Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32205 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
nazgúl!!! Minden elismerésem a tiéd! Ja és a múltkori oscar-katasztrófa ihlette paródiáért is! Annak a vége roppant megható volt! Vigaszt nyújtasz az igazságtalan, sötét időkben! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32204 Írta: Anonymous
Ja, és a Gimlis vers, meg ez a foci ötlet is nagyon király! (Meg persze Aragorn is király! :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32203 Írta: Anonymous
Rendszeresen olvasom ezt a topicot és <b>nagyon jó</b>, de csak nagyon ritkán írok bele. Megihlettek a locsolóversek és talán Legolasos még nem volt. Íme 2:<br> <br> Bakacsinerdő mélyén járva,<br> szembejött velem egy tünde máma,<br> Szőke herceg volt, kék szemmel,<br> meglocsolt friss, forrásvízzel.<br> <br> Szőke tünde herceg vagyok,<br> hó tetején ugrándozok!<br> Itt a tavasz, s rád leltem,<br> meglocsollak téged, lelkem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32202 Írta: Anonymous
Írtam nektek vmit, csak nem lett elég vicces. (Hiába leszívta az agyamat a töri kisérettségi.)<br>
<br> Egy szép nap Szauron udvarában. A Fekete Úr trónszékében ül, méltóságteljesen kortyolgat egy pohár vörösbort, a háttérből klasszikus zene hallatszik. Belép egy ork.<br> <br> Ork: Uram, nem zavarom?<br> Szauron: Ugyan, dehogy! Gyere be! Mi járatban?<br> Ork: Hát, izé, van egy kis problémánk.<br> Szauron: (El van bűvölve a zenétől, csukott szemmel vezényel a dallamokra) Hm?<br> Ork: Szóval… Uraságod kedvencéről lenne szó.<br> Szauron: Igen?<br> Ork: Megint elcsavargott.<br> Szauron: Tudom, én küldtem el.<br> Ork: Ön???<br> Szauron: Tudod, milyen veszélyes másokra nézve! A múlt héten is megtámadott valakit! Valami Szméagolt, vagy kit. A gyerek idegösszeroppanást kapott, azóta skizofrén. A nagyanyja meg engem perel. Egyszerűen elegem volt már belőle! Hmhmhm (dúdolgat)<br> Ork: (tanácstalanul) Ó.<br> Szauron: Befűtöttétek a szemet?<br> Ork: Persze, uram.<br> Szauron: Jó. Nem akarom, hogy a tüze akár csak egy percre is kialudjon. (töprengve) Olyan impozáns látványt nyújthat messziről! Kár, hogy nem nézhetem meg személyesen.<br> Ork: Mért nem tesz egy kis sétát, uram? Már vagy ezer éve nem tette ki a lábát Barad-dúrból.<br> Szauron: Idióta! Azzal elrontanám az egész eddigi tervemet. Mindenki azt hiszi, hogy nem tudok alakot ölteni, és hogy csak a szemem maradt meg. Mit gondolnának, ha egyszer csak kisétálnék a kapun, és végiglátogatnám Középfölde nevezetességeit!?<br> Ork: (alázatosan) Igaza van, uram, nézze el nekem ostobaságomat.<br> Szauron: Rendben, rendben, kicsit elragadtattam magam. Fátylat rá.<br> Ork: De uram, mi lesz Vele?<br> Szauron: Majd hazajön, ha akar. Tudja az utat, ráadásul (kicsit beképzelten) úgysem bírja ki nélkülem.<br> Ork: De… engedelmével, minek küldtük ki akkor a Lovasokat?<br> Szauron: Mert féltem az egészségüket. Amúgy is rájuk fért már egy kis testmozgás! Duatlonozni küldtem őket. Lovaglás Völgyzugolyig, utána úszás. Jót fog nekik tenni.<br> Ork: Én meg már azt hittem, hogy azért, hogy hozzák Őt haza.<br> Szauron: Nem, dehogy! Olyan jó tett egy kis lazítás! (nyújtózik egy nagyot)<br> Ork: De uram, mi van, ha elfogják, és Ön ellen fordítják?<br> Szauron: Az én kis drágámat? Ugyan, ne légy nevetséges!<br> Ork: Van egy nép, a félszerzetek népe, valahol nyugaton, akik immunisak ellene.<br> Szauron: Most viccelsz.<br> Ork: Nem. Olvastam egy könyvben. (:)) Ráadásul kémeink azt jelentették, hogy egyikük elfogta Uram kedvencét, és csak a jó ég tudja, mi vele a terve! Talán megkínozza. Vagy megöli! Jaj, azt ne! Szegény!<br> Szauron: Nagyon szíveden viseled annak a kis nyomoroncnak a sorsát!<br> Ork: (térdre veti magát) Uram, kérem, hívja őt haza! Ő az udvar kedvence! A kabalánk! A közmorál jelentősen csökkent, mióta nincs velünk! Nagyon hiányzik! Kérem… könyörgöm!<br> Szauron: (lenézően) Na nem bánom. De téged teszlek felelőssé, ha megint valami csínyt követ el! (füttyent egyet, eltelik két perc, nagy dobogást lehet hallani a lépcsőn, a trónterem ajtaja kivágódik, és megjelenik a Gyűrű, láncon húzva maga után a félholt Frodót.)<br> Gyűrű: Lih-lih. (körbeugrálja Szauront, csóválná a farkát, de mivel nincs neki, ezért inkább a félholt és fuldokló Frodót –aszta micsoda alliteráció!! - csóválja a lánc végén)<br> Szauron: Hát merre csavarogtál, Drágám? Jó volt? Látom sikerült sétáltatót szerezned! De az a mithril-póráz, az valami szánalmas!<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32201 Írta: Anonymous
már csak a kviddics hiányzik.... :P

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32200 Írta: Anonymous
bájern-t én se szeretem <br> oké, várjuk :) )<br> <br> szerintem hirtelen halál-nak mondják az aranylabdát (mármint angolra fordítva) :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32199 Írta: Anonymous
uTÓIRAT ÉN MEG A bÁJERNRE VAGYOK KIAKADVA...EZÉRT ŐK A Főellenség..<br> hoppá...CAPS LOCK<br> <br> Cső

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32198 Írta: Anonymous
Valaki majd kombinalja ossze Gollamot egy logopedussal.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32197 Írta: Anonymous
Oké, aaa...Szaumán Orkjai Újpestiek lesznek! Tán az egész filmet megírom így végig, de most mennem kell, mert különben lekésem a vonatot. Alyr helyett:<br> <br> COMING SOON...<br> <br> The Lorg of the SportS<br> The Fellowship of the Golden Ball<br> <br> (mi az Aranylabda angolul?)<br> <br> IN THEATRES ACROSS HUMOR TOPIC

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32196 Írta: Anonymous
Niphredil: folytasd lécci!!! (egy kis ujpest-paródiát nem tennél bele a kedvemért? kicsit ki vagyok most akadva rájuk :( ((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32195 Írta: Anonymous
Bocsánat, nem jól írtam a nevedet.<br> boreger:köszi, picit bátrabb vagyok, de TÉNYLG_OLYAN_SZ..???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32194 Írta: Anonymous
Tünde-Nuinladien: Jóóók ezek! 8-) ))) (na jó, a Galadrieles 1 kicsit tényleg furcsa 8-( de ez a HUMOR topic:<br> 8-DDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32193 Írta: Anonymous
De ez most teljesen magától jött, nem előre írtam...Jaaj, úgy félünk,Drágaszágom! Ne báncatok a komisz, kegyetlen vasszal!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32192 Írta: Anonymous
De marha jófejek vagytok:-)<br> Lhim:<br> az L-lel kezdődő tündenevekkel kapcsolatban: hát persze:-)<br> sorolhatnánk az l-el kezdődőket:<br> Haldír, Arwen, (jó, ha nem vesszük a féltündéket, akkor)Galadriel, Fingolfin, Finrod...., Glorfindel , :-) )) Najó, értem , mire gondolsz, nem szekállak.<br> Még egy pihent versike:<br> Zöld erdőben jártam<br> Csúf Gollamot láttam<br> Halat akart fogni<br> Szabad-e locsolni:-)<br> Vagy inkább<br> <br> Lórienben jártam <br> Galadrielt láttam <br> Tengeren át fog ő kelni, <br> Szabad-e a kölnit emelni...<br> bocsi , nagyon erőltetett volt.<br> Vagy:<br> Völgyzugolyban jártam, <br> Aragornt is láttam, <br> Épp sétált Arwennel, <br> Meglocsollak Chanellel...<br> :-) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32191 Írta: Anonymous
ez nagyon állat!!! végre valakinek eszébe jutott a foci :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32190 Írta: Anonymous
Nazgúl: de jó! 8-) )))))<br> <br> TÉNYLEG_OLYAN_SZ..???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32189 Írta: Anonymous
Noszhát, Drágaszágom. Muszály már írni valamit.<br> <br> (sötétség, mély női hang)<br> A világ megváltozott.<br> Látom a kapufán,<br> Hallom a drukkerek üvöltésén,<br> Fekszem itt a pálya füvén.<br> Sokminden, mi valaha volt, elveszett. Mert volna, aki elmesélné, de már senkit sem érdekel. Na jó, mégis. Szóval a z egész a Sport kitalálásával kezdődött. Megalkotása egy Autletikë nevű vala nevéhez fűződik, nade ez most nem ide tartozik. Tehát a Kosárlabda adatott az Elfeknek, akik jó magasak és mellesleg örökké is élnek. A törpöké lett a Rögbi, ami sok földtúrással meg gyürkőzéssel jár, s a törpök erre alkalmasak (másra nem is nagyon) Az emberek nek adatott a Futás, mivel rendkívül gyáva, de gyors népség voltak. Ja és a Hobbitoké lett a golfjáték, mert egy bizonyos Bikabugó nevű...dehát ez mind benne van a Babóban! Szóval így szépen uralkodtak az összes Sporton...,de mindannyiukat BECSAPTÁK! Mert egy másik sport is készült...Mordor földjén, az Orodruin stadionban a Sötét Csatár, Szauron23,elkészített egy Uralkodó Sportot. ''Egy Futball mind fölött''Szauron23 a Futball hatalmát belezárta egy mágikus tárgyba, az Aranylabdába...Egytől egyig, Középfölde szabad Sportjai mind áldozatul estek a Futballnak.Szép lassan minden elborított, mindenütt Csapatok alakultak. Megalakították a MEL-t(Middle Earth League), s versengeni kezdtek egymással.De Szauron23 csapata, a Bayern Mordor, mindig győzelmet aratott, mivel nem szóltak a többiekenek, hogy jöjjenek játszani. Azonban voltak, akik ezt megelégelték! S egy igen borongós napon, amikor végre eltaláltak a stadionig, a Real Száműzöttek of Númenor a százezres Ork szurkoló tömeg előtt összecsapott Szauro23 játékosaival...<br> <br> Foly köv., vagy nagyon sz..?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32188 Írta: Anonymous
Nagyon jó versek!! Tényleg kéne egy hossssszúú paródia!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32187 Írta: Anonymous
Meglocsoltak rohadt tündék,<br> - bocsi hogyha bunkó lennék - <br> lovamat a víz elvitte,<br> tojást akarok helyette!!!<br> <br> (Majd kikel, és utazom a szárnyas döggel!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32186 Írta: Anonymous
Köszönnyük,Drágaszágom! Hol van Alyr?Nagyon kéne már 1 igasszi, jóó kissz paródia...mondjuk olyan, amiben Jó Szméagol isz szerepel 8-) <br> De írjon ám mindenki, aki szeretne(asz isz aki nem),Drágaszágom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32185 Írta: Anonymous
Ehhehehe:oDDDDDDDD Ezek nagyon jók, drágaszágaim:oDDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32184 Írta: Anonymous
Áááááá, nem hitttem, hogy ez lessssz belőle!! 8) Hagyjuk a húsvétot! jöjjenek a paródiák! :) <br> *egyébként ezek kivételesen saját verseim 8)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32183 Írta: Anonymous
Hüp,hüp... ninc itt szenkiszem, Drágaszágom...szenki<br> <br> Gimli, a törp nagyon bátor,<br> nem fél ő az orkfajtától.<br> nem ismeri a locsolást,<br> de nem is kér piros tojást<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32182 Írta: Anonymous
Most dolgozom 1 hosszabb paródián, de én így fejből csak hülye 8-) ) versikéket tudok.<br> <br> Tölgyerdőben jártam,<br> Medve-Beornt láttam,<br> ette a mézet,<br> add ide a pénzet<br> <br> (ez csak 1 bunkó versike részleges átírása, de /pillanat jobb nem jut eszembe)<br> Tündebarátnő:köszi a nazgúlosat! :-) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32181 Írta: Anonymous
Olvassatok el a Gyu<br>ukúrát.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32180 Írta: Anonymous
Kéne írni egy hosszabb paródiát! Valaki vegye a bátorságot! Naaaa!! Én is írtam egyet, nem volt sikere, de, ha már egy embernek tetszik akkor megérte! Valaki írjon már egyet!Léccccci!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32179 Írta: Anonymous
Kösz Legolasfan!!!!<br> Nagyon- n. köszi!!<br> MA már beszélni is tudok!! Tök jó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32178 Írta: Anonymous
Állati, hogy jutnak ijenek az eszetekbe?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32177 Írta: Anonymous
Jóóóókkk!!:)))<br> Nip:Jóóó,Drágaszágom.. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #32176 Írta: Anonymous
Tegnap Úszáson kipróbáltam egy <br> újfajta úszási módot. Samu féle extra szupi Vajon miért nem tetszett az oktatónak?<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.387 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére