Humor

Több
19 éve 6 hónapja #252126 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
Lurtz: Igen, ahhoz képest, ahhogy kezdted, kifejezetten jó vagy! Csak így tovább! Ne csüggedj, sokat fogsz fejlődni!

<:3)~ <:3)~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #251984 Írta: Lutrz hadnagy
Lutrz hadnagy válaszolt a következő témában: Humor
Akkor már megérte. kössz.

"Amit írtam megírtam!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #251982 Írta: Fehér Szarumán
Fehér Szarumán válaszolt a következő témában: Humor

Lutrz hadnagy írta:

Theala Vandron írta: Más: Mindenki nagyon jó!!! :up:

Én is? :|

Ultraszuper vagy Lurtz. És most nem hülyéskedek!!!! :!: :D

"Vannak kis gyűrűk, vannak nagyobbak, de nekem csak az Egy kell..."

Több
19 éve 6 hónapja #251944 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: Légy büszke magadra, terjeszted a kultúrát! Bár tényleg megkérdezhették volna, hogy előadhatják-e... Egyébként milyen rendezvény volt ez?

Más: Mindenki nagyon jó!!! :up:

<:3)~ <:3)~

Több
19 éve 6 hónapja #251880 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Humor
hümm szvsz nézz utána

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 6 hónapja #251859 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Most kaptam infót róla, hogy a John Gold féle Walesi bárdokat felolvasták egy rendezvényen.
Én örülök, ha előadják a műveimet.
Annak viszont nagyon nem, hogy nem szólnak róla.
Eszem ágában sincs jogdíjat kérni, elvégre saját akaratomból publikáltam.
De azért illene szólni róla.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #251845 Írta: Lutrz hadnagy
Lutrz hadnagy válaszolt a következő témában: Humor
Itt nagyióon jók vannak. Bár Nekem Szauron tettszik a legjobban. Többiek: Bocs.

És kinek bánatára kinek örömére:

Elront nyilvános tanácsa

Lególáb: Nem viszed el Gibli. Ja, még ne, itt tartunk.
Elront: Gyengébbek kedvéért köztük én is, Gandalf mondd már el létcci a történetet.
G.: Elmegy valaki Gondorba, és megsemmisíti a Gyűrűt.
Gy.: Próbálja csak meg.
G.: Ha csak ez a gond. *megpróbálja megsemmisíteni a gyűrűt, ami nem sikerül*
E.: *örömtáncot jár a teremben. Talán nem is kell mondanom, de elesik* Végre nem csak én rontok el valamit.
Bo-rohír: Majd én hazaviszem, és feltálalom apámnak. Úgyis mindenevő. Megasztán Felhasználom Szauron ellen, hogy 100%-os bukásba menjek.
Ar.: Ez nem érvényes. Le akarja rombolni a városomat. Egyébként, Mrs. Bor csak, hogy utálj: *súgva* Nagyon hülye vagy.
B.: Minas Thirit-be nem kell király. Leszámítva az 1. 2.3.4.5.6. kört. Mit tudhat erről egy csöves?
L.: Ő nem egy csöves. Ő Ara*jó fröcsögős f*forn fia Aragorn A-dur utódja. Bár én akárhogy vezettem vissza a családfáját nem találtam benne.
Gibli: Egye gyerek, de ne Denethor. Majd én elviszem a gyűrűt Gondorba.
L.: Nem viszed.
G.: De viszem. Előbb látom magam meghalni, mint egy ilyen kis apróságot tünde kézben lássak.
Lególáb, és Gibli, mindenkit bekavar a szócsatába.
Filmbeli mozdulat alapján B.: Kivel vitázzak? Á! Gandalf!
G.: Nem viszed magaddal.
Filmbeli muzdulat alapján B.: De ez nem normális.
F.: Majd én elviszem. Bár az utat nem ismerem. De senki se hibáztasson, ha Szürkerévbe érek.
Mindenki Frodónak adja a fegyverét, és F. kimegy a nyugati kapun. *5. perc múlva* Bejön a keleti kapun.
F.: Jé milyen kicsi a világ.
Mindenki: Majd inkább elkísérünk. *visszaveszik a fegyvereket.*
F. Válogat 5 belevaló srácot majd: Többiek. Menjetek a kukába. Mert ti is BELEVALÓK vagytok. Hirtelen megjön 4 személy: Bomba Kuka Húsz tevefing, Hamardi Kamu, és Szauron.
Sz.: Elvehetném a gyűrűt, de nem akarlak megfosztani benneteket sok élménytől, és persze nem akarom megtagadni Aragorntól, hogy lebukjon, milyen csámpásan fut. Mert jelenleg 1 óráig van testem, inkább megnézem a turistalátványosságokat.

"Amit írtam megírtam!"

Több
19 éve 6 hónapja #251812 Írta: Fyra Ithilwen
Fyra Ithilwen válaszolt a következő témában: Humor
Ez enyhén kurta lett, bocsi.

Maeglin naplója

11.

A hóhér azt mondta, hogy csak legyek magabiztos. Visszakérdeztem, hogy az mégis mit jelent, erre röhögni kezdett, és azt mondta, hogy igen, az sem árt, ha van humorom. Én is elkezdtem vihogni, de sajnos, továbbra sem tudom, hogy lehetnék magabiztos. Mindenesetre a hóhér azt is megjegyezte, hogy napszemcsi nélkül is lehetek vagesz. Erre egy kicsit elkomorultam, mert akkor maradhattam volna otthon is, és Anyu nem sérült volna meg, Apu meg nem ülne tömlöcben. Bár csajokat hozatni kellett volna, itt meg készen vannak... hm, állandó kompromisszumok!

Tiro!

Több
19 éve 6 hónapja #251789 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Lagoril/Niéla\n

Nerwenke :lol: :lol: :lol: :lol:
Most olvastam vissza csalános-kaktuszos-tüzeslelkűs részeket... :lol: :lol: :lol:
Nerwenke ugye egészen a Harmadkor végéig ír majd?
quote]
Köszönöm. A történet körbe fog érni, azaz Valinortól Valinorig tart majd.

Mindenki nagyon jó!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 6 hónapja #251757 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Humor
:lol: :lol: Alyr! Ez nagyon jó! :itscool:
A dal mehetne a versek topicba is... :lol:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 6 hónapja #251747 Írta: Fehér Szarumán
Mockosz danolószok!!! :legolas1: :thranduil1: :glorfindel1: :legolas4: :arwen1: :arwen2: Khirály SZAURON! :sauron1: :evil2: :evil3: :evil: :twisted: :sauron1:
Ja, és Galadriel titkos naplója is Khirály! Meg Maegliné, és Maedhrosé is! :celebrian1: :legolas1: :P :D :D :D
És vizsgázni is szeretek Gondorban! :deal: :itscool:
A Tündéket a nyakamon pedig agyon olvasom! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindezek tetejébe még ott van az utolsó mondatok is, Niéla tollából.. :P :P :P :P :P

Több
19 éve 6 hónapja #251745 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Humor
Alyr, Fyra, Niéla: :lol: ... :lol: ... :lol: ... :lol: :itscool: Jajjajajajj! :D

Több
19 éve 6 hónapja #251742 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Humor
Alyr, ez beteeeeeg...
De ezt már sokszor mondtam...

:itscool:

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 6 hónapja #251737 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
SZAURON! SZAURON!

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 6 hónapja #251726 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Szauron titkos naplója
folytatás

115. Azt el is felejtettem írni, az emberek is harcoltak a danolósok mellett. Most ez nekik jó?

116. Pollenveszély minimalizálva. A Thangorodrim előtti mezőség kicsit elfeketült, és sindául olyan neve van mintha valaki almával a torkában akarna beszélni. Anfauglith. Vagy ilyesmi.

117. Van itt egy torony a közelben. Egész pofás, csak nem fekete. Megkérdem a Főnököt, enyém lehet-e ha elfoglalom.

118. Engedélyt megkaptam, pár váltott farkassal elindultam hogy megostromoljuk. Kedvesen odasétáltam az őrökhöz, azt mondtam, hogy &#8222;HU!&#8221;. Hát nem elszaladtak? Mire a farkasaim odaértek harcrakészen, az egész torony üres volt. Még az illatos szappanaikat is itthagyták a védők. Mindet beledobáltam a Sirionba (merthogy ez a torony egy szigeten van a Sirionban) és két nap múlva már jött is minden helyről a panaszlevél, hogy mérgezem a folyókat. Na kösz.

119. Csinos lakkot készítettem a toronyra porított obszidiánból, szilva-, meggy-, és ribizlilekvárból (feketeribizli, natürlich) és így már kellemesen sötét színű. Az épületen némely átalakításokat végeztem, a tizenkét bálteremből tizenegyet farkasóllá alakítottam, a borospincéket börtönné alakítottam, (természetesen csak azután, hogy halálmegvető bátorsággal kiittuk az összes bort belőle) Be is költöztem némely farkasaimmal. Az alant futó útra meg sorompót tettem és őrséget. Tisztára mint egy stratégiai játék.

120. Otthon a lakosztályom helyén megnyitottuk a Nagy Danolósátképző Központot ahol napi nyolc órában teljes ellátás és kényelmes szállás biztosításával feltárjuk az igazságot a danolósok előtt, és megkérjük őket, hogy álljanak ügyünk mellé. A börtönök lakó részéről máris túljelentkezés van. Remélem a legtöbb királyság hamarosan önként behódol a Főnöknek.

121. A Főnök pátyolgat valami Beren nevű embert. Hogy miért azt nemtom. Biztos terve van vele. Átcsempészte Ungoliant birtokán meg Melian övén... Unatkozom. Nem történik semmi.

122. Valami mozog odakint. És fénylik! Pont olyan mint egy csapat rejtőző tünde. Kiküldök egy őrjáratot.

123. Elfogták a csapatot. Külsőre úgy néznek ki mint egy csapat ork. Egy csapat jól fésült, ápolt körmű, egyetemet végzett ork. Ezt nem veszem be.

124. Ugyehogy deokos vagyok. Tündék ezek. Az egyik legalább főtünde. Folyton a koronáját keresi. Van neki egy haverja, akinek fehér a haja, (ez valami új divat?) és lehet, hogy ember. A többiek átlagtüncök, átlagos haj, átlagos mosoly, átlagos fehérségű fogak, és átlagos sikolyok a váltott farkasok láttán. Ezek hogy tudják egymást megkülönböztetni???

125. A fődanolós párbajozni akart. Bár az én jogom lenni, de átadtam neki a fegyverválasztás jogát. Nagyon furmányos akart lenni és kinyögte, hogy dalpárbajra hív ki. Engem. Majdnem kiröhögtem.

125. Nohát, párbajoztunk. Ő kezdett:

&#8222;Egyszer volt egy kicsi tünde,
Járt a lábán bent a fűbe&#8217;
Karcsú volt, haja hosszú,
Lába hosszú, füle hosszú

Szépen nézet körbe-körbe
A tájat csillag ragyogta be
A levegő friss, a szél enyhe
Nyugatról hallatszott a zene

Kicsit tünde jól elindult,
Árkon-bokron átvándorult,
Nyugatra ment, bele a Fénybe
Átment a tengeren érte

Ott szépen élt, jól alkotott
Virágok illatával jóllakott
Arca fürdött ezüst fényben
Sok csillag ragyogott az égen.

Ott éltek szép boldogan
De tényleg nagyon boldogan
Ragyogott a tiszta fény
Dögölj meg te sötét lény!&#8221;

Az utolsó sort személyes sértésnek szánta. Azért nem vettem nagyon magamra.

&#8222;Sziklák alatt, lent a mélyben
Élt egy apró szárnyas lény
Csillagtalan éj-sötétben
Szemét sosem zavarta fény

Egy nap aztán törpök jöttek
Apró, szakállas, csúnya izék,
Kalapáccsal csörömpöltek,
Szennyezték a barlang vizét

A pici lény csak tűrt és tűrt
A törpök egyre többen lettek
S fénnyel tölték meg az űrt
Tükrökkel nappalt teremtettek

Aztán tündék jöttek, danolósok
Énekeltek, nagy zenével
A szárnyas lénynek ez már túl sok
S álmatlan lett minden éjjel

Végül egy sötét éjen elrepült
Nyugalmat keresve repkedett
És messze Északra menekült
A Homályba rejtezett

Ott aztán bánatosan siratta
A hűs-sötét otthonát
S hogy lám, a tünde-nép
Gyűlöli a fajtáját.

De a Homály nem volt halott
Legalábbis nem nagyon,
S minden meghallgattatott
Mi elhangzott e hajnalon

S egy éjen, hűvös éjen
Árnyék indult messze délre
Fénytelen nagy sötétségben
Hogy bosszút álljon érte

Elérte a nagy barlangot
A tündék éppen mulatoztak
Az Árny sóhajtott egy nagyot
S a csillagok elsápadtak

Másnap reggel a barlang csöndes
Sehol egy tünde, egy törp
Mindenki holt, szemük üres
A sok tükör mind megtört.

A nagy féreg, mely az árnyban volt
Ül a kincsen szép nyugodtan
Körülötte minden holt
A szép erdő elpusztultan&#8230;&#8221;

Itt sajna félbe kellett szakítanom mert a főtünc sikoltva összeesett. Pedig csak épphogy improvizáltam e dalocskát&#8230;

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #251715 Írta: Noredhel
Eol... :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :twisted:

Mééég!

Mellesleg, néhány szösszenet:

Utolsó mondatok:

Amroth: Nini, cápa!
Rendőr (a nazgúlhoz) Maga ivott, rockerkém, leheljen csak rám...
Fen Hollen Őre (Beregondhoz) Hé, mit képzelsz, itt nem jöhetsz be, a Főnök nem szereti, ha grillezés közben zavarj... hörr.
Eol: Én vagyok Neo! Tudok repülni! ... Francba mégse.
Éowyn: Ízlett az ebéd, drágám?
Glorfindel: Hé, én azt hittem, a balrog tud repü... ááááááá...
Thingol: A jó móriai anyátokat! A Nauglamír engem ill... arrrggghh.
Galadriel: Celeborn, mit akarsz azzal a késsel? Celeborn?! Celeborn!!!!!!! Aúúú...
Szauron: Áááá, por ment a szemembe, vki öblítse ki bő vízzel... *loccs* *serccc*
Túrin: Affranc! Ez beszél!!!

Toujours pur

Több
19 éve 6 hónapja #251712 Írta: Fyra Ithilwen
Hát Maedhros... :D Csípjük nagyon!

Maeglin naplója

10.

Apu egyszeriben csak kislisszolt a mellette veszteglő két vadbarom kezei közül, s egy lándzsát kapott elő (sötét) köpenye rejtekéből, és a mellemnek szegezte.
- Utóbbit! A fiamnak is! - és előredöfött. Még átfutott az agyamon annyi, hogy remélem, nem szúr le... nem mintha félnék a haláltól, de egyszerűen nem tudnék mit felvenni a temetésemre. Ám mire ez végigfutott a gondolataimon, és a lándzsa hegye már épp elért volna, egyszeriben Anyu termett előttem... s szőke pajzsként fogta fel atyám csapását, majd a karjaimba zuhant.
- Anyu... Anyu... - suttogtam, és közben az arcát paskolgattam, mialatt Aput egy elektrosokkal a földre terítették, aztán sietve bilincset kattintottak a csuklójára. Felnéztem rá, épp mikor talpra állították, és tekintetéből csak a gyűlölet sütött, semmi más (esetleg a sötétség, de erre nem foghatja azt, hogy mekkora egy emeletes marha!). - Anyu... - suttogtam tovább, és közben elkezdtem vizsgálgatni sebét, mely nem volt hosszú, sem mély, csak a vállát súrolta. Elhúztam a szám. - Szimuláns! Térj már magadhoz, Anyu! - eresztettem el, mire nagyot koppanva a földre hullott. Ez visszahozta az eszméletét.
Látta, ahogy Aput elvezetik, és hallotta Turgon nagybácsi szavait, amint az hóhérért kiált.
- Ne! Ne öljétek meg! - nyöszörögte.
- Mit mondott? - kérdezte Turgon, mert Anyu elég halkan beszélt.
- Azt, hogy a kerti törpék rontanak az állapotán... - próbálkoztam, hogy legalább egy kicsit jobb legyen nekünk a későbbiekben. - Meg... meg, izé, azt is, hogy Aput ne végezzék ki!
- Mi az, hogy ne? Közveszélyes őrült, éles tárgyakkal döfködi a népeket! - fakadt ki Turgon, a hóhér pedig megállt az ajtóban, és elkezdte fűzni az egyik szolgálólányt. Hm... egész jól ment neki, aztán megráztam a fejem, és megint az aktuális problémámra kezdtem koncentrálni. Nem, nem Idrilre, bár... ahh, de aranyosan fél Aputól... ja, igen, Apu!
- A kerti törpék is ugyanezt csinálják, mégsem végzi ki őket! - vetettem ellent. - Ne ölje meg Eolt!
Mialatt ezt mondtam, már beindult a gyászzene, a hóhér meg már a szolgálólánnyal lassúzott, sőt, a kézfején ott virított a csaj száma. Hm... tanácsokat kéne kérnem a tagtól!

Tiro!

Több
19 éve 6 hónapja #251710 Írta: Noredhel
Nerwenke :lol: :lol: :lol: :lol:
Most olvastam vissza csalános-kaktuszos-tüzeslelkűs részeket... :lol: :lol: :lol:
Nerwenke ugye egészen a Harmadkor végéig ír majd?

Addig, hogy egyéb noldák se tétlenkedjenek...

Maedhros...

17.
Morgoth üzent, hogy a balrogjai lelki betegek lettek, és magukat hibáztatják Fëanor haláláért, pedig ők csak meg akarták melengetni egy kicsit...
Az egyik balroglány állítólag beledőlt egy jégdárdába bánatában, hogy követhesse Fëanort Mandoshoz...

18.
Mandos is üzent, hogy a balrog megérkezett, töredelmes bűnbánatot tanúsított, szívbajt hozott fél Valinorra, és végül könyörületből megengedték, hogy apu műhelyében dolgozzon. Állítólag szeret énekelni, na, majd legalább pótolja Maglort apu mellett...

19.
Morgoth kapitulálni akar. Küldött követet, és régi szép lekváros emlékeinkre kért, hogy (mint a legértelmesebb Fëanor-sarj) tárgyaljak vele.
Nem dőlök be! Viszek jó nagy sereget!

20.
Sajnos Morgoth még nagyobb sereget küldött...
Eddig nem tudtam, milyen az, ha több tucat ork meglát egy szép tündét...
Először tükörbe néztek és elsírták magukat.
Utána megverték a feleségeiket.
Utána... öööö... hagyjuk. :oops:

21.
Két ork a szemem láttára verekedett össze, mert rájöttek, hogy még főzni is tudok, és mindegyik feleségül akar venni. Közöltem, hogy "de hát én férfi vagyok" de rám se bagóztak...

22.
Én főzök egész Angbandra.
Hm, mi lenne, ha megmérgezném őket?
...
AÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! EZ FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ! Lekvárárus, én nem úgy gondoltam!!!! NEEEEEEEEEEEEEEE!

23.
ÍGy baL KéZzeL KicsIT hÜlYén írOk.
ááá... most már jobb. Rájöttem, hogy ha a bilincsemhez rögzítem a papírt, akkor megy...
Hát... szerintem Morgoth kicsit túlreagálta a dolgot.
Csak háromszázezer ork halt meg. Ezt még tolerálta.
A negyven db balrogot is.
Azt is, hogy ő, halhatatlan lévén, csupán enyhe gyomorrontást kapott.
Na de, hogy a bőre szép fehérré vált és a haja kiszőkült... na azt hiszem, ezen kicsit felhúzta magát.
Szóval most lógok a szer... sziklán.

24.
Helyzetjelentés:
A karom mindjárt kiszakad.
Ha lenézek, elszédülök.
Az életben maradt orkok rendszeresen alám állnak és közlik, hogy ha megbánom bűneimet, lehetek a feleségük. Esetleg Gothmogé is.
Akkor már inkább lengedezek itt...

25.
Mi ez? Ki kornyikál itt? Még Maglornál is hamisabb. Vagy ez csak a delírium jele?
NEM! Ez Fingon! Az én drága, egyetlen, imádott... öö... barátom!
-Hé! Itt vagyok! - ordibáltam.
Mire ő:
-Jééééé...
Kb. fél óráig csodálkozott, hogy mit keresek ott fent.
-Fingon, kedvesssz... - sziszegtem - esetleg LESZEDNÉL INNEN???
-Nem tudok felmászni...
Szívás.
Ilyen az én formám.
-Akkor lőj le...
-Nem!
-Deee!
-De hát nem tehetem, hiszem szeretlek, meg minden!
-FINGON!!! Az orknyavalya a vanya felmenőidbe, LŐJ MÁR LE!!!
Erre nekiállt sírni.
-Én nem szoktam a rokongyilkoláshoz... na jó, MANWE SEGÍTS!!!!
Szvsz egy noldának nem kell segíteni a rokonirtásban, megy az nekünk...
Hál'Erunak Manwe pont ideküldte Thorondort.
Thorondor:
-STOP, Fingon!!!!! Felviszlek!!!
Két perccel később ott lebegett előttem egyhelyben, mint egy kolibri, rajta Fingon...
-Na most hogy? - érdeklődött kedvenc unokatesóm.
-Hát nyisd ki a bilincset...
-Mivel?
-Hát...
Erre nekiállt feszegetni. Semmi.
-Nem megy!
-Akkor lőj le!
Erre már komolyan kiakadt.
-IDE FIGYELJ, MAEDHROS! HA MÉG EGYSZER ILYET MONDASZ, ÉN... ÉN... KINYÍRLAK!!!!!
-Pont erre kértelek...
Közben Thorondor megszólalt:
-Nem azért mondom, de kezdek fáradni, úgyhogy csináljatok már valamit...
Erre kreatív Fingon nemes egyszerűséggel levágta a kezem!
Azt hiszem, kicsit elájultam...

26.
Á, itthon vagyok! És persze az összes öcsém körülöttem tolong.
Amelyik először megkérdezi, hogy van a kezem, azt leütöm...
Caranthir volt a szerencsés.
Bal kézzel is tudok verekedni, ám nyomban kimerültem (állítólag sok vért vesztettem, meg ilyenek) úgyhogy visszahanyatlottam, de legalább a többiek békén hagytak, mert Caranthir élesztgetésével voltak elfoglalva.
Végül bejött Fingon, kihajtotta őket, hogy "ne merítsétek ki szegény bátyátokat, nem látjátok, hogy félholt?"
Ó, Fingon... én nem is tudom, mit mondjak, drága barátom... mi lenne velem nélküled?
...
Szépen gyógyulok. Fingon remek orvos...
Már az is jelentős pozitívum, hogy tegnap Celegormot kidobta, mert szőke öcsi fejébe vette, hogy szórakoztat, és Melkoros vicceket kezdett mesélni...

Toujours pur

Több
19 éve 6 hónapja #251707 Írta: Namarie
Galadriel titkos naplója, Másodkor 2. rész.:

www.tolkien.hu/view.php?&c=1&a=1653

Több
19 éve 6 hónapja #251628 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: Humor
Tekintettel a kétszintű érettségire, íme egy feladatsor egyenesen Minas Tirith könyvtárából, javítókulccsal :D

Kétszintű vizsga Gondorban
Középszintű feladatsor

1., Mi látható a képen? Húzza alá a helyes válasz(oka)t!
(kép: üres, fehér négyzet)

a., Minas Tirith építőköve
b., A Helytartó fogsora
c., Gondor térképe
d., A Caradhras
e., Egy nazgúl

(helyes válaszonként

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.

Több
19 éve 6 hónapja #251615 Írta: Namarie
Fyra: juuj, rózsaszín haj haj, haj... /me csatlakozik Esgalhoz, csak a könyvtárban, ahol nagyon- nagyon meglepve nézik, mi baja

Alyr: Fingolfinnak gólyaláb... juhuj, csak magam elé képzelem.. jujjj...

Több
19 éve 6 hónapja #251613 Írta: Fehér Szarumán
*dünnyögve beszél* akkor jó....akkor jó.... :) :)
Jöhet Bendő?

Több
19 éve 6 hónapja #251606 Írta: Noredhel

THEODEN NAPLÓJA

HALÁL!! HA&#8230;ja, már kimondtam&#8230;.TÁMADÁS!!!!!!!
TÁMA&#8230;..nem mész innen, te kis girhes galamb?!! Haggyá békén, nem hallod! Haggyá má!
Hé, maga kapucnis csöves! Magáé ez a girhes galamb??? A lovamat haggyad bé..&#8230;hülye ló!! Most nézd meg mit csináltál! Mér zuhantál rám! Ostoba girhes galamb, ostoba kapucnis csöves, ostoba ló!!!!!!!

Ezen sikítva röhögtem... Meg az atomreaktoron is...

Toujours pur

Több
19 éve 6 hónapja #251600 Írta: Fehér Szarumán

Lagoril/Niéla írta:

Fehér Szarumán írta: Szerintetek folytassam Bendő Radír kalandjait? Vagy inkább hagyjam abba? :oops: :) :roll:

Alyr: Szauron..Szauron... :P :P :lol: :lol: :lol:

Szauron!!!! :lol:

Szarumán: A Gyűrű Urakat még nem írtad végig...

Nem-e??? A címe: Gyűrű Urak 3.-avagy gyújtsuk fel magunkat, és közben nyírjuk ki Szauront. (lehet hogy akkor olvastad, mikor még nem töltöttem fel hozzá a befejező naplókat).

Több
19 éve 6 hónapja #251594 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Humor
*felkel a padlóról, megtörli a szemét, és fel-feltörő kacajjal magyarázza a nagyanyjának, hogy nem azért vinnyog, mert valami baja van*
Alyr, Fyra, ezek most nagyon jók lettek! Ritkán dícsérak, de ez...LOL :D

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
19 éve 6 hónapja #251592 Írta: Fyra Ithilwen
Szauron! Szauron! Szauron! :dance:

Tiro!

Több
19 éve 6 hónapja #251587 Írta: Fyra Ithilwen
Hát... nem tudom, mit vártok Aputól, azaz Eol fatertől... remélehtőleg elégedettség lesz a vége :D

Maeglin naplója

9.

Apu árnyfoltot jelentett a fényes, tágas csarnokban. Két oldalról fogták közre, idegesen pislogott jobbra-balra, de szemét nem vetette rám vagy akár Anyura. Lesütöttem a tekintetem, mert nagyon megsajnáltam szegény öreget.
Turgon ünnepélyesen lépett "sógorához", az én Apumhoz, és kezet nyújtott neki.
- Üdvözöllek, rokon, mert annak tartalak - kezdte Turgon, Apu meg csak bámulta a felé nyújtott kezet. Turgon nagybácsi kegyesen felajánlotta, hogy itt élhet, de persze, egy feltétellel: hogy maga is örökre itt marad, és nem megy el, Gondolin ojjektumának titkát megőrzi, és az itteni szabályok szerint él. Anyu majd' lefordult a székről ijedtében.
De ismertem én Aput annyira, hogy Anyunak ne legyen oka ETTŐL félni.
- Egy frászt! - felelte tömören Apu. - Nem fogok egy paraszt kalózfatty nolda parancsai szerint élni, egy önkényesen létrehozott kis bunkerban!
- Pedig innen ki nem mehetsz! Na jó, apró darabokban persze igen, de... - hagyta nyitva a mondatot Turgon, és széttárta karjait.
- Flúgos vagy, lökött nolda, mint akármelyik rokonod, leszámítva Aredhelt, aki csak simán szőke! Engem nem érdekel a TOP SECRET adatbázisod, amit amúgy már kétszer átolvastam, mielőtt megtámadtam volna a szolgáidat, nem fogom senkinek sem kiszolgáltatni a bugyuta ojjektumod titkait, csak egynéhány orkkal kötöttem már vérszerződést! És most el is megyek! Nem érdekel, ha Ar-Feinielt nem engeded, úgy is állandóan fáj a feje esténként... viszont a fiam, Maeglin, velem jön! Nem vehetitek el tőlem! Eol fia, Maeglin, jöjj! Haza megyünk!
És türelmetlenül nézett rám. Egy fél pillanatra felmerült bennem, hogy Éles Pillantásommal ráveszem, hogy nekiálljon kotkodácsolni és kapirgálni, mint egy tyúk, de aztán meggondoltam magam, és inkább lesütöttem a tekintetem.
- Nem megyek bele ilyen alkuba, Sötét Tünde...
- Nekem ugatsz?! - pattogott Apu. Megcsóváltam a fejem. Szegény Apuban leírhatatlan kémiai folyamatok indulnak meg a "sötét" szó hallatán. Nem tanácsos előtte kimondani.
- Egyedül a noldáknak köszönheted, hogy eddig tök egyedül mászkálhattál az erdődben! El sem tudom képzelni, hogy Aredhel hogy került a rendőrségi kordonon belülre, de rajta kívül csak az általad beengedett mélynövésű buzgómócsingok kerülhettek be... leszámítva azt a néhány orkot... na meg az esetenként végigtrappoló trollokat... és persze azt a pár wargot... meg azt az egy-egy sárkányt... na, de ez igazán nem sok!
- És mit akarsz ezzel mondani, testvérgyilkosok vére? - csattant fel Apu.
- Öhm... hát azt, hogy vagy itt maradsz, vagy halál fia vagy. És ez érvényes a fiadra is.
- De hát én Eol fia vagyok! Nem is ismerem Halaal-t! - nyögtem fel önkéntelenül, mert semmiképp nem akartam elmenni innen.

Tiro!

Több
19 éve 6 hónapja #251537 Írta: Noredhel

Fehér Szarumán írta: Szerintetek folytassam Bendő Radír kalandjait? Vagy inkább hagyjam abba? :oops: :) :roll:

Szauron!!!! :lol:

Szarumán: A Gyűrű Urakat még nem írtad végig...

Toujours pur

Több
19 éve 6 hónapja #251470 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: Maedhros lekezelő modora is megváltozott (főleg kéz híján).

Hú. Mit mondjak. De k**ög ez a Szauron... :mrgreen:
Namarie: Megtaláltam, NAON JÓÓÓÓÓÓÓ!!! :hello:
Fyra: :D :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 6 hónapja #251464 Írta: Fehér Szarumán
Szerintetek folytassam Bendő Radír kalandjait? Vagy inkább hagyjam abba? :oops: :) :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.422 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére