Humor

Több
17 éve 3 hónapja #336583 Írta: Alqualondë
Alqualondë válaszolt a következő témában: Humor
Jáj hát az nagyon jó és nem is fárasztó! Még szerintem azoknak se akik nem ismerik a GAzdálkodj okosan!-t. :lol: :lol:

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 3 hónapja #336572 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Humor
óóóó aranyos :D

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 3 hónapja #336570 Írta: viator
viator válaszolt a következő témában: Humor
Nos tudom, hogy elég fárasztó lett :D (főleg azoknak, akik esetleg nem ismerik a jó öreg Gazdálkodj okosan játékot), de azért egynek talán elmegy…

A Völgyvidék Játékgyár az Ébredéstől elalvásig az orkokkal, és a Ki nevet a végén a Gyűrű Háborúban? nagysikerű társasjátékok után piacra dobta legújabb termékét. A játék dobozán a közös nyelven ez áll ékes arany betűkkel: Gazdálkodj okosan Középföldén. (Figyelem, a mordori fekete díszdobozos változatot tűzbe kell tartani, hogy megjelenjen a felirat!)
A játék célja: berendezni egy lakályos hobbitlyukat (különös tekintettel az éléskamrá(k)ra)
Ízelítő a teljesség igénye nélkül a játéktábla leírásából:
1. mező: Szemeteltél Lothórienben. Fizess 50 pénz büntetést!
(A mordori változatban az ork játékosokra való tekintettel a szöveg az alábbi változatra módosul: Nem szemeteltél Lothlórienben…)
3. mező: Takarékoskodj! Betéteid után az ENT (Elsüllyeszthetetlen Numenor Takarékpénztár) 5 % kamatot fizet.
5. mező: A brúineni víz Középfölde egyik legjobb ivóvize. A Gyűrű-lidércek is ezt ajánlják. Zárd el jól a csapot, hogy ne folyjon feleslegesen!
6. mező: A pipafű szívása nem káros. Hogy jobban az eszedbe vésd, fizess 100 pénzt!
(Mordori változat: Az ork-pálinka élet, erő, egészség. Hogy jobban az eszedbe vésd, fizess 100 pénzt!)
10. mező: Mearával gyorsabban érsz célba, lépj a 15-ös mezőre!
11. mező: Gondtalan az utazás Cirdannal: Cirdan Tours! Dobhatsz még egyszer!
12. mező: Mallorn leveleidre jól írtad rá az irányítószámot, lépj előre két mezőt!
14. mező: Vásárolj lakást! Lothlorien Lakópark 24 órás portaszolgálattal.
(Mordori változat: Vásárolj lakást! Dol Goldur Lakópark parkosított környéken, igény szerint idomított házőrző pókokkal)
19. mező: A torna egészséges. Fuss te is rendszeresen a noldákkal! Lépj előre három mezőt!
20. mező: Repülővel gyorsabban célba érsz: Nazgul Légitársaság. Lépj előre két mezőt!
21. mező: Rendszeresen tisztálkodsz, reggel és este is hajat mosol, jutalomból kétszer dobhatsz!
(Mordori változat: Rendszeresen nem tisztálkodsz, reggel és este sem mosol fogat…)
23. mező: Átsegítettél egy idős mágust a zebrán. Jutalomból még kétszer dobhatsz!
27. mező: A GELKA (Gondori Elektromos Kacatok) gyorsan megjavította palantírodat, hamarabb elmehetsz otthonról. Lépj előre egy mezőt!
28. mező: A KRESZ (Középföldei Rendszabályzat) szerint lovadra a következő tartozékokat kell felszerelned: kormány, csengő, fehér fényű lámpa, két egymástól független fék, névtábla, vörös fényű lámpa, vörös színű prizma. Ha ezeket jól felsorolod, dobhatsz még egyszer!
29. mező: Mordori változat: Kínzó- és sportszereket vásárolhatsz a Mordor sportboltban.
30. mező: Mandosnál pihensz. A pihenés elhúzódhat, mert csak 1-es, vagy 6-os dobással mehetsz tovább.
33. mező: Khazad-dum hídján való átkelés előtt figyelmesen körülnéztél, és mivel jól láttad a forgalmat, biztonságosan áthaladtál. Jutalomból lépj előre a 2-es mezőre!
36. mező: Sétáltál Cirith Ungolban és megnézted az Ork Nemzeti Galéria kiállításait. Múzeumi katalógust és képeslapokat vásároltál, fizess 50 pénzt!
37. mező: A Ködhegység Rejtvénypályázaton mordori társasutat nyertél, lépj előre a 39-es mezőre!
38. mező: Egyszerre vásároltad meg alapvető havi élelmiszer-szükségletedet/ sampon-szükségletedet, fizess 800 pénzt!
39. mező: Hétvégi pihenésedet mordori túrázással töltötted a szabadban, mégegyszer dobhatsz!

"A vadak elmenekültek
A kincsek mind odavesztek
Nyomuk sincsen már, s rövidebb a nyár"

Több
17 éve 3 hónapja #336419 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Humor
jaj, még zavarba jövök.... :D köszi

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 3 hónapja #336414 Írta: Alqualondë

Encsi írta: Szauron: "félek a kutyáktól"
Lúthien: "Na, vajon miért??"
---
Melkor: "félek a pókoktól"
Ungoliant: "Na, vajon miért??"

*tapsolvaröhög* :hello: Encsi te egy valóságos kis "humorbödön" vagy ami soha nem fogy ki. Ezentúl ide jövök röhögni :lol:

Több
17 éve 3 hónapja #336401 Írta: Encsi
Szauron: "félek a kutyáktól"
Lúthien: "Na, vajon miért??"
---
Melkor: "félek a pókoktól"
Ungoliant: "Na, vajon miért??"

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 3 hónapja #336369 Írta: Encsi
hát... ha egyszer ihletet kapok :D

Több
17 éve 3 hónapja #336361 Írta: Alqualondë
Hogy tudtok ilyet kitalálni? :lol: Nekem a rajzról Monthy Python jutott eszembe :wink:

Több
17 éve 3 hónapja #336301 Írta: Encsi
Macska nincs, viszont jeti, meg olyan zöld takonyszerű rém az igen :D

Több
17 éve 3 hónapja #336297 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Humor

Alqualondë írta:

Encsi írta:

Tej reklám :)

Jajjj ez nagyon ott van!! :D :D Tej reklám :lol: de mik azok a szőrnyek vagy mik ott hátul

Az egyik egy bikatehénborjú. Van ott maszka isz drágaszág? Meg kutya, zsiráf....üldözik a BalatonosSiósreklámosnénit.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 3 hónapja #336296 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Humor
Tudnátok segíteni?
A régi Lassikban a HUMOR mint rövidítés szerepelt. Csak arra emlékszem hogy

Hö!
U
M
O
Remekei!

:oops: Hogy is volt ez?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 3 hónapja #336290 Írta: Alqualondë

Encsi írta:

Jajjj ez nagyon ott van!! :D :D Tej reklám :lol: de mik azok a szőrnyek vagy mik ott hátul

Több
17 éve 3 hónapja #336267 Írta: Encsi
Az bika.. tényleg, nem is gonoltam rá :D Most már mindegy :D

Több
17 éve 3 hónapja #336257 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Humor

Encsi írta:

:P De a bikának miért nem vörös a szeme? Ja bocs, az tehén.. :lol:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 3 hónapja #336255 Írta: Encsi
Melléklet:

Több
17 éve 4 hónapja #335680 Írta: Encsi

Alqualondë írta: Huh... nagyon jó ez a napló! Sőt! Betegre nevetem magam tőle! Főleg az a modnat tetszik benne amikor Galadriel azt kiabálja hogy csak az étel borult bele az ölébe és erre Fëanor azt mondja hogy: Aha...én is ezt mondanám. Nos remélem hamar sor kerül a következő részre! :wink:

Megvan ugyanez, Melkor szemszogebol is egy kicsivel elorebb :wink:

Több
17 éve 4 hónapja #335419 Írta: Elrond Vilya
Elrond Vilya válaszolt a következő témában: Humor
Hogy hívják a mordori filharmonikusokat?
Cirith Ungol OrcEstra.

Több
17 éve 4 hónapja #335211 Írta: Maedhros
Maedhros válaszolt a következő témában: Humor
Középfölde országútjain (avagy a nagy ardai road-movie)

Denethor akkoriban még igazi kemény fickó volt, és nem üldögélt egész nap otthon, Minas Tirithben, az amúgy is kényelmetlen helytartói székben, hanem bevágta a palantírt a járgányba, és nekivágott Középfölde többségében poros útjainak. Közben egész jól elcsevegett Szauronnal, néha még szállítást is vállalt Mordornak (orkalapanyag, fegyver, robbanószer...)
Mígnem egy szép napon... az alábbi palantírbeszélgetés elindított egy nagy kalandot.

Szauron: B 11-3! ŐrSzem hívja Tüzes Főnököt! Vétel!
Denethor: Hello, ŐrSzem! Tiszta a levegő arrafelé?
Sz: Nem! Sasok a levegőben!
D: Az a nyamvadt Manwe, hogy nem tud megülni a királyi hátsóján a Taniquetilen... már csempészni sem lehet nyugodtan?! Pillanat, felszedek egy stoppost.
Éowyn: Helló! Elviszel innen? Elegem van Edorasból!
D: Pattanj be, bébi!
É (bepattan)
D: Veszélyes, ha a sasok fent vannak. Élni sem lehet tőlük az utakon!
Sz: Használj kerülő utat...
D: Rendben, ŐrSzem! Nálatok milyen az idő?
Sz: Közepesen hamufelhős...
D: Oké! Majd vigyázok!
Szarumán: Hé, fiúk! Itt Színváltós! Mi jót viszel, Tüzes Főnök?
D: Hello, Színváltós! Csak egy kis olajat...
Sn: Itt vagyok a Rohani Kapu leágazásnál! beállhatok mögéd, Főnök?
D: Persze, gyere csak!
É: Mondd, miért hívnak téged Tüzes Főnöknek?
D: Én vagyok Gondorban a fejes, na meg szeretem a tüzet is... most is robbanószert szállítok!
É: Milyen romantikusan férfias!
Sz: Sok szerencsét, fiúk! Óvakodjatok a Szürke Marhától!
D: Az a rohadt mágus... az mindig keresztbe tesz nekem! De egyszer meszívja majd, meg ám.
Gandalf mindezt kiválóan hallotta a zsebrádióján...
G: Na megálljatok, nyamvadék palantírhasználó bagázs! Majd én megtanítlak, hol a helyetek!
Galadriel is bekapcsolódott a vonalba a tükrén át...
Gal: Itt Fehér Tyúk, Fehér Tyúk, vétel! Fölöttetek vagyok, az anduini hídnál! Beszállnék!
D: Gyere csak, tündebogár!
Gal: Kösz. Megtiszteltetés, hogy a Tüzes Főnök tragacsát követhetem!
É: Ó, Főnök, te igazi vezéregyéniség vagy...
G: Na, már csak ez hiányzott... Együtt a négy főkolompos...
A por messze szállt a járgányok alatt, midőn hirtelen egy segélykiáltás harsant az éterben...
Arvedui: Emberek! Itt az Utolsó Király! Elsüllyedtem két adóvevővel! Vétel! Segítséget kérek, vétel!
D: Nyugalom, Király, máris megyünk! Kihúzunk onnan, ne félj!
Gal: Taposs a gázba, Színváltós!
Sn: Juhéééééé!
D: Megmentjük, meg ám, az öreg havert!
Arv: Vigyázzatok, Manwe kémei mindenütt ott vannak, még a végén bemérik a palantírjainkat!
D: Köpök rájuk. Arnor útjainak legmenőbb urát akkor is megmentjük!
É: Ó, te igazi hős vagy!
D: Ne bókolj ennyit, mert elpirulok...
És midőn elértek a partokhoz, vontatóhorgokkal kihúzták Arveduit a pácból. A masinája üzemképes volt, és nyomban csatlakozott is a lánchoz, két palantíron egyszerre tárgyalva...
A vonalban most recsegés támadt, majd Gandalf hangja hallatszott:
G: Megállni! Letartóztatom az egész bandát!
D: Mit vartyogsz, Szürke Marha? Nem hallak tisztán!
G: Én vágtalak sittre először, nem emlékszel, Tüzes Főnök?
D: De nem te fogod elmondani felettem a gyászbeszédet!
G: Elkaplak... úgyis elkaplak, te piromániás palantírbetyár!!!
De Gandalf, megfelelő erők hiányában, nem tehetett semmit, ám ekkor Tuk Peregrin megszerzett egy palantírt, és csatlakozott:
TP: B 11-3! itt Kíváncsi Hobbit, ŐrSzem megbízásából! Beléphetek?
D: Mi az a hobbit, haver?
TP: Ööö... hosszú történet. De felajánlom a szolgálataimat, érjen bármi keveset!
D: Helyes! Csapódj hátra, fiú, minden emberre szükségünk lesz!
Gal: Minden palantírhasználónak! Figyelem! Figyelem! Nemzeti hősünket, Ékszergyárost lefülelték Lammothnál, és azóta is Mandos Csarnokaiban sínylődik!
Sn: Felháborító!
Sz: A mocskok! Pedig Tüskés Sityak mindent megtett, hogy megmentse, de a rohadékok kilökték szegényt az Űrbe...
D: Palantírhasználó Testvéreim! Ne törődjetek a mágusokkal és a valákkal! Fel Mandoshoz! Fel Mandoshoz! (elzúgnak Galdalf mellett)
G: Borzalom... már másodszor törik össze a lovamat! (tárcsáz) Edoras, Edoras, vétel! Itt Szürke Marha, akarom mondani, Mithrandir! Erősítést kérek! Palantírhasználó huligánok tartanak Mandos felé! Csapdát kell állítanunk...

És a hős palantírhasználók megállíthatatlanul törtek előre, ám a gaz valák erői, a setét lelkű Gandalf vezetésével, ravasz kelepcét terveztek...

Vajon kiszabadul-e Ékszergyáros? Mi lesz a sorsa a népvezér hősnek, Tüzes Főnöknek? Kibontakoznak-e a gyengéd szálak közte és Éowyn között?

Megtudhatjuk a reklám után!

I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?

Több
17 éve 4 hónapja #334945 Írta: Alqualondë
Huh... nagyon jó ez a napló! Sőt! Betegre nevetem magam tőle! Főleg az a modnat tetszik benne amikor Galadriel azt kiabálja hogy csak az étel borult bele az ölébe és erre Fëanor azt mondja hogy: Aha...én is ezt mondanám. Nos remélem hamar sor kerül a következő részre! :wink:

Több
17 éve 4 hónapja #333970 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Galadriel naplója- avagy egy rendkívüli névadó

Másodkor, év
Ötödik havának haramadik hete

Mivel még az ágyat nyomom- vagyis nem nyomnám, ha kedves párom végre hagyna felkelni, így Celeborn intéz egy csomó ügyet. A minap azzal jött, hogy egy fiatal pár szeretné megtartani a kicsijük névadóját, és hogy erre kérik az időpontot. Kerestem egyet gyorsan, Celeborn elment, hogy átadja az üzenetet, majd visszajött, nagy merengve. Na, ez már semmi jót nem jósolt jelen, igencsak feszült állapotomban. Ugyanis halálra idegesít, hogy semmit nem csinálhatok. Szóval Celeborn beállított, épp, amikor legalább csak egy kicsit ki akartam lógni,Noredhel segítségével, majd rám emelve csodálatosan szép tekintetét, ezt a kérdést tette fel:
-Kedvesem, annak idején még a bátyád mesélte, hogy neked egy kicsit később volt a névadód, és elég fura módon zajlott. Elmesélnéd?
-El én, feltéve, ha végre megengeded, hogy kimenjek a lugasba. És nem akarsz mindenáron ölben kivinni.
Nagy kínkeservesen beleegyezett-, naná, én vagyok az erősebb!!!!- így megkapta, amit akart.

-Tudjátok, annak idején szegény anyám nem nagyon tudta eldönteni, hogy mi is legyen az anyai nevem. Ő ugyan kezdettől fogva kitalált egyet, de a rokonság oly mértékben beleszövegelt a dolgába, hogy végül rám hagyta, hogy atláljam ki én, mit is akarok nevemül. Ki is találtam- azt amit ő. Na ebből is patália lett, merthogy miért nem más, merthogy ki mit adott volna nekem, és miért, stb. Végül eluntam a dolgot, közöltem, hogy már jóval túl vagyok a felnőttkor határán, hadd legyen már meg a névadó, meg hagy én tudjam már, mit akarok.

-Gondolom, erre csend lett.
-Igen, bár némi morgás még hallatszott. De ez nem izgatott, hanem elballagtam Melkorhoz, egy szép meghívóval, hogy jönne-e tanúnak. Szegény nagyon meglepődött, de elvállalta. Persze ebből is botrány lett. Feanor úgy üvöltözött velem, hogy csak úgy zengett a ház, meg Valinor is:

-Idefigyelj már, más miért nem jó tanúnak, mint ez a feket maskara? Meg különben is, miért jó neked a Valákon lógnod, ahelyett, hogy valami értelmeset csinálnál???
-Mi neked az értelmes? Az , hogy beálljak hozzád a fújtatóhoz? Vagy menjek bányászni? Vagy hímezgessek naphosszat? Na tudod mit, ebből én nem kérek. És a Valákkal azért vagyok, mert rengeteget tanulok tőlük, és különben is, ahhoz, hogy mit csinálok, semmi közöd! Meg nem is érdekel, hogy tetszik-e vagy sem!!!!!
-TEEEEE!! Hát én kitépem a hajadat!!! Normálatlan kis….
-Feanor, ezt nagyon sürgősen hagyd abba!-szólt rá Finrod. A húgom felnőtt, azt csinál, oda megy, és akkor, amikor ő akar.
-Látszik… elkényezetett kis fruska, akinek fogalma sincs a valóságról… na én megyek.
-megbolondult ez?-néztem testvéremre.
--Nem tudom… lehet, hogy az nem tetszik neki, hogy nem azt a nevet a választod, amit ő ajánlott.. na meg nem azt az utat..
-Nem érdekel…
-Jól van, de vigyázz vele… én sajnos nem vagyok mindig veled, hogy megvédjelek…

-Jó kis előzmények…-sóhajtott fel a párom.
-A folytatás se sokkal különb. Felvirradt a nagy nap, ami azzal kezdődött, hogy mivel éjjel nagyon sokáig voltam fenn, elaludtam, Melkor meg csengetett. Amikor ajtót nyitottam, akkor vettem észre, hogy talán nem a legmegfelelőbb ruhában vagyok: zöld maszk az arcomon, iszappakolás a hajamon, és törülköző rajtam. Szegény Vala halálra rémült:
-Ung.. ung…
-Te, itt nincs béka.
-Te vagy az, Nerwenke? Azt hittem már, hogy.. szóval valami, na mindegy, nem lényeg.
-Gyere be, mindjárt töltök teát.
-Jó, de előbb öltözz fel, mert ha így meglát valaki, míg azt hiszi, én csináltam veled valamit.
-Melkor, Feanor mostanában nagyon kiakasztó hangulatában van.. épp most kezdi megfejteni a teremtés titkait…
-Ez mit takar?
-Nem tudom, de valami megint az agyára ment.
-Semmi baj, csak öltözz már fel, mert épp ott jön.

Elmenetem, felöltöztem. Amikor kész lettem, belépett Yavanna, utána Feanor, utánuk meg még jó páran, így az egész családom.
-Jön Feanor, menj gyorsan a szobámba, és majd jövök, és majd..szóval kerüld Feanort! –tuszkoltam be az ajtón a meglepődött valát.

-Aha….
Kimentem hoztam a teát, tejmerőkanállal meregetve:
-Te Nerwenke, ha öntenéd, gyorsabb lenne.
-NERWEN!!- hallatszott Feanor hangja, mire úgy megijedtem, hogy a teát, és még egy jó adag ételt beleborítottam Melkor ölébe, és elkezdtem tisztogatni, amit az épp benyitó Finrod legnagyobb döbbenetére. Ő gyorsan átlátta helyzetet, épp nekikészült egy tisztító varázslatnak, amikor nagy vigyorogva belépett Feanor. Finrod döbbent arcát, az én megmerevedett pozíciómat, valamint Melkor arckifejezést látva olyan arcot vágott, mint aki lát valamit, de nem tudja eldönteni, hogy ami másnak jó, az neki nem káros-e? Hogy elejét vegyem a szövegelésnek, sürgősen kituszkoltam Feanort, és közben hangosan kiabáltam:
-Az ételt borult bel az ölébe, azt tisztogattam!!
-Aha..én is ezt mondanám….
-De tényleg hugi, mi volt ez?-jött ki Finrod, majd amikor ránéztem, ennyit mondott.
-Aha. Értem.
-Mit?
-Nem mindegy, Feanor? –ezzel elviharzott. Sajnos én nem tudtam tovább foglakozni Melkorral, így sajnálatos módon rászabadult Feanor. Amire visszatértem, épp lelkesen magyarázta a legújabb világ-és orkkeletkezési elméletét, szegény Melkor meg csak hallgatta, hallgatta. Az előadásnak az vetett véget, hogy hoztam egy nagy adag teát, és közöltem, hogy sürgősen indulnunk kellett az ünnepélyre.

Jómagam Melkor mellé ültem, így senki nem fért hozzá. Csak azt nem tudtam néha, hogy most nevet, vagy fuldoklik, vagy épp neki si hisztériás rohama kezd lenni, amit abszolúte nem csodáltam volna. Az ünnepély amúgy rendben zajlott, bár Melkor elég furcsa arcot vágott, amikor tőle is és tőlem is megkérdezték, hogy ellen mondunk-e a Voidnak. (Akkor nem értettem, miért, aztán nem is olyan soká tökéletesen képbe jöttem.) Az már csak hab volt a tortán, hogy a zsebpalantírja megszólalt a szentélyben. Akkor azt hittem, a séfje kereste, de azóta rájöttem, hogy nagy valószínűséggel nem.

A legszebb az volt, amikor az ünnepség után neki kellett vigyáznia rám, hogy el ne bódorogjak. Anyám megmagyarázta neki, hogy erre ám nagyon hajlamos vagyok, és ne engedjen sehova. Nem is engedett, sőt, megígérte, hogy kiporol, ha nem bírok magammal.

Ekkor már a végső fásultság állapotába kezdett jutni, velem együtt. Amikor hazamentünk, valahogy megpróbáltam rendbe hozni megviselt idegeit, de ez nem sikerült maradéktalanul, így elnézést kérve hazament. De a hazamenetele sem volt sima. Mikor épp nagy tisztelettudóan köszönt el , Yavanna a következőképp szólt::
-Olyan jó, hogy te lettél a tanú.. így legalább meg van oldva, ki lesz, aki levezeti Nerwenke esküvőjét.
Mindketten (Melkor meg én) olyan rémült arcot vágtunk, mintha arról lett volna szó, hogy Melkornak ott és akkor, és azonnal feleségül kell vennie engem. Ő meg kint levegő után kapkodva csak annyit mondott, hogy nem is tudta, hogy neki lyen kötelességei is lesznek ezután, mire én sürgősen megmagyaráztam, hogy én erről nem tudtam, és persze hogy nem kell neki ilyesmit csinálni, sőt, még férjhez adni sem.
-De azért, ha Feanor nagyon feleségül akar venni, akkor csak mondd neki, hogy én leszek a tanúd. Garantált lesz a hatás….
-és bevált, amit mondott?
-Be hát. Igaz, összesen nyolcszor kellett alkalmaznom.
-Csak nem mind a nyolcan? Te jó Iluvatar…- sóhajtott fel Celeborn., majd így folytatta:
-Tudod, drágám, nem igazán értettem sokszor, miért is érzel együtt Melkorral, és azt gondoltam, hogy én soha, de soha nem fogok ilyen érzéseket táplálni iránta.
-És?
-Tévedtem. Most ez is bekövetkezett.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 4 hónapja #332778 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Humor
Csak csatlakozni tudok Woland, ez állat! :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 4 hónapja #332770 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Humor

Woland írta: "Elloptak a hobbitok a gyurut
Benne volt az osszes gonoszsag!
Kerem vissza a kisz dragaszagot
Vagy megeszem az osszesz hibbitkat

Lent a-lent a-lent a hegyek melyen
Elt egy mumus, Balrog a neve
Ostorjaval langokat szor szerte
Szurke Gandalf lett a vegzete
Szurke Gandalf lett a vegzete"

-enekelni az "elloptak az oroszok a tankot" c. dal dallamara :lol: :lol:

:oops: (elnezest az ekezethiany miatt de a nagy melegben az allam megvonta az e havi tamogatast)

Ez nagyon jó... :D

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 4 hónapja #332745 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Humor
Woland: ez jóóóó :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 4 hónapja #332734 Írta: Encsi
jaj, ez aranyos :)

Több
17 éve 4 hónapja #332729 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: Humor
"Elloptak a hobbitok a gyurut
Benne volt az osszes gonoszsag!

Lent a-lent a-lent a hegyek melyen
Elt egy mumus, Balrog a neve
Szurke Gandalf lett a vegzete
Szurke Gandalf lett a vegzete"

-enekelni az "elloptak az oroszok a tankot" c. dal dallamara :lol: :lol:

:oops: (elnezest az ekezethiany miatt de a nagy melegben az allam megvonta az e havi tamogatast)

Több
17 éve 4 hónapja #332485 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: Humor

Woland írta:

Randir: nemtom de lehet hogy ez az, amugy Goran Bregovich

Oh,igen ez az,köszönöm :up:

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
17 éve 4 hónapja #332466 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: Humor

Randir: nemtom de lehet hogy ez az, amugy Goran Bregovich

Több
17 éve 4 hónapja #332456 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Humor
Altaris, Peredhil, Elrond V.: ütősek vagytok... ;-) :D:D

Több
17 éve 4 hónapja #332399 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Humor
Nővérem énekelte nekem először, de amúgy csengőhangban se semmi :D

Több
17 éve 4 hónapja #332378 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Humor

Woland írta: ha mar volt akkor bocs de ezt latnotok kell

www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1001539

lol :) ... nem semmi :)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.324 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére