Humor

Több
17 éve 4 hónapja #340236 Írta: Maedhros
Maedhros válaszolt a következő témában: Humor
Harmonikázni is kéne neki? Hm... esetleg majd a továbbiakban... :)

Hamarosan megjön Glorfindel... aztán felpörög. Utána esetleg lesz majd Pár lembassal többért is (ahol Lee Van Cleef megfelelője Círdan, legalább megtudjuk, hogy is volt az a bizonyos bosszú) :twisted:

Ok, akkor hagyom a kamionost. :lol:
Most töprengek, hogy ki lehetne a középföldei Harmonika... :lol:

Most épp vacsorázni indulunk, de ha lesz ihletem, megpróbálok még ma este folytatást írni.

I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #340214 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Humor
Ööö, nem túl Lotros, de pár évvel ezelőtt az iskola kötelezettségei alatt írtam egy rövidebb mesét:
(a feladat az volt, hogy tanulságos állatmesét írjak.. khmm.. :D )

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer Afrikában egy állat. Az ottani állatok közül egyik sem tudta igazából, hogy ez a bizonyos állat tulajdonképpen milyen állat, és ennek megfelelően megvetették.
Így ez a szerencsétlen arra kényszeredett, hogy bujdosva keresse táplálékát a magas fűben.
Azon a napon is, mikor történetünk játszódik, ez az állat ezt a műveletet folytatta a magas fűben, amikor hírtelen elsötétült előtte a világ…

- Ó, valami ráragadt a talpamra! – mondta az elefánt, és lekapart a talpáról egy tyúkot.

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #340173 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Humor
Kezdtek átmenni morbidba... ;-) :twisted:

Több
17 éve 4 hónapja #340121 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Humor

Nesi írta: Egy kis testmozgás amúgy sem árt a sírban... :P

nehogy kiessen a kondiból!!

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 4 hónapja #340074 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: Humor
Egy kis testmozgás amúgy sem árt a sírban... :P

Több
17 éve 4 hónapja #340072 Írta: Acho
Csak elnézi a Prof. (Isten nyugosztalja!), ha minőségi a dolog...

Több
17 éve 4 hónapja #340065 Írta: Elrond Vilya
Elrond Vilya válaszolt a következő témában: Humor
Szegény JRRT vélhetően tényleg fordult egyet a sírjában , de azért nem rossz ez. Egyáltalán nem. :wink:

Több
17 éve 4 hónapja #340035 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: Humor
Azért elég gyorsan regenerálódtál, meg kell hagyni... :wink: :P De nagyon jó! :D

Több
17 éve 4 hónapja #340033 Írta: Acho
*Me nagyon egyetért! :D *

Több
17 éve 4 hónapja #340032 Írta: Encsi
Maedhros: Ez AKKORA !! Sokkal jobb, mint a kamionos!! Ilyet méégmégégméég!

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 4 hónapja #339970 Írta: Acho
Egyébként jó, hogy írtál! Már épp kezdtem hiányolni! ;-)

Több
17 éve 4 hónapja #339921 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Humor
Mé' nem harmonikázik? Szerintem harmonikáznia is kéne! :D :D :D

Több
17 éve 4 hónapja #339904 Írta: Acho
Kell a fenének a kamion, mikor ilyet is tudsz! Méééééééégg! Jóóóóóóó! :D

jah, látom, sikerült kipihenni magad! :twisted:

Több
17 éve 4 hónapja #339832 Írta: Maedhros
Kamionoshoz most nincs ihletem, újra kéne nézni pár road-movie-t... (majd fogok)

Addig is egy kis egyéb.

Egy marék lembas

Brí, kocsma. Az utcákon kavarog a por. S ekkor...
Belovagol a városba a Titokzatos, Névtelen Kósza, ponchóján tünde népi minták, nyakában az Esticsillag, övén a Kettétört Kard, szájában hű pipája.
Minden kihalt; nyoma sincs a régi, nyüzsgő Brínek...
Három fél-ork támasztja a falat tétlenül, ugyanis Kapzsi keze már ide is elér... s mikor meglátják a Kószát, nekiállnak vele szórakozni.
Ork 1: Hé! Csavargó! Mit akarsz itt?
Ork 2: Munkát keresel? Beállhatnál madárijesztőnek az öreg Zsizsikhez!
Ork 3: Ugyan már, fiúk, még nazgulnak nézné a varjakat és ő ijedne meg...
A Kósza megvetően végigméri őket, majd becammog a töküres kocsmába.
Papsajt: Na, már csak te hiányoztál ebbe a városba! Hogy a fenébe hívnak?
Kósza: Vándor.
Papsajt: Roppant fantáziadús. Kihez jöttél? Szarumánékhoz vagy a nolda maffiához?
Kósza: Kaphatnék inni valamit?
Papsajt: Piálni, füstölni meg hentelni, csak ehhez értesz te is! Jó, jó. Mindjárt hozom. Tudom, hogy nincs egy vasad se, különben nem lennél itt.
K: Mi van ezzel a várossal? Régebben virágzott...
P: Mi van, mi van! Itt van egyfelől Kapzsi, másfelől azok a völgyzugolyi banditák, Elrond ikrei és a társaik. Kapzsi pipafüvet csempész, a tündék meg lembast... kész fertő.
K: Melyik az erősebb?
P: Hát, tudja Morgoth... talán a tündék, amikor velük van Glorfindel.
K: Egy tünde-úr ilyen mélyre sülllyedt?
P: Tudod, Vándor... a nolda vér, az nolda vér!
K: Kíváncsi vagyok Glorfindelre.
P: Ha van egy csepp eszed, nagy ívben elkerülöd. Rosszabb, mint Feanor volt fénykorában. Tudod, ki keres jól ebben a városban? Páfrány Pockó, mióta ráállt a koporsóbizniszre.
K: Hm... szóval Szarumánék az egyik oldalon, a noldák a másikon...
P: Eszedbe ne jusson, te ló! Ilyent már Túrin is próbált, és tudjuk, mi lett a vége.
K (veszi a kalapját) Azt hiszem, benézek ezekhez a noldákhoz.
És hősünk odaballagott a Brí-beli nolda rezidenciához, és bekiabált:
K: Noldák Népe! Halljátok szavam! Hallom, embereket kerestek. Hát én itt vagyok... de szólok előre, hogy napi tíz üveg miruvor alatt nem dolgozom!
Elladan kijön a teraszra, és nézi...
K: Megmutatom, hogy szoktam csinálni.
S átslattyog Szarumánékhoz, útközben beszól Páfránynak:
K: Készíts elő három koporsót...
A mágus tornya előtt (amit itt is gyorsan felhúzott, mert hogy néz ki egy mágus torony nélkül... hát úgy, mint az a csíra Gandalf) az iménti három fél-ork döglött az árnyékban, ám ott volt egy negyedik is.
Ork 1: Nem voltunk elég világosak, emberfajzat? Nem szeretjük az idegeneket.
K: Én sem szeretem az orkokat.
Azzal előrántotta a Kettétört Kard hat és fél darabját, és levágta a négy gazt...
Majd szépen visszarakosgatta a darabokat, sorban, mert csak úgy passzoltak a hövelybe, és visszaindult.
K: Az én hibám, Páfrány... négy koporsó.

Ezek után nem túl meglepő, hogy Elladan és Elrohir szélsebesen alkalmazták a Vándort, sőt, még húguk kezét is felajánlották neki arra az esetre, ha sikerül végleg kiirtani Szarumánékat...
Elladan: De még a feleségét is!
K: Van felesége?!
Ell: Lobélia, a Megyéből. Ő irányítja az egész üzletet. Szarumán csak egy papucs! Lobélia esernyőjétől még mi is félünk. Na, de ha majd megjön Glorfindel!
K: Most már nagyon szeretném megismerni ezt a Glorfindelt!
Elr: Igazi nolda! Született mészáros!
(J.R.R.T itt csendesen felsóhajtott, majd megfordult a sírjában.)
K: Oké. Akkor én megyek.
Ell: Hová?
K: Túl tiszta nekem ez a hely. Túl sok virágminta, túl sok lembasillat, túl sok fésű...
Elr: De itt vna egy igazi törp is, leghűbb csatlósunk, Glóin fia Gimli.
Gimli: BÖFF.
K: Elragadó... de azért inkább a kocsmában alszom. Szeretem a nyugodt éjszakákat. Ha van valami, szóljatok...

S visszament a kocsmába, ahol is kiderültek dolgok...
P: Te, Vándor. Mithrillszálítmány Gondorból... hálósipkámat rá, hogy el fogják lopni!
K: Hol?
P: A Borbuggyan hídjánál... ott a legjobb hely a támadásra.
K: Menjünk oda!
P: TUDTAM.

S felkerekedének, hogy titkon odalopózzanak, ahol is nagy akció ígérkeze...

Where I cannot enter

Több
17 éve 4 hónapja #339731 Írta: Encsi

Maedhros írta: Ok, akkor meglesz, ha magamhoz tértem a Deathly Hallows utáni sokkból és lesz erőm újra humorizálni. Egyelőre gyászolok.

:twisted:

Részvétem.. :) Én is sajnálom, h meghal. De még jobban, hogy hülye fejjel elolvastam a spoilert..

Több
17 éve 4 hónapja #337913 Írta: Acho
Várjuk...! :D ;-)

Több
17 éve 4 hónapja #337905 Írta: Maedhros
Ok, akkor meglesz, ha magamhoz tértem a Deathly Hallows utáni sokkból és lesz erőm újra humorizálni. Egyelőre gyászolok.

:twisted:

Where I cannot enter

Több
17 éve 4 hónapja #337874 Írta: Acho
* me egyetért! :D ;-) *

Több
17 éve 4 hónapja #337847 Írta: Encsi
írjadírjad, mégmég még, az nagyon ott volt! :D

Több
17 éve 4 hónapja #337832 Írta: Maedhros
Írjam tovább a road-moviet, vagy ne? Kérnék valami véleményt.

Egyébként a Konvoj volt a fő ihlető. :wink: Elképzeltem Kris Kristoffersont Denethor szerepében, a többi meg magától jött.

Where I cannot enter

Több
17 éve 4 hónapja #337719 Írta: Acho
Így tovább, viator! ;-) :D

Több
17 éve 4 hónapja #337703 Írta: Encsi
Gandalf Móriában :/a Szövetségnek/ "Mindenesetre vigyázzatok, mert a föld mélyén vénebb, és ocsmányabb lények is élnek, mint én.. izé.. a Tó Őre!"

Több
17 éve 4 hónapja #337636 Írta: Encsi
- Milyen fagyit kérsz?
- Egy Túrint... izé túrót..

Több
17 éve 5 hónapja #336767 Írta: Belladonna
Belladonna válaszolt a következő témában: Humor

- Az esthajnalcsillag!!!
- Ja, igen, nagyon szép ma este... a fénye nem halványul soha...

Ez nagyon tetszik :lol:

"és a Megye földje jó mély"

Több
17 éve 5 hónapja #336676 Írta: Encsi
Nagyooon yoo, csak igy tovább :D :lol: :lol:

Több
17 éve 5 hónapja #336674 Írta: Alqualondë
Alqualondë válaszolt a következő témában: Humor

viator írta: Örülök, hogy tetszett. :D
Úgy hallottam az idők kezdetén kedvelt játéknak számított a Valinori Monopoly. Feanor ugyan hozott magával egyet, de Losgarban véletlenül a hajón felejtették, úgyhogy ezt a játékot nem ismerték Középföldén. Annál nagyobb népszerűségnek örvendett kései változata, a Középfölde Monopoly (szintén a Völgyvidék Játékgyár terméke). A bábuk mithrilből készültek, és többek között szilmarilt, sast, hajót, sajtreszelőt, hatalomgyűrűt formáztak...

Jujjj nagyon ott van ez is!! :lol: Grat hozzá viator! :wink: A sajtreszelő is nagyon jóóó!! :lol:

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya

Több
17 éve 5 hónapja #336670 Írta: viator
viator válaszolt a következő témában: Humor
Örülök, hogy tetszett. :D
Úgy hallottam az idők kezdetén kedvelt játéknak számított a Valinori Monopoly. Feanor ugyan hozott magával egyet, de Losgarban véletlenül a hajón felejtették, úgyhogy ezt a játékot nem ismerték Középföldén. Annál nagyobb népszerűségnek örvendett kései változata, a Középfölde Monopoly (szintén a Völgyvidék Játékgyár terméke). A bábuk mithrilből készültek, és többek között szilmarilt, sast, hajót, sajtreszelőt, hatalomgyűrűt formáztak...

"A vadak elmenekültek
A kincsek mind odavesztek
Nyomuk sincsen már, s rövidebb a nyár"

Több
17 éve 5 hónapja #336640 Írta: Acho
viator: nagyon jó! ;-) :D grat!
encsi: vááááá... :lol:

Több
17 éve 5 hónapja #336639 Írta: Encsi
Khm, egy részlet egy folytatásos történetből: (megjegyzésnek, a Naredhel nevű tünde Szauron lánya)
Naredhel pedig negyon komolyan vette a dolgát

- De.. figyelj... tényleg nem akarsz velem sétálni jönni a Túnára? - kérdezte már-már sírós hangon

Talán kicsit túlságosan is komolyan.

- Nem... tudod, mert Elwing.. szóval.. izé érted...

Lehet, hogy már nem is Melkor, és Szauron miatt...

- De.. tudod, ha mégis meggondolnád magad.. csak szólj, és...

... hanem valaki másért?

- Tudom, tudom.. de érted, Elwing miatt nem... pedig.. ahhj. Tényleg nagyon sajnálom, én kedvellek Tűz Tündéje... - Earendil végre ránézett Naredhelre, annak meg enyhénszólva majdnem kifolyt a szeme.

- Íííí... lécci... áááá

- Mi baj? Ne sírj...

- Nem sírok.. a szilmaril... nagyon a szemembe világít, tudod....

- Ja, hogy az. Akkor leveszem - és levette - Nem akarom, hogy sírj, Naredhel.

Közben Lórienben

- Úrnő, Úrnő!!!!

- Mi baj, Haldír?

- Az esthajnalcsillag!!!

- Eltűnt!!!!

- Ugyan már, Haldír, ne nevettesd ki magad, őrültsé... SZENT JÉZUSKA!!!!! CELEBORN!!!

- Mi baj, Nerwen?

- Az esthajnalcsillag!!!

- Eltűnt!!!

- Ugyan már, Nerwen, ne nevettesd ki magad, őrültsé... SZENT JÉZUSKA!!!!! ELROND!!!

- /Elrond hangja Celeborn fejében/ Mi baj, sógor?

- /0045, Völgyzugoly, SOS, Elrondnak, sürgős/ Az esthajnalcsillag!!!

- /Elrond hangja Celeborn fejében/ Ja, igen, nagyon szép ma este... a fénye nem halványul soha...

- /0045, Völgyzugoly, SOS, Elrondnak, sürgős/ Eltűnt!!!

- /Elrond hangja Celeborn fejében/ Ugyan már, Celeborn, ne nevettesd ki magad, őrültsé... SZENT JÉZUSKA!!!!! THRANDUIL!!!

- /Thranduil hangja Elrond fejében/ Mi baj, Elrond?

- /0052, Bakacsin erdő, SOS, Thranduilnak, sürgős/ Eltűnt!!!

és így tovább, míg az egész középföldei tünde társadalom pánikba esett, Círdan pedig sűrgős táviratot küldött Valinorba:

06452,Taniquetil, Manwe, surgos. stop. Elleno..stop. rizzetek Earendilt. stop. Nem lats.. stop.zik az esthaj.. stop. nalcsillag. stop. SOS!!! stop. barati udvoz..stop. letet kuldi: Cirdan.. stop. a hajoacs.

Manwe pedig visszaírt:

0036, Belfalas, Cirdan, kevesbe surgos. stop. Tanu.. stop. lj meg taviratot stop. irni.stop. Nincs semm.. stop. i baj stop. Esthajnalcsillag nevu szolgaltatasunk atmenetileg szunetel. stop. okként emlitve: Naredhel.

Círdan pedig még egy utolsót válaszolt:

06452,Taniquetil, Manwe. stop. mert te aztan annyira tudsz taviratot irni. stop. Ki az iluvatar az a Naredhel?! Uzend meg neki, hogy megfogjuk fojtani stop. ha tovabb folytatja ezt. stop.

Manwe meg visszaírt:

0036, Belfalas, Cirdan. stop. kapd be. stop. Naredhel egy tundecsaj stop. folyton Earendilen log.stop. Megmondom neki stop. hogy vegyen fol napszemuveget.

Círdan pedig visszaírt:

06452,Taniquetil, Manwe. stop. eskuszom stop. kezdesz nagyon idegesiteni. stop. mi a loszar az a napszemuveg?! stop. mindegy stop. ha az segit az uzemzavar elharitasban stop. akkor hordjon napszemuveget ha kell.

És addig folytatták ezt, amíg a táviratszállító tünde nem bírta tovább, és nyugdíjba vonult, más jelentkező meg nem nagyon akadt, sőt, mindenkinek hírtelen szörnyen fontos dolga akadt, vagy éppen pont ágynak esett, amikor Círdan erőltetett mosollyal köztóhírré tétette, hogy megüresedett az állás, és lehet jelentkezni.

Közben Earendiléknél.

- Ezt Manwe küldi. - mondta Eonwe, és átnyújtott egy titokzatos csomagot, aztán elment, mielőtt bármelyikük megkérdőjelezhette volna, hogy tulajdonképpen mit is hozott.

Naredhel bizonytalanul kibontotta a csomagot: és nocsak egy extra napszemüveg esett ki belőle.

- Mi lehet ez? - kérdezte megilletődően, miután elolvasta Varda igencsak szófukar mellékelt levelét:

AZONNAL VEDD FÖL, VAGY CÍRDANÉK MEGFOJTANAK!!!!!!

- Vigyázz, még fölrobban! - rémüldözött Earendil - Ha jól hallottam a valák nem komálják az apádat...

Naredhel azonban már fölvette

- Jól áll... - jegyezte meg alighallhatóan Earendil, és elpirult. Nem, nem nem lehet, Elwing miatt, nem lehet...

Több
17 éve 5 hónapja #336589 Írta: Encsi
Naagyoon aranyos :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.338 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére