlékszik Annatar nevű maiára Aulénél. Akkor átalakítottam picit a tündebarát alakomat. Megijedt és elejtette a csomagot amit hozott (az emberek gyűrűi voltak benne, már kihűlt és átadható állapotban). Utána rémülten elrohant amilyen messze csak tudott. Azt hiszem itt az ideje egy kis háborúnak&#8230;

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #253810 Írta: Fyra Ithilwen

Alyr Arkhon írta:

16. Megmutatták a helyieknek, hogy kell vetni, aratni és követ faragni. (azt hiszem valahol a kétnyomásos gazdálkodásnál tarthatnak) Mivel ezt sem tették túl kedvesen, a helyiek nem mutatták be a tőlem tanult vetésforgót.

(ezt a fajtát sem tudják felfogni a tündék mert kezdettől fogva utálnak gondolkodni. Inkább táncolnak vagy énekelnek, esetleg könyvet írnak arról, hogy táncolnak vagy énekelnek)

[/color]

Jajajajjj ... :lol:

Tiro!

Több
19 éve 6 hónapja #253809 Írta: Fyra Ithilwen

Lagoril/Niéla írta: Mellesleg: Fyra, mi van kedvenc félsötétünkkel?

Hamarosan jelentkezik. (remélhetőleg)

Tiro!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.405 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére