Humor

Több
20 éve 11 hónapja #153582 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Humor
Üdv Rayan!
A "nép" szerény tagjaként ajánlom figyelmedbe a Namárie által írt Galadriel-naplót, vagy Alyr szösszeneteit! Mindkettő eszméletlen, mondhatni méltó a Lassira. :lol: :itscool:

Igaz, mindkettő elég hosszú, de egy-egy részletük önmagában is ütős...

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #153539 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Humor
Alyr! Csúúcs!
És az alegjobb, hogy olyan mint a Dallas. Akkor i értem, ha nem olvastam időközben 5-6 részt... Nem kívánod egyszer összegyűjtött formában kiadni?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #153530 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
A Kaland
A Király Visszatér

Orodruin

F: Mi történt Samu? Hol az ujjam?
S: Hát Frodó úr...
F: Megetted??? Megetted az ujjam? Dehát mééér?
S: Nem, Frodó úr... Gollam ette meg...
F: Ja tényleg... Mért van itt ilyen meleg? jaj... a GYŰRŰŰŰŰŰ!!!!
S: Hát igen, a Gyűrű...
F: Kösz hogy kijjebb hoztál... Az én ki Gyűrűm...
Egy hang: A Te Gyűrűd? Talán te csináltad? Te karcoltál bele rúnákat?
F: Mi? Hogy?
H: Be kellett vágnom a sinda nyelvtant, hogy rendesen rávéshessem a feliratot, és azt mondod, a Tied???
F: Ki vagy te?
H: Na mégis...
S: Ismerem a hangodat! Szauron! Te szauron vagy!!
Sz: Hű, mekkora zsenik... és ezek babráltak ki velem... legalább valami pofás hős lett volna...
S: Mi bajod velünk? Mi bajod Frodó úrral?
Sz: Semmi... csak roppantul égő, hogy két ilyen mezítlábas manó alázott le...
S: Manó?! Mi hobbitok vagyunk!!!
Sz: Ezt hajtogatta az a kis girnyó Gollam, de amikor bevettem a Titkosszolgálatba, megette az igazolványát...
S: Megette?
Sz: A csillogó fém miatt... Azt mondta, "Halackaaaa!" és megette...
S: Ez elég jellemző rá...
F: Te, Szauron, most veled mi lesz? és egyáltalán hol vagy?
Sz: Hajléktalan lettem, de mivel testem sincs, ez nem olyan nagy gáz... De azt hiszem... még hallotok felőlem...

(Ekkor megérkeznek a sasok, a szél elfújja Szauront... Frodó elájul, samu csak a felszállás után)

Ithilia

(Samu felébred, látja, hogy valakik megfürdették, új ruhát adtak rá, és látja, hogy valakik sajnos nélküle fürdették meg Frodót. )

S: Hol vagyok?
Ga: Ithiliában...
S: Mi ez a sok rózsaszín virág a nyakadban??
Ga: Állítólag giccses...
F: Gandalf... GANDALF, te élsz???
Ga: Csak nem gondolod, hogy holmi balrog kibabrálhat velem?
Gi: Á, felébredtetek, hobbitok... Ne higgyétek, hogy simán élte túl a balrogot...
S: Hanem?
Gi: Ezt figyeld: kooorbács...
Ga: GLÓIN FIA GIMLIIII!!! NE HÍVJ KI MAGAD ELLEN OLYAN ERŐKET AMELYEKRŐL NEM IS TUDSZ!!!
Gi: Na, erről beszéltem...
L: ÁÁááááá.... Hogy tetszik az új hajam?
F: Muszáj volt melíroztatni?
L: Nyugi... csak paróka... a természetes szőkeség ragyogásánál semmi sem lehet szebb...
Gi: Főleg ha az Galadrielé...
H: Na... Ti éltek?
S: Nicsak, a pirszinges...
F: Héééé, itt senkit sem érdekel, hogy megmentettük a világot???

milyen?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #153255 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Humor
Szija nép!

Óriási kérésem lenne hozzátok. Hamarosan itt a LEP, és nagyon nem vagyok eleresztve Lassi-humor ügyileg. Ha van olyan anyagotok, amit lementettetek, mert tetszik, vagy van olyan írás, amit méltónak találnátok a január 3-ai számba, nagyon szívesen látnám. Segítsetek, irtó fontos, hogy színvonalas újságot állítsunk össze.

Köszönöm

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 11 hónapja #153245 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Alyr, Sünee: szédületesen jók! Sünne: a bibliai utalás jól hangzik, de biztos hogy beleillik a tolkieni világba? Viszont az, hogy " Ez is a Terv" része" telitalálat! Melkor se szegülhet ellen Iluvatarnak, és bármit is tesz, végsősoron Eru tervét segíti.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 11 hónapja #153231 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: Ha ez mindennek a vége, számomra mindennek vége! Folytasd vagy öngyilkosságom szárad lelkeden! :nono:
Nimdraug: Nagyon jó képek, betegre röhögtem magam! :lol:
Sünee: Mondtam, hogy jó! Persze, hogy tedd be a többit! :deal:
És nyúvassz ki, mert nincs időm berakni A Szilvalét. :cross:

<:3)~ <:3)~

Több
20 éve 11 hónapja #153218 Írta: Nimdraug
Nimdraug válaszolt a következő témában: Humor
Helló!

Alyr: Ugye nem ez a vége?! Amúgy naon állati!
Sünee: Nagyon jó! [size=9:1j3u3qc7](bár nem olvastam a Szilmarilokat...)[/size]

Találtam pár nagyon jó képeckét:
Klikk ide!

Nekem ez jött be a legjobban ezekből:
Klikk!

Több
20 éve 11 hónapja #153031 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Humor
Sünee: Folytasd!!! :D

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 11 hónapja #153028 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Humor

Sünee írta: 7. nap: Kiraboltunk egy tünde kovácsot. Egy valag dizájnos fegyver, meg egy csomó minden tök jó holmi volt nála. Mindent elhoztunk, szóval elcsórtam a leltárat is, meg hoztam egy szórólapot (ki tudja, mikor lesz szükségem kovácsra):
Feanor és tsa fémmegmunkáló társaság - fegyverek, kerítések, erényövek széles választéka. Rendelje meg most!
Nyitva tartás: Hétfő: 22-24
Kedd: 00-02
A többi nap szünnap.
Tulajdonos: Feanor ; Valinor, Ardai út 9.
Társtulajdonos: Will Turner (alias Legolas) ; Port Royal( vagy Bakacsin erdő, ahogy tetszik), Csövesek útja 13.
Tel: 06-42/1234-5678

Hát ez nagyon jó!!!!!! Will Turner és Feanor együtt csodás dolgokat tudnának kovácsolni!!!!! :lol: :wink: :itscool:

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 11 hónapja #152998 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Humor

Sünee írta: 14. nap: Kezd elegem lenni Ungoliantból Folyton a szilarilok körül sündörög. Amikor meg jól leteremtettem ezért, leb*szott, hogy gondolkozzak el, mi a fontosabb: a kapcsolatunk, vagy pár drágakő.
Később: Elgondolkoztam: pár drágakő. Megmondtam Ungoliantnak, erre tök megsértődött, és elviharzott. Egy gonddal kevesebb&#8230;

:evil3: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Milyen bájos...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #152997 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Humor
Van rá igény :!: :!: :!: :D

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 11 hónapja #152987 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Humor
Jöjjön!!!! :mrgreen:

Balhorgok RÚLZ :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 11 hónapja #152981 Írta: Sünee
Sünee válaszolt a következő témában: Humor
Alyr, Idril, Namarie: Nagyon rúlz!
Aeglos: Tudom, hogy pontatlan, és bocsi érte, de nincs meg a szilmarilok, és tök rég olvastam, szal ezért.

Morgoth nagyon titkos naplója

1. nap: Itt ülök vmi hülye helyen 1 csomó idióta fickóval.

825. nap: Egy másik furi alak meg ideállt középre és elkezdett énekelni.

1086. nap: Áááááhh, de hamis.

2000. nap: Nem bírom tovább, beleénekelek!
Később: Na ne! Beleénekeltem, erre mindenki megsértődött! Most mit izélnak? Nem én voltam hamis!

2999.nap: Kiderült, hogy ez a kornyikálós alak, (vmi Ilúvatar) teremtett egy világot. Odamegyek! Úgyse bírom ki ezt a sok punycsolós nyálgépet (ők vmi valáknak hívják magukat)

3542. nap: Bevackolta magam egy Utumno nevü helyre.

4001. nap: De vagesz! Van egy rakat szolgám! Vmi Szauron nevü alak, meg 1 csomó fekete tüzes izé. Folyton verekszenek. Tegnap az egyik bevitt a másiknak egy akkora balhorgot, hogy az hanyatt esett. Elneveztem őket balrogoknak&#8230;. Öööööö &#8230;&#8230;.balhorgoknak&#8230;&#8230;..szóval&#8230;&#8230;..amelyiket ki tudom mondani.

4231. nap: Fegyelemre kéne tanítanom a balhorgokat. Ha így folytatják, még kiirtják egymást!

5002. nap:A hülye valák idejöttek, és elkezdtek kötekedni. Most nem tudom, mit paráznak, nem csináltam semmit.

5005. nap: Idehoztak ebbe az undorító Valinorba. Most azon tanácskoznak, hogy mit csináljanak velem.

1. nap: Kénytelen voltam újrakezdeni, mert a köcsög valák elvették a naplómat, és kizártak a semmibe. Tök unatkoztam, de a valák olyan naivak, hogy egy kis puncsolás hatására simán elengedtek.

2. nap: Visszamegyek Középföldére, mert Valinor szférája teljesen kikészít. Meg kéne szivatni ezeket a buzi valákat!

4. nap: Találkoztam vmi Ungoliant nevü nőszeméllyel. Nyolc lába van, meg egy kicsit pókalkata, de azért nem rossz bőr.
Később: Van egy tök jó terve, hogy kikészítsük a valákat. Milyen okos!
Még később: Szerelmes vagyok! Vajon hozzámjönne?

6. nap: Visszajöttünk Valinorba. Ez is a Terv része.
Később: Te jó ég! A valák teremtettek egy csomó szőke, nyálas alakot. Vmi tündéknek becézik őket.

7. nap: Kiraboltunk egy tünde kovácsot. Egy valag dizájnos fegyver, meg egy csomó minden tök jó holmi volt nála. Mindent elhoztunk, szóval elcsórtam a leltárat is, meg hoztam egy szórólapot (ki tudja, mikor lesz szükségem kovácsra):
Feanor és tsa fémmegmunkáló társaság - fegyverek, kerítések, erényövek széles választéka. Rendelje meg most!
Nyitva tartás: Hétfő: 22-24
Kedd: 00-02
A többi nap szünnap.
Tulajdonos: Feanor ; Valinor, Ardai út 9.
Társtulajdonos: Will Turner (alias Legolas) ; Port Royal( vagy Bakacsin erdő, ahogy tetszik), Csövesek útja 13.
Tel: 06-42/1234-5678

Később: Ungoliant éhes. Találtunk 2 almafát. Jobbhíján azokat ette meg. Remélem, nem járunk úgy, mint Ádám és Éva!

8. nap: Most már tényleg megyünk vissza Ardára. A leltár segítségével számba vettem a rabolt kincseket. Erre Ungoliant is a szájába akarta venni. Megengedtem neki, erre lenyelte az összeset. Vigyáznia kéne az alakjára. Már csak 3 fényes kő maradt. Nagyon dizájnul néznek ki! A leltárban &#8220;szilmarilok&#8221; néven szerepelnek.

9. nap: Ungoliant meg akarja enni a szilmarilokat! Megőrült ez a nő? El tudom képzelni, mennyi kalória lehet bennük! Hogy fog kinézni, ha mind megeszi?

14. nap: Kezd elegem lenni Ungoliantból Folyton a szilarilok körül sündörög. Amikor meg jól leteremtettem ezért, leb*szott, hogy gondolkozzak el, mi a fontosabb: a kapcsolatunk, vagy pár drágakő.
Később: Elgondolkoztam: pár drágakő. Megmondtam Ungoliantnak, erre tök megsértődött, és elviharzott. Egy gonddal kevesebb&#8230;

15. nap: Úgy dönöttem, kiépítek egy új főhadiszállást. Ez az Utumno egy lerobbant koszfészek lett, mióta utoljára itt jártam. Szauron nem szeret takarítani.

Valszeg ez is elég pontatlan, meg lehet, h van benne 1-2 név-félreírás, bocsika! Egyébként milyen? Folytatása következik, ha van rá igény.

"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."

Több
20 éve 11 hónapja #152872 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Humor

Aeglos írta: Alyr: Fergeteges!!!

Pontosan ez a véleményem( a denevér nem tudom mit akar jelenteni; talán a smile-k elől menekül :D ). Haláli :cross:

Más lett a világ

Több
20 éve 11 hónapja #152836 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta:
F: Talán, hogy nem vagyok elég ijesztő?
S: Hát... ugye...
F: Egy hobbit nem lehet ijesztő?!
S: Deeee....
F: Csak mert, kicsi, kövérkés és szimpatikus, még lehet ijesztő!!
S: Igazad van, Frodó úr, igazán iga...
F

ez HALÁLOS!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 11 hónapja #152805 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: Mágusunkat levágjátok

:D
Ugye még nincs vége?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 11 hónapja #152737 Írta: Aeglos
Alyr: Fergeteges!!!

Több
20 éve 11 hónapja #152662 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Alyr, Piszkos Fred rúúúlz! Pisti i aran rúúúlz! A kedvenc:

Mester írta: A: Kegyes orkhadak,
Kegyes nazgulak
Kegyes Hangszálak
S kegyes Száj urak
Tévedésünk bocsássátok,
Mágusunkat levágjátok
Előttetek fejet hajtunk
Fogadjátok hóóódolatunk!

SzSz: Fel-né-gyel-ni!!

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
20 éve 11 hónapja #152661 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: :itscool:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
20 éve 11 hónapja #152640 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Humor
Próbáld a gilgalad.fw.hu -t!

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 11 hónapja #152639 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Humor
ALYR, I ARAN!!! (még mindig) :biggrin2:

Ha már itt tartunk, véletlenül nem lehetne valahol egyben elérni a Kalandot?

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 11 hónapja #152631 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Humor
Alyr, isten vagy!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :wink:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #152605 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: G: Hol vagy, te kisz átokfajzat?
F: Erre csörög a Gyűrű...
G: Nagyon viccesz...

ELÉG VÉLEMÉNY?!!!!!
Teee... te harcosfajzat, te!! ZSENI VAGY!!! Éljen-éljen!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #152601 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

A Kaland
avagy: Mindeneknek Vége

Orodruin:

S: Frodó úr, megint olyan furcsán nézel...
F: Azt mondod, furcsán? FURCSÁN?
S: Nem kell kiabálni, Frodó úr, igazán helyesen furcsán...
F: Mire akarsz ezzel célozni?
S: Semmire... semmire...
F: Talán, hogy nem vagyok elég ijesztő?
S: Hát... ugye...
F: Egy hobbit nem lehet ijesztő?!
S: Deeee....
F: Csak mert, kicsi, kövérkés és szimpatikus, még lehet ijesztő!!
S: Igazad van, Frodó úr, igazán iga...
F: Szállj már le rólam, te kis alsóbbrendűség!
S: Mi??
F: Ne zavard a köreimet!
S: Milyen köröket?
F: Hagyj már békén!! Hogy vegyem így át a világ feletti uralmat, ha folyton közbeszólsz?
S: De Frodó úr...
F: Pontosan, Frodó ÚR!!! Ezt eltaláltad! És most menj, és termessz nekem Gyűrű alakú krumplikat!
S: De jó ötlet...

(Samu elindul kifelé, de beleütközik a szembejövő Gollamba... Az éppen egy lekvárosüveget próbál lerángatni a kezéről, amint meglátja Samut, boldogan felkiált, majd vigyorogva töri össze annak fején az üveget...
Odamegy Frodó mögé...)

F: Áhhh... Végre egyedül...
G: Nocak, nocak, te itten mire készülsz?
F: Gollam? Te áruló ks béka!!! MIt keresel te itt?
G: Nem kereszek szemmit, már nem...
F: Menj innen!
G: Uram, a drágaszágomért jöttem...
F: Hol hagyta?
G: Valami hobbitnál...
F: Milyen drágaság volt?
G: Kici, kerek, cillogó... nem látta?
F: Milyen volt az anyaga?
G: Arany...
F: Akkor semmi baj, megvan...
G: Hol?
F: Az ujjamon!!!

(Ezzel Frodó sátáni kacajjal felhúzza a Gyűrűt, többször felkiűlt, hogy A GYŰRŰ AZ ENYÉÉÉÉM!!! amire mindannyiszor kigyullad a bejárat felett a Csendet kérek felirat, és sziklák kezdenek potyogni... )

G: Hol vagy, te kisz átokfajzat?
F: Erre csörög a Gyűrű...
G: Nagyon viccesz...

(Gollam előkap egy infraszemüveget és körülnéz, majd örömteli kiáltással indul Frodó után... Verekedni kezdenek, Samu tehetetlenül veszi észre, hogy Gollam fogorvosnál tölthetett nem kevés időt, mert hiányos fogazata helyén vadonatúj, vakítóan fehér, fogkrémreklámba illő fogsor csillog... Egy óvatlan pillanatban aztán Gollam hatalmasat harap valamibe, és hátraugrik Frodó ujjával és a Gyűrűvel... Frodó előtűnik, döbbenten nézi hiányos kezét, és elkezdi lehúzgálni a többi ujjáról az álgyűrűket)

G: Drágaszág, drágaszág, drágaszág...
S: Frodó úr, jól vagy?
F: Nincs egy kis jódod?
G: Drágaszág, drágaszág...
S: Sajnbos nincs... de az egyébként is csíp...
F: Á... végül is... a Gyűrű elveszett...

(ekkor Frodó arcára kiül a döbbenet és felfogja, hogy Gollam nem véletlenül ugrál... A veszteségtől elgyengülve összerogy... Samu odasiet, próbálja élesztegtni, de egyelőre hiába... Frodó bal kezéből kihullik a jövő évi adótervezet és a Fekete Szmiál építési terve. Eközben Gollam tovább ugrál, majd fáradtan leül... Láthatóan senki nem törődik vele, kintről azonban nazgulok visongása hallik... Gollam vigyorogva lerántja a Gyűrűt az ujjról, majd felhúzza, de megbotlik Frodó elhullajtott terveiben...)

S: Remélem elestél, te kis izé...
G: Nem esztem el... ne magadból indulj ki, ha rólam beszélsz...
S: Na, mert te olyan ügyes vagy...
G: Egyébként isz, itt a korlát....
S: Én abban nem bíznék a helyedben...
G: Ész miért nem?
S: Mert lekvárból van...
G: Na ne... A francbaaaaaaaaaaaa.....

(És odalent jólesően csobban a láva, ám ekkor megremeg minden... A Hegy kitörni készül és ezt nem is titkolja... Mordor egész területe megremeg....)

S: A mindenit, ilyen tüzijátékot... Ha Gandalf látná, elsápadna...

Morannon

Ga:
Bot fénye világosságot,
Bot fénye teljességet
Tomi kristály tisztaságot
Tünde sampon fényességetdjatok!
Adjatok! Adjatok! Adjatok
!

A: Kegyes orkhadak,
Kegyes nazgulak
Kegyes Hangszálak
S kegyes Száj urak
Tévedésünk bocsássátok,
Mágusunkat levágjátok
Előttetek fejet hajtunk
Fogadjátok hóóódolatunk!

SzSz: Fel-né-gyel-ni!!
Gi: Éljen Nagy Száj, a Rossz, s az igazságos, éljen Nagy Száj, kereveten!
L&H: Kereveten!
P: Mért pont kereveten?
T: Nem tudom, de egész jól hangzik...
Ga: Ne! Nem szabad behódolni!!!
A: Mért nem? Ők sokkal szebben énekelnek, mint te!
Ga: De ők a Gonoszt szolgálják!
A: Na és?
Ga: Hát izé...

(Ekkor azonban megremeg minden az emberek egymásba kapaszkodnak, a hegyek recsegnek és ropognak)

Ga: Elkövetkezett a Vég...
A: Vagy csak bealudt az egyik troll...

(Ám a mágusnak lett igaza, a Morannon hatalmas füst és por kíséretében összedől, mögötte Mordor földje vonaglani látszik... Ekkor, mintegy vezényszóra három sas jelenik meg az égbolton, egyik egy zászlót von maga után "Északföldi Légitársaság, Sas Air" felirattal... Gandalf elégedetten nyugtázza, hogy továbbra is perfekt lepkéből)

milyen?

A Gollam-Frodó párbeszédnél a Piszkos Fred a kapitány c Rejtő Jenő könyvet használtam forrásként, a daloknál továbbra is a "Pisti i aran" c rockoperát... Nem utolsósorban a cím iheltője a The End of All Things szon részelete amelyet már meg lehet hallgatni (RotK filmzene)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #152311 Írta: Aeglos
A Haldir Pottert már ismertem, néhány hete ide is betették néhány linkkel együtt. Jó, bár nincs sok értelme :roll:

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #152309 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor

Lilliana írta: A második link az viccesnek volt szánva? Bocs,de én némelyiken egyáltalán nem tudtam nevetni és inkább csak felmérgesítettek egyes beszólások.. :evil:

Jaj, Lilliana, szvsz ezt direkt poénra vették! Ha végigolvasod, tisztán kitűnik belőle. Pl.: az ilyenek: "The background music wasn't nearly funky enough for me." vagy "Millions of copies of the LOTR DVDs have thick black bars at the bottom and top of the screen throughout the film. Didn't anyone catch this? You know what happens at the end, in the extreme foreground and extreme upper sky? Neither do I. Bush league, guys." :lol:
Pont azt mutatja be, milíen hüjjék tudnak lenni a LotR-ellenes emberek, szóval LOL! :wink:
Klikk :arrow: Ha PJ könyvhűen formálta volna meg Arwent :twisted:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
20 éve 11 hónapja #152263 Írta: sherry
sherry válaszolt a következő témában: Humor

Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.

Több
20 éve 11 hónapja #152159 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Humor
Idrilo: tök jó :wink:
Ancalima: Nem baj...te is ember vagy :wink:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
20 éve 11 hónapja #152140 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Humor

Niphredil/Szméagol írta: Nagyok vagytok!
Ez valami kegyetlen! Lords Of The Rhymes
Szintén nem semmi...
Innen muszáj beidéznem a kedvencemet:

"Homage or theft X?

The character of Elrond was based on Agent Smith from The Matrix." :mrgreen:

A második link az viccesnek volt szánva? Bocs,de én némelyiken egyáltalán nem tudtam nevetni és inkább csak felmérgesítettek egyes beszólások.. :evil:

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 11 hónapja #152061 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: ez fantasztikus! :D Pisti i aran átírt változata... :itscool: [size=9:q45xfohr](És köszi a bíztatást!)[/size]
Namarie: szintén jó! :wink:
Sünee: úgyszint! :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.476 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére