Humor

Több
17 éve 1 hónapja #345111 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Humor

Maedhros írta: Ery, Nam: helyes, helyes! Már úgyis elvonási tüneteim voltak :D

Este, ha lesz ihletem, megpróbálom folytatni a Lembas-trilógia aktuális részét :P Továbbá Turgon és Vándor vetélkedését Cakkosfülű Lenkéért :P
De az igazi sztár egy moriquend lesz... aki meglép Gondolinból :D DD

Hujujuj!, éljeeen!!! :D :dance: :bounce: :hello:

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #345100 Írta: Maedhros
Maedhros válaszolt a következő témában: Humor
Ery, Nam: helyes, helyes! Már úgyis elvonási tüneteim voltak :D

Este, ha lesz ihletem, megpróbálom folytatni a Lembas-trilógia aktuális részét :P Továbbá Turgon és Vándor vetélkedését Cakkosfülű Lenkéért :P
De az igazi sztár egy moriquend lesz... aki meglép Gondolinból :D DD

I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #345031 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Esgal, Ery: ez nagyon ott van!!

na, és nekem a tartozásom:

Galadriel vértitkos naplója:

1760 kilencedik hónapjának csoda tudja hanyadik napja(azt hiszem, tizedik)
A mai reggel megbeszéléssel kezdődött. Mi a jó csodáért kell nekem ostoba emberekkel törődnöm... Félreértés ne essék: nem azt mondtam, hogy úgy, általában nem akarok törődni velük, hanem azt, hogy az olyanokkal, akik szerint a tündék ostobák, és hablatyolnak mindenféle valákról, és különben is, mi az a vala, amikor van olyan, hogy Melkor (na ja, épp kint kering az Ürességben szegény) - nos ezt nem igazán szeretem.

Mint szegény Elrond elmesélte, a múltkor azzal állított be hozzá egy númenori, hogy ne röhögtesse már ki magát, hogy ő volna Elros testvére, meg különben is: ki az a Lúthien? Csodálom Elrondot, hogy nekiállt, és elmagyarázta a dolgot. Bár, mint mondta, először legszívesebben hátba rúgta volna ezt az illetőt. Celeborn szerint meg is érdemelte volna. "Még egy törp se tud ilyen bunkó lenni"- mondta. Arról inkább nem számoltam be Elrondnak, mit mutat a tükör a Númenorral kapcsolatban, bár nem kell hozzá túl nagy jövőbe látó képesség, hogy ki lehessen következtetni.

Úgy valamikor 800 táján, vagy később járt nálam Aldarion. Nos, ővele még lehetett beszélni, bár nem minden téren. Nos, igen: tanítani olyan embereket, akik akarnak is tanulni, roppant épületes dolog tud lenni, de olyanokat, akik csak jönnek, aztán elersztik a fülük mellett, amit a tünde mond, már kevésbé.

A párom nagyon csodálkozott, hogy hol is tanítottam én embereket, mert az látszik a stílusomon, hogy folytattam már ilyen épületes tevékenységet. Nos, a válasz egyszerű: Nargothrondban, Finroddal. Teszem hozzá, Thingol legnagyobb gyönyörűségére. (Bár ő egyszer Berent is kiutalta nekem, hogy tanítsam meg borotválkozni, meg manikűrözni - elég keserves munka volt, mit ne mondjak.)

Másnap reggel: na végre, ma nem kell az emberekkel foglalkoznom.
Délben: velük nem, de annál inkább kell Celebriannal és Noredhellel. Főzünk. Meg sütünk. Lembast. Meg kenyeret. És folytatjuk a tegnapit.
Celebrian és Noredhel az iránt érdeklődik, hogy hogy is zajlott tanonckodásom ideje Feanornál.
-Nos, kedveseim - váalszoltam- elég nagy megelpetés volt számomra, amikor Feanor bevezényelt a fújató mellé, hogy működtessem. Még jó, hogy egyszer már csináltam, de én azt hittem, hogy ékköveket megyünk faragni. Szerintem a jó Feanornak semmit nem kellett annyira csinálni a kovácsműhelybe, csak gondolta, kicsit megnyazgatja már a rokont. Nos, neki is álltam a fújatónak, izzot is szépen a kohó, engem meg már a hőguta kerülgetett, Feanor elégedetten mormogott, hogy igen, minimum ilyen hőre van szükség, mikor egyszer csak közöltem vele, hogy most már tényleg nagyon melegem van.
-Hát vegyél le valamit.
-Mindent, amit levehető volt, levettem.
Na erre megütközve hátrafordult, és igazándiból nem tudom, milyen irányba csalódott, mert a felsőm meg a nadrág azért rajtam volt.
-Akkkor dugd a fejed a hűtővízbe- mormogta.
Jó, gondoltam, megállj csak, megkapod még te... -ezzel bedugtam az egész fejem a vízbe, jó belelógattam a hajam, és közben arra koncentráltam, hogy minél több fényt vegyen át a víz.
-Gondolom, ez maradéktalanul sikerült. De mit szólt hozzá nagyapi? -kérdezte Noredhel.
-Hát, először semmit, mert szóhoz sem bírt jutni mérgében. Kékült, zöldült, majd kitört a vulkán.
-TEEEEEEE! MI A MELKOR IZÉJÉT CSINÁLTÁL?????- kiáltotta.
-Háát.. belemártottam a fejemet..
-DE ÉN NEM AZT MONDTAM, HOGY NEKEM FÉNYES VÍZZEL teli üveg kell.. azt tartsd meg magadnak, kis eszement...

Ekkor már Melkor is előkerült, Finwe és Olwe nagyapó kíséretében. Nagyapámék tudták, mi újság, és nem győztek kuncogni, Melkor meg azt nézte, hogy mikor kell szétrángatni Feanort meg engem.
-Mi a baj, fiam?-kérdezte Finwe nagyapó?
-A kisunokádból kitört a teler vér, és a pancsikolásval tönkretette a gyönyörű hűtővizemet!!!- puffogott Feanor.
-Ugyan már, nolda, nem azt akartad mindig, hogy Nerwenke hajának fénye nálad legyen? Most itt van egy egész hordóra való..
-VÍZ!!!! Mi a csodát csináljak én ezezl a vízzel, Nerwen haja helyett??? Haja.. haja.. nem estt a vízbe?
-Nem, ahogy én látom- fetrengett csendesen Melkor a nevetéstől, és közben leadta a jelzéseket, hogy meleg szívvel gratulál.
-Ugyan, Feanor- szólt közbe Olwe nagypó- te mindent fel tudsz hazsnálni.
-ja, különösen, ami fénylik-kontráztam. Például világíthatnál..
-Mit mondtál?- nézett rám megütközve Feanor.
-Világíthatnál a vízzel, ahogy én is teszem.
-Az eszed tokja, Nerwen, azt fogok én a vízzel.. habár.. habár.. nem is olyan rossz ötlet. Na húzzál csak vissza a fújtatóhoz, aztán szítsda azt a tüzet!!
-Héé! -szólt közbe Melkor. Épp most ájult el majdnem. Meg ha jól emlékszem, ékkövet csiszolni állt be hozzád, nem kovácslegénynek.
-Majd fog azt is csinálni... előbb segít KÉK lámpát alkotni.
-Ahá, anya..- kapcsolt Celebrian. Tehát ezek a kék fényű, állítólag feanori eredetű lámpák közös munkák?
-Valahogy úgy. De pszt, jön apátok.

-Nagyon jó kedve van ma Celeborn úrnak- nézett utána Noredhel.
-Igen, Doriathban érzi magát.. ma hajnalban ugyanis entegeltünk.
-??????
-Erre járt Szilszakáll és az ágain ülve megsétáltatott minket. Most pont olyannak látom, mint amikor Mablungot egyszer kiakasztotta.
-Apa? Mablungot? Nade mivel???
-Hát mablung azt hitte, hogy egyszerre két lánynak is csapja a szelet, pedig nem.
-Ezt nem értem.
-Lényeg: főztünk a konyhán, vagyis felajánlotta, hogy ő főz, és mi meg néztük Lúthiennel, és hármasban vihorásztunk. Mablung ezt meglátta, és rohant Thingolhoz, hogy mi folyik a konyhán - Celeborn szeleteli a sárgarépát meg a zellert, eteti vele a lányokat, azok meg vihognak. Thingol lesettenkedett, hogy de most aztán jó rajta lesz mindneki kapva.
-És?
-Ő is rájött, hogy a sárgarépa jó, tehát pucoltatott magának egyet, majd elballagott. Mi meg folyatttuk a vihogást, Lúthien a sárgarépatáncoltatást, én meg a konyhai csobogóval való hülyéskedést.

Amikor ezt elmondtam a lányoknak, mind a hárman összenéztünk.
-Te Anya- szólalat meg Celebrian - nem kéne nekünk meglógni egy kicsit?
-Juhhéj!
-Mi a baj, Noredhel?-néztem az előttem szólóra.
-Úrnőm, ez egy nagyon jó javaslat!
-Rendezzünk lányösszejövetelt? Erre gondoltok?
-Iggeeen!!!- ujjongot mind a kettő.
-Jó. Legyen. De szerintem msot sok lenne a kedves férjeinknek, hogy ennyit hanyagoljuk őket. tavasszal jó lesz?
-Nagyszerű!- örvendezett a fiatalság.
Szent Iluvatar, mire vetemedek én vénségemre....

Két hét múlva: a csapat hazautazott. Na, egy kis nyugalom, Celebornnal édeskettesben. Remélem.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 1 hónapja #344885 Írta: Encsi
Huhuhúú, Ery, gyere már gyakrabban ide :D
Ez a Szauronos marhajó, le a kalappal előttetek!

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 1 hónapja #344866 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: Humor

Chyrdan írta: Csak hiszitek! :lol:
Mert még nem láttátok a Sötét Úr szemcsepp reklámját! :D :wink:
- Égő, fájó szem? Kialvatlanság? Mintha szeme örökké nyitva lenne s ettől pupillái már lángban égnek? A megoldás a Sauron-szemcsepp! :sauron1: :up:
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg a nazgúlokat vagy kérje az orkok véleményét! :urukhai1:
:lol: :lol: :lol:

óó mintha itt lett volna egy ilyen kép a topikban!! meg vmi tünde vécék is mintha lettek volna rajt...mindjárt megnézem! :lol: :roll:

Merielle i evellon

Több
17 éve 1 hónapja #344815 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Humor
:D :D:D Sikergyanúsak! :D ;-)

Több
17 éve 1 hónapja #344799 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: Humor
Ery, ez nagyon nagy! Meg Esgalé is (csak arra még nem volt időm reagálni)! Köszönjük! :lol:

Ery írta: [size=9:5wj06d5w]*Köszönet illeti dorwot akinek elejtett megjegyzéséből ez megszületett.[/size]

[size=9:5wj06d5w]Hát, dorw, nemcsak Ery részéről ér köszönet... :P [/size]

Több
17 éve 1 hónapja #344795 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humor
Állásajánlatukra reflektálva csatolom önéletrajzomat.*

Személyes adatok

Név: Szauron/Gorthaur/Annatar
Cím: 1041 Valinor, Aule Műhely, alagsor
Telefon: 05/79-28766
E-mail: sauron@eternal.darknes.mor
Állampolgárság: Nincs
Születési idő: A többi ainuval együtt. 01/01/01

Iskolák: Aule Fémműipari Művek alapiskola
Aule Fémműipari Művek Főiskola Ékszerkészítő szak
Yavanna Erdészeti és Egészségügyi Egyetem Génsebészet szak
Eru Egyetem Lélekmanipuláció szak

Korábbi munkahely: Aule Fémműipari Művek (AFM)

Egyéni készségek és képességek

Nyelvismeret: valarin, fekete beszéd

Szociális készségek és képességek: Kivállóan tudok együttműködni bárkivel. Jelszavam: Érveléssel bárki bármiről meggyőzhető.

Szervezési készségek és képességek: Sikeresen megszerveztem a Vezérigazgató és b. neje tudta nélkül első génsebészeti műtétemet.

Tecnikai készségek és képességek: Megtanultam mindent amit Valinorban lehet, erről Mesterfokú vizsgám van. Szeretném tanulmányaimat az Ön cégénél tökélyre fejleszteni

Egyéb készségek és képességek: Jó tanulási és alkalmazkodási képességem van. Jól kommunikálok farkasokkal és szellmekkel is.

Művészi készségek és képességek: Ötvösművészet, különösen a gyűrűk tekintetében. Szeretek énekelni, de hát ezt Önnek magyarázzam Főnök?

[size=9:3ighxxup]*Köszönet illeti dorwot akinek elejtett megjegyzéséből ez megszületett.[/size]

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 1 hónapja #344785 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Humor
ÁLLÁSAJÁNLAT

Dinamikusan fejlődő logisztikai vállalat egy HIC-en belül Középföldén nyíló kirendeltségére keresünk középvezetői pozícióba munkatársat, hosszú távra.

Amit kínálunk:

- versenyképes fizetés
- önálló munkakör, jelentős szabadság
- munkabéren felüli juttatások (étkezési hozzájárulás természetben, személyes balrogtestőrség, BKV-bérlet, egyenruha, munkavédelmi sisakot is biztosítunk)
- expeditív-exekutív háttér
- előrelépési lehetőség

Elvárások:

- felsőfokú nyelvvizsga (lovári és eszperantó, valamint anyanyelvi vizsgákat nem fogadunk el, valarin és fekete beszéd előny, utóbbi hiánya esetén gyorstalpaló nyelvtanfolyamot biztosít a cég)
- határozottság, erőteljes fellépés, talpraesettség (cégünk szolgáltatásai most kerülnek bevezetésre a célterületen, az események kézben tartzása megkerülhetetlen alapkövetelmény)
- B és E kategóriás jogosítványok (balrog vagy olifánt által vontatott jármű irányításához)
- kiemelkedő kommunikációs készség (az ideális jelölt a cég területi képviselőjeként a régióban működő egyéb vállalatokkal történő diplomáciai jellegű kapcsolattartás teljes körű intézője lesz)
- legyen csapatjátékos, de képesnek kell lennie az önálló munkavégzésre is

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, úgy motivációs levelét és önéletrajzát az alábbi e-mailcínre várjuk:
melkor.vala@darkside.ang
Információt a 0690/333-666-999 emeltdíjas telefonszámon, a 666-os melléken kérhet.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 1 hónapja #344765 Írta: Nesi

Phaedra/Namarie írta: Tescoban:
Női kismamaruha

No comment.

Én női melltartót láttam, szintén a Tescoban :P
És zöldfűszeres ízű sajtkrémet... Azt az ízű szócskát ha kiszednék, még talán meg is venné valaki...

Több
17 éve 1 hónapja #344743 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Humor

Phaedra/Namarie írta: Tescoban:
Női kismamaruha

No comment.

A piszok nősoviniszta mindenedet!!! :evil: :evil: :evil:

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 1 hónapja #344742 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Tescoban:
Női kismamaruha

No comment.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 1 hónapja #344718 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Humor

Randír írta:

Nessa írta: Azért a legjobb még mindig a "Tesco gazdaságos ízű kenhető krém" :P

Nekem az unisex alkalmi szoknya a kedvencem.

8O erről még nem hallottam...

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 1 hónapja #344712 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: Humor

Nessa írta: Azért a legjobb még mindig a "Tesco gazdaságos ízű kenhető krém" :P

Nekem az unisex alkalmi szoknya a kedvencem.

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
17 éve 1 hónapja #344707 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Humor
Azért a legjobb még mindig a "Tesco gazdaságos ízű kenhető krém" :P

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 1 hónapja #344693 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Humor

Nesi írta: Ha már a vajkrémnél tartunk:

Boltban: Vajkrém ízű vajkrém... :roll: Az szerintetek milyen? :P

szellemízű, kenyérre kenhető, törtfehéres színű, puha állagú anyag :P

______
Snuff: egen, arról jutott eszembe :) (amikor mgláttam a hűtőben a májkrémet :P ...)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 1 hónapja #344690 Írta: Nesi
Ha már a vajkrémnél tartunk:

Boltban: Vajkrém ízű vajkrém... :roll: Az szerintetek milyen? :P

Több
17 éve 1 hónapja #344677 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Humor
Altaris, ez majdnem olyan volt, mint a nagy kiterjedésű víz mellett kísértő Szent István szelleme, azaz a 'parti Vajk-rém'.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 1 hónapja #344676 Írta: Altaris
nagyon álmos és fáradt vagyok..

- hogy hívják az angol szellemet?
- ???
- Mike-rém...

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 1 hónapja #344604 Írta: Encsi
Nekem a vége tetszik a legjobban :D

Kiváncsi vagyok a folytatásra (remélem(jük) lesz :D ), amiben versengenek, hogy ki kapja el :D

Több
17 éve 1 hónapja #344506 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Humor
Jó, Maedhros, jó!;-)

Több
17 éve 1 hónapja #344434 Írta: Altaris
Vészfék és Vándor! :P ... hát ez jó :) kösz a vidám perceket!

Több
17 éve 1 hónapja #344398 Írta: Maedhros
Köszönöm :lol:

Montyékat külön megtiszteltetésnek veszem. "Senki sem számít a spanyol inkvzícióra!"

Csak el kellett képzelnem Turgont Lee Van Cleef képében... :lol:

Where I cannot enter

Több
17 éve 1 hónapja #344359 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Maedhros: ez már-már zseniális. Miközben olvastam, fejemben keveredtek a Karinthy, Monthy Python és Buster Keaton képek. :lol: :lol: Grat. :wink:

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 1 hónapja #344280 Írta: Nesi
Maedhros... Nem is mondok semmit, úgyse lenne benne semmi újdonság ;)
Az hajózós rész tetszik a legjobban :P Meg a vészféék :lol:

Több
17 éve 1 hónapja #344279 Írta: Maedhros
Akkor most legyen a már beígért...

Pár lembasszal többért

Lovas közelg a gtelen beleriandi rónán... egyszer csak tünde íj húrja surran, és egy nyílvessző repül ki a kamera mellől. A lovas lezuhan a lóról, és ott marad a porban.

Felirat:
Azokban az időkben, amikor Középföldén Morgoth hatalma tetőfokán állott... amikor tünde harcolt tünde ellen... amikor nem tisztelték a valákat... amikor nem volt törvény... a legnemesebb tünde-urak és adánok is banditává vagy fejvadásszá züllöttek.

A gyönyörű, fehér hajó közeledett Középfölde partjaihoz... de ezúttal nem gyújtogatók ültek a fedélzeten. Rendes napi járat volt, ugyanis a valák belátták, hogy a noldák úgysem maradnak nyugton, amíg nem futkoshatnak oda, ahová éppen a szeszélyük diktálja.
A fedélzeten egy idősebb törp is ült, aki néha a vele szemben elhelyezkedőre pillantott, de a tünde arcát nem láthatta, mert a kezében tartott könyv eltakarta. A törp nem tudta elolvasni a fedélre írt kacskaringós tengwákat, de gyanított,a hogy valami szent mű.
Jött a kalauz...

Kal: Jegyeket... jegyeket...
Tünde a könyv mögül: Messze van még Vinyamar?
Kal: Nem, uram, pár perc...
T.a.k.m: Köszönöm.
Törp utas: Elnézést, tünde úr... hallottam, hogy Losgarba készülsz. Attól tartok, rossz hajóra szálltál. Ez a hajó nem köt ki Vinyamarban. A legközelebbi kikötő Losgar. Ha ott el tudsz csípni egy Vinyamarba tartó jár...
A tünde leereszti a könyvet, s előbukkan Turgonnak, Gondolin hajdani urának szigorú arca. Szúrós szem, bajusz, pipa... (hogy miként nőtt bajsza, az örök rejtély marad).
Törp: Öh... (láthatólag megrémült) Szó... szóval ez a hajó nem köt ki Vinyamarban, uram.
Turgon elteszi a könyvet, feláll, jelentőségteljes pillantást vet a törpre...
Turgon: Ez a hajó ki fog kötni Vinyamarban.
(Meghúzza a vészféket)
A hajó sietve kiköt.
Kalauz (előrejön): Mi az, mi történt? Süllyedünk? Támadnak az orkok?
Turgon közben levezeti paripáját a fedélzetről.
Kal: Na de kérem, nem húzhatja meg csak úgy a vészféket, a hajónak menetideje van, és...
Turgon nem szól, csak ránéz.
Kal: öööö... szóval a Valinori Hajótársaság áll rendelkezésére, ha le akar szállni, uram.
T: Köszönöm. Már leszálltam.
A hajó továbbmegy, Turgon a parton marad.
Odasétál a kikötői jegykiadó bódéhoz. Vinyamar elhagyatott hely... alig lézengenek itt páran.
Turgon semmi jelét nem adja, hogy ismerős lenne itt. Szíve titkait megőrzi magának...
Ekkor meglát egy körözvényt...

1000 arany (tussal odaírva még két nulla)
Randa Ulrich
keletlakó, gyilkosságért körözve
élve vagy holtan

Jegykiadó: Á, azt nézed, uram? Randa Ulrich maga jött ide, és írta hozzá a két nullát. Azt mondja, hogy a Nirnaeth veteránja, mintő, többet ér ezer aranynál.
Turgon: A Nirnaeth árulója. Méghogy veterán!
Jegyk: Még senki se próbálta elkapni...
Turgon letépi a falragaszt, összetekeri és elteszi.
Jegyk: ...mostanáig.

Turgon a kocsmához megy, melynek ajtaján a "Fogadó a Részeges Nolda Gyújtogatókhoz" felirat olvasható, és belép.
Odabent mindenki elhallgat, és rábámul. A pulthoz lép.
Csapos: Egy kis miruvort, esetleg törp sert?
T (félretolja a poharat, és kiteregeti elé a plakátot) Hol van Randa Ulrich, emberfajzat?
Csapos (vállat von, odébbmenne)
T (elkapja a grabancát) Hol van?
Csapos (a szemével int az emelet felé) Fogalmam sincs...
T (elindul felfelé)
Az ajtó előtt hallgatózik. Odabent, a viháncolásból ítélve, Randa Ulrich épp egy nem túl erkölcsös keletlakó hölggyel szórakozik.
Turgon becsúsztatja a plakátot az ajtó alatti résen, majd félreáll, és kopog.
Válaszul egy nyíl üti át az ajtót, majd nagy zaj és menekülés hallatszik bentről.
Turgon megpróbál benyitni, majd mivel zárva van, berúgja az ajtót.
A keletlakó hölgy mezítelenül ücsörög a dészában, és felháborodva mered rá.
Turgon kinéz az ablakon. A keletlakó épp az utcára mászik lefele...
T: Bocsánat, asszonyom. (kimegy)
Az utcára érve a keletlakó (aki egyébként áruló is) épp a lovára készül felszállni, amikor is Turgon a magáéhoz lép, de nem lovon ered a nyomába: kinyitja a nyeregtáskát, ahol négy-öt különféle tünde íj sorakozik... kivesz egyet, nyilat tesz a húrra, és lő.
Ulrich gyönyörű ívben zúg le a lóról, és állapodik meg a porban.
Ulrich (feltápászkodik, és előveszi a saját íját, ami több mint szánalmas a tünde műremekekhez képest) Teee.... Kinyírlaaaak... (közben lődöz, de a nyilai el se érnek Turgonig... hiába, a keletlakó íj nem hord elég messze) Nyavalyás nolda, hogy rohadnál meg...
T (szép kényelmesen megcélozza, és lő)
Ul: Affene. (kidől)

Turgon pödör egyet a bajszán, megszívja a pipáját, majd besétál a helyi rendfenntartó szerv irodájába.
Rendf: Tessék. Ezer arany. Szép összeg, mi?
T. közben már egy másik plakátot bámul, ezen az olvasható:

Ossiriandi "Cakkosfülű" Lenkë
nanda
gyilkosság, fegyveres rablás
2000 arany, élve vagy holtan

Rendf: Á? Lenkét akarja elkapni? Legutóbb Mithrimben látták. Jó lesz, ha siet, mert már másvalaki is van a nyomában. A neve... Vándor.

Where I cannot enter

Több
17 éve 1 hónapja #344270 Írta: Flamme
Flamme válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta:

Nóli i linantea írta: Nemtom hogy volt-e már, de én most hallottam, és ütött de dulván:
SzürkeGandalf hagyományos mosóport használ, fehér Gandalf viszont az új Arielt

Persze ez igaz lenne ha nem a (Bombadil) Tomi lenne Középfölde vezető márkája.
Gandalf meg a cég reklámarca.

Egyértelmű, hogy Szarumán a marketinges. Gondoljatok bele, mekkora piac lenne Mordor a Fehér Tanácsnak.

Ne legyél túl szép, mert üvegkoporsóba fektetnek, mint Hófehérkét, azt meg nem viszi a fénymásoló.

Több
17 éve 1 hónapja #344178 Írta: Nesi

Kar'sa írta: Erről jut eszembe volt általános sulimban az egyik Mária-iskolatestvér (asszem ausztrál volt? passz, már nemtom...) kreálmánya:
"A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez, vagy forduljon fel."

Hallottam már egy hasonlót, de így újra... Úúú... Nem is nyilatkozom ;) :D

Több
17 éve 1 hónapja #344166 Írta: Encsi

Kar'sa írta: Férfiról van szó...

Ó... :oops: Most, hogy így belegondolok, nem is tudom, honnan vettem, h lány lány lett volna... :D

Több
17 éve 1 hónapja #344156 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Humor

Encsi írta: Híííííííííííííííííííííííííííííííííj, Kar'sa.... :lol: :lol: :lol: minden jót az ausztrál, vagy milyen lánynak! :D :D

Férfiról van szó... Csak már nem emlékszem, hogy Tony testvér, Dávid testvér vagy valaki tök más volt az alkotó.
A Mária-iskolatestvérek (más néven Maristák) "érdekes" módon szerzetesrend. :) ld: en.wikipedia.org/wiki/Marist_Brothers

Kārātārānen a áirâë...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.451 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére