Humor

Több
17 éve 1 hónapja #344148 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Humor
Híííííííííííííííííííííííííííííííííj, Kar'sa.... :lol: :lol: :lol: minden jót az ausztrál, vagy milyen lánynak! :D :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #344124 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Humor
Erről jut eszembe volt általános sulimban az egyik Mária-iskolatestvér (asszem ausztrál volt? passz, már nemtom...) kreálmánya:
"A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez, vagy forduljon fel."

Kārātārānen a áirâë...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #344121 Írta: Chyrdan
Chyrdan válaszolt a következő témában: Humor
Csak hiszitek! :lol:
Mert még nem láttátok a Sötét Úr szemcsepp reklámját! :D :wink:
- Égő, fájó szem? Kialvatlanság? Mintha szeme örökké nyitva lenne s ettől pupillái már lángban égnek? A megoldás a Sauron-szemcsepp! :sauron1: :up:
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg a nazgúlokat vagy kérje az orkok véleményét! :urukhai1:
:lol: :lol: :lol:

"Mikor halkan leszáll az est,/ Egy szebb világról mesélni kezd/ S láng-lelke fénye falra fest/ Ezer csodát és látomást."

Több
17 éve 1 hónapja #344120 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Humor
Nagyon tudtok... :D :D

Több
17 éve 1 hónapja #344097 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta:

Nóli i linantea írta: Nemtom hogy volt-e már, de én most hallottam, és ütött de dulván:
SzürkeGandalf hagyományos mosóport használ, fehér Gandalf viszont az új Arielt

Persze ez igaz lenne ha nem a (Bombadil) Tomi lenne Középfölde vezető márkája.
Gandalf meg a cég reklámarca.

Ez még nagyobbat ütött :D :lol:

Több
17 éve 1 hónapja #344075 Írta: Encsi
jájjájjájj :D :D :lol:

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 1 hónapja #344066 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Nóli i linantea írta: Nemtom hogy volt-e már, de én most hallottam, és ütött de dulván:

Persze ez igaz lenne ha nem a (Bombadil) Tomi lenne Középfölde vezető márkája.
Gandalf meg a cég reklámarca.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 1 hónapja #343899 Írta: Acho
jajj... :D nem ismertem. de jó! ;-)

Több
17 éve 1 hónapja #343897 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Humor
Nemtom hogy volt-e már, de én most hallottam, és ütött de dulván:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 1 hónapja #343874 Írta: Acho
Ez fájt... :D

Több
17 éve 1 hónapja #343859 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Humor
ez lehet hogy fárasztó akkor ezer bocs, de beteszem. ha meg nem, sárguljatok:)
nem is paródia hanem inkább fricska a gyunak:)

s: jönnek a sárga lovasok frodó úr
f: mik azok a sárga lovasok?
s: kicsik, gonoszok, röpülnek, zümmögnek és irigykednek.
elvesznek mindenedet, elszívják az életerődet, besárgítják a fogaidat, elszívják a pipádat. majd elrepülnek vele a sötét úrhoz
f: ...
s: de út közbe leesnek, visszajönnek, elviszik a lovaidat is,
f: és mit csinál a sötét úr?
s: elsárgul az irigységtől...

Több
17 éve 1 hónapja #343512 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Humor

A határidő lassacskán lejár, de

még mindig lehet jelentkezni a Gálaestre fellépőnek, mert még van hely! :)

( cueddo@gmail.com , 20/3869112)

A jelentkezési határidőt meghosszabbítottam szeptember 21 -ig.

Aki még nem jelentkezett, de szeretne:
Ha szeptember 21-ig megszületik az ötlet, és olyan formába ömlik egy-egy produkció, hogy kiderül róla, hogy micsoda - és hogy 100%, hogy KÖMFig elkészül jóra - akkor bátran állítsatok be vele meghallgatásra!

Csak előtte kérek egy emilt, hogy jöttök :)

Különösen bátorítanám a színdarabokat, jeleneteket, a harci bemutatókat, ill. a táncokat, mert ezekből még kifejezetten kevesen vannak!

A meghallgatás kezdete 21-én 13.30-ra várható, de ezen még mindenképp pontosítok, legkésőbb jövő szerdán .

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
17 éve 1 hónapja #343351 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Humor
Bocs, ez nem poén...

Nyerjetek!

Verses Csoport pályázatot írt ki, József Attila Gügyü, gügyü című versének elemzésére. A pályázatokat Sötét Úr várja privát üzenetben 2007 szeptember 22-ig (Bilbó születésnapjára).

A vers sajnos nem minden József Attila-kötetben található meg, de a neten is fellelhető . (Ha hibásan jelenik meg, a böngészőben a karakterkódolást át kell állítani ISO-8859-2 közép-európaira - ezt általában a Nézet menüben lehet megtenni).

Várjuk a Te elemzésedet is! A legjobb elemzés beküldőjének díja egy aranyozott ezüst Egy Gyűrű, hozzá illő ezüst lánccal. A többi elemző más kinccsel lesz gazdagabb!

Több
17 éve 2 hónapja #342829 Írta: Cueddo

Még mindig lehet jelentkezni a KÖMF Gálaestjére!
( cueddo@gmail.com , 20/3869112)

Még kerek 7 napig!

Többen kérdeztetek ilyesmit, úgyhogy inkább beírom ide:
A meghallgatás alatt ne értsetek semmiféle vérfagyasztó jelenséget - amit látni szeretnék ott, az az, hogy milyen stílusú a produkció, pontosan milyen hosszú, és kik mit csinálnak. Nem várok vizsgaelőadás-szintű produkciókat. Ha már megvan akár csak az ötlet, meg a stabil szereplők hozzá, bátran hozzátok el. A meggyőződés legyen meg: hogy KÖMFre 100%-ra El Fog Készülni.

Szept. 21., az utolsó meghallgatás után igyekszem minél gyorsabban, 1-2 napon belül összerakni a műsort, és onnantól kezdve lehet próbálni, ahogy csak kifér a csövön.

KÖMF előtti héten, valószínűleg okt. 19-én (P) késő délután fogok kérni egy főpróbát minden résztvevőtől. Ott kell majd 100%-on lenni. Meg persze az előadáson ;)

(Dylan Thomas)

Több
17 éve 2 hónapja #342819 Írta: Acho

Phaedra/Namarie írta: köszönöm a törődést, és a biztatást, nagyon jól esik. Hogy kezd hűlni a levegő, elég rendesen elindult az agyam, úgyhogy szerintem még a héten hozok Nektek valamit. :P

Örömmel tölt el, hogy a hideg is inspirálóan hat rád!kezdtem megijedni, hogy ez csak a melegre igaz, és télen nélkülöznünk kell majd az írásaidat! :D én személy szerint már nagyon várom! ;-) hajrá!

Több
17 éve 2 hónapja #342306 Írta: Cueddo
Kedves Csepűrágók, Dalnokok, Táncosok, ill. mindenki, aki fel szeretne lépni a KÖMF Gálaestjén!

A méltán nagyhírű Musical Estünkhöz hasonlóan most egy Gálaesten csillogtathatják meg azok a tudásukat, akik szeretnék valamivel elkápráztatni az MTT nagyközönségét J

Jelentkezni nálam lehet, csak és kizárólag az alábbi módokon:
- email ( cueddo@gmail.com )
- telefon (20/3869112)
- személyesen

A jelentkezéskor a mű címén, műfaján és kb. időtartamán kívül teljes résztvevő-listát is hozzatok, 100%-ra elvállalt szerepléssel! És azt is mondjátok meg, melyik meghallgatásra fogtok jönni, mert aszerint lesz a kezdés időpontja: ha többen lesztek, korábban.

A produkció lehet vers, dal, jelenet, monológ, duett, kisebb vagy nagyobb csoportban elkövetett dalolás hangszerrel vagy hangszer nélkül, ezenfelül bármi, amit el tudtok képzelni, és szerintem is beleillik a műsorba :)

A jelentkezés határideje: 2007. szeptember 12., szerda 23.00

A meghallgatások péntekenként lesznek, kb. 13-15 óra között. (A helyszínről és időpontról hamarosan írok pontosabbat.)
Összesen két meghallgatás lesz:
szeptember 14., péntek
szeptember 21., péntek

Szeptember 24-ig elkészül a végleges tartalom és sorrend, amit minden szereplő meg fog kapni.

(Dylan Thomas)

Több
17 éve 2 hónapja #342144 Írta: Encsi
igenigenigenigenigenjejejejeje!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 2 hónapja #342136 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Namarie:én is várom.Azt hiszem, az összes itteni írás, és napló közül(már, amit olvastam:))Galadriel naplója a kedvencem.Tegnap újraolvastam az egészet előről.Nem tudtam abbahagyni...Gratula a sok évi ténykedéshez!!!! :)

Több
17 éve 2 hónapja #341994 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Humor

Phaedra/Namarie írta: köszönöm a törődést, és a biztatást, nagyon jól esik. Hogy kezd hűlni a levegő, elég rendesen elindult az agyam, úgyhogy szerintem még a héten hozok Nektek valamit. :P

Várjuk! :)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 2 hónapja #341937 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
köszönöm a törődést, és a biztatást, nagyon jól esik. Hogy kezd hűlni a levegő, elég rendesen elindult az agyam, úgyhogy szerintem még a héten hozok Nektek valamit. :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 2 hónapja #341912 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Humor
Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. ;P

"Well, I'm back."

Több
17 éve 2 hónapja #341900 Írta: Altaris

Acho írta: OFF

Azért ne morbidkodjunk... ;-) :P

Nam: ez mind csak annak szólt, hogy lásd, mennyire szeretnénk újra olvasni tőled!nem t'om, érzed-e a törődést...?! :D :wink:

ON

OFF
jó, oké... *meghúzza magát...*

Nam: igen, igen, ez törődés :P mert szeretünk! meg az írásaid is! :P
ON

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 2 hónapja #341786 Írta: Acho

Altaris írta:

Gúthwine, a Film téma, Viggo topicjába írta: A remény hal meg utoljára

szerintem csak utolsó előttinek... mert te halsz meg utoljára, a remény meghalása után... :P :P:P:P:P

OFF

Azért ne morbidkodjunk... ;-) :P

Nam: ez mind csak annak szólt, hogy lásd, mennyire szeretnénk újra olvasni tőled!nem t'om, érzed-e a törődést...?! :D :wink:

ON

Több
17 éve 2 hónapja #341777 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor

Nesi írta: Kandallót is építsünk, hátha nincs neki... Namarie, menj, napozz, az is fűtő hatásű :D Mindenesetre nagyon jóó :P Kérünk még! És siess, mert a központi fűtést is bevezetjük! :twisted:

Tudjátok mit? gyertek TÉLEN fát vágni.. na megálljatok csak....szerencsétek, hogy öreganyámnak szólítottatok, és nem ajánlottaok fel egy rakat fekete ürmöt... :P :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 2 hónapja #341728 Írta: Altaris
akkor megnyugodtam, hogy mégsem vagyok annyira hülye :P :P:P:P de ez már erősen off... :P

- Doktor úr, csináljon valamit a feleségemmel! - könyörög a férj a pszichiáternek. - Nem bírom tovább! Harminc macskát tart a lakásban. El tudja képzelni, micsoda bűz ez bezárt ablakok mellett?
- Hát miért nem nyit ablakot?
- Hogyisne! Hogy mind a kétszáz galambom elrepüljön?

*-* ez ütött.... a következő sztroi nem az enyém, csak kölcsön. de GyU-s :P nem bírom kihagyni:

Igen mókás történet az alábbi:
Édesapán néha letelepedik a számítógép elé, és játszik egy félórát a diablo nevű játékkal, melyben különböző tárgyakat, fegyvereket és ékszereket, pl gyűrűket is gyűjteni kell.
Egyik este is éppen ezzel töltötte idejét, s épp akkor öcsém is a szobában tartózkodott. Egyszer csak apa a következőképp szólt:
- Nem viszed el a gyűrűmet! (az egyik legyőzendő szörnyhöz)
- Bizony, a dráááágaszááágommm - így öcsém idézve a "Gyűrűk urából". :lol: :lol: :lol:

Több
17 éve 2 hónapja #341721 Írta: Nesi
Jól, azért hülyeség, ha azt ábrázolják, hogy a jegesmedve pingvint eszik,mert nem ugyanazon a sarkon vannak. Északon az alkákat nézem majd, azok is olyan aranyosak :D

Több
17 éve 2 hónapja #341710 Írta: Altaris
még megteheted. Sarkkutató leszel ha felnősz és elmészmindkét sarkra :P :P:P:P és a délin meglátogatod a pingvineket, az északin meg a jegesmacikat.. (jól mondom ugye?.. :S)

Több
17 éve 2 hónapja #341708 Írta: Nesi
Kááár... pedig elkísértem volna, pingvint látni... :( :D

Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 2 hónapja #341707 Írta: Altaris

Encsi írta: Laptop? Azt elviheti mindenhova :D

neeeem... kesztyű kell oda, elég vastag, ha a szabadban szeretne alkotni.. :P és akkor billentyűzet nincsen (még) hogy kesztyűs kézzel is géplejen .... höhö.. kesztyűs kézzel bánik a gépével... *-*

Gúthwine, a Film téma, Viggo topicjába írta: A remény hal meg utoljára

szerintem csak utolsó előttinek... mert te halsz meg utoljára, a remény meghlása után... :P :P:P:P:P

Több
17 éve 2 hónapja #341697 Írta: Encsi
Laptop? Azt elviheti mindenhova :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.354 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére