- Köszönetek: 0
Humor
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
De teccett.
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
De azert egy kis "Leusselek?"
Gandalf: Ez Edoras, es ott, az Arany Csarnok.
Legolas: Huuuu!!!!!!! Ez aztan Jabba Birodalma! Solo! Kimentelek!
Aragorn: Leusselek?
Gimli: Muveletlen tunci! Ez nem a Star Wars!
Aragorn: Teged is leusselek?
Gandalf: Befognatok!? Itt lakik Theoden, a rohirok kiralya. Szaruman megbuvolte, hogy iranyitsa.
Gimli: Siraly.
Legolas: Hol?! Hol?
Gimli: Leusselek?
Aragorn: Ez az en szovegem!
Gimli: Leusselek, bakelitlemez?
Aragorn: Mi a…?!!!! Leusselek?
Gimli: Leusselek?!
Gandalf: Most mar eleg lessz!
Gimli: Kess, te hyporeklam!
Aragonr: Hej! Gandalf! Hova mesz?!!!!
Legolas: Tessek, most mehetunk utana.
Aragorn: Mennye m
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Leguanember
- Nem elérhető
Hajnal: Azt hiszem, kiírunk Neked még egy hetet Dániában, úgy látszik, pozitív hatással van Rád.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Aragorn: Rohanvast mennek!
Gimli: B……k meg!
Aragorn: Mond Legolas, tunde szemed mit lat?
Legolas: A hobbitokat Vasudvardba viszik!
Aragorn: Gandalf….
Legolas: Nem Szarumant akartal mondani?
Aragorn: Ja, de. Bocs. Az kesobb lesz.
Gimli: Mi van Gandalffal? O le dzsumpingolt Moriaban. Hogy kerul ide?
Legolas: Tovabb kell mennunk!
Gimli: Hulye tunde! Nem tok! Kiujult az aranyerem!
Legolas: Ugy tudtam, a torpeknek Mithril-eruk van.
Gimli: Leusselek?
Legolas: Most mar te is kezded?
Gimli: Ez az uj feshön. Nem tudtad?
Legolas: Fujjj…………Gimli! Mi volt ez?!
Gimli: Semmi.
Legolas: Akkor is!
Aragorn: Jonnetek mar? A hobbitokat elviszik az orrunk elol!
Legolas: Megint!!! Fujjjj!!!!!!!! Poshadt Lembast fingottal, vald be!
Gimli: Nem vallom!
Aragorn: Jonnetek?!
Legolas: Aragorn, befognad?!
Aragorn: Leusselek?!
Gimli: Mi vagy te? Bakelit lemez?
Legolas: Majd en leutom!
Gimli: Kopjatok mar le! Majd leutom magamat! Ezt nektek!………………bzzz…….
Aragorn+Legolas egyszerre: Fujjj Gimli!
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Viggofölde aztán jó hatással van rád!
Nimdraug: jee, van Gollam! Bár inkább nézném egy rövidgatyás feka srácnak. Galadriel bátran felveheti a versenyt Pamela Enderszonnal, de a többiek sem semmik! :evil3:
Gyöngyszem: a legkeményebbek. Samu és Trufa értelmes tekintete, Bilbó parókája, a totálszőke Boromir és Arwen gombafrizurája... :cross:
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Ryoko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
szóval hát íme:500 év magány [size=9:2md11unq]avagy mi lesz az eredménye, ha túlsok időt töltesz egy gyűrű társaságában[/size]
Réges régen egy messzi messzi galaxisban... Bocs ez egy másik történet.Szóval Középföldén,ahol a kurtafarkú Frodó úr a zsáklakban túr, a Szmog-hegység mélyén, a törpök által vájt csatornahálózat legnagyobb pöcegödrében a mocsok felszinén lavírozott szakadt gumimatracán Güllem.Güllemnek hatalmas sápadt zöld szemei, és nagy lapát kezei voltak, amivel bárkit könnyedén fegfojthatott. A sötétség mélyén, 500 év alatt skizofrém állattá vált. Egyetlen haverja, egy gyűrű volt, akivel néha elbeszélgetett.Tulajdonképp ezért válhatott elméje tudathasadásossá, mivel a gyűrű sohasem válaszolt. Az ORK(OrszágosRedvtakarítóKft)-ok messze elkerülték Güllem bomladozó, oszladozó és bűzös odúját mert a véletlenül arra tévedő orkok kínsikolyai messzire viszhangoztaka Smog-hegység csatornarendszerében. Hát igen 500 év egyedül...hosszú idő...egy "bizonyos" szempontból. Mivel Güllem egyetlen hosszútávú tátsa a gyűrű volt, aki azonban gyakran méretet változtatott...Jónéhány alkalommal a gyűrű feltűnően kicsire zsugorodott. Ilyen alkalmakkor történt meg az hogy Güllem a fájdalomtól begerjedve(ugyanis rajta volt a gyűrű) "alany"-kereső túrára indult. Egy ilyen útja során, mikor túlságosan messze merészkedett pöcegödtélől, találkozott Bilbóval a hobóval. Güll azonnal rávetette magát és nem vette észre hogy az ékszer átcsúszott "ujjáról" Bilbóéra a nagy kavarodásban(akciójelenetben). Így tehát miután Bilbo megszabadult Güllemtől és hazatért terhességi tesztje pozitívnak bizonyult. Így születhetett meg Bilbó és Güllem fia: a kis Frodó.
A szülés után a lecsúszott mágus Gandalf látogatta meg a boldog kis apanyát(el lehet ezt dönteni?).Egyszercsak kivágódott a szülőszoba ajtaja és megjelent Gandalf aki már ordításra tátotta a száját, de Bilbó pisszegett:
-Cssss! már alszik!-bökött az alvó Frodó felé.
Gandalf halkan folytatta:-
Megtudtam valami fontosat a Gyűrűről. Ez az Egy Gyűrű!-semmi hatás. Gandalf csalódottan tovább motyogott: Ez gyógyászatilag még nem tesztelt. Mellékhatásai léphetnek fel mindenkinél más neked például a nemed változott.
Bilbó:úgyérted nemről igenre?
G:IQ szint változás is lehetséges tapasztalatom szerint- nézett Bilbóra.
A Gyűrűt Szauron gyógyszerészei fejlesztették ki. Impotenciája orvoslására.Csak a kezéze kell tennie és...
B:még szerencse hogy én nem hordom a kezemen...
G:A kezeden nem is de a F...adon...úgy veszem észre, nem volt olyan tökéletes az átalakulás
B:Na nem ér leskelődni
G:Add ide a gyűrűt!
B:Kérd szépen!
Gandalf Bilbóra szegezte botját és valami "csúnyára" készült...
Nagynehezen elvette a Gyűrűt a hobótól így visszaváltoztatta Bilbót eredeti állapotába. Ezért Frodót úgy nevelték fel Mintha Bilbó unokaöccse lenne...
Folyt köv. valamikor egyszer ha igényt tart rá a társaság és remélem nem lett túl [size=9:2md11unq]perverz[/size]
- Lora
- Nem elérhető
www.simskins.net/Theme_02.html
Gyöngycem (voltam valaha)
- Nimdraug
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Gandalf: Mond, mi jaratban van erre egy kosza, egy tunde, es egy torp. Csak nem ket apro gyermeket kerestek?
Aragorn: Hobbitok!
Gandalf: Mindegy. Szoval?
Aragorn: Akkor felelek, ha megmutatod ki vagy!!!!
Gandalf: Jo!!!
Aragorn: Jesszus!Gandalf! Ne!!!! Csak ne ruha nelkul!!!!!!
Legolas: WOW!!!!
Gimli: Konyul a fejszem!
Aragorn: Hogy kerulsz ide?
Gandalf: Atlovagoltam tuzon at, es vizen at….
Gimli: Hogy tudsz menni a vizen?
Legolas: Jezus Krisztus!
Legolas: Talalgatni csak lehet!
Aragorn: Hej, te! Te meg, hova mesz?
Gandalf: Megyunk Theodenhez…..vuvvvvuuuuu…..
Gimli: Ez mit csinal?
Legolas: Szajizom gyakorlat…. Nezd: vuuuvvuuu……
Gimli: Ez is nagy utest kapott a fejere.
Legolas: Mi ez? Jee!!! Egy meara!
Gimli: Mi ara?! Gandalf megnosult?!
Gimli: Jo, befogom.
Gandalf: Ô Keselyustok.
Gimli: Huuuu…… Keseru a t
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Niphredil/Szméagol írta:
Legolas jégtáncol
Haldír nemkülönben
Hát nem gyönyörűek?
Ezzel megoltel. En, mint a mukorcsolyaban nyakig benne levo kis artatlan ruhatervezo.......meglattam a magyar szarmazasu Elvis Stojkot es Viktor Petrenkot masok fejevel......... na ne gyerekek......... mi jon?
Plushenko alias Celeborn?
Meghaltam!
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Hajnal: a merényleteid tényleg halálosak! "Majd Szauron Szeme kopogni fog az ehsegtol, es nem lesz ideje Frodo ur utan kutatni." :agree: Látom, ebbe a Szem-témába nagíon belejöttél!
Rayan: annyira brutális, hogy csak imádni lehet!
Theala: nagyon tetszik! /Dehogy tetszik, undok, gonosz!/ De, igenis nagyon szeretjük! Vicces! /Rossz!/ Áhh, nem bírok vele, de ne higgy neki!
Na, ezt nézzétek:
Legolas jégtáncol
Haldír nemkülönben
Hát nem gyönyörűek?
I've seen the moon
And the first sunrise
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Jellemzesek:Nimdraug írta: A FOTR szereplői Simsként: klikk ide!
Aragorn: Nincs vele bajom, annak ellenere, hogy latszik a kardjan, hogy Frodo fullankjat szedte el, olyan kicsi. Gratulalok Aragorn gyonyoru labfejehez, igazi balettre szuletett!
Na Aragorn! Gyerunk! Rajta! Jard el a Hattyuk Tavat, kicsi szoknyaban : )
Boromir: Latszik, igazi manoken tipus. Ha belegondolok, hogy nyugodtan feszithetne a Gondori Nok Lapjanak cimlapjan. A nok lenyalnak a festeket a papirrol.
Gandalf: Latszik rajta, hogy Szaruman a torony tetejen koplaltatta. De legalabb belefer a mar reg kinott hippi cuccaiba. Gandalf: A Béke legyen veled!
Gimli: A rovid karod. No Comment. Nagyon szexi.
Legolas: Mindig azon tunodom el, hogy a valak nem e felrenyomtak valamit a programozasodon. Biztos, hogy fiu vagy?
Frodo: Te vagy a megtestesult tokely! Ambar, ezzel a lab merettel most mar biztos tudsz cipot venni Al Bundy Cipoboltjaban. De a kezeddel nem kene ott matatni.
Trufa: Ha a hajadat nezem, rogton a Balazs Pali jut rolad eszembe. Biztos nem vagytok rokonok?
Pippin: Komolyan, mint a Dejvid Hazelhoff!!!!!! De teccik a rucid.
Samu: Azt ne mond, hogy ujabban anorexias lettel. Kicsi pufi zsomlekent jobban teccettel...... Most lebuktam.
Celeborn: No Comment
Elrond: Ez az! Mint a dizsiben! Juj!!! Ez az baby! Fogd a csipod!!!!!!
Galadriel: Ez az! Te is! De egyutt tancolni? Nem perverz ez egy kicsit?
Lurtz = Dana International. Kicsit megformaltad magad. Es ez a Szajlor Munos csizma. Meg hozza a sotet Szajlor Munos szereles. Ezt mar nevezem!
Mijkul Dzsekszon: NO Comment. Tudom, hogy nem teccik, mikor tukorbe nezel.
Szaruman: Az orok szeximbolum. Tokeletes frizura, ruha!!!!!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Frodo: Nem Samu! Egyedul kell mennem!
Samu: Persze Frodo ur! Hogy aztan ne legyen, ki fozzon magara!
Frodo: Ezt nem teheted! Van Lembasom!
Samu: Nem erdekel, Frodo ur, en akkor is atgazolok itt a vizen, nem fogom hagyni, hogy szaritott galamb eledelen eljen!
Frodo: De Samu! A konyhafustodet eszreveszi majd az ellenseg! Vegunk lesz!
Samu: Nem baj! Majd Szauron Szeme kopogni fog az ehsegtol, es nem lesz ideje Frodo ur utan kutatni.
Frodo: Jaj Samu! Egyedul kell mennem!
Samu: Nem erdekel Frodo ur! Gandalf megmondta, hogy ne haggyan magara, Zsakos Frodot!
Frodo: Ohh, Samu!
Samu: Ohh, Frodo ur! Jovok!
Frodo: Samu! Nem tudsz uszni!….. Ja, mar keso……
- Fio
- Nem elérhető
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Hajnal: Te magadtól találsz ki enny sületlenséget, vagy csak a dán atmoszféra teszi?
Rayan: Ez kemény az én érzékeny lelkemnek!
Ééééés most...
ANDY SERKIS TITKOS NAPLÓJA
1.nap:
Van egy hülye szokásom:otthon, mikor egyedül vagyok, magammal beszélgetek. Ma nagyon megszívtam, mert a szomszéd meghallotta. Félek, hogy kihívja a diliházat.
Később:
A szomszédról kiderült, hogy filmrendező és egy skizofrén alakot keres a Gyűrűk Urához. Elvállaltam./Dehogy vállaltad el! Ez nem neked való./ De igenis elvállaltam./Mondd le!/ Eszembe nincs!
2.nap:
Megérkeztem Új-Zélandra, ahol a forgatás lesz. Nagyon szép hely /Dehogy szép! Titszta nálas!/ szóval szép hely és a stáb tagjai is nagyon jó fejek. /Jó fej a nénikéd! Csupa ferde hajlamú idiótával vagy körülvéve!/ Én Gollam szerepét kaptam /Most nézd meg, milyen szerep ez!/ ami szerintem nagyon jó szerep. /Nem erre gondoltam./
4.nap:
Sok közös jelenetem lesz Elijah Wooddal és Sean Astinnel, akik mindketten nagyon kedvesek. /Mit beszélsz? Ezt nem gondolod komolyan!/ Állítólag lesz olyan jelenet, ahol át kell ölelnem Elijaht. /Ó, nem, nem, nem!/ Alig várom! /ÁÁÁ!!!/
8.nap:
Gyakorolunk. Rengeteg olyan jelenet van, ahol össze-vissza kell tekeregnem. Egyáltalán nem nehéz. /De igenis az! Majdnem kitörted a kezünket!/ Kezünk?! Tudtommal az én kezem! A tudatalattim kissé nehezen viseli a megpróbáltatásokat. /Az nem kifejezés!/
32.nap:
Fölvettük a Móriai jelenetet. Nem sok dolgom volt, csak mászkáltam a sziklákon a Szövetség után. /Malydne leestél! Muszáj volt elvállalnod ezt a szerepet? mIntha nem tudnád, hogy tériszonyom van!/ Nekem mincs és nem történt semmi baj. Bízz bennem! / Egy ilyen idiótában?! Ne röhögtess!/
64.nap:
Elérkeztünk a KÉt torony jeleneteiig, ahol együtt játszok Elijah-val és Seannal. /Nagy élmény, mondhatom!/ Igenis az! Bár mindketten kicsit furcsán néznek rám... Vajon miért? /Na, vajon?/
128.nap:
Ez a Faramif nagyon kis helyeske... /Neee! Add ide a tollat! Én írok! Én! Faramir ronda, Elijah ronda, Sean ronda és te nem vagy mormális!/ Miért, te az vagy? /Igen. Azért vagyok itt, hogy a jó útra térítselek téged./ Kösz, nem kérek belőle.
656.nap:
Visszanéztük a filmet. Egész jó lett. /Azt te csak hiszed! Ez egy vacak!/ Peter megdícsért, hogy jól játszom a skizofrént. /Ez nekem szólt?/
701.nap:
Na látod, nem is volt ez olyan rossz. Kaptunk Oscart, világhírű vagyok és rengeteg pénzem van. /Neked igen. De ÉN?/
Na, nagyon szörnyű lett?
<:3)~ <:3)~
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Nimdraug
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Angwen
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Hol volt, hol nem volt, egyszer egy szep, es meleg nyari napon, Gandalfnak annyira melege volt mar, hogy elakart indulni jegkremet keresni. Legolas felvilagositotta, hogy a legkulonlegesebb es legfinomabb Szauron Szeme, csak az mar bevan tiltva es sehol se lehet mar kapni, mivel tiltott mordori tartositoszert hasznaltak fel benne, es az koros atmeneti elmezavart okoz. Gimlinek viszont volt egy rejtett terkepe, amit tiltott torp websiteokrol szedett le, me”g mikor Lorienben jartak. Ez a terkep egy elrejtett, foldalatti jegkrem raktart relytett, amit annak idejen a nagy Balint emelt. Gimli azon nyomban meg is mutatta, es mar Aragornnak is csopogott a nyala, aki mar a hatalmas Anduint is kiizzadta magabol a ruhajaban, 39 fokos (bocs, nem talaltam a megfelelo jelet a dan klavin) melegben.
A hobbitok is jegkremet akartak, mindegyik Szauron Szemebol akart nyalni. Gimli buszke volt a terkepere, Boromir meg csak huzta a szajat. Nem tetszett neki az otlet, de valojaban azert huzta a szajat, mert a nap leegette az arcat, es az vorosen ugy is maradt…fintorogva. Hiaba kente babapopsi kremmel.
De tobbseg donott, az egyseget meg nem engedtek nyalni. Mindenkit Moria meses jegkrem raktara vonzott.
Aztan elertek, de eltevedtek Moriaban. Frodo viszont nagyon veletlenul raakadt a jegkrem raktarra. Ez a nagyon veletlenul ugy tortent, hogy elcsente a terkepet, mikozben Gimli a feneket torolte ki a Moriai mosdoban. De egy jegkrem maradt mar a raktarban, Szauron utolso Szeme. Igy Frodo elnyalta Szauron Szemet, es nem engedett a tobbieknek nyalast belole. De a jegkremben ajandek is lapult………… egy bonusz Gyuru………
- Laurelen
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
It was love at first sight. The moment she looked into his
sparkling orange eyes, Angwen knew there would never be any
other for her.
In truth, she was beautiful. Unusually
so, some said. Her father came from the line of the Misty
Mountains of Caradhras, while her mother was born into a
lordly house of orcs in Lothlórien. The blending of the two
races came together perfectly in Angwen, giving her an
exotic look that few males found they could resist.
Öööööööö... valóban egzotikus szépség lehetett a hölgy! Bár becsúszott egy kis félreértés is, ugyanis a race-t place-nek olvastam; gondolom ezért származik az apja a Ködhegység vonalából... De legalább az anyja egy nemes Lothlórieni ork...
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Kreajtiv Szeksönnnn
Thaur: Mar megggint mejt csinalsz?
Gyemant: Alkotok….
Dodiee: Magyaran perverzkedik… Kieli a piszkos fantaziajat.
Gyemant: Nem is.
Dodiee: De igen!
Thaur: Odass!!!
Aug: Jesszus! Orli puceron!
Thaur: Ez nem inkabb Haldir akar lenni, egy zsakban?
Gyemant: Nem! Ez Lij! Wazze!
Dodiee: Lij Ala Picasso!
Thaur: Kubista?
Gyemant: Nem! Hobbit!
Thaur: Mekkora fule van!
Aug: Sztem az nem a fule…
Dodiee: Mekkora a…..
Gyemant: Na, most mar oldjatok fel magatokat!
- Elanor
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta:
Rayan se lát semmit...Rayan írta: EZ GONOSZ LESZ! 18 ÉVEN ALULIAK NE MENJENEK TOVÁBB! (illetve menjenek, de felelősséget nem vállalok)
Az Élet, a Világmindenség meg minden? (42)
Mégilyeeeeeeeeeeeeet :evil3:
Ahhha, most már tudom, mi volt a kérdés
Hát, ez tényleg gonosz volt, de attól még jóóóóó
I feel complete when I feel sick inside
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Rayan írta: (Legolas feje paprikavörös lesz, Gimli győzelmi táncot lejt)
Gimli: Lefőzteleeek! Hehehehe! Vesztettél! Béna tünci, béna tünci, béna...
(Legolas előhúz egy nyilat, tarkónlövi Gimlit)
Legolas: NEGYVENKETTŐ!!! ÁHHHÁHÁHÁHÁ[/b]
Na, ezen total kihaltam! Vegre valami igazan jo a HUMORBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Rayan se lát semmit...Rayan írta: EZ GONOSZ LESZ! 18 ÉVEN ALULIAK NE MENJENEK TOVÁBB! (illetve menjenek, de felelősséget nem vállalok)
Az Élet, a Világmindenség meg minden? (42)
Mégilyeeeeeeeeeeeeet :evil3:
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Rayan
- Nem elérhető
Helm-szurdok
Gimli: Versenyezzünk!
Legolas: MI?
Gimli: Most majd meglátjuk, ki mennyit képes legyilkolni!
Legolas: Menő!
(később: a két barát találkozik)
Gimli: ...Na?
Legolas: (sugárzó arccal) Negyvenegy! Erre varrj gombot!
Gimli: Hm... nos, akkor azt hiszem, nyertem... ugyanis NEGYVENKETTŐ!!! Muhahaha
(Legolas feje paprikavörös lesz, Gimli győzelmi táncot lejt)
Gimli: Lefőzteleeek! Hehehehe! Vesztettél! Béna tünci, béna tünci, béna...
(Legolas előhúz egy nyilat, tarkónlövi Gimlit)
Legolas: NEGYVENKETTŐ!!! ÁHHHÁHÁHÁHÁ
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Hattori Hanzo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Rándzsa írta: Hát....Ez csak úgy jött...
A titokzatos levél
Valamikor a Flór kor közepén a gondori könyvtárosnénik egy furcsa levelet találtak, ami igen furcsa nyelven volt írva.
DE a vén csavargó Gandalf végülis megtudta fejteni az írást, ami így hangzott:
" Kedves középföldei lakosok!
Ezennel értesítem önöket, hogy hadjáratot indítok önök ellen. Hogy mire számítsanak? Félelmetes orkica seregemmel, és néhány besúgommal megakarok szerezni a kis otthonukat, na meg vissza akarok szerezni az én kis, induri-pinduri gyűrűcskémet, amit idegenek eltulajdonítottak. Akármilyen ellenállást is tanusítanak, én még a kádból is rángatom magukat. És akármit is csinálnak az én összkomfortos Barad- dúrom előtt én hívom a nazgulrohamomat.
Szíves megértésüket köszönöm:
A Sötét Úr Szauron."
Milyen?
Khm. A humort hiányolom belőle... Az önmagában nem poén, hogy Szauron ilyen hülye hangvételű levelet ír...
<a href=http://www.informatikaerettsegi.hu>informatika érettségi
- Rándzsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A titokzatos levél
Valamikor a Flór kor közepén a gondori könyvtárosnénik egy furcsa levelet találtak, ami igen furcsa nyelven volt írva.
DE a vén csavargó Gandalf végülis megtudta fejteni az írást, ami így hangzott:
" Kedves középföldei lakosok!
Ezennel értesítem önöket, hogy hadjáratot indítok önök ellen. Hogy mire számítsanak? Félelmetes orkica seregemmel, és néhány besúgommal megakarok szerezni a kis otthonukat, na meg vissza akarok szerezni az én kis, induri-pinduri gyűrűcskémet, amit idegenek eltulajdonítottak. Akármilyen ellenállást is tanusítanak, én még a kádból is rángatom magukat. És akármit is csinálnak az én összkomfortos Barad- dúrom előtt én hívom a nazgulrohamomat.
Szíves megértésüket köszönöm:
A Sötét Úr Szauron."
Milyen?
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Telcontar
- Nem elérhető
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Ez a fiksönszerkesztő kegyetlen! Dőltem a tieitektől is, de az enyém se lett rossz:
Ez aztán a kaland..But when Niphredil had strayed off the path to follow an adorable baby warg, she had become separated from her family and hopelessly lost. Then out of nowhere a band of orcs had appeared to attack her.
No commentThe deadly warrior who had come to her rescue, a handsome dwarf, quickly killed off the remaining nineteen hundred and eighty-five orcs with his knife before rushing to Niphredil's side.
Hmm...Tenderly, he put a hand on her breast to make sure she was alright.
Hajnal: A Gyűjjűk is! Folytasd mihamarább! "Jú vúlt véléték, szíp vúlt, élmígyék…. Báj…" :up:
Naras: csak így tovább, remek vagy!
Sünee: jók a naplók, a kedvencem Kis Pippin...
I've seen the moon
And the first sunrise
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.